Puiku 8,1
Remiantis 5440 apžvalgomis

Naujausi klientų komentarai

Pasirinkti Keliautojo Tipą
Puiku



iš 5440 apžvalgų
  • Švara 8,3
  • Įranga 7,7
  • Vietovė 8,2
  • Kambario patogumai / lygis 8,0
  • Personalo darbas 8,2
  • Kainos ir kokybės santykis 8,2
  • Maistas / maitinimas 7,6
Rūšiuoti pagal

Belma iš Australija
Poros
Didysis liukso klasės (baseino vaizdas)
Viešėta 5 naktys 2016 m. rugpjūtis
Nice hotel but a little far from bangla
We stayed deluxe pool view which was nice and modern. Rooms kept clean every day. The breakfast was not too great and needs more selection. Pool a little cold for August. Heated would've been good. Staff were friendly. Would stay again due to cost was reasonable
Apžvelgta 17 rugpjūčio 2016

Nadia iš Australija
Poros
Liuksas (su vaizdu į baseiną)
Viešėta 7 naktys 2016 m. rugpjūtis
Constructive criticism
Very sub-standard compared to Internet advertising. Bathroom had mould looking signs. Toilet paper so very very low quality and stingy amounts. No hand lotion in the room. Transfer to hotel on arrival. At the airport was Non existent as Advertised on the net. We were told after catching public tspt that we were to advise them that we wanted transfer and that we would have to pay for it. This was was misleading information advertised on the internet with the hotel - they took the money and then didn't bother having a shuttle bus or driver to greet us. We wasted a lot of our time at the airport looking for our driver - only to give up and make our own Way. The shower screen fell apart daily and we had to call for help. We compared this hotel with others of the same rating and definitely didn't come up to standard! You need upgrading / uplifting if possible to keep the ratings high otherwise it will be less popupular as word by mouth will ruin it. I would not recommend this to anyone as it is not value for money. I hope this is constructive criticism if you want to know the truth.
Apžvelgta 14 rugpjūčio 2016

HO iš Singapūras
Grupės
Geresnysis kambarys - be vaizdo
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugpjūtis
Staffs were great! Poolview rooms were great! Location wise not as good as I preferred.
Apžvelgta 14 rugpjūčio 2016

Keon iš Pietų Korėja
Pavieniai keliautojai
Geresnysis kambarys - be vaizdo
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugpjūtis
Good
Good
Apžvelgta 09 rugpjūčio 2016

nicholas iš Malaizija
Grupės
Šeimos vila (2 miegamųjų)
Viešėta 3 naktys 2016 m. liepa
Feel like in a Jail
Staff are disrespectful and not flexible at all
Apžvelgta 03 rugpjūčio 2016

Qiang iš Kinija
Šeimos su vyresniais vaikais
Liuksas (su vaizdu į baseiną)
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
still good, higher price
We used to choose the hotel, because of good location, good service.. But the price is not good at this time, now it is rainly season, so the price should not be higher. But sevice is still good, the recepition is better for us.
Apžvelgta 02 rugpjūčio 2016

Laura iš Airija
Grupės
Šeimos vila (2 miegamųjų)
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Review
Friendly and attentive staff, lovely food, amazing room. Would definitely stay again!
Apžvelgta 26 liepos 2016

isvaran iš Malaizija
Pavieniai keliautojai
Grande aukščiausios klasės
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Disappointed
Nothing to shout about not worth the money the staff need to be more polite
Apžvelgta 26 liepos 2016

Kyle iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pavieniai keliautojai
Liuksas (su vaizdu į baseiną)
Viešėta 3 naktys 2016 m. liepa
Patong
5 min walk to beach. Wifi Ok. Sometimes weak signal but no complaints. Bed. Bath. Air conditioning all excellent. Breakfast very diverse and nice egg/omelet station. Pool awesome. Staff are friendly and helpful. Close to bangla road and everything else
Apžvelgta 19 liepos 2016

Tim iš Australija
Pavieniai keliautojai
Liuksas (su vaizdu į baseiną)
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
Very nice clean and well maintained
Very pleasant staff friendly and helpful
Apžvelgta 18 liepos 2016


1

Pasirinkite lojalumo programą

PointsMAX
Kalba
Lojalumo programa A Lojalumo programa A
Lojalumo programa B

Meniu spauskite PointsMAX ir pasirinkite jums patinkančią lojalumo programą.

2

Pasirinkite taškų pasiūlymą

Viešbučio kambarys A
Kambario informacija
Uždirbti
5000 taškų

Išsirinkite kambarį ir taškų nustatymus pasirinktai apgyvendinimo įstaigai.

3

Įveskite nario ID

Pasą išdavusi šalis
Programos nario ID
1234

Užpildykite pasirinktos programos nario numerio laukelį rezervavimo metu. Šie taškai bus pridėti prie jūsų paskyros po jūsų išsiregistravimo iš apgyvendinio įstaigos.

Pradėkite čia ir pasirinkite patinkančią programą: