Užsakyk dabar: Qianmen Jianguo Hotel

Labai geras
Pagal 67 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
7,5
80% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (67)Booking.com apžvalgos (137)
7,5
Pagal 67 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara7,5
Įranga7,0
Vietovė7,9
Kambario komfortas ir kokybė7,3
Paslaugos7,4
Kainos ir kokybės santykis7,6
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
简体中文
Français
Svenska
daugiau
Kambario tipas
Standartinis dviejų lovų
Verslo klasės dviejų lovų kambarys
Verslo klasės karališkoji lova
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 47 patikrintų svečių komentarai
6,3
Gerai
Jean iš Kanada
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 5 naktys 2011 m. gegužė
Hotel correct”
Hotel proche de plusieurs attraits touristiques
Hôtel assez bien situé, pas trop cher si vous réservez sur internet et il est proche de certains attraits touristiques et de ruelles marchandes. La nourriture est correcte sans plus. Le déjeuner buffet est varié. On peut manger suffisamment pour ne prendre qu'un autre repas le soir. C'est un hôtel fumeurs. Le soir cela sent fortement la fumée dans les corridors d'étage. Je suis resté 6 jours à Beijing. 3 jours dans cet hôtel auraient été suffisants pour visiter les sites intéressants puis changer d'hôtel pour se rapprocher d'autres sites qui m'auraient permis d'apprécier une autre facette de Beijing.
Apžvelgta 28 gegužės 2011
8,7
Puiku
BRUNO iš Prancūzija
Pora
Viešėta 2 naktys 2009 m. gegužė
Hotel Opéra de Pékin”
Chambre confortable, service attentionné, grande propreté. La salle de l'Opéra de Pékin (opéra traditionel) est sur place. Buffet du matin très bon.
Climatisation parfois "essouflée", mais cependant elle fonctionne. Service d'aide aux voyage défaillant.
Très bon hotel, situé près de rues Hutong avec quantité de restauration rapide, avec un taxi, on accède partout facilement. Même un retour à pied de la place Tien an men est possible (comptez 45 mn, c'est une bonne trotte cependant). Séjour à Beijing toujours aussi super (c'est le second et pas le dernier).
Apžvelgta 13 birželio 2009
John iš Švedija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 7 naktys 2016 m. birželis
Inte värt för pengarna”
Badrummet var slitit och luften hotellrummet var inte så fräsch. Styrning av luft-konditionering var dålig. Fick stopp i avlopp i badrummet första dagen och fick vänta 2 dagar innan det åtgärdades. Wi-Fi var dålig och ostabilt. Läget är lite långt ifrån centrum och affärer.
Apžvelgta 18 liepos 2016
7,0
Anna iš Švedija
Grupė
Viešėta 4 naktys 2009 m. gruodis
Svenskhotell i Beijing”
Ett traditionellt lite äldre 4-stjärnigt hotell, där du träffar svenskar i hissen, i matsalen i korridorerna! Stora rum med OK inredning, giveaways i badrummet och lakansbyte varje dag. Vacker reception och fina allmännutrymmen
Internet som kostar alldeles för mycket och ingen gästdator. Fast dusch i badkaret, vilket vi kvinnor inte gillar. Med enkla medel och små ändringar skulle frukosten bli jättebra.
Ett i stort sett bra hotell där jag gärna skulle bo igen. Frukosten ser jättefin ut när man kommer in, men brödet är under all kritik, croissenterna ogräddade och det finns ingen som helst ost. Men: bra med frukt, personal som steker ägg och särskilt den stora frukostmatsalen är vacker. Personalen är instruerade att vara vänliga men det faller sig inte naturligt för dem och ibland misslyckas de. Ett visst obehag vid in -och utcheckning på grund av personalen. De tar 200 i deposit vid incheckning.
Apžvelgta 16 gruodžio 2009
9,0
Torben iš Danija
Pora
Viešėta vieną naktį 2010 m. balandis
et godt hotel”
Venligt personale tjenstvillige og hjælpsomme dørmænd gode engelskkundskaber i receptionen gode restauranter
sengene er hårde i Kina - også her
Et godt hotel Venligt personale med gode engelskkundskaber hos de fleste medarbejdere i de centrale funktioner. Pænt og rent God beliggenhed i byen Vi kommer igen
Apžvelgta 17 balandžio 2010
Weiju iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta vieną naktį 2018 m. balandis
Išskirtinis”
非常不错,位置优越,出行就餐都方便。免费升级商务房,非常感谢。
Apžvelgta 20 balandžio 2018
Tianyi iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Viešėta 3 naktys 2017 m. gegužė
Priimtina”
感受不太好,下次出行不会再选择这家酒店。 1. 我们订的是含早餐的房间,去用餐的时候被告知不论多大的宝宝都要收取28元的早餐费,这种情况我在任何酒店入住都未曾碰到过,也是十分不合理的。 2. 我们在酒店共住了三晚,其中有一天客房根本未来清扫,矿泉水也未添加。 3. 酒店有些陈旧,卫生也弄的不好。
Apžvelgta 10 birželio 2017
ximei iš Kinija
Vienvietis kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
还可以”
一般
Apžvelgta 01 balandžio 2017
3,6
shou iš Kinija
Verslo keliautojas
Viešėta 3 naktys 2016 m. spalis
差!非常差!!!”
酒店地理位置确实很好,但酒店的硬件太老旧,酒店前台连最基本的服务意识都没有!!!
Apžvelgta 29 spalio 2016
3,6
shou iš Kinija
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
国门形象酒店有待改善”
酒店地点很好,周边特色餐饮非常棒,但内部装修太过陈旧,与四星酒店完全不符,房间保洁太差,酒店员工服务的基本能力应再培训再提升。
Apžvelgta 24 spalio 2016
9,6
xiumei iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
整体不错,外国人居多,位置非常好,去拿都方便,地铁7路,工交58/5/66都可以用,距离北京南站也很近,到故宫天安门,景山,中山公园什么的都方便”
Apžvelgta 18 spalio 2016
亚华 iš Kinija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugpjūtis
整体感觉不错”
位置挺好,酒店不错。 只是本想续住的时候价格翻倍了。可能暑期客房紧张
Apžvelgta 25 rugpjūčio 2016
yulu iš Kinija
Keliauju vienas
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
设施老旧”
设施老旧 卫生间狭小 还不如快捷酒店宽敞明亮
Apžvelgta 21 liepos 2016
Keliauju vienas
Viešėta 2 naktys 2016 m. kovas
不建议”
前台一位男性服务生,罗嗦几十分钟也没有能够回答我的问题,居然还出口说:“你的祖宗三代.....“,不仅仅没有职业操守,甚至.....
Apžvelgta 01 gegužės 2016
员工太差”
前台遇到一个极其没有专业素质,更没有教养的接待员,不会再去。
Apžvelgta 01 gegužės 2016
Vienvietis kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. balandis
前台服务差”
遇到一个服务态度极强恶劣的服务生,向他的同事要求反映给经理,但是直到我结束四晚入住,从没有任何人来给我一个说法。不推荐这家酒店。
Apžvelgta 19 balandžio 2016
Vienvietis kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
前台服务差”
我算是这家酒店的老客户了,但是最近一次入住经历却令我下决心再不会选择这家酒店,也绝不会推荐给大家。 前台一位姓高男服务生,说件事情啰嗦半小时还表达不清,而且态度恶劣,语言粗鲁。我说:“你服务态度太差了”,他反问:“什么是态度好?难道要跪着说话”,拿着我的护照无理的说:“你祖宗三代又不是外国人,这里是中国,讲中文.....”。真不知道这种服务生怎么被聘进来的。
Apžvelgta 16 balandžio 2016
6,4
Gerai
LIPING iš Kinija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 5 naktys 2016 m. vasaris
一般般”
酒店位置还行,离地铁站不远。前台服务中规中矩。我们预定了5晚,办理入住后去房间,上一个旅客居然还在房间收拾行李……风筒是挂强非常老式的,非常不好用,吹一下把手就烫得拿不住,要用毛巾包着……打给前台,说应该有平常用的风筒,让客房服务来帮我找,可是房间根本没有,服务员来了态度非常不好告知没有,一副你爱用不用那个旧的……清洁阿姨每天非常勤快的来敲门要打扫房间,即使没按打扫灯,但打扫得非常随便,最后一天居然忘记把垃圾拿走放在走到上……总之,说是挂牌4星,真的还不如3星喽……
Apžvelgta 06 kovo 2016
4,0
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2014 m. liepa
酒店服务员职业素质很差,窥视客人隐私,服务语言粗鲁无理。”
清洁,交通方便,换钱有取款机。
以前不止一次入住这家酒店,觉得服务很体贴。最近一次(2014年7月初)的入住经历却十分失望。前台服务员态度粗鲁,客房服务员更是无理,随意窥探隐私,甚至胡说八道,完全被服务的职业规范。 肯定不会再入住,也不推荐别的客人入住。为了不给自己的出游留下阴影,对于这种服务人员素质很差的酒店,还是不选择为好。
Apžvelgta 28 liepos 2014
9,0
LIU iš Kinija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 4 naktys 2012 m. spalis
酒店不错”
地理位置不错
去北京旅游,此酒店外置不错,交通比较方便,也离几个景点较近,住了4晚,整体感觉还是不错的,酒店餐厅也还可以,烤鸭不错。
Apžvelgta 09 spalio 2012
5,7
Ping iš Danija
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 3 naktys 2011 m. liepa
总的感觉只是一般”
对面有水果店
饭店条件一般。我们在网上提前预定房间并付了款,但到了饭店之后服务总台找不到我们的资料。服务质量对于一个四星级酒店来说也只是一般。
Apžvelgta 26 liepos 2011
7,6
Labai gerai
WONG iš Honkongas
Šeiminis numeris
Viešėta 3 naktys 2018 m. gegužė
交通一般”
周邊便利店超市食店很少又遠,去主要景點坐地鐵轉線太多。走路去主要近點地圖上看很近,但最少走路一小時。
Apžvelgta 23 gegužės 2018
xiaoli iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta vieną naktį 2018 m. gegužė
舒适干净各方面都非常好!”
一家六人入住北京前门建国饭店,由于有五位是老人,前台非常贴心地给升级到行政房。房间装修古朴舒适干净又安静,酒店还可看京剧表演,家人们住得非常开心。下次来北京还会选择这家老牌酒店。
Apžvelgta 11 gegužės 2018
9,2
JUNICHI iš Japonija
Vienvietis kambarys
Viešėta 3 naktys 2017 m. lapkritis
コスパ良い”
北京で立派なホテルに滞在するとなると少し高いですが、こちらのホテルはコスパも良くて部屋も広く綺麗で、星相当のホテルでした。 スタッフも丁寧に困ってることや質問に対応してくれます。 難点は下水の匂いがめちゃくちゃ臭いです。度が超えていたので水を使用する時以外は栓を閉めました。 あと場所が中心部からはそんなに離れていませんが、地下鉄を利用する場合には主要なところまで行くのに2、3回は乗り換えが必要です。駅は
Apžvelgta 29 lapkričio 2017
9,6
YUMIKO iš Japonija
Verslo keliautojas
Viešėta 3 naktys 2016 m. vasaris
交通便利、環境も良い”
角地に立地するため近くにバス停が2つあり、複数の路線を気軽に利用できます。地下鉄虎坊橋駅にも近く、天気がよければ和平門や菜市口も徒歩圏、北京南駅へはタクシーで10元程度でした。空き時間に瑠璃廠を散策することもできました。施設はリニューアルされており古さは気になりません。スタッフは誠実で親切、お願いしたことは全て確実にやってくれました。部屋も十分清潔です。次回はファミリーで宿泊して京劇を鑑賞したいと思います。
Apžvelgta 03 kovo 2016
PUI iš Honkongas
Standartinis dviejų lovų
Viešėta 4 naktys 2017 m. birželis
明明是非吸煙的房間和區域,但還是整個走廊和房間都是濃煙密佈,難以入睡。”
明明是非吸煙的房間和區域,但還是整個走廊和房間都是濃煙密佈,難以入睡。Wifi is very slow and even can't check whatsapps for whole night.
Apžvelgta 19 birželio 2017
8,0
Puiku
Wen-Yuan iš Taivanas
Vienvietis kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. spalis
很滿意”
交通方便,住得也舒服。晚上梨園劇場看戲更是很不錯的體驗!
Apžvelgta 07 lapkričio 2016