Užsakyk dabar: Ramada Plaza Shanghai Pudong Airport

Labai gerai
Pagal 891 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
7,7

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (891)Booking.com apžvalgos (1756)
7,7
Labai gerai
Pagal 891 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara8,0
Įranga7,5
Vietovė8,6
Kambario komfortas ir kokybė7,8
Paslaugos7,5
Kainos ir kokybės santykis7,1
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
日本語
简体中文
Deutsch
daugiau
Kambario tipas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Karalienės lovos liuksas
Vadovų geresnysis
Aukščiausios verslo klasės
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 796 patikrintų svečių komentarai
8,4
Puiku
Dennis iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis karalienės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. vasaris
Puiku”
Breakfast was expensive as it was not included with room.
Apžvelgta 05 kovo 2017
4,8
SYAIFUL iš Malaizija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. sausis
Main reason for stay; close to airport”
Just an average hotel nothing special. Interior seem like 80's
Apžvelgta 22 vasario 2017
Greetings. Sorry if some of our facilities didn't meet your expectations. We have asked related department to be requested to look into this. We value our guests comments and thanks again for your stay. Please feel free to contact us if there is anything we could be of assistance.
Atsakyta 25 rugsėjo 2017
Ramada Plaza Shanghai Pudong Airport
5,2
John iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2017 m. vasaris
Geriau nei vidutiniškai”
Air conditioning unit was not working. At 15 C, it felt like a fan and was not cooling.
Apžvelgta 17 vasario 2017
Greetings. Sorry if some of our facilities didn't meet your expectations. We have asked related department to be requested to look into this. We value our guests comments and thanks again for your stay. Please feel free to contact us if there is anything we could be of assistance.
Atsakyta 25 rugsėjo 2017
Ramada Plaza Shanghai Pudong Airport
10,0
Išskirtinis
Dudley iš Jungtinė Karalystė
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. sausis
Convenient for early flight”
Smooth friendly reception. No hassle during one night stay.
Apžvelgta 19 sausio 2017
Thank you so much for your review of our hotel. So pleased to hear you enjoyed your stay with us. It's something our staff takes great pride in, so we value your feedback. We hope you will visit us again.
Atsakyta 25 rugsėjo 2017
Ramada Plaza Shanghai Pudong Airport
10,0
Išskirtinis
Ee iš Singapūras
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Great hotel near airport”
room is great. hotel is in a great area whereby it is very near to the airport
Apžvelgta 17 sausio 2017
Thank you so much for your review of our hotel. So pleased to hear you enjoyed your stay with us. It's something our staff takes great pride in, so we value your feedback. We hope you will visit us again.
Atsakyta 25 rugsėjo 2017
Ramada Plaza Shanghai Pudong Airport
8,0
Puiku
EDMUND iš Malaizija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. sausis
Biz traveller ”
Best location near to airport with free shuttle!
Apžvelgta 15 sausio 2017
7,2
Labai geras
Stuart iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Close to airport”
My wife and I recently had a long layover in Shanghai which precipitated the need for a hotel close to the airport. Getting through passport control was a bit of a chore but finding the shuttle stop was more difficult as the signage at the airport is poor. Additionally, the shuttle did not come on schedule so we had to wait for a more than a half hour in the cold. The hotel was pricey but the room was clean and comfortable. Breakfast was not included in the Agoda deal which added an additional $20 to the cost of staying.
Apžvelgta 08 sausio 2017
8,0
Puiku
Dave iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Too Hot!”
The hotel was good, but the rooms were TOO HOT! I couldn't get my room cooler than 26° C and this was in December!
Apžvelgta 21 gruodžio 2016
7,6
Labai gerai
Ian iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Rooms clean, overall satisfactory staying hotel, bar very expensive ”
Staff could of been more helpful, minibus could also be more frequent, overwise a satisfactory stay
Apžvelgta 20 gruodžio 2016
7,2
Labai geras
Alexander iš Kanada
Keliauju vienas
Dviejų lovų liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Last minute booking”
Booked last minute through Agoda due to delayed flight. Shuttle service to hotel was fine, check-/out a bit painful but fine. Room was satisfactory for my short stay. It's a Ramada, and a brand you can trust.
Apžvelgta 18 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
STEVEN iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Far East Trip”
Very friendly and helpful people.
Apžvelgta 14 gruodžio 2016
8,8
Puiku
Po iš Honkongas
Keliauju vienas
Kampinis liukso numeris
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Good airport hotel”
Room is spacious but not recommend for leisure stay. Only good for those who need to catch morning flight.
Apžvelgta 30 lapkričio 2016
10,0
Išskirtinis
Jennifer iš Šveicarija
Šeima su vyresniais vaikais
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
very nice hotel”
very near the airport, clean and nice
Apžvelgta 07 lapkričio 2016
8,0
Puiku
Francisco iš Ispanija
Verslo keliautojas
Vadovų geresnysis
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Good hotel to stay in airport for transfer”
Staying here only for transfer next day. Hotel is good and good value
Apžvelgta 30 spalio 2016
10,0
Išskirtinis
William iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
Wonderful Way to End a Long Flight Day”
I started my day with a flight at 8 in the morning from Paro, Bhutan and ended the day or I should say, the next day, at 12:30 am. My plane was late out of Bangkok. I was tired, exhausted. I had missed the last shuttle to Ramada Plaza and had to take a taxi, who was extremely upset that I was only a $7 fare and not a $30 to $50 fare. Fortunately for me, the desk staff handled him beautifully for me. The hotel is clean, modern, and absolutely beautiful. The staff are more than helpful. The rooms are large, comfortable, and beautifully designed; the bed was heavenly: soft, lots of pillows. After two weeks of cool to cold showers, the hot running shower felt wonderful! Obviously, I enjoyed my stay and it was a wonderful way to end a very long day on airplanes, flight delays, and managing airports and customs.
Apžvelgta 17 spalio 2016
9,6
Išskirtinis
Robert iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
Great Location Decent Price”
This hotel is in a great location at the Shanghai Pudong Airport. It is a little expensive, but it's worth it if you just need a place to stay in transit.
Apžvelgta 04 spalio 2016
8,8
Puiku
GUNAWAN iš Indonezija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
Good transit hotel near shanghai pudong airport”
Just for transit, hotel very near to pudong airport. If you need to go to city, metro station just a few minutes walk. Nice and clean room
Apžvelgta 28 rugsėjo 2016
10,0
Išskirtinis
Mason iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
Have been staying here 10 years”
Great place
Apžvelgta 21 rugsėjo 2016
6,4
Gerai
Kai iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
Good location”
Good location near airport
Apžvelgta 21 rugsėjo 2016
10,0
Išskirtinis
Jing iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
good location, helpful staff”
very good if you have layover/short stay near airport. Staff very friendly and helpful. frequent bus to airport. food is good.. room condition is nice too.
Apžvelgta 12 rugsėjo 2016
8,4
Puiku
Ladas iš Australija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
Convenient, Clean - and great English spoken”
One often struggles in various countries to communicate due to language problems - those problems don't exist here - the lobby and front desk staff had an excellent command of English. Generally the hotel was spotless - and the rooms we also very clean, tidy and well maintained
Apžvelgta 08 rugsėjo 2016
4,0
Martin iš Jungtinė Karalystė
Šeima su mažais vaikais
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugpjūtis
2 nights, never again”
Room supplied was two single beds for a four of us, room wasn't made up, noisy, water not supplied and response from staff when reporting the issue was dismissive to say the least, stay somewhere else if your travelling with a family as this hotel can't be recommended. Never again for me.
Apžvelgta 15 rugpjūčio 2016
4,4
kenneth iš Filipinai
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
just very near to the airport.”
nothing special cause i just stay for an overnight. only good thing is very near the airport.
Apžvelgta 10 rugpjūčio 2016
9,6
Išskirtinis
Kelsey iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Beautiful room”
This room was huge - I slept so well in the comfy bed with black out curtains. The bath tub and workout room were added bonuses.
Apžvelgta 01 rugpjūčio 2016
7,6
Labai gerai
HONGEUI iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
Review”
Facilities are fine, however, the attitude of the worker at front desk is the worst She should learn how to be more kind and polite
Apžvelgta 01 liepos 2016
7,6
Labai gerai
Shawn iš Kanada
Verslo keliautojas
Vadovų geresnysis
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
Good airport hotel but expensive”
I've stayed here 4 times now, it's great when flying out of PVG. However, each time it is more expensive and I feel the quality is going down. Might try a different hotel next time.
Apžvelgta 06 birželio 2016
8,8
Puiku
Man iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
For a quick meeting transit, all good, not cheap...”
Good for stop over
Apžvelgta 03 birželio 2016
8,8
Puiku
Tom iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. rugsėjis
Quick trip to airport”
Only takes 5 minutes to get to the airport terminals
Apžvelgta 31 gegužės 2016
8,8
Puiku
Jennifer iš Taivanas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
cozy and convenient to stay for transfer ”
Quiet, free shuttle bus pick-up
Apžvelgta 22 gegužės 2016
9,6
Išskirtinis
Andreas iš Šveicarija
Verslo keliautojas
Vadovų geresnysis
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
very good Hotel at airport”
Kind Staff. very nice room, nice lobby bar, delicious breakfast with big selection of food. Close to Pudong, free shuttle
Apžvelgta 21 gegužės 2016
10,0
Išskirtinis
France iš Jungtinė Karalystė
Verslo keliautojas
Vadovų geresnysis
Viešėta 2 naktys 2016 m. vasaris
good location”
MY PA booked it for me as another colleague was staying there- nice staff good location only stay one night
Apžvelgta 14 gegužės 2016
10,0
Išskirtinis
France iš Jungtinė Karalystė
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
good location”
Used it as I had to get an early flight the following morning- really good and very nice staff. Rooms are nice
Apžvelgta 14 gegužės 2016
8,4
Puiku
Cornelis iš Nyderlandai
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Overnight”
Just stayed a night but very good hotel.
Apžvelgta 26 balandžio 2016
8,8
Puiku
YU-JEN iš Taivanas
Keliauju vienas
Karalienės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Excellent airport hotel”
Excellent location for access to airport. Very handy shuttle bus service
Apžvelgta 19 balandžio 2016
8,0
Puiku
Jerry iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Nice airport shuttle, make sure you have tip money”
even a late flight arriving at 11 pm they picked me up for free, nice hotel, they let you smoke cigars in the lobby like its 1994!
Apžvelgta 17 balandžio 2016
7,6
Labai gerai
Bradley iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Great hotel”
The location was very accessible and comfortable. Be careful in the airport as taxi drivers will try to scam you to take you to the hotel for a high price. The hotel offers a free shuttle to a from the airport about every 15-20 minutes.
Apžvelgta 14 balandžio 2016
7,6
Labai gerai
chong iš Malaizija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Acceptable”
Average with reasonable
Apžvelgta 07 balandžio 2016
8,4
Puiku
Shawn iš Kanada
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Decent Airport Hotel”
Probably the best place to stay by Pudong Airport if you have an early flight to catch.
Apžvelgta 01 balandžio 2016
8,7
Puiku
Miguel iš Meksika
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
One word: good!!!!”
Location, very confortable, excelent rooms!!!!
Apžvelgta 20 kovo 2016
6,3
Gerai
Dung iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Not so good experience”
Near airport
The noise level from plane is too high. The temperature control is not functioning properly..doesn't matter how low the thermostat is set it stayed hot. As a result, I couldn't rest all night long
Apžvelgta 17 kovo 2016
8,0
Puiku
Hendrik iš Kanada
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Convenient stop-over hotel”
Close to airport, shuttle bus service and clean, spacious and quiet hotel
Used this as an overnight stop-over. Very close to airport and shuttle service. Shuttle bus was very full both ways. Make sure you stay at the front of the line, otherwise you will be waiting for another 30 minutes. They should run the shuttle more frequently. Otherwise a great choice for an airport stop-over.
Apžvelgta 06 kovo 2016
8,0
Puiku
France iš Jungtinė Karalystė
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
Nice hotel”
location, staff, cost
Very nice hotel, good location staff is very helpful- Recommend it!
Apžvelgta 03 kovo 2016
7,7
Labai gerai
Shiu iš Honkongas
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Good location”
Location
Apžvelgta 03 kovo 2016
4,8
Jeannette iš Singapūras
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Isolated from everywhere else, only convenient to airport”
As it is an airport hotel, the surroundings is lacking in all facilities. Dining options at the hotel is extremely limited and very costly for the quality of food. Also, the fitness centre needs a lot of improvement in the equipments as they are old and not working well.
Apžvelgta 17 vasario 2016
6,0
Huang iš Singapūras
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
Feedback ”
Flight delay so missed the shuttle service, contacted hotel and they arrranged a pick up for me. Happy with overall service.
Apžvelgta 16 vasario 2016
7,3
Labai geras
William iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. vasaris
Ramada Pudong”
Location, location, location
Hotel was great, however, I did not like your Agoda website and booking system. I will be booking directly with the hotel in th future.
Apžvelgta 10 vasario 2016
8,3
Puiku
Jeffrey iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Good ”
Location
Heat in room bad breakfast price outrageous
Apžvelgta 29 sausio 2016
5,7
John iš Naujoji Zelandija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Clean and conveneinet”
Location, location, location
The staff performance was barely acceptable for a quality 4 star hotel.
Apžvelgta 20 sausio 2016
8,0
Puiku
Wanchai iš Tailandas
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Value for the money”
Airport pick-up / transport service, location to the subway and Pudong airport.
Its worth the value of the money.
Apžvelgta 07 sausio 2016
8,0
Puiku
Peter iš Belgija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
Not much besides location”
location but not much more
Apžvelgta 08 gruodžio 2015