Užsakyk dabar: Ramada Seoul

Labai geras
Pagal 1752 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
7,2

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (1752)Booking.com apžvalgos (1116)
7,2
Labai geras
Pagal 1752 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara7,1
Įranga6,7
Vietovė7,8
Kambario komfortas ir kokybė7,3
Paslaugos7,2
Kainos ir kokybės santykis7,2
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
한국어
日本語
简体中文
daugiau
Kambario tipas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Vadovų dvigulės lovos numeris
Vadovų dviejų lovų kambarys
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 1467 patikrintų svečių komentarai
5,6
ronald iš Indonezija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2017 m. vasaris
Not Allowing Early Check In”
Booked 3 rooms for my colleagues and I. We arrive at hotel around 11:35 after a 7 hour flight from Jakarta. Front desk would not let us check in at this time and had to wait until 2pm. It wasn't because there were no rooms available, front desk offered early check in fee at 33.000 won or 330.000 won (I forgot the exact amount, not familiar with Korean Wons). I explained to him (tall skinny man) that we just arrived from Jakarta and have a business meeting at 2pm to attend to. I asked for just 1 room for my colleagues and I to change our clothes and prepare for our business meeting. He insist that we have to pay for early check in. I have traveled to many cities and countries and never have this kind of treatment. There were no flexibility and understanding from the front desk staff. My 2 colleagues and I had to use the lobby restroom to change our clothes and perform our personal hygiene. I would not recommend this hotel to any business travelers especially out of towners.
Apžvelgta 05 kovo 2017
8,8
Puiku
Chang iš Pietų Korėja
Pora
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2017 m. sausis
Regular visitor”
Great gym. Clean rooms. Staff helpful with receiving packages.
Apžvelgta 13 vasario 2017
10,0
Išskirtinis
KYOUNGBO iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2017 m. sausis
good location”
good location
Apžvelgta 13 sausio 2017
9,6
Išskirtinis
Chang iš Pietų Korėja
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
Satisfactory as usual”
Good heating for freezing Seoul weather. Regular visitor. Able to take train to airport.
Apžvelgta 19 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
Soyombo iš Mongolija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. gruodis
very good hotel ”
just good that's all
Apžvelgta 11 gruodžio 2016
7,6
Labai gerai
Caroline iš Singapūras
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugsėjis
Clean and comfortable rooms”
Not super close to anything, but large and comfy rooms
Apžvelgta 28 lapkričio 2016
6,0
brian iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
Construction and not cleaning ”
Wait and see till completely finish construction
Apžvelgta 21 lapkričio 2016
6,4
Gerai
Yat-ming iš Australija
Pora
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. lapkritis
Excellent location - close to subway station, Coex mall, airport bus stop in front of the hotel.”
The room was not vacuum cleaned everyday. The carpet was very dusty.
Apžvelgta 16 lapkričio 2016
9,2
Išskirtinis
Chang iš Pietų Korėja
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
First time using gym. Wow”
Gym is really high quality. Huge space (fitness, yoga, golf). Starting to notice rooms are quite stuffy with the heater on + dusty.. I'm a regular here. Still highly recommended.
Apžvelgta 14 lapkričio 2016
7,2
Labai geras
Sayong iš Pietų Korėja
Keliauju vienas
Šeiminis dviejų lovų kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. lapkritis
Fairly good”
Good for money
Apžvelgta 12 lapkričio 2016
9,2
Išskirtinis
Chang iš Pietų Korėja
Pora
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
good value for my budget”
prob best quality for under 1k HKD per night large rooms. train nearby.
Apžvelgta 11 lapkričio 2016
8,0
Puiku
Ashekur iš Bangladešas
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. lapkritis
nice services ”
hotel is clean & clear and super servicess.
Apžvelgta 11 lapkričio 2016
10,0
Išskirtinis
Merly iš Filipinai
Grupė
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. lapkritis
Room is spacious. Great view on the 9th flr.”
The room has no aircondition. But since it's Fall now we only had to open the window. Glass window is huge. love the view. Good stay at Ramada Seoul Gangnam.
Apžvelgta 08 lapkričio 2016
7,2
Labai geras
FONG iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2013 m. rugpjūtis
Good”
The location wasn't really strategic because there were only a few restaurants near the hotel and mostly surrounded by offices. However, the staffs were very friendly and helpful.
Apžvelgta 30 spalio 2016
4,4
Koang iš Pietų Korėja
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
was not the best stay. ”
room was rather old needed a renewal. staffs were kind and informative. i would find alternatives for this price.
Apžvelgta 24 spalio 2016
7,6
Labai gerai
Syed iš Jungtinė Karalystė
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. spalis
Friendly staff and many cafes nearby”
Staff were quick to respond to problems identified with the Internet and the room's safe deposit box. There were many cafes nearby for cheap breakfast. Fast checkin facility to Korean airports is possible from a nearby building. Overall, goose experience.
Apžvelgta 22 spalio 2016
7,6
Labai gerai
Matthew iš Kanada
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 6 naktys 2016 m. spalis
Passable for conference at COEX”
Bed was about as comfortable as a sheet of concrete. Breakfast included was good. Seems like it was a nice hotel a couple decades ago but the rooms are showing their age.
Apžvelgta 11 spalio 2016
7,2
Labai geras
Vincent iš Singapūras
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. spalis
Great Value and Location”
1 subway stop or 20mins walk to COEX with subway station and Airport Shuttle bus at the door step.
Apžvelgta 08 spalio 2016
8,8
Puiku
Chang iš Pietų Korėja
Pora
Premier dvivietis
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
Regular visitor. Good location”
Easy train access. Rooms are satisfactory.
Apžvelgta 08 spalio 2016
2,0
JAEHYUNG iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Vadovų dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
no”
no
Apžvelgta 06 spalio 2016
8,0
Puiku
Bambang iš Indonezija
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
Nice hotel with great access to public transport”
Nice hotel with great access to public transport. The hotel was rather old but still relatively in a good condition. The in room facilities though not complete. My room was missing an electric kettle and had to request for it.
Apžvelgta 02 spalio 2016
9,6
Išskirtinis
Chang iš Pietų Korėja
Pora
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugpjūtis
Convenient location. Great hotel”
Not a fancy 5 star but very clean and nice rooms. For some reason, slept really well. Train station 1 min walk.
Apžvelgta 20 rugsėjo 2016
10,0
Išskirtinis
HATTAN iš Saudo Arabija
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. sausis
The best hotel and good price”
I give this hotel 5 stars. So clean, also, its near a subway station its only 2 mins on feet. If i can give this hotel more stars i will give it 10 stars couz its really worth it.
Apžvelgta 02 rugsėjo 2016
6,4
Gerai
Lay iš Malaizija
Keliauju vienas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugpjūtis
Good location”
Good location, very rude staffs with poor English, the massage and spa is good, small room and cleanliness definitely needs to be working on
Apžvelgta 24 rugpjūčio 2016
4,4
sophie iš Naujoji Zelandija
Keliauju vienas
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugpjūtis
In need of a makeover”
Shabby room, not a good view. Website inaccuracies.
Apžvelgta 23 rugpjūčio 2016
9,6
Išskirtinis
Phillip iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Vadovų dvigulės lovos numeris
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Nice staycation”
I went with my wife for her birthday. The location was nicely close to many fine restaurants around Gangnam and easily connected to the rest of the city via subway. Too bad the top floor lounge was closed for renovation.
Apžvelgta 03 rugpjūčio 2016
6,4
Gerai
Rica iš Filipinai
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
Great location.”
Location was good. Short distance to the convention center and easy access to transportation.
Apžvelgta 21 liepos 2016
8,4
Puiku
David iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 6 naktys 2016 m. liepa
very good location”
convenient subway train and shuttle
Apžvelgta 18 liepos 2016
4,8
CHI iš Honkongas
Verslo keliautojas
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
Overated ”
Old and Dirty Hotel
Apžvelgta 17 birželio 2016
6,0
won iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
A typical 4 star hotel in the area”
Location is excellent. It couldn't be better. The hotel system is too stringent about check in and out times. Beware of it. The staff's attitude is slightly upper-handed. Maybe a better training would help. Overall, it was good enough for what I paid.
Apžvelgta 07 birželio 2016
7,2
Labai geras
Tong iš Singapūras
Verslo keliautojas
Premier dvivietis
Viešėta 5 naktys 2016 m. gegužė
Near to Coex”
Room size is ok. There are convience stores opposite and near the road corner.
Apžvelgta 30 gegužės 2016
8,8
Puiku
SUN iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. gegužė
Good location”
Able to handle several meetings per day.
Apžvelgta 29 gegužės 2016
8,4
Puiku
SUN iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Vadovų dvigulės lovos numeris
Viešėta 2 naktys 2016 m. gegužė
Best location”
Good location for general meetings
Apžvelgta 22 gegužės 2016
8,4
Puiku
SUN iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Vadovų dvigulės lovos numeris
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Best location”
Good location and perfect spot for general meetings
Apžvelgta 22 gegužės 2016
8,8
Puiku
SUN iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Good wifi and able to focus in business conduct”
Very peaceful location with national park behind the Hotel
Apžvelgta 13 gegužės 2016
7,2
Labai geras
Luis iš Australija
Verslo keliautojas
Vadovų dvigulės lovos numeris
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Convenient airport bus stop and city location”
For a short business trip to Seoul, the Ramada Seoul is a good option as the airport bus limousine is right outside the door, you are 2 stations away from COEX (shopping and dining) and are in the middle of the Gangdam district. The hotel restaurant is not a key highlight so that should encourage you to venture out and try the local restaurants.
Apžvelgta 21 balandžio 2016
8,0
Puiku
MIN iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. kovas
In the Gang Nam area, this kind of price based on good facility is not easy to find. It was good !!”
If there is a same chance to visit this hotel based on the same condition, I will not hesitate to choose it.
Apžvelgta 21 kovo 2016
8,7
Puiku
danny iš Malaizija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. kovas
excellent location”
location
Apžvelgta 21 kovo 2016
7,0
Labai geras
Cheuk iš Honkongas
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. kovas
Ok”
Location, comfortable
Good
Apžvelgta 20 kovo 2016
8,7
Puiku
Enerson iš Malaizija
Verslo keliautojas
Vadovų dvigulės lovos numeris
Viešėta 2 naktys 2016 m. kovas
good location”
good location, value for money, train and shuttle bus to Incheon Airport right in front
Apžvelgta 06 kovo 2016
6,3
Gerai
GOH iš Kinija
Pora
Viešėta 4 naktys 2015 m. lapkritis
staff not nice”
location is great
Staff attitude need improvement
Apžvelgta 23 vasario 2016
6,7
Gerai
GOH iš Kinija
Verslo keliautojas
Vadovų dviejų lovų kambarys
Viešėta 4 naktys 2015 m. lapkritis
location is good”
location, near train station
Good location, room were old and not so clean...
Apžvelgta 23 vasario 2016
7,2
Labai geras
noor iš Malaizija
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Comfort and cleanliness”
We are extending our booking which is due to conference. We like the location as its near to subway station..
Apžvelgta 16 vasario 2016
6,7
Gerai
ASRIL iš Indonezija
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. rugsėjis
location is the best”
location, shuttle bus to airport and clean
must to try again.
Apžvelgta 02 sausio 2016
8,3
Puiku
Ivan iš Rusija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. gruodis
Disappointed that gym is under construction”
Location, sauna, service
Apžvelgta 13 gruodžio 2015
6,7
Gerai
Luis iš Australija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. lapkritis
Great location and improving standards”
Location, cleanliness and improvements
My typical hotel when I travel to Seoul as it is close to where my meetings are typically held. The hotel management has embarked on an improvement project to raise the standards of the hotel and although slow progress it is starting to show, things such as digital TV, internet access stability and english proficiency of the staff has improved this year alone. Other works to the roof top bar and others will make the experience of staying at this hotel better. The western food selection and taste still the biggest let down but it gives you an excuse to venture out into the city to find good tasting food! :)
Apžvelgta 26 lapkričio 2015
7,7
Labai gerai
Wai iš Malaizija
Verslo keliautojas
Geresnysis dvigulės lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. lapkritis
Nice stay”
Location, comfortable bed, accessability
Apžvelgta 20 lapkričio 2015
8,0
Puiku
Yeo iš Singapūras
Verslo keliautojas
Vadovų dviejų lovų kambarys
Viešėta 4 naktys 2015 m. lapkritis
Centrally located”
Centrally located
Centrally located close to Coex. Rooms are small
Apžvelgta 17 lapkričio 2015
8,0
Puiku
Yeo iš Singapūras
Verslo keliautojas
Vadovų dvigulės lovos numeris
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
Good service and location”
Good service and location
Good service and location
Apžvelgta 17 lapkričio 2015
9,0
Išskirtinis
JIN iš Pietų Korėja
Keliauju vienas
Premier dvivietis
Viešėta 3 naktys 2015 m. rugsėjis
Comfortable stay”
quality of food, cleanliness
Good locations. Food was a little expensive, but very good quality. Recommended.
Apžvelgta 15 spalio 2015