Užsakyk dabar: Sahid Jaya Solo Hotel

Labai geras
Pagal 562 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
7,3

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (562)Booking.com apžvalgos (117)
7,3
Labai geras
Pagal 562 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara6,8
Įranga7,0
Vietovė8,0
Kambario komfortas ir kokybė7,0
Paslaugos7,5
Kainos ir kokybės santykis7,5
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
Bahasa Indonesia
English
日本語
Nederlands
daugiau
Kambario tipas
Liukso su dvigule lova
Vadovų liukso numeris - 1 miegamasis ir 1 svetainė
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Rūšiuoti pagal
Rodomi 493 patikrintų svečių komentarai
10,0
Išskirtinis
Yunika iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 3 naktys 2017 m. gegužė
Good”
Verry good
Apžvelgta 28 gegužės 2017
7,6
Labai gerai
Ika iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2017 m. balandis
Good location and price. Need improvement in some areas.”
Actually this hotel has its own uniqueness because of its design and interior which shows a very traditional architecture. However, renovation to modernize a bit and refresh the overall hotel look might be needed. It seems most of the furniture need refreshment and cleanliness need to be improved a lot. Lighting inside the rooms also need to be reviewed as more and more people like a brighter room. The staff however were nice and friendly. The breakfast was also good.
Apžvelgta 05 gegužės 2017
Dear Ms Ika Warm greeting from Sahid Jaya Solo Thank you very much for your review I'm very pleased you enjoyed our room & all facilities we offered. I will pass on your feedback to my entire team , I'm sure that your scores will encourage my team to aim for greater guest service. My team and I are commited to doing our best and we sincerely hope to welcome you back in the near future for another pleasant stay experience. Best Regard
Show more
Sahid Jaya Solo Hotel
8,0
Puiku
Santosa iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2017 m. sausis
Back again...like the second home”
And again.....back to this hotel,several time back to this hotel. Love it.
Apžvelgta 02 balandžio 2017
8,0
Puiku
Santosa iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2017 m. sausis
Again....back to this hotel”
And again.....back to this hotel, several time back to this hotel. Love it.... old but nice
Apžvelgta 02 balandžio 2017
Dear Mr. Santoso Salam Hangat dari Hotel Sahid Jaya Solo Terimakasih atas kepercayaan Bapak memilih Hotel Sahid Jaya Solo & kami tunggu kunjungan Bapak selanjutnya Best regard Manajemen
Atsakyta 23 balandžio 2017
Sahid Jaya Solo Hotel
8,0
Puiku
Santosa iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 3 naktys 2016 m. lapkritis
Location and large room”
Several time back to this hotel. Love it.
Apžvelgta 02 balandžio 2017
Dear Mr. Santoso Salam Hangat dari Hotel Sahid Jaya Solo Terimakasih atas kepercayaan & kesetiaan Bapak terhadap Hotel sahid Jaya Solo, & kami sangat menanti kunjungan Bapak selanjutnya Best regard Manajemen
Atsakyta 23 balandžio 2017
Sahid Jaya Solo Hotel
8,4
Puiku
Santosa iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2017 m. vasaris
Strategic location and spacious room”
Pros: Location, spacious parking area. Large room, breakfast and friendly staff It's value for money Cons: rather old hotel.
Apžvelgta 02 balandžio 2017
5,6
Naser iš Jordanija
Verslo keliautojas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
its ok for old hotel”
so so
Apžvelgta 01 balandžio 2017
6,0
Jessica iš Indonezija
Pora
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
TOO OLD”
I was there on March 25th stayed one night, I think they really need to renovate this hotel since it build 1995 (informed by the staff) especially for guest room My toilet was too dirty to be use Shower head need to be replaced Room carpet so dusty My connecting door even not Locked ! Next to my room was empty , spooky n scary , what if someone stay there secretly Five stars hotel but its lower than my expectation, as their brand name Sahid, it should have higher standard ... Staff was nice , but overall feels like stay in 2 stars hotel than 5 stars
Apžvelgta 31 kovo 2017
6,0
Dian iš Malaizija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
NOT 5 STAR”
Furniture too old. Many part of our rooms and bathrooms are not properly cleaned. Entire hotel needs upgrade Many 4 star hotels have much better breakfast. But the staff are very friendly.
Apžvelgta 20 kovo 2017
6,4
Gerai
Murti iš Indonezija
Pora
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2010 m. rugsėjis
good location”
overall good
Apžvelgta 20 vasario 2017
8,0
Puiku
Syandra iš Indonezija
Keliauju vienas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2017 m. vasaris
Perfect!!!”
I really enjoyed my time during stay in this hotel. Everything was perfect
Apžvelgta 16 vasario 2017
2,8
kusriyanto iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Liukso su dvigule lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. vasaris
Is Not good ”
Those old hotel facilities is out of date
Apžvelgta 06 vasario 2017
4,0
Niza iš Indonezija
Pora
Liukso su dvigule lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. sausis
the windows sealed, the carpet not clean, the air inside room not clean.”
At breakfast, we found many ants inside croisant bread. The price for breakfast perperson is too high, compare with other hotels. About the interior, we appreciate classic but this hotel is old and not well maintain. It's a pity.
Apžvelgta 24 sausio 2017
8,8
Puiku
Nadia iš Indonezija
Pora
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2017 m. sausis
Worth the price”
Nice friendly staff.
Apžvelgta 16 sausio 2017
4,0
vibhav
Pora
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 3 naktys 2016 m. gruodis
Not for international travellers”
Only slight good thing about this hotel is location. Now lets come to bad part 1. Very untidy room carpet and toilet. 2. Hygiene standards are very very poor. 3. Not a single good English speaking staff. (This is bad only for International travellers) 4. Breakfast food is really sad. Not much options apart from local food. Lacks basic things like butter. 5. They do not provide basic things like an iron box and ironing board. 6. Wifi doesn't work. This hotel doesn't deserve a 5 star status. This hotel should be a big no for International travellers.
Apžvelgta 03 sausio 2017
7,6
Labai gerai
Anie iš Indonezija
Grupė
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
Old hotel with a strategic location”
From the building exterior and interior, it looks that the hotel is rather old. The staff was kind. The room was spacious. The breakfast was okay.
Apžvelgta 03 sausio 2017
6,8
Gerai
sutrisno iš Indonezija
Verslo keliautojas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Location”
just perfect location for doing business in Solo
Apžvelgta 27 gruodžio 2016
6,8
Gerai
surya iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 3 naktys 2015 m. lapkritis
Good hotel”
Good hotel and good location
Apžvelgta 15 gruodžio 2016
8,8
Puiku
Tuty iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
good”
Apžvelgta 12 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
Sekar iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
Perfect”
Location, staff, room, breakfast, services, facilities are perfect, eventhough the building was old
Apžvelgta 10 gruodžio 2016
7,6
Labai gerai
Hari iš Indonezija
Verslo keliautojas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Nice Hotel”
Nice and clean, while need more light in the room
Apžvelgta 09 gruodžio 2016
6,0
novy iš Indonezija
Verslo keliautojas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
old”
.
Apžvelgta 22 lapkričio 2016
7,6
Labai gerai
Marc iš Vokietija
Keliauju vienas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
Bit run down but nice”
Well, a hotel that seemed to have a better past. Still I liked it. Location is good, staff is bery helpful, the breakfast buffet is great. Good value for money. My room was large and airy. International tv available, nice bathroom. Can't complain. Will go there again next time I am in Surakarta.
Apžvelgta 19 spalio 2016
6,8
Gerai
NANCY iš Indonezija
Verslo keliautojas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 3 naktys 2016 m. spalis
old and need an upgrade”
Location was excellent, close to palace. The building itself looked rusty and old. Closer to 3star hotel, and need a total make over. The room a bit dusty and the carpet looked tired. The wifi slow and hard to connect from the room.
Apžvelgta 18 spalio 2016
8,4
Puiku
Richard iš Indonezija
Pora
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
nice hotel in centre of Solo”
good breakfast, friendly personel, free bikes for a ride in Solo. very nice hotel.
Apžvelgta 28 rugsėjo 2016
6,0
mr iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
The location in the center city of solo. Near kraton mangkunegaran. ”
The building is older than other hotel in solo.
Apžvelgta 15 rugsėjo 2016
7,6
Labai gerai
Sri iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
Cleanliness ”
The sheet has stains and there's a leak in the bathroom by the toilet. Otherwise, the service is good.
Apžvelgta 17 liepos 2016
6,8
Gerai
Munif iš Indonezija
Pora
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
Only staff...satisfy me”
Old hotel not appropriate to be five star hotel, not enough facilities, bathroom needs to be improved
Apžvelgta 14 liepos 2016
8,0
Puiku
Julietta iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Room”
It's an old hotel. But we like it because the room is big.
Apžvelgta 13 liepos 2016
8,4
Puiku
sumantri iš Indonezija
Keliauju vienas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Idul fitri goes to Solo ”
Me and my will go to jakarta, because, I am very tired, and I dicided to sleep one night in solo, I choose, sahid hotel.it near to anywhere.
Apžvelgta 13 liepos 2016
6,8
Gerai
Mr iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Liukso su dvigule lova
Viešėta 4 naktys 2016 m. liepa
Good”
Good
Apžvelgta 09 liepos 2016
6,4
Gerai
Toni iš Indonezija
Verslo keliautojas
Liukso su dvigule lova
Viešėta 2 naktys 2015 m. lapkritis
Old hotel”
Quite old with little facility
Apžvelgta 06 liepos 2016
8,0
Puiku
Yenny iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
Holiday”
good food, and good facilities
Apžvelgta 18 birželio 2016
5,6
novy iš Indonezija
Verslo keliautojas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
good”
good
Apžvelgta 21 gegužės 2016
2,4
Suryandari iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2016 m. gegužė
Need a lot of improvement”
Old hotel with bad furniture, bad handle from staffs. I dont blame the agest of hotel, but how they manage the hotel and management, so poor for a great name
Apžvelgta 09 gegužės 2016
9,2
Išskirtinis
Giyatmi iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Passable his hotel, located in the city centerband close to nowhere”
Passable his hotel, located in the city center and close to nowhere
Apžvelgta 26 balandžio 2016
7,2
Labai geras
Lambert iš Indonezija
Verslo keliautojas
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 3 naktys 2016 m. kovas
A nice hotel for a nice stay.”
I stayed first time in this hotel in the summer of 1981/1982, when it was still a 2 star hotel. Now it is a big 5 stars and feel very comfortable here. The rooms are large, the cuisines being offered are varied and delicious. The staff are most helpful and pleasant. But the internet connection was troublesome. I do not know whether this internet problem is widespread in Solo or not, but in at least one other hotel it is not a problem. Most equipment in the gym are old or need servicing. For a 5 star hotel, the cost per night here is quite cheap.
Apžvelgta 17 kovo 2016
4,4
Edward iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Šeima su vyresniais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
Sucks big time”
Dingy upholstery, magot like bug creeping out of the sink. Needs a major make over. Overall would have given it a 1 star and rate it below 5.
Apžvelgta 16 vasario 2016
8,0
Puiku
stefanus iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Nice area ”
Nice
Apžvelgta 25 sausio 2016
7,7
Labai gerai
wisnu iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
old hotel”
location, value for money, staff performance
need modernization
Apžvelgta 11 sausio 2016
7,7
Labai gerai
Yoshua iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
cozy, comfort”
hotel is big in good location, the room is cozy comfort and staff are helpfull
It was good for vacation with family, room is big, clean and tidy. Staff are helpfull and the food is good. The pool is OK, but I think it need more to take care.
Apžvelgta 06 sausio 2016
9,3
Išskirtinis
Reki iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Liukso su dvigule lova
Viešėta 4 naktys 2015 m. gruodis
nice stay”
location, spacious room size, price
nice stay during our 4 nights stay.
Apžvelgta 05 sausio 2016
9,3
Išskirtinis
Jerry iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
nice old decorative hotel”
the hotel was comfort, thanks for the hotel staff that put us together in room that connected to each other, overall all is OK
Comforting
Apžvelgta 31 gruodžio 2015
6,0
jacqueline iš Indonezija
Grupė
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2015 m. gruodis
It was okay”
decent location, food, and service
Apžvelgta 28 gruodžio 2015
7,3
Labai geras
Sinarojo iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
old hotel in good location”
location, price, staff
my stay in sahid was good. the staff is friendly and it has good location. the furniture is old but still functional.
Apžvelgta 21 gruodžio 2015
6,7
Gerai
Janti iš Indonezija
Grupė
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2015 m. lapkritis
3-4 star the most”
Good location, good staff
It was convinient. The room was a bit runned down, and lighting was dark. Makes the place uncomfortable. must refurbish to rate themselves 5 star.
Apžvelgta 04 gruodžio 2015
7,3
Labai geras
Desi iš Indonezija
Pora
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
Nice Staff. Good Location”
Staff, Location
Basically the performance is good but the housekeeping have to very pay attention to the cleanliness of its bathroom. The towel looks worn out.
Apžvelgta 29 lapkričio 2015
5,3
Rina iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2015 m. lapkritis
Old hotel, big room but not clean ”
Location, big room, food
Apžvelgta 23 lapkričio 2015
6,0
Astilda iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2015 m. liepa
good location”
clean, closed to city and nice room
good services, clean and good location
Apžvelgta 13 lapkričio 2015
6,7
Gerai
Heryudhawan iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Aukščiausios klasės dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2015 m. spalis
Pool for kids need to be clean”
Location, value for money,
Apžvelgta 26 spalio 2015