Užsakyk dabar: Shangri-La Hotel

Puiku
Pagal 96 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
8,6
85% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (96)Booking.com apžvalgos (186)
8,6
Puiku
Pagal 96 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara8,8
Įranga8,7
Vietovė8,8
Kambario komfortas ir kokybė8,8
Paslaugos8,8
Kainos ir kokybės santykis8,2
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
日本語
简体中文
한국어
daugiau
Kambario tipas
Dviejų lovų liukso kambarys
Horizon klubo numeris
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 67 patikrintų svečių komentarai
9,0
Išskirtinis
Shirley iš Australija
Pora
Viešėta 5 naktys 2012 m. liepa
Shangrila Hotels are always consistently good”
Cleanliness and always smells fresh on entering the hotel
Shangrila staff have been well trained, always willing to go above and beyond to help guests, extremely polite and friendly including housekeeping. Rooms are always clean, beds comfortable. I always enjoy staying at Shangrila whichever city I am in. I have never had a bad experience at any Shangrila Hotel and I travel frequently
Apžvelgta 28 rugsėjo 2012
Dear Guest, Thank you for staying with us during your recent visit to Dalian. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. I do hope to welcome you back again to the Shangri-La Hotel, Dalian the next time you return to our lovely city.
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
9,7
Išskirtinis
Sau iš Honkongas
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2012 m. balandis
Spacious, clean and beautiful hotel!”
Reasonable cost for dining with good quality
Staff are polite and helpful. I asked a staff about any recommendation of dim sum restaurant. He provided a good, not expensive restaurant and explained the way to there very clearly and politely.
Apžvelgta 20 balandžio 2012
Dear Guest, Thank you for staying with us during your recent visit to Dalian. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. I do hope to welcome you back again to the Shangri-La Hotel, Dalian the next time you return to our lovely city.
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
10,0
Išskirtinis
Graham iš Naujoji Zelandija
Pora
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2012 m. vasaris
Fabulous Hotel”
Upgrade available
fantastic hotel and great staff. offered upgrade on checkin which included breakfast, bigger room and use of the lounge for drinks in the evening. very impressed.
Apžvelgta 23 vasario 2012
Dear Guest, Thank you for staying with us during your recent visit to Dalian. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. I do hope to welcome you back again to the Shangri-La Hotel, Dalian the next time you return to our lovely city.
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
9,3
Išskirtinis
Giulio iš Italija
Pora
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2012 m. sausis
Great hotel,truly Shangrila standard!”
Location, value for money, service standard
it was the first time in dalina, and i believe our choice couldn't have been better. we got the upgrade to the suite floor, with a beautifully furnished sizeable living room, great bedroom with windows on two sides of the building, two bathrooms, all very quiet at all times day and night. great breakfast with abundant choices. we had dinner at the shang palace and tested the delicious dumplings. all over our stay the service was truly up to shangrila standards.
Apžvelgta 02 vasario 2012
Dear Guest, Thank you for choosing to stay with us. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. Also, thank you again for your good words, we will continue to do so and delight each guest. I look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
7,0
Labai geras
Alex
Pora
Viešėta 2 naktys 2011 m. spalis
great location. slightly dated hotel”
great location close to restaurants and nightlife
hotel rooms could use a renovation and the brunch is less than average, but the staff is helpful and location is good.
Apžvelgta 02 lapkričio 2011
Dear Guest, Thank you for choosing to stay with us. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. Also, thank you again for your good words, we will continue to do so and delight each guest. I look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
6,0
Stian iš Norvegija
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2011 m. spalis
As expected”
Service
Shangri-La in Dalian is pretty much like other shangri-la's. Way too expensive, but clean and nice. I experienced some problem due to booking a extra night directly from the hotel website. After that night, which was the same roomtype, they suddenly wanted me to change room! This was brought up 3-4 times the following day after the first nigth although it was settled upon arrival and check. Eventually I was pissed off by the whole thing, and then they finally gave me piece. Meals and drinks in the hotel is too expensive. I had 1 room service breakfast, and half of what was expected was actually missing and the price was too high.
Apžvelgta 12 spalio 2011
Dear Guest, Thank you for choosing to stay with us during your recent visit and I appreciate that you spent your treasure time to write a specific review for us. I must sincerely apologize that you were inconvenienced during your stay. I have carefully looked into your valued feedback and actions have been taken immediately to enhance and improve the service. It is our hope that this one experience you’ve had with us will not deter you from continuing support to our hotel. It has been our pleasure to have you as our guest. I look forward to welcoming you back to the hotel in the near future and exceeding your expectations.
Show more
Shangri-La Hotel
8,4
Puiku
jing iš Kinija
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2017 m. balandis
位置不错”
在大连的金融区,周边全是各大银行大连分行,离东港不远,走路可到达。吃饭很方便,周围有很多饭馆,消费不低。酒店餐厅没去,在大堂酒吧吃了次夜宵,一碗面100左右的样子。停车方便是方便,但是不免费,住客4元一小时,每天封顶40元。酒店设施整体中规中矩,有些地方能看出已经很陈旧了。卫生做的也不如北京等一些大城市的五星酒店好。服务态度一般。总体中等偏上。
Apžvelgta 07 gegužės 2017
尊敬的客人,您好!感谢您对大连香格里拉大酒店的点评。您的反馈能让我们了解客人的真实感受,从而使我们不断提高服务质量。大连香格里拉大酒店拥有560间客房,位于大连市繁华的商业街上。酒店俯瞰海港客运站,距大连国际机场仅20分钟车程。酒店拥有各种餐饮、娱乐和休闲设施,同时还可提供设备俱全的会议、宴会及服务。酒店客人可在所有客房及所有公共区域享受免费宽带上网及wifi无线上网服务。为您提供最贴心周到的服务,是我们一贯的宗旨。希望您下次下榻时能收获更愉快的入住体验。
Atsakyta 22 lapkričio 2017
Shangri-La Hotel
10,0
Išskirtinis
Zhe iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
美食很棒”
满意
Apžvelgta 20 rugsėjo 2016
尊敬的客人, 您好! 很感谢您对我们酒店的评价。您能在出游之时选择入住我们的酒店是我们的荣幸,很开心得知您在入住期间对我们的服务和设施感到满意,我们一直秉承“热情好客,亲如家人”的服务之道,为客人提供喜出望外的服务。期待您的再次光临,祝您生活愉快!
Atsakyta 22 lapkričio 2017
Shangri-La Hotel
4,8
Hebang iš Kinija
Verslo keliautojas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
感受一般”
房间小,设施老化,洗漱台窄小。
Apžvelgta 20 birželio 2016
尊敬的客人,您好!感谢您对大香格里拉大酒店的点评。您的反馈能让我们了解客人的真实感受,从而使我们不断提高服务质量。大连香格里拉大酒店拥有560间客房,位于大连市繁华的商业街上。酒店俯瞰海港客运站,距大连国际机场仅20分钟车程。酒店拥有各种餐饮、娱乐和休闲设施,同时还可提供设备俱全的会议、宴会及服务。酒店客人可在所有客房及所有公共区域享受免费宽带上网及wifi无线上网服务。为您提供最贴心周到的服务,是我们一贯的宗旨。希望您下次下榻时能收获更愉快的入住体验。
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
6,7
Gerai
Xu iš Kinija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. birželis
性价比不高”
位置方便
与其它5星级酒店尚有距离
Apžvelgta 29 birželio 2015
尊敬的客人,您好!感谢您对大香格里拉大酒店的点评。您的反馈能让我们了解客人的真实感受,从而使我们不断提高服务质量。大连香格里拉大酒店拥有560间客房,位于大连市繁华的商业街上。酒店俯瞰海港客运站,距大连国际机场仅20分钟车程。酒店拥有各种餐饮、娱乐和休闲设施,同时还可提供设备俱全的会议、宴会及服务。酒店客人可在所有客房及所有公共区域享受免费宽带上网及wifi无线上网服务。为您提供最贴心周到的服务,是我们一贯的宗旨。希望您下次下榻时能收获更愉快的入住体验。
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
8,7
Puiku
XiaoYu iš Kinija
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2013 m. rugpjūtis
住宿还ok 就是设施比较陈旧”
服务 位置 环境 没有北京的好 但也算还ok
没有北京的好 但也算还ok 没有北京的好 但也算还ok 没有北京的好 但也算还ok 没有北京的好 但也算还ok 没有北京的好 但也算还ok 没有北京的好 但也算还ok 没有北京的好 但也算还ok 没有北京的好 但也算还ok
Apžvelgta 14 rugpjūčio 2013
尊敬的客人,您好!感谢您对大香格里拉大酒店的点评。您的反馈能让我们了解客人的真实感受,从而使我们不断提高服务质量。大连香格里拉大酒店拥有560间客房,位于大连市繁华的商业街上。酒店拥有各种餐饮、娱乐和休闲设施,同时还可提供设备俱全的会议、宴会及服务。全新升级的THE SWING是一间洋溢着浓郁的运动激情与摩登元素的现代化酒吧,让您身临其境的感受到高端的高尔夫模拟设备带来的完美体验及调酒师精心调制的鸡尾酒带来的无限快感。为您提供最贴心周到的服务,是我们一贯的宗旨。希望您下次下榻时还能收获同样愉快的入住体验。
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
4,0
lili iš Kinija
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2013 m. balandis
不错”
服务很好 位置还好 性价比高
Apžvelgta 08 gegužės 2013
尊敬的客人, 您好! 很感谢您对我们酒店的评价。您能在出游之时选择入住我们的酒店是我们的荣幸,很开心得知您在入住期间对我们的服务和设施感到满意,我们一直秉承“热情好客,亲如家人”的服务之道,为客人提供喜出望外的服务。期待您的再次光临,祝您生活愉快!
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
10,0
Išskirtinis
GE iš Kinija
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2011 m. rugsėjis
服务态度很亲切 卫生环境好”
地理位置不错 食物也好
很愉快的经历,态度很好,一直把东西给我送上楼 微笑服务。周围很多大商场 名牌。 the food in the hotel is so good.
Apžvelgta 22 rugsėjo 2011
尊敬的客人, 您好! 很感谢您对我们酒店的评价。您能在出游之时选择入住我们的酒店是我们的荣幸,很开心得知您在入住期间对我们的服务和设施感到满意,我们一直秉承“热情好客,亲如家人”的服务之道,为客人提供喜出望外的服务。期待您的再次光临,祝您生活愉快!
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
8,0
Puiku
JIN iš Kinija
Verslo keliautojas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2011 m. rugpjūtis
great service,good location”
服务不错
不错的酒店,地理位置,服务,到观光点的便捷. 但下午2-4点不容易打车,并且去机场的路比较拥堵,如果从酒店去机场赶飞机,应多预留时间. 房间不错,但是所谓的海景似乎没有真正的风景可言.
Apžvelgta 01 rugsėjo 2011
尊敬的客人,您好!感谢您对大香格里拉大酒店的点评。您的反馈能让我们了解客人的真实感受,从而使我们不断提高服务质量。大连香格里拉大酒店拥有560间客房,位于大连市繁华的商业街上。酒店拥有各种餐饮、娱乐和休闲设施,同时还可提供设备俱全的会议、宴会及服务。全新升级的THE SWING是一间洋溢着浓郁的运动激情与摩登元素的现代化酒吧,让您身临其境的感受到高端的高尔夫模拟设备带来的完美体验及调酒师精心调制的鸡尾酒带来的无限快感。为您提供最贴心周到的服务,是我们一贯的宗旨。希望您下次下榻时还能收获同样愉快的入住体验。
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
5,6
Wing iš Honkongas
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2018 m. gegužė
服務員不夠專業”
以五星級來説,這次是最差劣的一次!服務員態度不夠專業,沒有耐心聽取客人需要,差點重復收房費!
Apžvelgta 28 gegužės 2018
7,6
Labai gerai
jihyun iš Pietų Korėja
Šeima su mažais vaikais
Horizon vadovų dviejų lovų klubo kambarys
Viešėta vieną naktį 2018 m. gegužė
호라이즌클럽룸 예약했는데..일반룸하고 전혀 차이가 없네요”
가격은 3-4만원 차이였는데.. 클럽룸은.. 왜 있는지 모르겠어요... ^^;;;;;; 다른 호텔 클럽룸은.. 해피아워등등.. 간단한 스낵들이 있는데.. 이 호텔은 전혀 없었습니다. 그냥 일반 룸으로 하세요. 그럼.. 만족하실 듯..
Apžvelgta 10 gegužės 2018
8,4
Puiku
seho iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis karaliaus lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2018 m. kovas
샹그릴라 이름값 합니다”
이름값하는 호텔...
Apžvelgta 02 balandžio 2018
Dear Guest, Thank you for choosing to stay with us. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. Also, thank you again for your good words, we will continue to do so and delight each guest. I look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.
Atsakyta 04 balandžio 2018
Shangri-La Hotel
8,0
Puiku
YONGSEOK iš Pietų Korėja
Pora
Horizon vadovų dviejų lovų klubo kambarys
Viešėta 2 naktys 2017 m. gruodis
전반적으로 준수 했습니다. ”
전반적으로 문안한 수준이었던 것 같습니다. 인터컨티넨탈을 이용 하려다가 와이파이 문제로 샹그릴라 호텔을 선택 했었습니다. 근데 중국에서 공용으로 제공하는 와이파이가 속도 문제로 크게 의미가 없는듯 하네요. ;;
Apžvelgta 19 sausio 2018
Dear Guest,Thank you for choosing to stay with us during your recent visit to Dalian. We appreciate that you have taken the time to share your feedback with us. We are sorry for the inconvenience caused. Rest assured that your feedback is being shared with the respective departments for discussion and training purpose.We look forward welcoming you back soon.
Atsakyta 25 sausio 2018
Shangri-La Hotel
10,0
Išskirtinis
SANGHERN iš Pietų Korėja
Šeima su mažais vaikais
Horizon klubo numeris
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
건물 외관이 다가 아니다른것을 알수있다!”
직원들 마인드와 서비스가 훌륭하다!
Apžvelgta 05 rugsėjo 2016
8,4
Puiku
HAN iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
고급호텔 ”
시설및위생상태 만족 다만 시내 중심이라지만 주변에 편하게 다닐 만한곳은 부족함
Apžvelgta 02 rugsėjo 2016
Dear Guest,Thank you for choosing to stay with us. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. Also, thank you again for your good words, we will continue to do so and delight each guest. I look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.
Atsakyta 22 lapkričio 2017
Shangri-La Hotel
9,6
Išskirtinis
jeeyong iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Horizon klubo numeris
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
호라이즌 클럽 정말 좋습니다.”
대련 시내에 있는 호텔 중에 하얏트와 더불어 친절하고 서비스가 좋은 호텔입니다. 수영장 레노베이션이 완료되어 깨끗하고 시설이 좋아 아이들과 잘 이용하였습니다. 클럽라운지에 직원분께서 친절하셔서 칭찬해 드리고 싶습니다.
Apžvelgta 17 birželio 2016
Dear Guest,Thank you for choosing to stay with us. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. Also, thank you again for your good words, we will continue to do so and delight each guest. I look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.
Atsakyta 22 lapkričio 2017
Shangri-La Hotel
8,7
Puiku
EUNAH iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. gruodis
샹그릴라 이름값...”
위치, 넓은 객실, 좋은 서비스
객실이 넓고 깨끗해서 만족스러웠고, 직원들도 5성급에 맞는 서비스 마인드를 가지고 있습니다. 저렴한 가격에 샹그릴라 체인에 묵게 된 점도 좋았습니다.
Apžvelgta 17 gruodžio 2015
Dear Guest,Thank you for choosing to stay with us. I am glad you enjoyed our facilities and services and had a pleasant stay at our hotel. Also, thank you again for your good words, we will continue to do so and delight each guest. I look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.
Atsakyta 22 lapkričio 2017
Shangri-La Hotel
9,3
Išskirtinis
jaeho iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Viešėta 2 naktys 2012 m. liepa
훌륭한 장소, 최고의 시설, 최상의 서비스”
위칙 좋으며, 서비스가 좋다.
두번째 대련방문.....이번에 샹그리라로 정했다..좋은 위치와 좋은 방, 좋은 서비스 모든게 만족스럽다. 한국식당과도 위치가 좋으면, 바로 길건너에 좋은 마사지샵이 있다...가격도 좋고 서비스도 좋고...심지어는 음식도 준다..
Apžvelgta 19 liepos 2012
8,8
Puiku
REIKO iš Japonija
Pora
Horizon klubo numeris
Viešėta 3 naktys 2018 m. gegužė
Puiku”
とても清潔感のあるホテルです。ベッドシーツやタオルなど、とても綺麗で良かった。トイレにはウオシュレットが付いていました。ホライゾンクラブルームだったのですが、とてもリーズナブルな料金で泊まることが出来て最高のホテルです。 ドライアーが洗面所に無くて部屋の机の引き出しに備え付けになっているのはちょっと不便さを感じましたがその他は全て満足です。
Apžvelgta 19 gegužės 2018
10,0
Išskirtinis
hiromi iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Horizon klubo numeris
Viešėta 2 naktys 2017 m. lapkritis
また泊まりたい”
ホライゾンにしてよかったです。ラウンジで3泊中夜一度利用しました。ご飯もワインも美味しかったです。
Apžvelgta 20 lapkričio 2017
お客様:この度はシャングリラホテル大連にご意見を頂きまして誠に有難うございます。お客様にこのように直接ご意見を頂けることで、ホテルのスタッフもお客様の感じられていることを直接知ることが出来ます。お客様のご意見を今後の一層のサービス向上につなげることをお約束させて頂きます。 お客様のために最も温かくホスピタリティのあるサービスをご提供することは、シャングリラホテルグループの最も大切にしているモットーでございます。次回のお客様のお越しを、心よりお待ちしております。
Atsakyta 22 lapkričio 2017
Shangri-La Hotel
7,2
Labai geras
makoto iš Japonija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
素晴らしい”
設備、サービス共に素晴らしかった。文句なしです。
Apžvelgta 05 vasario 2017
8,0
Puiku
suzuki iš Japonija
Grupė
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. sausis
シャングリラは大連の桃源郷”
フロントの対応、部屋が大変落ち着く広さ。風呂の配置が良いシャワー室より鏡が見えるため洗いやすい
到着時のフロントの対応が非常にスマート。他の大連の5つ星の中では一番いい対応である。 ベッドが快適で寝具が非常に使いやすい。1階ロビーのコヒーが高価ではあるが美味しい。 部屋の広さが広からず狭からず非常に落ち着きホテルライフを満喫できた。
Apžvelgta 12 sausio 2016
10,0
Išskirtinis
ICHIDO iš Japonija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. liepa
大連の快適な五つ星ホテル”
サービスが良い・立地が良い・部屋が広い
友人のチケットでアップグレードいただきました。サービスも良く快適に宿泊することが出来ました。
Apžvelgta 02 rugpjūčio 2015
10,0
Išskirtinis
keishi iš Japonija
Pora
Horizon klubo numeris
Viešėta 2 naktys 2015 m. gegužė
快適な滞在でした”
清潔な部屋、朝食も種類豊富でおいしい、従業員は親切でした。
Apžvelgta 28 gegužės 2015
8,7
Puiku
ICHII iš Japonija
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. gegužė
値段相応に満足できるホテル”
さすがのクオリティ、英語も問題無し、ウォシュレットが良かった
それなりの値段だが、シャングリラらしいクオリティが維持されてるホテルで、室内も綺麗。スタッフも英語で基本的に問題無く対応してくれるので、中国語が話せない人間にとっては助かる。日系ホテルでもないのに部屋にウォシュレットがあったのはとてもポジティブサプライズだった。
Apžvelgta 07 gegužės 2015
8,7
Puiku
ikeda iš Japonija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. kovas
高級ホテルですね”
部屋が清潔、スタッフ対応が親切、共用部も綺麗
スタッフの対応が、親切だと思います。が、2つ以上のことを頼むと初めの一つだけしか対応されず、国民性の問題か
Apžvelgta 30 kovo 2015
8,0
Puiku
FUMINORI iš Japonija
Pora
Viešėta 2 naktys 2012 m. gruodis
大連でのNO.1”
室内環境
大連のホテルにおいて、室内の空調、遮音、水周りは秀逸。朝食も秀逸であり、十分満足。但し、全館に漂う香料の匂いが鼻に付いて嫌な人もいるかもしれません。
Apžvelgta 27 gruodžio 2012
10,0
Išskirtinis
MIKI iš Japonija
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. gegužė
予想外の優雅な滞在★”
優秀なスタッフの心配り
シャングリラはお気に入りのブランドなので他にも10都市以上にて利用させて頂いていますが、大連の街の規模等から滞在前は正直あまり期待していませんでした。 ところがロビーやお部屋に過度な華やかさはないものの上品な雰囲気…朝食もシャングリラらしく種類が豊富で美味しく大満足…それでも何より感激したのはスタッフの方々のレベルの高さでした☆ レセプション、ベルボーイ、ドアマン…どの方々にもいつも笑顔で素晴らしい対応をして頂き本当に延泊したくなるほどの快適さでした。 また英語はもちろん通じますが、日本語が出来るスタッフが常時気を遣って下さったので言葉に不安のある方にもおすすめのホテルです☆
Apžvelgta 05 birželio 2012
9,0
Išskirtinis
Toshihiko iš Japonija
Verslo keliautojas
Horizon klubo numeris
Viešėta 4 naktys 2012 m. gegužė
スタッフは親切な対応でした。”
困ったことの対応がとても良かった。
クラブラウンジでの料理がもう少し美味しく、バリエーションがあればとても良かった。 タクシー獲得と、中国語での行先対応が良かった。 ロケーションはとても良かった。
Apžvelgta 09 gegužės 2012
7,0
Labai geras
Shibata iš Japonija
Verslo keliautojas
Horizon klubo numeris
Viešėta vieną naktį 2011 m. gruodis
ロケーションはよいが古さは否めない”
エグゼクティブラウンジの日本人スタッフ
価格は大連の他の五星ホテルに比べ高め。ロケーションはよいが、部屋が長らくリノベーションされておらず、古さを感じる。バスタブの水が抜けない(ずっと手で押さえていれば抜けるが)。 エグゼクティブラウンジに日本人の女性スタッフがいたのは驚きであった。Shangri-Laを含め中国のホテルでエグゼクティブフロアに日本人がいたのは初めてのこと(フロントや営業にはいる)。チェックアウトの際、1階からタクシーに乗るまで付き添い見送ってくれた。因みに私は中国語ができるので、困らないが配慮がうれしい。
Apžvelgta 19 gruodžio 2011
6,3
Gerai
TAKAHASHI iš Japonija
Verslo keliautojas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2011 m. spalis
期待はずれでした”
スタッフは丁寧に対応していただきました
部屋に入った時のタバコの臭いがひどく、すぐに消臭してもらいました。事後の対応は良かったのですが、第一印象派良く有りませんでした。スタッフはフレンドリーに対応してもらいました。
Apžvelgta 29 spalio 2011
9,7
Išskirtinis
YOSHIHIDE iš Japonija
Verslo keliautojas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2011 m. rugpjūtis
さすが5つ星ホテルです”
とても対応がよく、日本人のスタッフが対応してくれました
チェックイン時に、部屋が掃除中で、40分ぐらい待たされました。 1fのラウンジで、飲み物をサービしてもらいました。 部屋はきれいで、申し分ありません。
Apžvelgta 13 rugpjūčio 2011
8,3
Puiku
Iwamoto iš Japonija
Pora
Viešėta vieną naktį 2011 m. vasaris
ホテルに非はないですが、注文時の空港送迎料にご注意を。”
オリジナルアロマのいい香り
日本人スタッフが常駐しており、こちらのお願いに即座に対応して下さいました。部屋も広く清潔で申し分ありません。 しかし、注文時、自動的に空港送迎料が室料に付加されるようになっており、これについてはホテル側の指定ではなく、と仲介業者との契約に基づくものであったとのこと。空港送迎を料金として請求するのであれば、ホテル側が把握していてもおかしくないはずが、ホテルでは空港送迎の手配もされておらず、当方としてはサイトでの注文時に空港送迎の要不要を選択する機会も与えられていないため、場合によっては悪質な請求システムと思われても仕方ないのではと思います。 今回はクレームに対しサイドで対処して頂きましたが、気が付かなければ米ドルを自動的にカードで落とされるところでした。 旅行時に良く利用させていただいている事もあり、においては今後、システムが改善されることを望みます。
Apžvelgta 23 vasario 2011
10,0
Išskirtinis
AKIHIKO iš Japonija
Grupė
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2011 m. vasaris
とても快適なホテルで大満足でした。”
綺麗さ、清潔さ、スタッフの対応の良さ、すべて良かったです。
大連で一番高級且つ快適なホテルで再び宿泊出来て幸せでした。寒い季節の訪問でしたが、温かい料理や美味しいお酒を満喫し、同行者も大変喜んでいました。
Apžvelgta 16 vasario 2011
10,0
Išskirtinis
MASANORI iš Japonija
Verslo keliautojas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2010 m. rugsėjis
最高のホスピタリティ”
フロント業務の手際が良い
ホテルバーがイマイチ
何事においてもサービスやアテンドが素晴らしく、申し分ありません。中国のホテルではかなりレベルが高い方だと思います。朝食もバリエーション豊富で美味しいです。
Apžvelgta 06 rugsėjo 2010
9,7
Išskirtinis
MASAHIRO iš Japonija
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2010 m. liepa
清潔感あふれるホテルスタッフの対応も良かった。”
トラブルが有っても日本語で対応してくれた。
特になし
ホテルでは食事をしなかったので評価は無 ホテルの周りには中華や日本料理もありロケーションが良かった ホテルの周りにも幾つかのマッサージ店があり好きな所を選択できた
Apžvelgta 22 liepos 2010
8,7
Puiku
ISSEI iš Japonija
Šeima su vyresniais vaikais
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2009 m. birželis
快適なホテルです。”
清潔感がある。部屋のLAN回線(無料)。
特に気付きません。
最低50字 短い滞在でしたが、気持ち良く過ごすことができました。 フロントには日本語も少しできるスタッフも居て助かりました。部屋、ベット共に清潔感がありました。また、深夜のルームサービスも便利でした。味は予想が外れて残念なものもありましたが、概ねOKでした。
Apžvelgta 02 liepos 2009
9,2
Išskirtinis
Tai-Shie iš Taivanas
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. spalis
好”
要求无烟房,初次安排的不是无烟楼层,也有人留下烟味。经交涉后,更换到无烟楼的房间。
Apžvelgta 31 spalio 2016
尊敬的客人, 您好! 很感谢您对我们酒店的评价。您能在出游之时选择入住我们的酒店是我们的荣幸,很开心得知您在入住期间对我们的服务和设施感到满意,我们一直秉承“热情好客,亲如家人”的服务之道,为客人提供喜出望外的服务。期待您的再次光临,祝您生活愉快!
Atsakyta 22 lapkričio 2017
Shangri-La Hotel
10,0
Išskirtinis
YU iš Taivanas
Šeima su vyresniais vaikais
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. gegužė
令人難忘的驚喜”
國際化服務品質,細膩親切的團隊.無可挑剔的
Apžvelgta 15 sausio 2015
尊敬的客人, 您好! 很感谢您对我们酒店的评价。您能在出游之时选择入住我们的酒店是我们的荣幸,很开心得知您在入住期间对我们的服务和设施感到满意,我们一直秉承“热情好客,亲如家人”的服务之道,为客人提供喜出望外的服务。期待您的再次光临,祝您生活愉快!
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
10,0
Išskirtinis
YU iš Taivanas
Šeima su mažais vaikais
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. gegužė
體貼入微的服務”
物超所值
令人印象深刻的渡假酒店
Apžvelgta 05 sausio 2015
尊敬的客人, 您好! 很感谢您对我们酒店的评价。您能在出游之时选择入住我们的酒店是我们的荣幸,很开心得知您在入住期间对我们的服务和设施感到满意,我们一直秉承“热情好客,亲如家人”的服务之道,为客人提供喜出望外的服务。期待您的再次光临,祝您生活愉快!
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
6,3
Gerai
Hsien-Chung iš Taivanas
Grupė
Viešėta vieną naktį 2014 m. rugsėjis
內部還算乾淨”
有桑拿服務可使用
Apžvelgta 25 rugsėjo 2014
尊敬的客人,您好!感谢您对大香格里拉大酒店的点评。您的反馈能让我们了解客人的真实感受,从而使我们不断提高服务质量。大连香格里拉大酒店拥有560间客房,位于大连市繁华的商业街上。酒店拥有各种餐饮、娱乐和休闲设施,同时还可提供设备俱全的会议、宴会及服务。全新升级的THE SWING是一间洋溢着浓郁的运动激情与摩登元素的现代化酒吧,让您身临其境的感受到高端的高尔夫模拟设备带来的完美体验及调酒师精心调制的鸡尾酒带来的无限快感。为您提供最贴心周到的服务,是我们一贯的宗旨。希望您下次下榻时还能收获同样愉快的入住体验。
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel
9,3
Išskirtinis
YU-CHIH iš Taivanas
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. rugpjūtis
值回票價”
服務態度良好、環境整潔、氣氛佳
Apžvelgta 30 rugpjūčio 2014
尊敬的客人,您好!感谢您对大香格里拉大酒店的点评。您的反馈能让我们了解客人的真实感受,从而使我们不断提高服务质量。大连香格里拉大酒店拥有560间客房,位于大连市繁华的商业街上。酒店拥有各种餐饮、娱乐和休闲设施,同时还可提供设备俱全的会议、宴会及服务。全新升级的THE SWING是一间洋溢着浓郁的运动激情与摩登元素的现代化酒吧,让您身临其境的感受到高端的高尔夫模拟设备带来的完美体验及调酒师精心调制的鸡尾酒带来的无限快感。为您提供最贴心周到的服务,是我们一贯的宗旨。希望您下次下榻时还能收获同样愉快的入住体验。
Atsakyta 21 gegužės 2018
Shangri-La Hotel