Užsakyk dabar: Taj Lands End

Puiku
Pagal 198 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
8,7
89% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (198)Booking.com apžvalgos (1153)
8,7
Puiku
Pagal 198 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara9,0
Įranga8,7
Vietovė8,7
Kambario komfortas ir kokybė9,0
Paslaugos8,8
Kainos ir kokybės santykis8,2
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
日本語
Deutsch
Svenska
daugiau
Kambario tipas
Liuksas
Standartinis
Liukso dviejų lovų
Liukso su karališkąja lova
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 163 patikrintų svečių komentarai
8,0
Puiku
Tom iš Jungtinė Karalystė
Pora
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 8 naktys 2016 m. spalis
Hotel was functional - needs a bit of renovation ”
As above
Apžvelgta 24 spalio 2016
5,2
AHMED iš Saudo Arabija
Verslo keliautojas
Vadovų liukso numeris su vaizdu į jūrą
Viešėta 3 naktys 2016 m. spalis
boor”
bad hotel
Apžvelgta 13 spalio 2016
9,6
Išskirtinis
Gurdip iš Singapūras
Pora
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 3 naktys 2016 m. liepa
Excellent”
Great hotel
Apžvelgta 14 liepos 2016
10,0
Išskirtinis
Chaitanya iš Indija
Pora
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
Hotel Staff”
Ms Gayayri at front desk was very courteous and helpful . I want to mention her name specially but rest of the staff and hospitality extended was commendable .
Apžvelgta 30 birželio 2016
10,0
Išskirtinis
PR iš Indija
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
Excellent”
This is the best hotel in Mumbai, they are driven by service excellence in all areas. The leadership of this hotel thrives on ensuring that their guests have an enjoyable stay. I had lots of fun and a beautiful stay at this hotel
Apžvelgta 29 birželio 2016
8,4
Puiku
Canan iš Australija
Keliauju vienas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 7 naktys 2016 m. gegužė
Such friendly, courteous and obliging staff!”
The best thing about The Taj was the friendliness and the courteousness of the staff. Nothing was ever a problem, and they seemed to genuinely take pleasure in helping you. The pool area was a little run- down, and a few areas a bit shabby, but the cleanliness, the staff and the fantastic view more than made up for it.
Apžvelgta 14 gegužės 2016
9,6
Išskirtinis
Leo iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2016 m. gegužė
Magical Hotel”
Great hotel to stay, amazing gym and excellent staff.
Apžvelgta 09 gegužės 2016
10,0
Išskirtinis
Insiyah iš Indija
Pora
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 4 naktys 2016 m. balandis
Excellent Service, Food and Location ”
Impeccable service, food and gorgeous location. However salon services are poor and can be improved. Awesome foot massage by a blind guy!! Must try!! Overall a fantastic experience.
Apžvelgta 25 balandžio 2016
10,0
Išskirtinis
Roland iš Švedija
Verslo keliautojas
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. balandis
TAJ LANDSEND THE PLACE TO STAY IN MUMBAI”
Wonderful pool area friendly and helpful staff.
Apžvelgta 12 balandžio 2016
9,2
Išskirtinis
A iš Indija
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Business visit”
Good place to stay...!!
Apžvelgta 04 balandžio 2016
10,0
Išskirtinis
Sudhakar iš Indija
Šeima su vyresniais vaikais
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
my stay at taj lands end”
location, décor and comfort.
Our stay at taj was one of the most memorable and one of the most enjoyed stay we had. The staff were very descent, friendly and helpful. Also the comfort level, location and the décor was appreciated by all of us. Totally loved the stay at taj n look forward to stay with taj at or other destinations..
Apžvelgta 27 kovo 2016
10,0
Išskirtinis
jitendra iš Indija
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
This property is one of the best property”
Club floor is very nice
Apžvelgta 20 kovo 2016
9,0
Išskirtinis
Marinah iš Singapūras
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2016 m. kovas
Nice”
Good location
Nice hotel, ok for business traveller for its location
Apžvelgta 16 kovo 2016
7,7
Labai gerai
Salim iš Jungtinė Karalystė
Pora
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. vasaris
Gud”
Location
Apžvelgta 09 kovo 2016
6,0
Chee iš Malaizija
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2016 m. vasaris
Review”
No comment
Ok acceptable
Apžvelgta 02 kovo 2016
10,0
Išskirtinis
Cynthia iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Keliauju vienas
Klubas su karališka lova
Viešėta 3 naktys 2016 m. vasaris
Wonderful experience”
Everyone was courteous and helpful.
Apžvelgta 27 vasario 2016
8,3
Puiku
Mohamed iš Indija
Verslo keliautojas
Liukso dviejų lovų
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
It's very pleasant to stay here especially the sea”
Seaview, ambience
Good
Apžvelgta 12 vasario 2016
7,7
Labai gerai
Wali-ul-Maroof iš Bangladešas
Verslo keliautojas
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. vasaris
Food is fantastic ”
Food, view, ambiance
Apžvelgta 08 vasario 2016
10,0
Išskirtinis
Riyaaz iš Pietų Afrika
Keliauju vienas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2016 m. sausis
Best stay in mumbai”
Staff, location & comfort
Excellent, will go back soon. Great location, excellent customer service👍👍👍
Apžvelgta 30 sausio 2016
10,0
Išskirtinis
Badreya iš Jungtiniai Arabų Emyratai
Keliauju vienas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2016 m. sausis
Fantastic stay”
Location
Apžvelgta 29 sausio 2016
7,3
Labai geras
Fotini iš Jungtinė Karalystė
Šeima su vyresniais vaikais
Prabandus dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
great stay”
location, staff & food
Apžvelgta 10 lapkričio 2015
9,0
Išskirtinis
Nirali iš Indija
Pora
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 4 naktys 2015 m. birželis
One of best stay..”
Breakfast, service and cleanliness
Its was wonderful experience.. Loved the warmth n ambience of hotel.. Will want to stay again.. Perfect location!
Apžvelgta 07 liepos 2015
8,7
Puiku
Steve iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Šeima su vyresniais vaikais
Prabandus dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. birželis
Quick, elegant stay over ”
Decor and general property appearance
Great stay but a bit expensive
Apžvelgta 30 birželio 2015
9,7
Išskirtinis
Antara iš Indija
Šeima su mažais vaikais
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2014 m. liepa
Excellent”
Location, service and the comfort of the rooms...also the View was amazing!!
Excellent...Enjoyed my stay here
Apžvelgta 30 birželio 2015
8,7
Puiku
Shalini iš Indija
Pora
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
Great anniversary stay!”
Great location, seaview rooms, friendly staft
Good
Apžvelgta 02 birželio 2015
9,3
Išskirtinis
Murli iš Indija
Pora
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. gegužė
5 star comfort, Taj style”
the room size, the food and the service
Wonderful
Apžvelgta 23 gegužės 2015
9,3
Išskirtinis
Mukesh iš Indonezija
Pora
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 4 naktys 2015 m. gegužė
Very comfortable rooms & nice restaurants.”
Cleanliness, food & staff.
Great
Apžvelgta 18 gegužės 2015
9,7
Išskirtinis
Nirajana iš Indija
Pora
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2015 m. balandis
excellent”
food staff location
Very good
Apžvelgta 09 balandžio 2015
8,0
Puiku
Leonard iš Singapūras
Keliauju vienas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 6 naktys 2014 m. gruodis
A very good stay, but location is not great”
Service, size of room, facilities
It was a good stay. They had very good facilities. Their gym is one of the best I've ever seen in a hotel(I'm a serious weight lifter so I know a good gym when I see one). Their rooms were huge and clean, although it looks a little dated. However, the location is not great. It's tucked away in a part of the city facing the sea(Lands End indeed). While nice and serene (and I'm told a few Bollywood stars live nearby), you will need taxis to get in and out of the hotels. And the hotel won't always be able to flag one for you; once on a Friday night, I was waiting 20 minutes for a taxi and none came, so I had to walk out of the hotel myself to get a tuk-tuk style taxi.
Apžvelgta 12 kovo 2015
7,3
Labai geras
Prinya iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2015 m. kovas
Great Hotel, but needs to improve on cleanliness. ”
1) Location
Apžvelgta 09 kovo 2015
3,0
Georg iš Pietų Afrika
Pora
Klubas su karališka lova
Viešėta 2 naktys 2015 m. vasaris
georg south africa”
service comfort food
a couple of problems when we arrived at 1h00 but all were sorted out in a short space of time
Apžvelgta 20 vasario 2015
7,0
Labai geras
Shoaib iš Pietų Afrika
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2015 m. vasaris
one night at the Taj”
location, breakfast and comfort
Enjoyed it
Apžvelgta 16 vasario 2015
7,3
Labai geras
benjamin iš Australija
Verslo keliautojas
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. sausis
The old girl is tired”
Location is great, staff were good.
It was ok, but the rooms are tired and the carpet, linen, towels etc not great. I also ordered a hotel car which was stated to cost 1500 on the website and it was about 3500. The car was a little Tata or equivalent. One would expect a Merc, Jag or Bmw
Apžvelgta 07 vasario 2015
9,0
Išskirtinis
shaunak iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. sausis
Great five star service. ”
Location, service and staff
Extremely pleasant
Apžvelgta 21 sausio 2015
9,7
Išskirtinis
Gian iš Filipinai
Keliauju vienas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 4 naktys 2014 m. gruodis
MUST stay here”
Everything is great about this hotel!
Having done the Mumbai hotel tour, i.e. pretty much stayed in all the luxury hotels down from Nariman Point up to the airport area, I can say that this will be my permanent "go-to" hotel. Location: Bandra, overlooking the ocean. Relatvely quiet Mumbai area which allows one to take a morning seaside jog. Proliferation of restaurants in the area is also another plus. You can easily access South Bombay via the sea link so it's ideally situated, in my opinion. Ambiance: Busy hotel but maintains a certain peacefulness unlike other very "touristy" hotels. Simple, yet elegant. Cozy and warm--just like how I like my holidays. Staff Performance: Notch above the rest. No one can contest the genuineness and attentiveness of Taj Lands End's employees. My hotel car actually got reared on my way to the hotel from the airport and the staff were all over me to ensure I was ok as soon as I arrived at the hotel. I must also mention that this is the same hotel where I lost a luxury watch only to have it returned to me by the hotel maintenance staff. Just pure genius.
Apžvelgta 07 sausio 2015
8,7
Puiku
Manoj iš Indija
Šeima su mažais vaikais
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2014 m. gruodis
Good trip Bandra Marine drive ”
Location , view and pool
Great stay
Apžvelgta 05 sausio 2015
10,0
Išskirtinis
BHARATH iš Indija
Šeima su mažais vaikais
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 3 naktys 2014 m. gruodis
True Taj style ”
Food, staff and location
Apžvelgta 05 sausio 2015
9,7
Išskirtinis
Jaskarandeep iš Australija
Pora
Liuksas - Karališka lova
Viešėta vieną naktį 2014 m. gruodis
Perfect location”
staff was helpful, hotel location and cleanliness
Very nice and luxury hotel located at the best location. Celebrity houses were very close. Relaxing and peaceful atmosphere.
Apžvelgta 03 sausio 2015
7,7
Labai gerai
Pramut iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2014 m. spalis
second time here, still very good”
staff, room, food
second time here, still good, always a pleasure to stay at this hotel, will return again when ever in Mumbai for business
Apžvelgta 17 gruodžio 2014
8,0
Puiku
Pramut iš Tailandas
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2014 m. spalis
great property, attentive staff”
very good hotel, a little hard to find
this property is well kept, staff is attentive and polite, room is good, will return again
Apžvelgta 17 gruodžio 2014
10,0
Išskirtinis
Nisha iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. gruodis
Taj Lands End raise the bar ”
The ambience is lovely, true to the nature Taj, Staff were really helpful and most of all my room was a room with a view!
I thoroughly loved my short stay at the hotel and wish I could have stayed longer as there is always so much to do in Mumbai. The attention to detail particularly to the small things in life make staying at the Taj special. The concierge desk was truly helpful and I must say thank you to them all. I cannot wait to come back again.
Apžvelgta 10 gruodžio 2014
4,0
yatin iš Indija
Keliauju vienas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2014 m. gruodis
excellent”
locatioin ambience and staff grooming
Apžvelgta 08 gruodžio 2014
9,0
Išskirtinis
Zhi iš Singapūras
Verslo keliautojas
Prabangus karaliaus lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2014 m. gruodis
One of the better hotels”
Staff, cleanliness and view
Great. Convenient and pleasant staff.
Apžvelgta 06 gruodžio 2014
9,3
Išskirtinis
MANISH iš Indija
Keliauju vienas
Liuksas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2014 m. gruodis
Amazing Taj”
The staff, the service, food, location.. Everything
It was simply awesome
Apžvelgta 04 gruodžio 2014
10,0
Išskirtinis
Jack iš Jungtinė Karalystė
Verslo keliautojas
Prabandus dviejų lovų kambarys
Viešėta 6 naktys 2014 m. lapkritis
Best hotel in the world.”
Staff, staff, staff
Best hotel in the world. Old school staff-nothing is impossible. Staff are the best. I've stayed her about 20 times and it is the best hotel in the world.
Apžvelgta 30 lapkričio 2014
8,3
Puiku
Mohsin iš Kenija
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 3 naktys 2014 m. lapkritis
Taj Land End - Nice Stay”
Room, Service, Location
Quite brilliant. The service was amazing. Room excellent sea view.
Apžvelgta 26 lapkričio 2014
10,0
Išskirtinis
Pramit iš Indija
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2014 m. rugpjūtis
Sheer excellence”
Everything about this hotel is just excellent. One of my favorite hotels
As always the stay was most comfortable and enajoyable
Apžvelgta 16 lapkričio 2014
9,3
Išskirtinis
Dr.Ashwini iš Indija
Pora
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 2 naktys 2014 m. lapkritis
Stay at the Taj”
Location, comfort ,attitude of the staff
Very good in spite of the fact that our stay was only a day with most of the time spent outside attending a wedding.
Apžvelgta 09 lapkričio 2014
10,0
Išskirtinis
Mahmut iš Filipinai
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2014 m. spalis
VERY GOOD”
STAFF, CONVENIENCE, LOCATION
NICE
Apžvelgta 05 lapkričio 2014
10,0
Išskirtinis
aashish iš Indija
Verslo keliautojas
Liukso su karališkąja lova
Viešėta vieną naktį 2014 m. spalis
great stay”
staff
staff was great; food was fanastic
Apžvelgta 30 spalio 2014