Užsakyk dabar: The Panglin Hotel

Labai gerai
Pagal 916 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
7,7
89% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (916)Booking.com apžvalgos (125)
7,7
Labai gerai
Pagal 916 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara7,8
Įranga7,7
Vietovė8,6
Kambario komfortas ir kokybė7,6
Paslaugos7,6
Kainos ir kokybės santykis7,6
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
繁體中文 (香港)
日本語
简体中文
daugiau
Kambario tipas
Karalienės lovos liukso kambarys
Prabangus liukso numeris
Geresnysis liukso kambarys
Dviejų lovų liukso kambarys
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 740 patikrintų svečių komentarai
8,8
Puiku
shane iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
Excellent, Indian restaurant, near the hotel, Spice City”
Also, near the king Glory mall
Apžvelgta 17 kovo 2017
8,0
Puiku
Kwok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
Price”
Fair
Apžvelgta 11 kovo 2017
9,2
Išskirtinis
Khar iš Malaizija
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2017 m. kovas
Clean, good location, staff is real helpful, value for money, the only complaint is, their aircon not cold enough, and their pillow not comfortable. Low grade feather pillow (Not even down, it poke my”
The hotel staff is very very helpful, Tell them anything, they even get me matches from others floor while i am in Ground floor. I purposely not to tip them any, but they still serve me like king. I will the tips tips in my next visit. This would be my choice of hotel
Apžvelgta 05 kovo 2017
6,4
Gerai
Keng iš Singapūras
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2017 m. vasaris
Gerai”
I stayed in 29th floor and the air conditioning compressor is extremely noisy, inside and outside the room. Is very disturbing especially at night.
Apžvelgta 20 vasario 2017
6,8
Gerai
Trong iš Prancūzija
Pora
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. vasaris
everything is ok”
fast check in and check out, room is okay, bed is comfortable, location is convenient, if go shenzhen again I will stay here again
Apžvelgta 13 vasario 2017
5,2
Yee iš Malaizija
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2017 m. sausis
Bad service ”
This hotel management staffs required extensive training, they have no regards to hotel guess, rooms without air-conditioning even at outside temperature at 30
Apžvelgta 06 sausio 2017
6,8
Gerai
Harry iš Kanada
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Above medium quality hotel. Over all”
Not bad.not worth 650 USD though.
Apžvelgta 17 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
Emad iš Saudo Arabija
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. gruodis
nice hotel and good staff and location ”
nice hotel and good staff and location
Apžvelgta 07 gruodžio 2016
5,2
QUAY iš Malaizija
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. lapkritis
Poor management ”
Terrible hotel with centre air cond. Closed from 12 midnight till 8 am and make my night hot and sleepless . They also tend to give u old room which was there ages with old dirty toilet . when fully occupied although you booked and paid for new room . ( new decorated 2012)
Apžvelgta 21 lapkričio 2016
9,2
Išskirtinis
Emad iš Saudo Arabija
Verslo keliautojas
Geresnysis liukso numeris
Viešėta 3 naktys 2016 m. spalis
good hotel and very good location ”
good hotel and good location
Apžvelgta 23 spalio 2016
8,4
Puiku
Chung iš Honkongas
Šeima su vyresniais vaikais
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
staff”
staffs were very nice and helpful
Apžvelgta 23 spalio 2016
6,0
Kwok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
Price”
Price
Apžvelgta 13 spalio 2016
10,0
Išskirtinis
HU iš Kinija
Keliauju vienas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
good”
Well,it is good hotel
Apžvelgta 11 spalio 2016
6,8
Gerai
wing iš Honkongas
Verslo keliautojas
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
adequate ”
Good location
Apžvelgta 15 rugsėjo 2016
7,6
Labai gerai
Kwok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
Price”
Price is fine
Apžvelgta 10 rugsėjo 2016
5,6
Kwok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
Price”
Price is fine
Apžvelgta 11 rugpjūčio 2016
10,0
Išskirtinis
Ahmed iš Maldyvai
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. balandis
Nice and Clean Rooms!”
Rooms are nice and comfortable. clean and well maintained. will stay again!
Apžvelgta 30 liepos 2016
10,0
Išskirtinis
Ahmed iš Maldyvai
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Very Nice Hotel”
Very Clean, Nice Hotel. will stay again!
Apžvelgta 29 liepos 2016
10,0
Išskirtinis
Ahmed iš Maldyvai
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Nice Hotel, Good Location”
This is one of the best Hotel i have stayed. Clean, spacious and comfortable rooms
Apžvelgta 13 liepos 2016
5,6
peter iš Singapūras
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. birželis
Location”
Great location
Apžvelgta 08 birželio 2016
5,6
Kwok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Price”
It will be good if it can be cheaper
Apžvelgta 11 gegužės 2016
8,0
Puiku
yuen iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. gegužė
Average hotel , no special”
The hotel looks nice on the outside , nicely located, walking distance to shopping and transportation,the rooms deserve a 3 stars rather then 5 .a bit old in design , loose wall marbles by the elevator area, I reported in the front desk on my 1st day, but nothing done till I check out on the 3rd day. We have our dinner in the restaurant on the top floor. And hate to say, by far the worst dinner I ever had in a 5 stars hotel
Apžvelgta 10 gegužės 2016
5,6
WEE iš Singapūras
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. kovas
Big Rooms, Close to amenities/shopping/food”
Good hotel.
Apžvelgta 14 balandžio 2016
8,8
Puiku
Emad iš Saudo Arabija
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2016 m. kovas
good location and good price ”
good location and good price
Apžvelgta 02 balandžio 2016
8,8
Puiku
Emad iš Saudo Arabija
Verslo keliautojas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Excellent Hotel ”
good location and good price.
Apžvelgta 02 balandžio 2016
8,4
Puiku
Heng iš Malaizija
Pora
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. kovas
Excellent with a note”
The acoustic of the room is not ideal as I can hear couple next door's sound which I need not elaborate. Hope the hotel could do something as we go there as couple and we need to have couple activity.
Apžvelgta 30 kovo 2016
8,8
Puiku
Andrew iš Honkongas
Pora
Geresnysis liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Hotel right in the downtown area”
A Chinese Five Star hotel and it's worth it provided with the good location and the room size. The only drawback was the construction of the revolving bar.
Apžvelgta 29 kovo 2016
10,0
Išskirtinis
Soyune iš Pietų Korėja
Keliauju vienas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Best Hotel Ever in Shenzhen”
1. Acessable to Luohu Check point 2.Friendly staff 3. Great Facilities
great view, comfy bed, friendly staff, wonderful location... why not choosing this hotel?? ill stay at this hotel again and again : )
Apžvelgta 13 kovo 2016
6,0
Kwok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Price”
Fair, Comfort, Room Size
Apžvelgta 05 kovo 2016
9,7
Išskirtinis
Michael iš Australija
Šeima su vyresniais vaikais
Viešėta 2 naktys 2015 m. spalis
Great beds”
Beds, Location, Staff
I am a regular traveler and was worried about the beds bed uncomfortable due to past experiences of them being rock hard. I was pleasantly surprised by how comfortable the bed and room was. Air-conditioning was fantastic, I however had issues connecting up to the free WiFi. The buffet breakfast was outstanding, with an extensive range of cuisines to choose from. Overall I thoroughly enjoyed my stay and would not hesitate to return. Highly Recommended.
Apžvelgta 03 kovo 2016
5,3
Aaron iš Kanada
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
Solo business traveller”
LocatioN, price and room size was good
Overall no complaints. The property has been ard for many years and needs new renovations. When I first saw the ad saying new decoration wi king sized bed for that kind of price I was ecstatic. But when I checked into room what I got was an older queen sized bed room like before. I went to ask the reception and was told yes its new renovation. I said it's exactly the same as before more than one year ago so how can it be new renovation. She told me that the last renovation was done 2 yrs ago so it's still considered as new. I was quite upset with her explanation and the fact that agora allowed such false misleading advertising.
Apžvelgta 21 vasario 2016
6,0
Kwok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
price”
Room size, Clean, Tidy
Apžvelgta 09 vasario 2016
8,0
Puiku
Eng iš Singapūras
Verslo keliautojas
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. liepa
2nd time I stay here”
clean big rooms
Great stay
Apžvelgta 08 vasario 2016
8,0
Puiku
Sze iš Singapūras
Grupė
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Good Location”
Value for money and good location.
Apžvelgta 30 sausio 2016
6,3
Gerai
Joshua iš Uganda
Pora
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. spalis
Great Location, Value for money, a little overated”
Rooms were clean, comfortable and the Location is great
1. Location is good a few minutes from the metro. about a 10-12 minute walk. It is a tall building but a little hard to find amidst other buildings 2. It is surrounded by clubs so its not a great place for families to hang out with kids, not much to do around near the hotel except club and run to the Metro 3. Hotels in China a more affordable for their star rating but that also means their star ratings are not as true to their nature as they should be. 4. Overall great value for money esp for those looking for places to stayy and still access Luohu
Apžvelgta 30 sausio 2016
6,0
Kwok iš Honkongas
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Price”
Price is alright
Price is alright
Apžvelgta 12 sausio 2016
8,0
Puiku
tony iš Kanada
Keliauju vienas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
pleasent stay”
as good as any old 5 star hotel
Very pleasent. The hotel is just a bit old.
Apžvelgta 29 gruodžio 2015
10,0
Išskirtinis
linchen iš Malaizija
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. gruodis
best location”
best location, best value, confortable
overall is satisfactory
Apžvelgta 29 gruodžio 2015
6,0
Stanley iš Kanada
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. lapkritis
More like a 3 star”
Staff tried to charge me for a towel that was soiled when I always inspect each towel every morning. Staff continued to accused me of spiking the towel even though they withdrew the charge.
Great location. Age starting to show with many corners being cut. Staff service on par with 2 star hotels.
Apžvelgta 23 lapkričio 2015
7,7
Labai gerai
Muhammad iš Pakistanas
Pora
Viešėta 2 naktys 2015 m. lapkritis
Stay to remember”
Location Location Location
Very good
Apžvelgta 18 lapkričio 2015
5,0
LOW iš Singapūras
Keliauju vienas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
Location ok”
Location
Apžvelgta 10 lapkričio 2015
6,0
Pearlyn iš Singapūras
Pora
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2015 m. spalis
Its a OK hotel”
1) location - near to MTR station
Apžvelgta 02 lapkričio 2015
5,3
James iš Malaizija
Keliauju vienas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. spalis
GOOD LOCATION”
LOCATION FOR FOOD, NEAR MRT, EFFICIENT STAFF
SATISFIED
Apžvelgta 15 spalio 2015
7,3
Labai geras
SHEK iš Honkongas
Keliauju vienas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. liepa
Room size is just ok for 5 stars ”
Convenient , near dongmen
Apžvelgta 10 spalio 2015
5,3
WEE iš Singapūras
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2015 m. rugsėjis
Good location to Food and Drinks. ”
Location, Food, Amenities nearby
People seem to be smoking everywhere and the Hotel does little to contain the smell.
Apžvelgta 10 spalio 2015
7,7
Labai gerai
Hiu iš Honkongas
Keliauju vienas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. liepa
Good location”
location, environment, staff
location is good, lots of restaurant around the hotel. near MTR station.
Apžvelgta 03 spalio 2015
4,0
Piew iš Singapūras
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. rugpjūtis
overpriced hotel”
location
Apžvelgta 31 rugpjūčio 2015
8,7
Puiku
Hirofumi iš Japonija
Šeima su mažais vaikais
Dviejų lovų liukso kambarys
Viešėta 4 naktys 2015 m. rugpjūtis
Evalution of Hotel”
1.Location, 2. Security 3. ...
Not all of staff can not speak English well, especially for the telephone operator. Sometime they do not understand what I asked.
Apžvelgta 14 rugpjūčio 2015
8,0
Puiku
leonard iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Verslo keliautojas
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. birželis
Panglin”
Location room size staff are very helpful
Very pleasant I come here all the time and feel it is like home
Apžvelgta 25 birželio 2015
9,0
Išskirtinis
Kheng iš Malaizija
Pora
Karalienės lovos liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. birželis
good and comfortable”
location, clean, comfort
good
Apžvelgta 14 birželio 2015