Užsakyk dabar: The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan

Puiku
Pagal 436 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
8,8
86% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (436)Booking.com apžvalgos (494)
8,8
Puiku
Pagal 436 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara9,2
Įranga8,9
Vietovė8,7
Kambario komfortas ir kokybė9,2
Paslaugos9,1
Kainos ir kokybės santykis8,3
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
English
Bahasa Indonesia
한국어
日本語
daugiau
Kambario tipas
Klubo kambarys 1 karaliaus lova arba 2 dvigulėmis lovomis
Klubo aukštas, Mayfair 1 miegamojo mažasis liukso numeris
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Grand studija
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 308 patikrintų svečių komentarai
9,2
Išskirtinis
flora iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. lapkritis
Very good service . Clean and nice room. Surprise with welcoming card with my daughter’s name on it”
Good location.
Apžvelgta 06 lapkričio 2017
8,0
Puiku
Jonathan
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2017 m. spalis
Grand ol dame of a hotel”
Hotel is classic. Probably time to refurbish it.
Apžvelgta 03 lapkričio 2017
10,0
Išskirtinis
Hanif iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. spalis
Best hospitality ”
Definitely would stay again next time,really love the staffs
Apžvelgta 31 spalio 2017
10,0
Išskirtinis
Merina iš Indonezija
Keliauju vienas
Grand studija
Viešėta vieną naktį 2017 m. spalis
Good service”
really good place
Apžvelgta 17 spalio 2017
9,2
Išskirtinis
Muhamad iš Indonezija
Keliauju vienas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. spalis
Friendly Staff”
Staff so friendly, good location. Excellent facilities.
Apžvelgta 06 spalio 2017
10,0
Išskirtinis
Taehyeok iš Pietų Korėja
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. rugpjūtis
Good”
Good
Apžvelgta 19 rugsėjo 2017
7,6
Labai gerai
Selvy iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2017 m. rugsėjis
Nice stay”
We got pool view. Comfy stay
Apžvelgta 18 rugsėjo 2017
9,2
Išskirtinis
Syed iš Singapūras
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2017 m. rugpjūtis
Superb!”
Security was very tight, staff were very friendly and most importantly the internet was superb for work
Apžvelgta 04 rugsėjo 2017
9,2
Išskirtinis
rosalina iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. birželis
Great hotel for family, but...”
It was Idul Fitri holiday, very crowded! Because it was so crowded, the reception for check-in was placed on the other floors and it took so long just to get the room. I also thought the breakfast would be at Asia Restaurant, but the hotel re-decorate their ballroom as breakfast (buffet) and the food was mediocre...nothing special.
Apžvelgta 17 liepos 2017
4,8
holy iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. birželis
very dissapointed ”
We have been travelling in most holiday weekend in 4-5 star hotel and i can say this is the worst hotel we had visited. price is in same level as other 5 star hotel, however this experience make us not to recommend to any friends. from 20 staff i think there is only 1 staff that can smile , breakfast taste good but really bad in options, staff is not friendly at all, when we ask coffee to 1 of the staff they just said we dont serve coffee, you can get the coffee by yourself there ( pointing finger to a far place) , the one that we love above all of this is the children playground they said as candyland, they are very lovely, all the staff is smiling and very polite, childrens really love it, but again i think this is freelance from outside of This Hotel not in hotel management manner, so they are coming in different way of manner.
Apžvelgta 05 liepos 2017
7,2
Labai geras
Iwan iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. birželis
Labai geras”
The bedroom and bathroom so spacious. But no bathrobe and hairdryer. The breakfast too standard for a 5 star hotel. We stay there for Ramadhan break. We have breakfast in the ballroom instead of Asia Restaurant with a limited food choices in stalls example American breakfast, Indonesian, Asian, salads, breads and cereals. Taste also standard. Children above 6 yo have to pay halfprice. Parking area no link directly to lobby.
Apžvelgta 27 birželio 2017
8,8
Puiku
Hardy iš Indonezija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. gegužė
Puiku”
Good service.
Apžvelgta 09 birželio 2017
8,4
Puiku
GUNAWAN iš Indonezija
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. balandis
Nice hotel but not convenient due to exagerated security policies and lack of staffs”
Nice hotel but not convenient due to exagerated security policies and lack of staffs. The swimming pool are meant not for adult. Truely kids swimming pool. Highly mot recommended for business traveler
Apžvelgta 05 gegužės 2017
8,0
Puiku
Tan iš Malaizija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. gegužė
good”
good location
Apžvelgta 05 gegužės 2017
9,6
Išskirtinis
Khalid iš Australija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Good value for money ”
Enjoyed the stay
Apžvelgta 22 balandžio 2017
9,2
Išskirtinis
Khalid iš Australija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Sometimes too expensive for being a good value for money ”
Pleasant but expensive!
Apžvelgta 31 kovo 2017
9,6
Išskirtinis
IRA iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
Išskirtinis”
Beautiful hotel
Apžvelgta 31 kovo 2017
6,8
Gerai
Tan iš Malaizija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2017 m. kovas
overall ok”
room is nice
Apžvelgta 25 kovo 2017
10,0
Išskirtinis
christine iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
spacious room”
was staying there for new years eve. we got spacious bedroom and bathroom. my kids enjoyed the stay very much. very clean, helpful and friendly staffs, located in the heart of jakarta. surrounded by many hits cafes.
Apžvelgta 13 vasario 2017
10,0
Išskirtinis
Dewi iš Indonezija
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
good”
good
Apžvelgta 10 sausio 2017
9,2
Išskirtinis
Norsitah iš Singapūras
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
You get what you paid for”
Typical Ritz-Carlton hotel. So you can expect what you normally pay for.
Apžvelgta 23 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
Bassam iš Saudo Arabija
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
Superb ”
One of my favorite hotels in Jakarta.
Apžvelgta 20 gruodžio 2016
9,6
Išskirtinis
Hary iš Indonezija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 3 naktys 2016 m. gruodis
Good Hotel”
I always like to stay at Ritz Hotel Mega Kuningan, the only one i complain is about the TV Cable broadcast was not so good! suppose Ritz using other TV cable operator which have more clear picture and various channel. other than that, everything is amazing.
Apžvelgta 20 gruodžio 2016
8,4
Puiku
Chan iš Singapūras
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
Good hotel”
Good securities compared to others
Apžvelgta 08 gruodžio 2016
9,2
Išskirtinis
Tan iš Singapūras
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
Fanstastic Stay”
Lovely stay, hotel was clean and nice. Room was huge and bed is very comfortable. In room dining was great too. There is a few places walking distance around to get your coffee and a little shopping done.
Apžvelgta 28 lapkričio 2016
8,0
Puiku
Russell iš Australija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
service excellence”
The staff make this an exceptional place to stay. Impeccable, courteous, prompt service. The room was spacious, fully functional. Breakfast incl very good choice at buffet. Fully recommend Ritz Carlton Jakarta.
Apžvelgta 25 lapkričio 2016
8,4
Puiku
Yovan iš Indonezija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 3 naktys 2016 m. spalis
Staff Review”
The staff came in to the room without permission and that time i was sleeping
Apžvelgta 24 lapkričio 2016
9,2
Išskirtinis
PABLO iš Jungtinė Karalystė
Keliauju vienas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. gegužė
Business trip”
Very welcoming staff, very safety conscious which was reassuring, excellent room - very clean and comfortable. Great place to stay when on business.
Apžvelgta 23 lapkričio 2016
10,0
Išskirtinis
Dr iš Malaizija
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
Awesome stay”
Had great 3 day 2 night stay
Apžvelgta 14 lapkričio 2016
7,2
Labai geras
Tan iš Malaizija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
overall ok”
city centre
Apžvelgta 11 lapkričio 2016
4,8
Anna iš Rusija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
Run-down and Underwhelming”
I was expecting waaaay more from Ritz-Carlton. Rooms are old, design is outdated, lights went out once while I was in the room. Breakfast is also kind of meh. Had a meeting at a nearby hotel, walked back to Ritz-Carlton and staff didn't let me in through the lobby at the ground floor. Only way to the hotel is via this airport-style ramp. I had to either wait for the pickup or just climb the ramp. After 5 mins of waiting chose to climb. All the while doors to enter are there, but they're locked. Not staying there anymore, ever. Next door JW Marriott is much better.
Apžvelgta 01 lapkričio 2016
10,0
Išskirtinis
Joong-Tae iš Pietų Korėja
Verslo keliautojas
Klubo aukštas, Mayfair 1 miegamojo mažasis liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2016 m. spalis
Excellent”
Good location and nice room
Apžvelgta 31 spalio 2016
10,0
Išskirtinis
Kok iš Singapūras
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
Ritz Carlton Customer Service saved the day!”
I book via Agoda and was given a confirmation for the room. Charges were deducted but when I arrived at the hotel. They told me that NO ROOM WAS BOOKED BY AGODA under my name. Finally, they gave the green light to let me have the room first, upgraded and sorted out the matter with Agoda. I only received the booking voucher at nearly 10.30 pm.
Apžvelgta 10 spalio 2016
9,2
Išskirtinis
Andry iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
Spacious Room and Nice Hotel”
The hotel is nice, except the room that I got looks a bit old and It doesn't look like the one in the picture, although I must say that it's so spacious. But overall it's good.
Apžvelgta 04 spalio 2016
8,8
Puiku
Khalid iš Australija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
Nice 5 Stars Hotel”
Good customer service.
Apžvelgta 26 rugpjūčio 2016
10,0
Išskirtinis
Siti iš Indonezija
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 3 naktys 2016 m. gegužė
excellent services”
prior stay staff call me to confirm and to make sure if i have any special request, and after we left, staff email me if i leave notebook inside the room which is probably other guest after us, very satisfied
Apžvelgta 12 liepos 2016
8,4
Puiku
elviera iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. liepa
It was to get up graded to junior suitroom. A room with private plungpool or larga outdoor jacuzzi. Very pleasant stay. Downside, room was not manicured, leaks on patio roof and pretty small bedroom.”
The patio roof extended to the wall makes the outdoor livingroom feel so closed up and dark. Would be nice with an opening and able to see a bit of the palm tree ouside.
Apžvelgta 10 liepos 2016
9,2
Išskirtinis
Edwin iš Indonezija
Pora
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Luxurious hotel”
Stayed here for one night and the hotel staff was very pleasant to deal with, room is spacious and clean. I enjoyed the buffet breakfast
Apžvelgta 05 liepos 2016
6,8
Gerai
Ajay iš Indija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
Good Hotel to stay”
The food needs improvement.
Apžvelgta 24 birželio 2016
8,8
Puiku
Khalid iš Australija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
Nice 5 Stars Hotel”
All good. Except some facilities such as swimming pool and club floor were unavailable because of ongoing renovations
Apžvelgta 20 birželio 2016
9,6
Išskirtinis
Achmad iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
Value for money”
Nice👍👍
Apžvelgta 20 birželio 2016
10,0
Išskirtinis
Khalid iš Australija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
Value for money ”
Helpful staff. Good value for money.
Apžvelgta 07 birželio 2016
9,6
Išskirtinis
Suherlan iš Indonezija
Pora
Viešėta 4 naktys 2016 m. gegužė
Ellegant and Class”
It's a pleasant stay, very kind staff, house keeping response very quick. Overall very satisfying
Apžvelgta 01 birželio 2016
9,6
Išskirtinis
Nugroho iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Marvelouse”
Keep up everything as best as it is...
Apžvelgta 20 gegužės 2016
8,8
Puiku
Stanley iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2016 m. gegužė
Spacious rooms”
Spacious room, very clean, good locations, perfect for family holidays.
Apžvelgta 09 gegužės 2016
10,0
Išskirtinis
yuniaty iš Indonezija
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
very nice service,friendly staff”
lucky me, free upgrade to suite room. and breakfast also excelent. big thumb up ,definitely will come back soon.
Apžvelgta 14 balandžio 2016
10,0
Išskirtinis
Hyo iš Pietų Korėja
Šeima su mažais vaikais
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
excellent hotel~”
We had a really great time in this hotel because we were treated with kindness by all employees, especially kinder and more friendly to our children. And the facilites are also very nice such as swiming pool, fitness and interior design of the room. So our family was much satisfied with staying here. 👍
Apžvelgta 30 kovo 2016
9,3
Išskirtinis
William iš Indonezija
Pora
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
Excellent.”
Friendly staff, good ambience and very clean and private room.
It was great and i will come back again for sure. Always love the ambience and the private room. Quiet and didn't hear anything from the corridor. And btw they upgraded my room. Thank you so much!
Apžvelgta 29 vasario 2016
8,7
Puiku
Chien iš Indonezija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta 2 naktys 2015 m. gruodis
Great stay”
clean, worth the price, convenient
it was great and worth the money.
Apžvelgta 22 vasario 2016
9,6
Išskirtinis
tunku iš Malaizija
Verslo keliautojas
Didysis 1 karaliaus arba 2 dviviečiai, miesto vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. vasaris
Convenient Location”
The hotel location is superb and the staff provided friendly and efficient service
Apžvelgta 10 vasario 2016