Užsakyk dabar: The Sunan Hotel Solo

Puiku
Pagal 996 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
8,1
87% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (996)Booking.com apžvalgos (225)
8,1
Puiku
Pagal 996 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara8,1
Įranga8,2
Vietovė7,7
Kambario komfortas ir kokybė8,3
Paslaugos8,2
Kainos ir kokybės santykis8,3
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
Bahasa Indonesia
English
日本語
Nederlands
daugiau
Kambario tipas
Dvigulės lovos liuksas
Vadovų dvigulės lovos kambarys
Pusiau liukso numeris
Liukso numerio kambarys
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 914 patikrintų svečių komentarai
9,6
Išskirtinis
widodo iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2017 m. balandis
verry hommie hotel nice and clean”
verry recomandeed for family vacation
Apžvelgta 07 balandžio 2017
8,0
Puiku
PRASITH iš Kambodža
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 3 naktys 2017 m. kovas
Labai gerai”
Towel is too old.
Apžvelgta 26 kovo 2017
6,4
Gerai
Khong iš Malaizija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 3 naktys 2017 m. sausis
Noisy ”
The sound proof system in room is not good. The "soft music" band in the lobyy cafe playing too loud and disturb the sleep. Not changes/lower the sound even after complaint. The bedsheet was dirty on the second day but the service is good when requested for chance.
Apžvelgta 09 vasario 2017
7,2
Labai geras
ERVIN iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 3 naktys 2016 m. spalis
good”
good
Apžvelgta 31 sausio 2017
6,8
Gerai
Harsono iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2017 m. sausis
Worthed at considerably low cost”
Very old furniture at the room but not reduce comfortness
Apžvelgta 21 sausio 2017
8,8
Puiku
Ario iš Indonezija
Pora
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Nice hotel”
New renovation rooms. But the carpet still old in the alley entering the rooms The rest room in the room not design well.
Apžvelgta 04 sausio 2017
8,4
Puiku
arif iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
the room is comfortable and cozy”
it would be better if the aircond has portable remote so i dont have to get up just to change the temp
Apžvelgta 03 sausio 2017
7,6
Labai gerai
Agus iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Good Hotel in town”
There is some stuff that may improved, like the staff may check any stuff in the room before they sold it.
Apžvelgta 02 sausio 2017
8,4
Puiku
Wendra iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Vadovų dvigulės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
good locations and value for money ..”
CCiyc
Apžvelgta 01 sausio 2017
9,6
Išskirtinis
Manfred iš Indonezija
Pora
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Beautiful hotel n nice stay”
Near a good traditional chicken fried Resto, happy n have a nice large bed to sleep
Apžvelgta 31 gruodžio 2016
9,2
Išskirtinis
Hanindyo iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
reccomended place”
very nice place to relax, big room, clean, more than enough facilities and located in central Solo. the most important things is, cheap compared to all facilities you get
Apžvelgta 27 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
Priyadi iš Indonezija
Grupė
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
Great 4* Hotel in Town”
Very best value for money. Old school hotel but lux and the hospitality was good. And the most sophisticatig was their f&b, it was tasty.
Apžvelgta 16 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
Januar iš Indonezija
Pora
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
old hotel but clean”
the hotel is old but is is still good. nice breakfast. close to ahopping mall
Apžvelgta 13 gruodžio 2016
6,8
Gerai
Renaldo iš Indonezija
Pora
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
ok for couple”
Nice hotel, but need a brighter room, because room too dark.
Apžvelgta 27 lapkričio 2016
8,8
Puiku
Ahmad iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
I'm very pleased and satisfied”
Friendly staff, a quite large and clean room, outstanding swimming pool, very delicious breakfast. What can I say, my family was very pleased staying at this hotel. Improvement on the quality and quantity of the tv channels to watch, it would have been a perfect stay.
Apžvelgta 21 lapkričio 2016
8,0
Puiku
Mercy iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Good hotel”
Breakfast was best!! Love it...
Apžvelgta 16 lapkričio 2016
7,2
Labai geras
Renaldo iš Indonezija
Pora
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
so so”
Ok lah
Apžvelgta 16 spalio 2016
6,4
Gerai
Pascal iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
nice ethnic hotel”
you get what you have paid
Apžvelgta 12 spalio 2016
9,6
Išskirtinis
Januar iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
NIce hotel, very big lobby”
Check in process is quick and the staffs are very attentive. They provide infuse water for drink at the lobby everyday which is very nice. The breakfast is superb a lot of choice and they provide many traditional food as well.
Apžvelgta 29 rugsėjo 2016
10,0
Išskirtinis
ahmad iš Malaizija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
big room”
near to city center
Apžvelgta 27 rugsėjo 2016
8,0
Puiku
rury iš Indonezija
Pora
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2014 m. kovas
Great hotel and location”
Nice
Apžvelgta 26 rugsėjo 2016
6,4
Gerai
novy iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
-”
-
Apžvelgta 13 rugsėjo 2016
7,6
Labai gerai
novy iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugsėjis
-”
-
Apžvelgta 13 rugsėjo 2016
6,0
novy iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
-”
-
Apžvelgta 10 rugsėjo 2016
10,0
Išskirtinis
Galih iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugpjūtis
PERFECT! for traveling with Babies”
This is the best hotel in Solo Area I Think.. Luxurious Airport transfer (Airport to Hotel only) . And Good variety of breakfast food
Apžvelgta 22 rugpjūčio 2016
7,2
Labai geras
Satiyem iš Indonezija
Keliauju vienas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
very recommended place to stay ”
I am happy to stay at the sunan hotel. But the most favorite thing is that the menu of breakfast...everything look fresh and completely delicious! I am happy, anyway
Apžvelgta 13 rugpjūčio 2016
7,6
Labai gerai
LAKSANA iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Nice Hotel”
Pretty good location, good meals, clean and comfy rooms, friendly staffs as well.
Apžvelgta 03 rugpjūčio 2016
7,6
Labai gerai
LAKSANA iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. kovas
Nice Hotel”
Pretty good location, nice breakfast, clean and comfy rooms.
Apžvelgta 03 rugpjūčio 2016
8,8
Puiku
inneke iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Eastern style charm ”
Elegant hotel, clean renovated room. Staff are the gems, from those who picking up us in the airport, check me in, helping with train info (even thought not accurate- not really their fault though), until those who send me out after check out, all are excellent.
Apžvelgta 30 liepos 2016
4,0
taufiq iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Vadovų dvigulės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
not smart ”
no assist staff in 2nd building
Apžvelgta 13 liepos 2016
8,0
Puiku
Januar iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
nice hotel”
spacious room, good location, good facilities, good breakfast and friendly staff
Apžvelgta 11 liepos 2016
7,2
Labai geras
KARTIKA iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. liepa
Good hotel but poor front desk staff, unfriendly ”
As Java peopleI and the hotel is located in Central Java and the city in the spirit of Java, I think the front desk staffs are unfriendly. The hotel is good with good food
Apžvelgta 06 liepos 2016
8,4
Puiku
Edward iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
Great location”
Great location in the town, easy to get to famous place in town. Spacious room and there is bathtub in the bathroom. Furniture is a bit old but still clean enough.
Apžvelgta 29 birželio 2016
6,4
Gerai
Fenty iš Indonezija
Keliauju vienas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
GOOD HOTELS”
GOOD HOTELS
Apžvelgta 24 birželio 2016
9,2
Išskirtinis
Rosalina iš Filipinai
Pora
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 6 naktys 2016 m. birželis
Awesome and Excellent Service”
There was never any doubt that i was so satisfied with our stay here..Staffs are a hundred percent kind , friendly and accomodating.. We will deffinitely book and come back to stay over and over..
Apžvelgta 20 birželio 2016
8,8
Puiku
Yanni iš Indonezija
Grupė
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2015 m. rugpjūtis
Great value for money”
The breakfast is the best! A wide variety of food, in a restaurant overlooking the swimming pool. The rooms are clean and nice. Nice location too.
Apžvelgta 12 gegužės 2016
8,0
Puiku
Melanny iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
.”
.
Apžvelgta 11 gegužės 2016
6,8
Gerai
Gabriela iš Indonezija
Pora
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
X”
X
Apžvelgta 01 gegužės 2016
9,3
Išskirtinis
Amelia iš Indonezija
Šeima su vyresniais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. kovas
Very good location in town”
The location made me easy to reach every place 'must go' in town, the taste of the food were good, the room is clean and comfortable.
I enjoyed staying at Sunan Hotel. The room was very comfortable and they gave me a good service. The hotel location is near from the mall, Laweyan Batik center, the airport, and also the Solobalapan train station. I'm very pleased to stay there for another time.
Apžvelgta 27 kovo 2016
9,6
Išskirtinis
Tut iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Excellent”
Excellent services from the staffs, bedroom and bathroom was comfy and clean, I was picked up at the exact time I was arrived. Although, I said location only 'good' because I don't have any time to enjoy what Surakarta might offered me. Thank you Sunan Hotel, thank you Agoda for the best prices at the nick of time.
Apžvelgta 31 sausio 2016
9,3
Išskirtinis
Mohamad iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
Nice , a lil bit noisy though”
Cozy , View , Clean
first of all , as a business traveller , the thing i need in a hotel room is comfort and noiseless ... which is why i choose a 4 star hotel . i dunno if its the staffs are talking too loud or the rooms have slight thin walls. The second is maybe insignificant but i found disturbing is : only 2 bottles of 300ml water ? come on , other 3 stars even 2 stars are providing its guest with 4 600ml bottles :) . other than that , i love this place and i will definitely revisit it ... i hope to see improvements on my next stay
Apžvelgta 29 sausio 2016
9,3
Išskirtinis
Indra iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2016 m. sausis
Great Food”
Nice breakfast, attentive staff and great room
Great room to accommodate the family members and very cozy with wonderful breakfast. The staff are attentive to requests as well.
Apžvelgta 05 sausio 2016
9,3
Išskirtinis
Magfirah iš Indonezija
Grupė
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta 2 naktys 2015 m. gruodis
Nice place to spend your holiday and the location ”
Location, price and comfort
Agoda booking
Apžvelgta 04 sausio 2016
8,7
Puiku
Andre iš Indonezija
Pora
Vadovų dvigulės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
5 star room with good price”
- Price is very reasonable
Apžvelgta 04 sausio 2016
8,0
Puiku
Holman iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2015 m. gegužė
clean, good service, comfortable”
clean, good service, comfortable
Apžvelgta 03 sausio 2016
7,0
Labai geras
Dyah iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Vadovų dvigulės lovos kambarys
Viešėta 6 naktys 2015 m. gruodis
need improvement for facilities of executive ”
food, location, general facilities
its nice
Apžvelgta 03 sausio 2016
9,0
Išskirtinis
Budi iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
Great stay at affordable price ”
Great room, great service, good food
Excellent stay. Four star rooms at affordable price. Good service from the staff as well. Close to the Laweyan batik village.
Apžvelgta 27 gruodžio 2015
5,7
Edwin iš Indonezija
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
Need Refurbishing Badly”
location. superb parking option. huge room
Disappointed with: mineral water only comes with 330ML, should be 600ML one. Even though no smoking room, smell of people smoking comes from the corridor and from across the connecting door, yes! The connecting door! After my observation, I found out that many people from se government conference are smoking with their door open, apparently they hope the smell will escape to the corridor. Imagine that! And the Narendra restaurant (during breakfast) : Many flies! And lastly, overall physique of the interior need to be renovated. It looks old and gloomy. Also area around the pool, need landscaping badly. Hopefully I can visit it in the future with better conditions and looks
Apžvelgta 07 gruodžio 2015
7,7
Labai gerai
Eric iš Singapūras
Verslo keliautojas
Dvigulės lovos liuksas
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
2nd Preferred hotel in Solo.”
Room, Lobby
Comfortable and nothing unpleasant.
Apžvelgta 01 gruodžio 2015
8,0
Puiku
Riza iš Indonezija
Verslo keliautojas
Vadovų dvigulės lovos kambarys
Viešėta vieną naktį 2015 m. lapkritis
Executive or Not?”
Food
Executive room is far away from lobby, no pool view, transparent bathroom so its not good for business hotel, to crowded due to so many convention.
Apžvelgta 16 lapkričio 2015