Užsakyk dabar: Veranda Resort Hua Hin Cha Am - MGallery By Sofitel

Puiku
Pagal 1116 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
8,3
92% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (1116)Booking.com apžvalgos (193)
8,3
Puiku
Pagal 1116 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara8,6
Įranga8,5
Vietovė8,3
Kambario komfortas ir kokybė8,4
Paslaugos8,5
Kainos ir kokybės santykis8,0
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
ภาษาไทย
English
日本語
繁體中文 (香港)
daugiau
Kambario tipas
Paplūdimio vila su baseinu
1 karaliaus lovos liuksas su vaizdu į vandenyną
Vila su baseinu
Veranda karaliaus liukso kambarys
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 910 patikrintų svečių komentarai
9,6
Išskirtinis
kasama iš Tailandas
Grupė
Vila su baseinu
Viešėta 2 naktys 2017 m. gegužė
Perfect!”
I booked 2bedrooms pool villa room type. I really love it!
Apžvelgta 20 gegužės 2017
Dear Khun Kasama, Thank you for your stay and taking the time to write a review about your experience with us. and we hope to welcome you back again soon. Have a nice day. Best regards, Veranda Team
Atsakyta 19 birželio 2017
Veranda Resort Hua Hin Cha Am - MGallery By Sofitel
8,0
Puiku
Pimwaree iš Tailandas
Pora
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2017 m. balandis
Nice and beautiful resort ”
The resort is beautiful and very clean. Nice staffs and good breakfast. value for money.
Apžvelgta 08 gegužės 2017
Dear Khun Pimwaree, Thank you for taking the time to write your lovely review of your recent stay at Veranda and we hope to welcome you back again soon. Thank you and best regards, Veranda Team
Atsakyta 19 birželio 2017
Veranda Resort Hua Hin Cha Am - MGallery By Sofitel
9,6
Išskirtinis
Amorn iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta vieną naktį 2017 m. balandis
Išskirtinis”
Booked Veranda Jacuzzi room type. The room is big and nice compared to the price. Staffs are great and helpful.
Apžvelgta 03 gegužės 2017
9,6
Išskirtinis
Amorn iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Vila su baseinu
Viešėta vieną naktį 2017 m. balandis
Išskirtinis”
Pool Villa is the best. The room is clean and nice. My 2 kids love staying here and will come back again.
Apžvelgta 03 gegužės 2017
7,6
Labai gerai
Phakakeow iš Tailandas
Šeima su vyresniais vaikais
Vila su baseinu
Viešėta 2 naktys 2017 m. balandis
Over all, It was a pleasant trip. ”
Hotel is very kids friendly. We had difficulty about Cable TV. The connection was unstable. But overall was awesome.
Apžvelgta 17 balandžio 2017
8,8
Puiku
Kathawut iš Tailandas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2017 m. balandis
Bad management about table for breakfast”
Have many empty table but staff wasn't clear table. Many tourist waiting for sit
Apžvelgta 09 balandžio 2017
8,0
Puiku
Noppamon iš Tailandas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2017 m. kovas
It's Ok”
I think It will be better if they have more facilities. And Jaccuzi room type should be renewable because they don't have enough of light!
Apžvelgta 04 balandžio 2017
9,6
Išskirtinis
supachai iš Tailandas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta vieną naktį 2017 m. kovas
Great view and service ”
You will get the twin queen size bed, its awsome.
Apžvelgta 21 kovo 2017
8,4
Puiku
Kanchana iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta vieną naktį 2017 m. vasaris
Good”
Slightly older room, clean.. Rough around the edges but clean. Good location, beautiful sand.
Apžvelgta 04 vasario 2017
4,4
siew iš Malaizija
Šeima su mažais vaikais
Veranda Liukso dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2017 m. sausis
Not worth value ”
Overall was just moderate, not worth the amount paid. Breakfast was limited and service at their restaurant was slow, waited for more than an hour for a dish. Kids club is suppose to keep clean all time but was in a mess and we wanted to book for games but was told the device was out of service. Everything just need to be improved. I can get much better choice with amount I am paying.
Apžvelgta 02 vasario 2017
8,4
Puiku
Sittichai iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. spalis
Good place”
Good
Apžvelgta 04 sausio 2017
Dear Khun Sittichai, Thank you for your lovely review and we hope to welcome you back again soon. Best regards, Veranda Team
Atsakyta 19 birželio 2017
Veranda Resort Hua Hin Cha Am - MGallery By Sofitel
8,0
Puiku
Suttirod
Šeima su mažais vaikais
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
Good view good service ”
Hot water was not high when full hotel.
Apžvelgta 04 sausio 2017
4,0
Phunyisa iš Tailandas
Pora
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
I found a lot of hair in my toilet!!”
I never saw anything like this. I turn up the toilet cover and found thousand of hair!!! Nothing great in this resort. Don't come, waste of money.
Apžvelgta 03 sausio 2017
8,0
Puiku
Rathakarn iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 3 naktys 2016 m. gruodis
Medium sized hotel that has it all!”
This was my second time and I was impressed as before. The beach in front of the hotel was clean and white. Our kids enjoyed beach time like crazy.
Apžvelgta 25 gruodžio 2016
5,2
Rawiwan iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda Liukso dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Disappointed breakfast ”
This is the second time with Veranda brand. Disappointed both of times especially breakfast which is not up to the standard both in term of taste and selection.
Apžvelgta 24 gruodžio 2016
8,8
Puiku
Chananun iš Tailandas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta vieną naktį 2016 m. gruodis
Nice place to stay”
Close to sea-food reataurants
Apžvelgta 24 gruodžio 2016
9,6
Išskirtinis
Toyota iš Tailandas
Grupė
Vila su baseinu
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
Peace and comfy”
Too costly
Apžvelgta 15 gruodžio 2016
10,0
Išskirtinis
RONNAKRIT iš Tailandas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2016 m. gruodis
best for everything...”
the location of the hotel is just too great. the breakfast, the pool, staffs are best.
Apžvelgta 15 gruodžio 2016
8,8
Puiku
PUI iš Malaizija
Šeima su mažais vaikais
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
Great”
Nice and cozy hotel. Rooms are clean, pool is nice... Only complain is the water pressure too low, the hot water is not consistence..
Apžvelgta 04 gruodžio 2016
9,2
Išskirtinis
PUI iš Malaizija
Šeima su mažais vaikais
1 karaliaus lovos liuksas su vaizdu į vandenyną
Viešėta 2 naktys 2016 m. lapkritis
Great ”
Well trained staff. Nice and comfortable hotel... Very clean. Swimming pool is nice.. Only complain is, the water pressure too low, the hot water is not consistence....
Apžvelgta 04 gruodžio 2016
8,0
Puiku
sumrit iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda Liukso dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
nice staff and facilities”
it was a nice one to stay,
Apžvelgta 01 gruodžio 2016
9,6
Išskirtinis
Uthai iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda Liukso dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
Very nice hotel”
One of my favorite hotel
Apžvelgta 24 lapkričio 2016
9,2
Išskirtinis
PHURIPHAK iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
1 karaliaus lovos liuksas su vaizdu į vandenyną
Viešėta vieną naktį 2016 m. lapkritis
Gooods”
Good view , good staff
Apžvelgta 16 lapkričio 2016
9,6
Išskirtinis
Narisara iš Tailandas
Grupė
Veranda Liukso dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
Beautiful and peaceful. Great room. Great service. ”
Nice room. Great service. Love the pool and the beach area.
Apžvelgta 31 spalio 2016
6,0
Ninat iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. spalis
Lot of problem during stay , staff didn the best in service ”
Not good stay actually. Staff help us a lot to make us happy .
Apžvelgta 25 spalio 2016
10,0
Išskirtinis
Andreas iš Austrija
Pora
Vila su baseinu
Viešėta 2 naktys 2016 m. sausis
TOP hotel”
one of my favorite hotel in CHA-AM
Apžvelgta 15 spalio 2016
10,0
Išskirtinis
Andreas iš Austrija
Pora
1 karaliaus lovos liuksas su vaizdu į vandenyną
Viešėta vieną naktį 2015 m. gruodis
great relaxig hotel”
good food is more for relaxing and not for party ppl
Apžvelgta 15 spalio 2016
8,4
Puiku
KWANCHAI iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
1 karaliaus lovos liuksas su vaizdu į vandenyną
Viešėta 2 naktys 2016 m. spalis
Nice pool for kids, clean room and lovely staffs”
I will definitely come back here.
Apžvelgta 12 spalio 2016
8,0
Puiku
Wisinee iš Tailandas
Šeima su vyresniais vaikais
Veranda Liukso dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
It's good”
Pool is good and staff is very nice
Apžvelgta 05 spalio 2016
6,8
Gerai
Lalida iš Tailandas
Verslo keliautojas
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Subpurb holiday”
Everything is in good standard. We will come back again after hotel renovation.
Apžvelgta 05 spalio 2016
6,4
Gerai
Weerawadee iš Tailandas
Pora
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. spalis
Nice hotel”
The hotel layout was really nice - beautiful pool and on a nice beach. The food was good. Staff was friendly and helpful. However, even the hotel was newly renovated, our bathroom still looked quite old. One part of our room got a lot of sunlight in the morning without curtain to block it so you can't sleep in.
Apžvelgta 03 spalio 2016
10,0
Išskirtinis
pattarapol iš Tailandas
Verslo keliautojas
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta vieną naktį 2014 m. lapkritis
nice and clean hotel”
nice and clean hotel
Apžvelgta 02 spalio 2016
8,0
Puiku
Lawan iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
1 karaliaus lovos liuksas su vaizdu į vandenyną
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
The most relaxing and comfortable resort”
I totally love the pool under the big shade; yet I realize that it is the toughest job to take care of the cleanliness there. In the long run, this could be a big mess without the proper maintenance. Hope they will keep it up the good care and attention at all time. Guest rooms are well designed with sliding doors to hide the wardrobes yet to close the restrooms and the hallway, without sacrificing the room space.
Apžvelgta 25 rugsėjo 2016
8,8
Puiku
Chiratha iš Tailandas
Pora
1 karaliaus lovos liuksas su vaizdu į vandenyną
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Beautiful view”
I think this hotel have a lot of accomodation and beautiful beach.
Apžvelgta 21 rugsėjo 2016
8,0
Puiku
Assawin iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
Good”
The swimming pool is great with kid area and sand.
Apžvelgta 19 rugsėjo 2016
10,0
Išskirtinis
Wuttipat iš Tailandas
Grupė
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Great Resort”
I fall in love with everything here
Apžvelgta 06 birželio 2016
10,0
Išskirtinis
Wuttipat iš Tailandas
Grupė
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Fabulous ”
Everything is excellent
Apžvelgta 06 birželio 2016
9,2
Išskirtinis
Suthee iš Tailandas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Well maintained, beutiful beach and swimming pool”
Happy to stay here and will visit again if having plan to stay for holiday at Hua Hin
Apžvelgta 29 gegužės 2016
7,6
Labai gerai
tassuda iš Tailandas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Good”
-
Apžvelgta 26 gegužės 2016
7,6
Labai gerai
Veeravi iš Tailandas
Grupė
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Nice hotel but some areas need maintenance”
Room condition is kinda dated and needs major maintenance. We like the pool and beachfront though. Breakfast selection is OK and have plenty to choose from.
Apžvelgta 17 gegužės 2016
8,0
Puiku
permsak iš Tailandas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Not bad”
Everything ok except food
Apžvelgta 13 gegužės 2016
10,0
Išskirtinis
Paolo iš Italija
Pora
Veranda Liukso dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Great Place & Friendly Stuff”
Spend few nights with my fiancee and we were really surprised with the quality of spa products , how clean were all the facility and how really tasty was the food. We will definitely will go back.
Apžvelgta 03 gegužės 2016
7,6
Labai gerai
YUK iš Honkongas
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 4 naktys 2016 m. balandis
Good experience ”
Swimming pool is good view and staff so nice
Apžvelgta 29 balandžio 2016
7,2
Labai geras
Andreas iš Austrija
Pora
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Holliday ”
Nice holiday styled building good wine and great pool
Apžvelgta 11 balandžio 2016
9,6
Išskirtinis
PETCH iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Valued Time and Place for Family”
Happy Pool
Apžvelgta 10 balandžio 2016
7,6
Labai gerai
winfried iš Tailandas
Šeima su mažais vaikais
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2016 m. vasaris
nice and clean beach, good location”
Room is nice. Stuff is friendly, however the stuff in breakfast room is not professional enough. Great location, nice beach
Apžvelgta 17 kovo 2016
7,6
Labai gerai
Edward iš Jungtinės Amerikos Valstijos
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 2 naktys 2016 m. kovas
Nice place - a bit expensive ”
Even with a discount price from Agoda for half of what i paid it, i could get a 4 + star 1 bedroom apart even in Bangkok
Apžvelgta 10 kovo 2016
8,3
Puiku
Colin iš Jungtinė Karalystė
Šeima su mažais vaikais
Veranda karaliaus liukso kambarys
Viešėta 5 naktys 2016 m. vasaris
Another splendid week at the Veranda”
Pools, food and service
We had an enjoyable stay.this visit , we had 3 young children ages between 18 months and 7 years. They had a splendid holiday, hotel facilities were good and the beach was clean and kept in good order. Food for all ages was good. A lovely hotel to be recommended.
Apžvelgta 28 vasario 2016
8,7
Puiku
nuttha iš Tailandas
Šeima su vyresniais vaikais
Vila su baseinu
Viešėta 2 naktys 2016 m. vasaris
i love this hotel.”
1.locaton 2.starf 3.cleanliness
recommend by my friend.
Apžvelgta 24 vasario 2016
8,0
Puiku
Alexander iš Šveicarija
Pora
Veranda su sūkurine vonia
Viešėta 5 naktys 2016 m. vasaris
A Stay at Veranda Resort & Spa Hua Hin Cha am”
Room is nice, Stuff very friendly, Location
My Stay at Veranda was a relaxed and nice.
Apžvelgta 22 vasario 2016