Gerai 7,3
Remiantis 147 apžvalgomis

Naujausi klientų komentarai

Pasirinkti Keliautojo Tipą
Gerai



iš 147 apžvalgų
  • Švara 6,8
  • Įranga 7,5
  • Vietovė 8,6
  • Kambario patogumai / lygis 7,3
  • Paslaugos 7,4
  • Kainos ir kokybės santykis 7,4
  • Maistas / maitinimas 6,2
Rūšiuoti pagal

Joyce iš Singapūras
Poros
1 miegamojo
Viešėta 2 naktys 2015 m. rugsėjis
very bad hotel
only the view from the room is good
Very poor service, the lady at front desk was very unfriendly. The hotel location at top of hill, we have to carry luggage all the way up and nobody helps! The walkway is so dirty! Will never ever stay again!
Apžvelgta 28 rugsėjo 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Hugh iš Australija
Pavieniai keliautojai
Studija vandenyno kambarys
Viešėta 8 naktys 2015 m. rugpjūtis
Great view
View, Size of room, Cooking facilities
I had a studio apartment which was spacious and comfortable. The only down side was that I was in Florin block which was right at the top of the very steep hill. Hard work walking up.
Apžvelgta 18 rugpjūčio 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

donald iš Australija
Poros
Studija vandenyno kambarys
Viešėta 7 naktys 2015 m. liepa
pleasant time at airlie beach
view,staff helpfulness,closeness to main shopping street ,
The quality of the room was what you would expect from a three star establishment.In future we would upgrade and expect a flasher establishment.
Apžvelgta 04 rugpjūčio 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Peter iš Australija
Poros
Studija vandenyno kambarys
Viešėta 8 naktys 2015 m. birželis
great
location friendly & helpful staff great food
great
Apžvelgta 16 birželio 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

josephin iš Australija
Poros
Studija vandenyno kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. birželis
Wouldn't recommend, room old, needs work
Location,view, friendly staff
Would not go again we had a room that interconnected with another room which we didn't know people and paper thin walls we could hear other guests felt like no privacy ..room old and dated needs to be renovated ..good view of ocean.
Apžvelgta 12 birželio 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Russell iš Naujoji Zelandija
Poros
Studija vandenyno kambarys
Viešėta 4 naktys 2015 m. gegužė
More a hostel than resort...
The view.
Late arrival and the studio room was unclean, hairs in the bathroom, dripping dirty taps, old mismatched furnishings and more. Totally substandard accommodation. My after-hours complaint secured another studio room which had at least been painted in recent years. I addressed my complaints to the Terraces manager who noted my concerns. The pool and bar area is open to the locals and backpackers, my opinion is the place is more a hostel than a resort.
Apžvelgta 01 birželio 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Cathie iš Australija
Poros
1 miegamojo
Viešėta 5 naktys 2015 m. gegužė
Relaxed Getaway
Location, friendly staff and facilities
The resort was very well priced and located near Everythng. Staff were friendly and very helpful. Views were amazing. Room was comfortable and clean.
Apžvelgta 17 gegužės 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Snezana iš Australija
Grupės
Studija vandenyno kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. gegužė
Whitsunday Terraces resort
Location, clean sheets and towels
Apžvelgta 14 gegužės 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Emma iš Australija
Grupės
Studija vandenyno kambarys
Viešėta 2 naktys 2015 m. gegužė
Alright
Close to everything, lovely staff
Our room was terrible. Right over the bar and we had a lot of trouble sleeping. The reception wasn't open for us to request another room.
Apžvelgta 11 gegužės 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Ehsan iš Australija
Poros
Studija vandenyno kambarys
Viešėta 3 naktys 2015 m. gegužė
The best location
1:swimming pool and spa 2: friendly staff 3: the pool side bar
Apžvelgta 09 gegužės 2015
Ar ši apžvalga jums padėjo?


1

Pasirinkite lojalumo programą

PointsMAX
Kalba
Lojalumo programa A Lojalumo programa A
Lojalumo programa B

Meniu spauskite PointsMAX ir pasirinkite jums patinkančią lojalumo programą.

2

Pasirinkite taškų pasiūlymą

Viešbučio kambarys A
Kambario informacija
Uždirbti
5000 taškų

Išsirinkite kambarį ir taškų nustatymus pasirinktai apgyvendinimo įstaigai.

3

Įveskite nario ID

Pasą išdavusi šalis
Programos nario ID
1234

Užpildykite pasirinktos programos nario numerio laukelį rezervavimo metu. Šie taškai bus pridėti prie jūsų paskyros po jūsų išsiregistravimo iš apgyvendinio įstaigos.

Pradėkite čia ir pasirinkite patinkančią programą: