Užsakyk dabar: Zhejiang Xizi Hotel

Puiku
Pagal 91 apžvalgosŽiūrėkite, ką sakė svečiai
8,8
85% rekomenduotų draugui

Naujausi klientų komentarai

Agoda apžvalgos (91)Booking.com apžvalgos (134)
8,8
Puiku
Pagal 91 apžvalgos
Pasirinkti Keliautojo Tipą
Švara8,8
Įranga8,6
Vietovė9,4
Kambario komfortas ir kokybė7,9
Paslaugos8,9
Kainos ir kokybės santykis8,5
Pateikta patikrintų svečių Agoda
Filtruoti svečių komentarus pagal:
Kalba
简体中文
English
日本語
繁體中文 (香港)
daugiau
Kambario tipas
Dviejų lovų liukso klasės
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Liuksas su vaizdu į ežerą
Kiemas - Dviguba lova
daugiau
Rūšiuoti pagal
Rodomi 58 patikrintų svečių komentarai
10,0
Išskirtinis
JIE iš Kinija
Pora
Liukso klasės dviejų lovų su vaizdu į sodą
Viešėta vieną naktį 2018 m. kovas
超值”
自从去年去了三次杭州,就迷上了西湖的春色。为了有不一样的体验,这次特地选择了西子宾馆入住。 酒店的环境和设施已经不需要再多赘述。感受特别棒的是服务。到底是接待过无数政要的团队,分寸感特别到位。彬彬有礼,温暖贴心,有求必应。酒店还有导赏活动,在大堂副理徐先生的带领下参观了G20的会场,非常特别的体验。 唯一美中不足就是淋浴房漏水严重。虽然能及时打扫,还是带来了一些不便,希望能及时改进。 不虚此行。
Apžvelgta 27 kovo 2018
尊敬的贵客:感谢您的点评,我已把您反映的问题及时反馈给了相关部门,感谢您的建议,欢迎您再次入住西子宾馆!
Atsakyta 28 kovo 2018
Zhejiang Xizi Hotel
9,6
Išskirtinis
YIQUN iš Kinija
Grupė
Liukso su karališkąja lova
Viešėta 3 naktys 2017 m. spalis
环境优美的酒店”
十月底带年迈的父母去杭州游玩。在网上看了很多酒店,最终选定西子宾馆因为她的地理位置就靠近很多景区,出门就是雷峰塔和苏堤。酒店内本身也有很多非常美的景点,不用出门就可以逛西湖(不用和很多人挤)。我们每天吃完早餐就慢慢的沿着酒店内的西湖散步。每天的早餐也非常丰富,我的父母也非常满意。酒店的员工也非常友好,第一天入住时就受到大堂经理叶军科热情接待并安排了满意的客房,入住期间还几次关切我们;还有餐饮部经理陈黎云非常热情周到。 唯一的遗憾是酒店的房间比起新建的五星酒店还是陈旧了一些。可以看出房间已经重新装修了但是还是受到了房间的原有结构局限。还好酒店的外部环境弥补了这个缺陷。
Apžvelgta 02 sausio 2018
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店人文底蕴深厚,历史悠久,环境优美,背靠雷峰塔,三面环湖,私家湖岸线近两千米。离花港观鱼、苏堤春晓、南屏晚钟等著名景点路程都很近,非常适合家庭度假休闲游,期待您的再次光临!
Atsakyta 28 kovo 2018
Zhejiang Xizi Hotel
8,0
Puiku
Tianjia
Pora
Kiemas - Karališka lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. gruodis
风景美如画,设施豆腐渣”
风景好,服务好,餐饮佳。设施一塌糊涂,房间还有点霉味。可能潮气太重
Apžvelgta 01 sausio 2018
尊敬的贵客:感谢您的点评,酒店的房型很多,大多以豪华为主,您下次入住时可以多多选择,欢迎您再次入住西子宾馆!
Atsakyta 28 kovo 2018
Zhejiang Xizi Hotel
6,8
Gerai
Sunny iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. gruodis
一个可以独享风景的地方”
风景这边独好,即可远眺湖对岸的喧闹,又可享受只属于你的那份幽静。园林精致,一花一树,一草一木,一个妙境生花之地。无可挑剔 不足之处,住宿差强人意,这房间的硬件设施连三星都不及,漏水的水迹未作处理,墙壁上空荡荡,没有适合的墙画,浴室的浴帘挂钩都坏了,选用的洗浴用品还有点档次。餐饮真得很普通,实在是性价比不高,不及另一个国字宾馆。服务方面,若没有比较,服务什么的比其他五星宾馆还是不差的,但因为住过另一个国字宾馆,差距还是显而易见的。
Apžvelgta 22 gruodžio 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店人文底蕴深厚,历史悠久,环境优美,背靠雷峰塔,三面环湖,私家湖岸线近两千米。离花港观鱼、苏堤春晓、南屏晚钟等著名景点路程都很近,非常适合家庭度假休闲游,期待您的再次光临!
Atsakyta 28 kovo 2018
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
XIAOYU iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. gruodis
Išskirtinis”
很好哦,还会再来的
Apžvelgta 12 gruodžio 2017
尊敬的宾客:您好,非常感谢您的入住并与我们分享您的居住体验,相信您在汪庄拥有一个美好的时光,我们美丽的园林景观及优质的国宾服务定给您留下了深刻的印象,汪庄拥有1560多米的私家湖岸线,优越的地理位置尤为适合家庭休闲游,带上您的家人游玩在西湖美景中,更是一份难得的体验。
Atsakyta 16 gruodžio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
Jingyun iš Kinija
Keliauju vienas
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 4 naktys 2017 m. gruodis
强烈推荐”
面朝【三潭印月】,左拥【苏堤春晓】,右揽【柳浪闻莺】,紧依【雷峰夕照】,背靠【南屏晚钟】,坐拥汪园、漪园两大历史园林,西子的Location真的无敌了。
Apžvelgta 11 gruodžio 2017
尊敬的宾客:您好,非常感谢您的入住并与我们分享您的居住体验,相信您在汪庄拥有一个美好的时光,我们美丽的园林景观及优质的国宾服务定给您留下了深刻的印象,汪庄拥有1560多米的私家湖岸线,优越的地理位置尤为适合家庭休闲游,带上您的家人游玩在西湖美景中,更是一份难得的体验。
Atsakyta 16 gruodžio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
9,6
Išskirtinis
kun iš Kinija
Pora
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. lapkritis
无与伦比的环境和热情周到的服务”
已经是第二次入住西子宾馆,该酒店位于雷峰塔山下,面朝三潭印月,整个西湖秋色印入眼帘,景色美轮美奂,足不出户即可享受无敌美景;酒店客服热情周到(五星标准),特别是西餐厅的小聂,值得夸奖。小有不足之处是酒店设施比较陈旧,但房间还是很干净舒适,建议酒店可以借鉴一下广州白天鹅宾馆的改造。
Apžvelgta 25 lapkričio 2017
尊敬的宾客:您好!非常感谢您选择入住汪庄,与我们分享您的入住体验并热情地向大家推荐。您所表扬的服务人员是我们酒店的资深员工,我们会将您的满意传递于服务人员同时您的支持是我们酒店全体员工不断追求卓越的动力,真诚地期待您能再次光临我们酒店,一起见证酒店成长!
Atsakyta 27 lapkričio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
Yue iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Liukso dviejų lovų
Viešėta 2 naktys 2017 m. lapkritis
非常棒的体验”
预定2晚豪华双床房,入住的是8号楼新装修过的园景房,房间虽然不大,卫生间还比较宽敞,空调调温效果一般,还好有空气净化器辅助吹风。酒店环境超赞,毕竟迎接过G20的检验,自助早餐很丰盛,服务人员热情主动,沿着酒店内的西湖边漫步,对面能看到柳浪闻莺、三潭映月和苏堤,身后就是雷峰塔。游泳池水温舒适,人很少。下次还会再来入住。
Apžvelgta 12 lapkričio 2017
尊敬的宾客:您好,非常感谢您的入住并与我们分享您的居住体验,相信您在汪庄拥有一个美好的时光,我们美丽的园林景观及优质的国宾服务定给您留下了深刻的印象,汪庄拥有1560多米的私家湖岸线,优越的地理位置尤为适合家庭休闲游,带上您的家人游玩在西湖美景中,更是一份难得的体验。
Atsakyta 17 lapkričio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
9,6
Išskirtinis
yan iš Kinija
Pora
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. lapkritis
值得入住”
外环境价值比较高,早餐基本是中式,房间内部设施一般。 服务非常好,比一般国际五星都更有亲切感。
Apžvelgta 12 lapkričio 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们将延续G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!
Atsakyta 17 lapkričio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
MEI iš Kinija
Pora
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. spalis
非一般的享受”
酒店就在西湖边上,可以静静欣赏西湖美景不受打扰。酒店服务热情,房间设施不奢华但很舒服。下次来杭州一定会继续选择住这里
Apžvelgta 03 lapkričio 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们将延续G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!
Atsakyta 17 lapkričio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
8,4
Puiku
PENG iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Kiemas - Karališka lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. spalis
环境超好,适合亲子游,小孩子在西湖边跑得超开心”
我们入住6号楼,房间确实很老,但是外部环境可以弥补一切。进出不是特别方便,但是有接驳车可以送去门口
Apžvelgta 25 spalio 2017
尊敬的宾客:您好,非常感谢您的入住并与我们分享您的居住体验,相信您在汪庄拥有一个美好的时光,我们美丽的园林景观及优质的国宾服务定给您留下了深刻的印象,汪庄拥有1560多米的私家湖岸线,优越的地理位置尤为适合家庭休闲游,带上您的家人游玩在西湖美景中,更是一份难得的体验。
Atsakyta 17 lapkričio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
lan iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. rugpjūtis
Išskirtinis”
酒店的外部环境非常好,非常幽静,入住还送了水果和点心,就是房间有点小.
Apžvelgta 08 rugsėjo 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们将延续G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息。酒店的房型有很多,有的实惠,有的豪华,目前较好的是豪华和精选房型,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!。
Atsakyta 19 rugsėjo 2017
Zhejiang Xizi Hotel
9,6
Išskirtinis
Wangshu iš Kinija
Keliauju vienas
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. liepa
Išskirtinis”
非常棒!位置极佳
Apžvelgta 21 rugpjūčio 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织。欢迎您再来西子!
Atsakyta 19 rugsėjo 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
Shi iš Kinija
Verslo keliautojas
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. liepa
宿汪庄”
浊酒三杯许,湖岸听古筝。 落日随风去,小醉倚雷峰。
Apžvelgta 14 rugpjūčio 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,另外在周一到周四晚上,宾馆西园茶馆推出了“喝指定茶饮赠送游船票活动”,欢迎您再来西子!
Atsakyta 16 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
8,8
Puiku
YING iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. rugpjūtis
好多的蚊子呀”
位置绝佳,雷峰塔下,西湖边上,院子里遛弯就能看到西湖,可惜蚊子太多了,房间里,卫生间里,尤其是餐厅的卫生间里,兼职太恐怖了
Apžvelgta 07 rugpjūčio 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,由于酒店生态环境较好,所以房间和楼层都准备了风油精、驱蚊液等以便给客人提供防护,欢迎您再次入住西子宾馆!
Atsakyta 16 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
9,6
Išskirtinis
YING iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. rugpjūtis
位置绝佳”
坐落在雷峰塔下,西湖边上的西子宾馆位置真是太棒了,孩子很喜欢,夏天去杭州实在太热了,就基本没出宾馆,宾馆里有的楼不知在装修还是干嘛,关着窗户也挡不住机器蹦蹦蹦的噪音,简直烦死了。其实首先是奔着游泳池去的,结果老公在里面呆了不到十分钟,眼睛就红了,不知道游泳池水的质量是否达标,后来就不敢去了
Apžvelgta 07 rugpjūčio 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,因宾馆改造给您带来的不便酒店表示深深的歉意,另外泳池的水质每天早晨都要经过检测合格才能投入使用,不会给您带来身体不适的,欢迎您再次入住西子宾馆!
Atsakyta 16 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
zhou iš Kinija
Grupė
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. liepa
酒店超级赞”
环境好,在里面带一天也很好
Apžvelgta 22 liepos 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织。欢迎您再来西子!
Atsakyta 04 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
Rong iš Kinija
Pora
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. liepa
非常好的住宿体验”
妈妈没来过杭州,这次带父母旅游,特地订了西子宾馆,真是庆幸自己的选择,酒店位置太好了,就在雷峰塔下,自有很大的西湖水面,在湖边漫步,感觉美景看不够。酒店的服务人员素质都很好,看到客人都会主动致意,感觉很暖心。非常好的住宿体验,下次还会来。
Apžvelgta 17 liepos 2017
亲爱的贵亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们将延续G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!
Atsakyta 04 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
9,2
Išskirtinis
Vevay iš Kinija
Pora
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. liepa
优越的地理位置,舒心的住宿餐饮,下次去杭州还住这”
带着老年人去杭州旅游,在选择酒店的时候研究了很久,最终选定了西子宾馆。 1、地理位置:绝佳,离雷峰夕照、花港观鱼、曲院风荷、柳浪闻莺都不远。虽然很多宾馆都在西湖边,但西子应该是占领了最长的湖岸线。日出夕照,站在宾馆的湖岸线,看着西湖水,对面就是小瀛洲(三潭印月),一个字“美”。还有最重点是不用跟人挤(✪ω✪) 2、设施服务:宾馆硬件方面是相对老一些(毕竟宾馆已经那么多年历史啦),但胜在细节做的不错:服务人员都很nice,枕头还有菜单可以选(免费),全套欧舒丹的洗护用品,每天的水果点心,白天晚上都有武警把门和巡逻…… 3、吃:自助早餐品种蛮多,而且每天的菜品种都不一样。同时,作为去年G20做过国宴的宾馆,牡丹中餐厅的菜还是比较合我口味的。同时服务也是值得表扬一下,尤其是一位叫陈晓梅的美女服务员,服务特别细心,值得赞一个!́ ❣ ɢοοפ ́🌙
Apžvelgta 08 liepos 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们延续了G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!
Atsakyta 11 liepos 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
wangchunye iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. vasaris
Išskirtinis”
非常好的酒店,入住非常顺利,宾馆设施非常好,位置相当给力,就在雷峰塔下,完美
Apžvelgta 23 vasario 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们延续了G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!
Atsakyta 06 liepos 2017
Zhejiang Xizi Hotel
7,6
Labai gerai
yicheng iš Kinija
Verslo keliautojas
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
风景的确是比较好的”
酒店的位置是好的风景是好的就是客人实在素质不好大声吵闹,随便抽烟没有礼貌比比可见,实在是素质低下的人太多了
Apžvelgta 26 rugsėjo 2016
亲爱的贵客,感谢您的入住和点评。酒店对于不文明现象也会及时劝阻。欢迎您再来西子!
Atsakyta 04 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
8,8
Puiku
yicheng iš Kinija
Verslo keliautojas
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
风景的确是好的酒店”
酒店的位置是好的风景是好的就是住在酒店的客人许多是没有教养的人太多了实在是看不下去,素质不好
Apžvelgta 24 rugsėjo 2016
亲爱的贵客,感谢您的入住和点评。酒店对于不文明现象也会及时劝阻。欢迎您再来西子!
Atsakyta 04 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
9,7
Išskirtinis
LINA iš Kinija
Šeima su mažais vaikais
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2013 m. balandis
环境很好,值得推荐”
位置非常好,如果去看景的话非常推荐这家酒店,省的和大批游客去人挤人,服务当然也很好,对得起这个价格
Apžvelgta 12 gegužės 2013
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们延续了G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!
Atsakyta 06 liepos 2017
Zhejiang Xizi Hotel
9,2
Išskirtinis
jia iš Kinija
Šeima su vyresniais vaikais
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 3 naktys 2018 m. balandis
地理位置好,风景优美”
风景优美。有门直通苏堤,不过是只能出不能进
Apžvelgta 07 gegužės 2018
8,4
Puiku
King iš Honkongas
Pora
Kiemas - Karališka lova
Viešėta 4 naktys 2018 m. sausis
Puiku”
酒店環境清幽,獨佔房間一角,園內種有梅花、櫻花、茶花、洋水仙,可借未到花季。自助餐種類豐富,特別感謝咖啡廳趙軍小姐的熱情招待。
Apžvelgta 16 sausio 2018
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店人文底蕴深厚,历史悠久,环境优美,背靠雷峰塔,三面环湖,私家湖岸线近两千米。离花港观鱼、苏堤春晓、南屏晚钟等著名景点路程都很近,非常适合家庭度假休闲游,期待您的再次光临!
Atsakyta 28 kovo 2018
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
zhou iš Kinija
Keliauju vienas
Kiemas - Karališka lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. liepa
棒”
Apžvelgta 22 liepos 2017
亲爱的贵客,感谢您对我们的喜爱,我们一定会再接再厉让您的每一次入住都同样满意!期待您的下次光临!
Atsakyta 04 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
8,3
Puiku
SU iš Taivanas
Grupė
Viešėta vieną naktį 2012 m. rugpjūtis
位置絕佳 景色優美 自成隔局”
位置相當理想
這是第二次游杭州了 每次總希望停留的酒店就能偎著西湖邊挨著美麗的西子 能有多近就能多近 這是第一次入住西子賓館 位置相當理想 完全符合西湖邊上的理想條件 入住房價也覺得是在合理價位 我們入住期間相當愉快
Apžvelgta 29 rugpjūčio 2012
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,另外在周一到周四晚上,宾馆西园茶馆推出了“喝指定茶饮赠送游船票活动”,欢迎您再来西子!
Atsakyta 16 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
8,0
Puiku
Chen iš Taivanas
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2010 m. sausis
優美、安靜”
環境優美、安靜, 餐廳服務人員態度良好
浴室有點小
位在西湖畔, 環境優美、安靜, 可以在西子賓館園內散步, 園內花木扶疏, 令人感覺舒適。餐廳服務人員很貼心, 主動注意我們的需求。賓館附近景點頗多, 離杭州火車站也不遠,是適合旅遊的居住。
Apžvelgta 28 sausio 2010
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店人文底蕴深厚,历史悠久,环境优美,背靠雷峰塔,三面环湖,私家湖岸线近两千米。离花港观鱼、苏堤春晓、南屏晚钟等著名景点路程都很近,非常适合家庭度假休闲游,期待您的再次光临!
Atsakyta 28 kovo 2018
Zhejiang Xizi Hotel
8,0
Puiku
Namju iš Pietų Korėja
Pora
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. rugpjūtis
호텔 자체는 좋은데 택시를 타야지 들어갈 수 있는 위치라서 단기 숙박하기엔 불편했습니다. ”
호텔은 서호를 낀 생각보다 규모가 꽤 큰 리조트같은 걸로 학생 때 학교 수련회 때가는 건물 여러동이 있는 분위기에요. 여기 올려진 사진에는 호텔에서 서호 주변을 산책할 수 있을 것 같아서 예약했는데, 사실 호텔 리조트 안에서는 서호는 커녕 물한방울 못봤습니다. 어쨌든 방 자체도 좋고, 직원 분들도 친절하고, 다 좋은데, 시내에서 왔다갔다하기가 너무 불편하다는 것. 서호 주변 어딘가 비밀 요새같이 깊숙한 곳에 있어서 걷거나 버스 등 전혀 불가능하고 택시로만 진입이 가능해요. 게다가 입구 초입은 경비도 꽤 깐깐한 편이라서 택시 기사가 들어오려면 호텔 몇 호 묵는지 그런것도 다 말하고 들어와야합니다. 여유롭게 며칠 묵는 경우라면 괜찮지만, 저처럼 항저우 시내 구경하기 바쁜 1박인 경우에는 위치때문에..다시 고려해보시길 바래요.
Apžvelgta 18 spalio 2017
8,4
Puiku
HYESUN iš Pietų Korėja
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. lapkritis
조용히 쉬다 오기 좋은 곳”
시설 및 환경모두 깨끗하고 조용하게 산책하기 좋은 곳 서호를 끼고 있어 경치도 좋음
Apžvelgta 18 vasario 2017
亲爱的贵客,感谢您的入住和点评,欢迎您再来西子!
Atsakyta 04 rugpjūčio 2017
Zhejiang Xizi Hotel
7,7
Labai gerai
satoshi
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2012 m. balandis
庭園がすてきです!”
庭園 レストラン
gwに近かったので、西湖は込んでましたが、ホテルの庭園でゆったりと西湖を眺めて商談をしました。ただホテルの近くになにもなく、しかもタクシーは呼んでもなかなかきません。町の中心まではあるくと1時間くらいです。
Apžvelgta 09 gegužės 2012
8,7
Puiku
yoshiki iš Japonija
Keliauju vienas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2012 m. gegužė
西湖の静かな豪華ホテル”
西湖のほとりでゆっくりとすごせます
西湖湖畔にある豪華ホテルです。中国の歴代の幹部も宿泊していた様で、まさに国賓用の別荘の風格がありました。特に庭が広く、樹木も多く、きれいに整備されており誰もがゆっくりと静養できると思います。
Apžvelgta 07 gegužės 2012
8,0
Puiku
hazuki iš Japonija
Pora
Liuksas su vaizdu į ežerą
Viešėta vieną naktį 2012 m. kovas
中国式の素敵なホテル”
歴史と伝統。人民解放軍が身近で見られる。
とにかく敷地が広い。ゆっくり杭州、西湖を楽しむにはいいホテル。大きなゲートと裏のゲートがあるが、いずれも部屋からは遠い。でも、敷地内は西湖の前で観光客のいない静かなところをゆっくり歩けてとてもいい気分だった。そのまま散歩していくと敷地内に解放軍の施設があり軍人が訓練をしているところが見られる。ただ、門では軍人がいるので緊張感がある。中国語が分からないと怖いホテルになるかも知れない。しかし、軍人以外のホテルのスタッフの対応はとてもいい。でも、バスタブが小さめ。
Apžvelgta 21 kovo 2012
8,7
Puiku
takahiro iš Japonija
Verslo keliautojas
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2011 m. balandis
湖畔で、静かで、ローケーションは、最高ですが、部屋、食事、娯楽のアクセスに難点”
ローケーションは、最高
ローケーションは最高でした。 室内にマッサージが呼べず、別棟で受けました。(少し遠い) 受付から部屋までは別棟になっている為歩いて移動(少し遠い)
Apžvelgta 30 balandžio 2011
9,7
Išskirtinis
Takeshi iš Japonija
Pora
Dviejų lovų liukso klasės
Viešėta 2 naktys 2010 m. liepa
最高の環境です”
目の前に静かに広がる西湖
交通の便
セキュリティが高く、スタッフの方もいつも笑顔で迎えてくれました このホテルの歴史的な意味合いも訪れてから知りましたが、とても興味深いホテルです
Apžvelgta 22 liepos 2010
5,7
ChihKuo iš Taivanas
Pora
Geresnysis dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2009 m. liepa
宿泊後の感想”
ホテルからの風景はとても綺麗です。
部屋のなか、小さい虫がよく見かける。
午後3時に最初部屋に入ったときに、一般のホテルと同じ普通に綺麗と思いましたが、なぜかいったん外出したあとに、部屋にもどったら、小さいな虫は出てきました。恐らく湖に近い関係で 湖の虫が部屋によってきたと思います。
Apžvelgta 30 rugpjūčio 2009
10,0
Išskirtinis
Chunlong iš Taivanas
Grupė
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta vieną naktį 2017 m. birželis
環境非常優美”
禮賓部小鄔服務很棒!
Apžvelgta 20 birželio 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们延续了G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!
Atsakyta 06 liepos 2017
Zhejiang Xizi Hotel
10,0
Išskirtinis
YUN iš Taivanas
Grupė
Kiemas - Dviguba lova
Viešėta 2 naktys 2017 m. gegužė
西湖景色太美了”
值得再來的地方
Apžvelgta 17 gegužės 2017
亲爱的贵客,感谢您百忙之中给予我们评价。酒店近两千米的精华湖岸线和近二十万平米的私家园林是我们最大的特色,您可以独享西湖美景而不必担心游人如织,服务上,我们延续了G20的工作服务标准,让每位宾客都能感受到G20的气息,欢迎您再次光临西子宾馆多多体验!
Atsakyta 06 liepos 2017
Zhejiang Xizi Hotel