Rezervēt tagad: Carrianna Hotel

Ļoti labi
Balstoties uz 102 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
7,4
/
10
88% ieteiktu draugam

Jaunākie klientu komentāri

Agoda atsauksmes (102)Booking.com atsauksmes (49)
7,4
/
10
Ļoti labi
Balstoties uz 102 atsauksmes
Viesnīcas stāvoklis/tīrība:7,3
Iespējas6,6
Atrašanās vieta8,4
Numurs komforts un kvalitāte7,5
Pakalpojumi7,2
Atbilstība cenai:7,7
Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
Visas valodas
Visi ceļotāju tipi (102)
Visi numuru veidi
Parāda 62 pārbaudītu viesu komentārus
8,3
Fantastiski
MINH no Vjetnama
Biznesa ceļotājs
Uzturējās vienu nakti 2011. gada aprīlis
Great location but small rooms”
selling points
an average hotel. don't expect too much. the only good point is it's near the Guangzhou East station. The rooms are OK. Don't expect too much. The breakfast is not too bad. The choices of food is average but the standard is not high. Not comparable to the worldwide brands. The receptionist is not very helpful. The good point is the check out time for me is 2pm.
Novērtēts 08 jūlijs 2011
9,0
Izcili
SUBRAMANIAN no Indija
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2010. gada decembris
Good Location & its good hotel also”
Near by shopping & middle place of hotel
No comments about the hotel, only my deluxe double room is small, Please make it room big or change the name of Deluxe Dobule.
My stayed in hotel is good experience. People are moved very friendly in the hotel. All are very helpful to others. Especially they speak english and understand others problems. Really very good atmosphere in the hotel
Novērtēts 14 decembris 2010
6,4
Labi
Sharon no Malaizija
Grupa
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada oktobris
medium medium”
Not a bad choice. slightly away from centre.
Novērtēts 12 novembris 2018
8,0
Fantastiski
JESSICA no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2018. gada jūnijs
spacious room”
convenient location
Novērtēts 08 jūnijs 2018
9,2
Izcili
Wai no Honkonga
Ģimene ar lielākiem bērniem
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2017. gada aprīlis
Convenient!!!”
Very close to long-distant bus and center of city. The bad side - the swimming pool is not opened.
Novērtēts 08 aprīlis 2018
9,3
Izcili
Olga no Krievija
Ģimene ar lielākiem bērniem
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2012. gada aprīlis
A very good 4star hotel, excellent value for money”
Great location, good breakfast with a choice of both - european and chinese food, nice and clean rooms, several english speaking people at reception
it's a great hotel for people who would like to live in the very centre of the city, whether to go sightseeing or shopping. rooms have tv, air conditioning, fridge, free wired internet access. there is a swimming poool in the hotel. a very good chinese restaurant on the 1st floor of the hotel. it will only take about 10 minutes by foot to get to pizza hut, mcdonald's or kfc.
Novērtēts 12 aprīlis 2012
7,7
Ļoti labi
Tien no Malaizija
Pāris
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2011. gada oktobris
Great Location”
Great Location, Clean, No smell
the location is very convenient. it is close to a metro station in foshan and a shopping street. the overall service is good. the room is clean.no strange smell nor humid air. but bed is hard. no bathtub. shampoo is strange.
Novērtēts 20 oktobris 2011
9,3
Izcili
SUBRAMANIAN no Indija
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2010. gada decembris
Good Location & its good hotel also”
Near by shopping & middle place of hotel
No comments about the hotel, only my deluxe double room is small, Please make it room big or change the name of Deluxe Dobule.
very excellent stay in carrianna hotel. people are giving service also very good. nothing to say bad. everything is excellent. except my room is space not that much big.
Novērtēts 12 decembris 2010
8,0
Fantastiski
Dan no Honkonga
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2018. gada aprīlis
Good location, clear environment, and quiet stay”
See above
Novērtēts 15 aprīlis 2018
7,6
Ļoti labi
Wai no Honkonga
Grupa
Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2016. gada decembris
A good hotel”
I booked 3 double bed rooms which included breakfasts for 6 people. However, upon check in, I was told that the room rate only included breakfasts for 3 people. The staff finally agreed to providing breakfasts for all people but this mistake (not sure whether it's Agoda's or the hotel's) should not be overlooked. Other than this incident, the stay was satisfactory.
Novērtēts 30 decembris 2016
4,8
Ng no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs, vienvietīgs
Uzturējās5 naktis 2016. gada novembris
Bad check in and out experience”
We check in around 11 pm something for 2 room. We ask for a connecting room. We ask if our room is connected. The reception say yes. But end up no. Further more one of our room air cond out of service. Need to change room. The bath tub paint start coming out.
Novērtēts 13 novembris 2016
7,0
Ļoti labi
Marcin no Polija
Solo ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2011. gada janvāris
more 3 than 4 stars”
Clean, friendly staff, good location
This hotel is like most other hotels in China - clean, but a little used and worn out (furniture, bathroom etc). Very hard beds. More 3 stars than 4 for me. Nevertheless quite good breakfast and good location. There are buses from and to Hong Kong by CTS just in front of the hotel, which is the last stop. Anyway, the price is quite high compared to other 5 stars hotels in Foshan. Recommended to stay if nothing better is available.
Novērtēts 08 februāris 2011
7,3
Ļoti labi
Pablo no Ekvadora
Solo ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās8 naktis 2010. gada oktobris
Great location but small rooms”
Good location, medium size hotel, friendly staff
breakfast was repetitive, not many entertainment options inside the hotel, better touristic information
My stay at this hotel was pleasant. There were no big issues here, except that I wanted a standard suite with breakfast. The location is great, in front of an ancient temple and a 2-minute walk away from shopping areas and busy streets.
Novērtēts 11 novembris 2010
6,8
Labi
Chan no Ķīna
Ģimene ar maziem bērniem
Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada janvāris
large room, convenient hotel location, comfortable bed”
large room, convenient hotel location, comfortable bed
Novērtēts 02 februāris 2017
6,0
JESSICA no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2016. gada jūnijs
SPACIOUS ROOM”
overall is a acceptable hotel with value of money
Novērtēts 26 augusts 2016
6,8
Labi
JESSICA no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2016. gada aprīlis
slow check in ”
they gave us a smoking single bed room but we have required for a twin bed for a non smoking room. after we made a complaint, they have changed a new room for us.
Novērtēts 03 maijs 2016
7,3
Ļoti labi
Anthony no Malaizija
Pāris
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2012. gada augusts
convenient and comfortable”
Clean, comfortable and convenient
Novērtēts 05 jūnijs 2013
7,6
Ļoti labi
Keiyan no Ķīna
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs, vienvietīgs
Uzturējās vienu nakti 2018. gada aprīlis
Great location ”
Near shuttle bus station. Easy to find.
Novērtēts 06 aprīlis 2018
8,8
Fantastiski
XIAOMING no Honkonga
Ģimene ar lielākiem bērniem
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada janvāris
GOOD”
GOOD
Novērtēts 05 februāris 2017
9,3
Izcili
Mieczyslaw no Polija
Pāris
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2010. gada augusts
Carrianna Hotel,”
good massage
no
Very good restaurant about this hotel, very useful consierge
Novērtēts 25 augusts 2010
9,7
Izcili
Guilherme no Brazīlija
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2009. gada februāris
Very good Hotel, and good price”
Quality of the rooms, the shower is very good, the price, and it's close to downtown Foshan
not too many western food for breakfast, but your are not going to be hungry. Only not too many choices.
Very good hotel, which I'll definatly stay in the next time that I need to go to Foshan. And in times like this in Crisis, good quality hotel with low cost will be the choice for many business man.
Novērtēts 06 marts 2009
7,6
Ļoti labi
Nga no Honkonga
Ģimene ar maziem bērniem
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2016. gada februāris
Happy CNY”
good price
Novērtēts 03 marts 2016
7,3
Ļoti labi
Wing no Austrālija
Pāris
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2012. gada aprīlis
Good location but not too clean”
Good location
The hotel has a great location but the room wasn't too clean but overall still happy with the experience
Novērtēts 17 februāris 2013
7,3
Ļoti labi
Cassim no Dienvidāfrika
Pāris
Uzturējās4 naktis 2011. gada aprīlis
Great location and excellent value for money.”
Excellent rates, good location
i found the hotel very clean, neat and upmarket. i was indeed pleasantly surprised. the staff were also very helpful and friendly, especially the maintenance guy.
Novērtēts 04 maijs 2011
7,3
Ļoti labi
Aliasghar no Kanāda
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2011. gada februāris
fair price and great location”
Location
according to the price and to its location I am happy to stayed in this hotel.
Novērtēts 03 marts 2011
7,0
Ļoti labi
Mandy no Honkonga
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2010. gada oktobris
Carrianna Hotel, ”
room
only one good hotel in foshan. If i go there again, i will stay again
Novērtēts 18 februāris 2011
7,0
Ļoti labi
Yuk no Honkonga
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2011. gada janvāris
Good hotel for the price”
Good size room and facilities
Overall satisfactory.
Novērtēts 21 janvāris 2011
7,7
Ļoti labi
Lee no Singapūra
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2011. gada janvāris
Great location with excelent service”
comfortable and clean
nil
comfortable and convenient to access to desire destinations
Novērtēts 18 janvāris 2011
9,0
Izcili
Eckart no Vācija
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2011. gada maijs
tolles Hotel - klasse Service”
Tolle Lage, Tolles Hotel
das ist ein tolles hotel. geäumige zimmer im gepflegten ambiente. wir würden jedenfalls wiederkommen. wir haben nur kleinigkeiten zu bemängeln: wlan nur im lobby bereich und personal spricht schlecht englisch. ansonsten alles top!
Novērtēts 24 maijs 2011
6,3
Labi
Avtar no Norvēģija
Biznesa ceļotājs
Uzturējās3 naktis 2010. gada oktobris
helt ok men ikke noe spesielt”
likte at de prøvde å hjelpe selv om de hadde lite engelsk kunskaper
rommene kunne vært noe bedre og større
Det er et ktv bar rett rundt hjørne av hotellet og et fotmassage som er ok å besøke .Den er ikke så langt fra midten av foshan city og du finner både mcdonnalds og pizza hut hvis man ikke liker kinesisk mat.Mange butikker og kjøpesenter ikke så langt ifra hotellet.Den ligger så å si midt i byen ikke langt fra swiss hotel.
Novērtēts 05 novembris 2010
5,3
Lucas no Nīderlande
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās5 naktis 2011. gada janvāris
vriendelijke medewerkers”
goede locatie
zou opgehaald worden op vliegveld. Chauffeur arriveerde 1 1/2 uur te laat. Medewerkers spreken niet, een enkeling nauwelijks Engels Veel te koud, terwijl het buiten 11 graden C was stond de voordeur open en de airco op koud aan. Heb op 1 avond mijn toevlucht gezocht in ander hotel. Raam in kamer kon niet open. Temperatuur afstelling in kamer werkte niet. Brand instructies uitsluitend in Chinees. Gangen somber vele soorten bruin. meubels oud en versleten. Hotel is zeker geen 4 sterren waard en totaal ongeschikt voor buitenlandse bezoekers Enig plus punten: Mederwerkers doen zeer hun best. goed werkend kostenloos internet.
Novērtēts 31 janvāris 2011
7,6
Ļoti labi
CHEN no Ķīna
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada maijs
还好的”
逛了一天好累了,回到酒店安睡了一晚
Novērtēts 29 maijs 2018
9,0
Izcili
raymond no Ķīna
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2012. gada februāris
设施不错的酒店”
安静。周边靠近佛山中心
客房够大,晚上安静适宜休息,邻近百花广场,购物方便,附近的祖庙和东华里值得逛逛,对面的仁寿寺可以拜拜,提供的斋菜还是不错的
Novērtēts 28 februāris 2012
8,0
Fantastiski
Ho no Makao
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2018. gada decembris
地點不錯”
地點不錯
Novērtēts 06 janvāris 2019
8,0
Fantastiski
Ho no Makao
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2018. gada oktobris
交通方便”
地點好,交通方便,近袓廟和地鉄站
Novērtēts 04 novembris 2018
8,4
Fantastiski
Yuk no Honkonga
Pāris
Deluxe klases numurs, vienvietīgs
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris
Fantastiski”
今次通過網上訂房, 出了誤會? 我預訂的是普通倆人房, 不知甚的, 取房時前檯發給的是"單床房"由帶往房間的服務員發覺, 詢問是否倆位入住? 那必須換房間!
Novērtēts 31 decembris 2018
8,0
Fantastiski
KA no Honkonga
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada aprīlis
還好”
比想像中整潔, 也沒想像中殘舊, 有免費停車場, 去嶺南天地大約只需要10分鐘內的步程
Novērtēts 04 aprīlis 2018
5,6
YUK no Honkonga
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada aprīlis
清潔必須改善”
雖然之前翻新過酒店, 但地毯非常污糟, 好像沒有於翻新時更換,, 洗手間像70, 80 年代, 住2樓房間, 與按摩院及酒樓同層, 保安度實在不足!!
Novērtēts 24 aprīlis 2018
8,0
Fantastiski
WaiMan no Makao
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās6 naktis 2017. gada decembris
正常”
正常,中規中矩
Novērtēts 09 decembris 2017
8,0
Fantastiski
Ho no Makao
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada aprīlis
地點不錯”
第二次入住,今次浴室比上次細,但我訂的是同一類客房,整體來算還不錯不錯。
Novērtēts 05 maijs 2017
8,8
Fantastiski
Ho no Makao
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada marts
地點好”
地點好,清潔舒服。
Novērtēts 24 marts 2017
4,3
Wai no Honkonga
Ģimene ar maziem bērniem
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2012. gada jūlijs
前台辦事久,房間有野咬”
位置佳
前台核對資料錯誤,我說上網訂房已信用卡付款,前台話信用卡無過數,要我兩房按金3300、後來再查問,先說與另一訂房資料混錯,又說只收了訂一間房,非兩房於前台逗留了20分鐘。 第一晚,房a我女兒被蚊或塞咬兩腿,大概6,7粒,第二晚房a另一女孩被咬十多處,早歺期間致電酒店加強清潔兩房,小孩被咬多處紅腫,第三晚,我房的3㱑小兒頭皮,眼睛,耳邊,臉珠,額頭被咬致二十處紅腫如豬頭,於是投訴致管房主任,她也有致歉說再報告經理看如何處理,但當我們40分鐘后到前台退房,她拿一盆歡迎生果說送給我們,並希望安排酒店內醫生看看小孩,我們由於趕車就拒絕,但她的經理並未上前了解或致歉,態度冷漠令住客反感
Novērtēts 30 jūlijs 2012
6,8
Labi
YUEN no Honkonga
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada janvāris
舊”
房間舊,但位置好!
Novērtēts 13 decembris 2017
7,6
Ļoti labi
Ho no Makao
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada maijs
地點好”
地點好,床單枕頭和毛巾都好潔淨,但浴缸和瓷盆非常殘舊,但整體都算不錯。
Novērtēts 25 maijs 2017
8,4
Fantastiski
SHOU no Honkonga
Pāris
Deluxe klases numurs, vienvietīgs
Uzturējās vienu nakti 2017. gada oktobris
Fantastiski”
酒店方便,下次都會來
Novērtēts 07 oktobris 2017
10,0
Izcili
Nga no Honkonga
Ģimene ar lielākiem bērniem
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2017. gada janvāris
平靚正”
位置好 房間清潔
Novērtēts 02 februāris 2017
8,0
Fantastiski
Naomi no Honkonga
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs, vienvietīgs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada novembris
有問題也快處理好”
同上
Novērtēts 01 decembris 2016
8,8
Fantastiski
Nga no Honkonga
Ģimene ar lielākiem bērniem
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2016. gada februāris
探親”
每次去佛山都會必住這間酒店
Novērtēts 25 novembris 2016
8,0
Fantastiski
HAU no Honkonga
Pāris
Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada maijs
位置交通方便”
酒店位置交通方便 員工態度良好 整體乾淨
床舖中間稍微向下低落 枕頭比較硬
Novērtēts 06 maijs 2016
8,0
Fantastiski
Chen no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās4 naktis 2010. gada septembris
佳寧娜評價”
行李服務員很熱心親切,房間很乾淨
透過網路旅行社訂房,但是飯店無法處理訂房問題。建議不要透過網路訂房,直接向酒店訂房,若需要提前或延後退房,前台服務員才會願意幫忙處理。
Novērtēts 29 septembris 2010
7,6
Ļoti labi
Sau no Honkonga
Ģimene ar lielākiem bērniem
Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada decembris
離開房間沒有wifi”
提供更多wifi
Novērtēts 26 decembris 2016
6,3
Labi
chao no Makao
Ģimene ar maziem bērniem
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2012. gada maijs
位置優越但客房設備較一般”
交通位置優越
以性價比其交通方便加分不少,酒店門口已有中旅, 歧關等客車上落點,但酒店設備普通,西餐廳用餐更有不快經驗,服務員程序混亂,點菜後快一小時也未能上菜, 又不按點餐先後順序出菜, 先點的桌子反而很晚才上菜, 結帳時服務員態度十分差(戴著耳機聽意樂, 說了幾次要結帳才跟進, 叫她解釋帳單費用時態度惡劣), 不建議吃它的西餐廳, 但管理層和酒店服務員態度比較好,有積極跟進我們的投拆。
Novērtēts 01 augusts 2012
5,0
Chao no Makao
Ģimene ar maziem bērniem
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2012. gada maijs
餐廳服務極差”
前堂服務不錯
Check in and out process is fine. However, the restaurant service is a disaster.
Novērtēts 13 maijs 2012
7,3
Ļoti labi
Joo no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2010. gada decembris
방이 작음”
아늑함과 포근함
4층 객실 입구에 있는 세미나용 의자
대체로 불편하지 않고, 편안했음 공항가는 리무진 버스가 없어서 불편 조식 서비스 인상적임
Novērtēts 31 decembris 2010
6,0
hatanaka no Japāna
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās8 naktis 2016. gada jūlijs
予約した部屋と違う狭い部屋”
ツインの部屋を予約しましたがシングルのかなり狭い部屋にされました。 フロントで再度ツインに部屋に交換してもらいました。意図的にされたように思う。
Novērtēts 26 jūlijs 2016
7,3
Ļoti labi
Koji no Japāna
Solo ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2010. gada oktobris
落ち着いたまずまずのホテルでした。新しくはないですが値段に見合っていると思います。”
朝食が30元でまあまあ食べるものがありました。
この時期は広州交易会があり広州市内は通常の3~5倍にホテル代が値上がるのであえて佛山市に泊りました。ホテルから交易会場までの専用バスも出ており、次回もここに泊まりたいと思いました。このコメントのせいで宿泊代が値上がらないことを願います。
Novērtēts 03 novembris 2010
8,7
Fantastiski
yukari no Japāna
Grupa
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2011. gada septembris
スタッフと朝食が最高”
とても親切なスタッフ、おいしい朝食、ウェルカムフルーツ
フロント、コンシェルジュ、レストランのスタッフみなさんが笑顔で対応が素晴らしくとても親切。 建物は古く値段相応。フロントロビー、バーの雰囲気がいい。 朝食は付いていないプランだったが2泊とも朝食券をくれ、しかもどれも美味しくて大満足。 部屋のセーフティボックスが故障しているようで使えなかったのが残念。 シャワーが狭い。
Novērtēts 25 septembris 2011
7,2
Ļoti labi
ICHIO no Japāna
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada maijs
前のお寺が良い”
前のお寺が良い、ロケーションも良い、前の道は車が良く通り 危ない。
Novērtēts 25 maijs 2016
7,0
Ļoti labi
KENJI no Japāna
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2010. gada oktobris
ロケーションがよい”
駅、バスターミナルともに近く便利
建物の中が暗い
価格のわりに、部屋もきれいで満足しました。朝食も、ウエスタンも用意してあり、助かりました。駅やバスターミナルも近く行動にも便利。少し歩くとおしゃれな感じの商店街(?)があり、レッドウイングのお店などもありました。
Novērtēts 10 novembris 2010
7,0
Ļoti labi
shinichi no Japāna
Grupa
Biznesa klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2010. gada janvāris
フレンドリーな対応でした”
フロントの対応はフレンドリーで好感が持てました。すぐ前にバス停があります。
部屋がタバコくさかったのが残念。
日本語はほとんど通じないようでした。二人でツインの朝食なしのプランでしたが、朝食券を1枚無料でくれました。朝食はバイキング形式で洋風、中華ともに種類も多くて楽しくいただきました。
Novērtēts 17 janvāris 2010
6,4
Labi
Wai no Makao
Pāris
Deluxe klases numurs, vienvietīgs
Uzturējās2 naktis 2017. gada aprīlis
一般”
一般
Novērtēts 14 jūlijs 2017
7,6
Ļoti labi
TSANG no Ķīna
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūlijs
很好,不錯的。”
Novērtēts 08 jūlijs 2016