Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Labi



no 1217 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 6,3
  • Iespējas 5,0
  • Atrašanās vieta 7,6
  • Numuru ērtums/standarti: 6,7
  • Apakalpošana: 6,5
  • Atbilstība cenai: 6,1
  • Ēdiens/ēdināšana: 5,7
Atlasīt pēc

Sylvester no Malaizija
Ģimene ar maziem bērniem
Deluxe numurs ar jūras skatu
Uzturējās vienu nakti 2015. gada decembris
Not up to standard of 4 star rating
Big Pool, Nice view, Quiet
The staff are friendly and helpful but not up to the 4 star standard. The towels weren't ready by the time we checked in. Our room has the smell of spilt coffee. The 2 pools (for adult and kids) are big but not properly maintained.
Novērtēts 04 janvāris 2016

Fu no Malaizija
Ģimene ar maziem bērniem
paaugstināta komforta numurs "Lietus meži"
Uzturējās vienu nakti 2015. gada decembris
Swimming pool poor maintain, water dirty & smelly
Staff quite friendly
Disappointing with the poor maintenance, not worth to go.
Novērtēts 04 janvāris 2016

Kok no Malaizija
Pāris
Deluxe numurs ar jūras skatu
Uzturējās vienu nakti 2015. gada decembris
Dirty
No comment
Novērtēts 04 janvāris 2016

SIAK no Malaizija
Ģimene ar vecākiem bērniem
paaugstināta komforta numurs "Lietus meži"
Uzturējās vienu nakti 2015. gada decembris
Rundown, Children Fun Pool not opened and dirty.
Locality, quiet and comfort.
Novērtēts 03 janvāris 2016

SYAFIQAH no Malaizija
Grupa
paaugstināta komforta numurs "Lietus meži"
Uzturējās2 naktis 2015. gada decembris
About Damai Puri Resort & Spa
very near from the beach. love the pool and there are a lot of parking
room condition not good. we could not even sleep. got so many insects in our room. my baby's skin became red effect of the insects. besides, the toilet also not really good. the resort should make another pipe in the toilet, use for wash filth.
Novērtēts 03 janvāris 2016

Sreedaran no Malaizija
Pāris
paaugstināta komforta numurs "Lietus meži"
Uzturējās2 naktis 2015. gada decembris
Horrible Stay and service
Inexperienced staff.Made us change rooms halfway thru our holiday citing powrr outage but in the end there were no power outage.Toilets unclean and no towels when checked in.Spa was closed for 3 days but hoetl kept promoting without notifying guests its closed. Would not recommend this hotel to anyone. Its worth 2 stars and not 4 stars. The pool is dirty with sand as guests can wear any attire and swim in the pool. Overall, bad experience and never going to come back again.
Novērtēts 02 janvāris 2016

zainal no Malaizija
Ģimene ar maziem bērniem
paaugstināta komforta numurs "Lietus meži"
Uzturējās vienu nakti 2015. gada decembris
Not like before
Beach,view,
Just ok
Novērtēts 02 janvāris 2016

Micheal no Malaizija
Ģimene ar vecākiem bērniem
Deluxe numurs ar jūras skatu
Uzturējās2 naktis 2015. gada decembris
Disappointed at the state of facilities but...
our room was right in front of the pool, the pool have a great view of the sea and the mountains, the beach was clean
The bad- no wifi, a little run down, maintenance was poor, under staff, the spa was pathetic, the lobby literally no lights on at night, our room Aircon was leaking the whole time, there were no bedroom slippers, not pleasant as the room was sticky The good - staff tried their best, weather was nice although raining most of the time (I'm not a sun on the beach guy :). Daughter had a fall, the first aid kit was beyond pathetic,
Novērtēts 01 janvāris 2016

Thu no Malaizija
Ģimene ar maziem bērniem
paaugstināta komforta numurs "Lietus meži"
Uzturējās vienu nakti 2015. gada decembris
Need to upgrade hotel cleanliness
Location only
Facilities not up to standard
Novērtēts 31 decembris 2015

Adeline no Malaizija
Pāris
Deluxe numurs ar jūras skatu
Uzturējās vienu nakti 2015. gada decembris
Expensive and no breakfast included
very near to damai central where we can have our meals with reasonable prices, relaxing & that's about it
Novērtēts 31 decembris 2015


1

Izvēlēties lojalitātes programmu

PointsMAX
Valoda
Lojalitātes programma A Lojalitātes programma A
Lojalitātes programma B

Izvēlnē klikšķiniet uz PointsMAX un izvēlieties iemīļotāko lojalitātes programmu.

2

Izvēlēties punktu piedāvājumu

Viesnīcas numurs A
Numura informācija
Iegūt
5000 punkti

Izvēlieties numuru un punktu iespējas Jūsu izvēlētajai rezervācijai.

3

Norādīt biedra ID

Pases izdošanas valsts
Programmas biedra ID
1234

Norādiet biedra numuru Jūsu izvēlētajai programmai, kad pabeidzat rezervāciju. Punkti var tikt pievienoti Jūsu kontam pēc tam, kad izejat no sistēmas.

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: