Rezervēt tagad: Hilton Garden Inn Hong Kong Mongkok

Hilton Garden Inn Hong Kong Mongkok atsauksmes

Lieliski
Balstoties uz 395 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
8,2
/
10
88% ieteiktu draugam

Reviews of Hilton Garden Inn Hong Kong Mongkok atsauksmes from real guests

Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
Agoda atsauksmes (395)Booking.com atsauksmes (718)
8,2
/
10
Lieliski
Viesnīcas stāvoklis/tīrība:8,6
Iespējas7,9
Atrašanās vieta7,7
Pakalpojumi8,4
Atbilstība cenai:8,2
Visas valodas
Visi ceļotāju tipi (395)
Visi numuru veidi
Parāda 152 pārbaudītu viesu komentārus
10,0
Izcili
Benny no Singapūra
Solo ceļotājs
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

Excellent Location/Good Room Size and Amenities”

Excellent Location/Good Room Size and Amenities

Novērtēts 16 maijs 2019
8,8
Lieliski
Uraiwan no Taizeme
Grupa
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

They are very professional in their line of duty. My complaint was well handed in a short time. ”

The AM , Joseph make the stay enjoyable.

Novērtēts 14 maijs 2019
9,6
Izcili
Gabriel no Singapūra
Pāris
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2019. gada februāris

Clean, affordable stay around Mongkok area”

The hotel is about 5-10 mins walk away from Mongkok MTR, the staffs are helpful and friendly nearby shopping and eateries along the way to the hotel. the room size was good and clean, a comfortable & affordable stay for that price.

Novērtēts 21 februāris 2019
8,4
Lieliski
Teck no Malaizija
Pāris
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās4 naktis 2019. gada janvāris

Lieliski”

Great location, spacious room size (as compared with standard HK room). Nearby wet market a great attraction to see where locals get their grocery. Easy access to variety food selection in walking distance

Novērtēts 22 janvāris 2019
10,0
Izcili
Loh no Singapūra
Biznesa ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās2 naktis 2018. gada novembris

Clean, roomy and great location”

Very clean, roomy space for a rather 'cramp' Hong Kong. :) Great location - near the Mongkok shopping belt and while not in front of subway trains, its still very accessible to various parts of town.

Novērtēts 21 februāris 2019
8,0
Lieliski
Low no Singapūra
Ģimene ar maziem bērniem
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās4 naktis 2018. gada novembris

Ļoti labi”

It was nice and clean, required some walking to MTR but manageable for my 5 and 7 yr old girls. The housekeeper was kind enough to remake my bed with a single large bedsheet after she saw that we pushed the 2 beds together so that the gap in between was covered and sleeping was more comfortable. Hubby dropped his phone in the room after we checked out and they were very prompt to respond after we got a friend who was still in the hotel to inform them to check if the phone was still in the room. A big thank you for helping to retrieve it!

Novērtēts 28 novembris 2018
8,8
Lieliski
Sze no Honkonga
Pāris
King Deluxe Room
Uzturējās vienu nakti 2018. gada februāris

Good service ”

I arrived late to the hotel beucase of work, one staff known as Joey helped me to upgrade my room beucase there was lack of the type of room that I booked Oringinally. also, he make a free delayed checkout for me in order to let me to have enough rest.

Novērtēts 08 marts 2018
10,0
Izcili
Benny no Singapūra
Solo ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2018. gada janvāris

Excellent Location/Good Room Size/Quiet Ambience/Good Amenities”

One of the few Hotel that has the user- friendly guest room design such as correct power points/USB/telephone at the right location. Bed and Linen are comfortable , quality toiletries provided. Quiet Room and Ambience .

Novērtēts 15 janvāris 2018
8,4
Lieliski
Richard no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās4 naktis 2017. gada aprīlis

Lieliski”

Good location for access to public transport. Area immediately around the hotel seemed a bit dodgy and uncertain at night. Had some issues with getting the room cleaned but they were quickly resolved.

Novērtēts 05 jūnijs 2017
8,0
Lieliski
Jessica no Singapūra
Biznesa ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada marts

Brand New Hotel in Mongkok”

New hotel with friendly staff. Within walking distance to Mongkok Station. Comfy bed and good size room by Hong Kong standards. Only setback is Swimming pool is yet to be opened since it's a New hotel.

Novērtēts 27 marts 2017
8,4
Lieliski
Youngmin no Dienvidkoreja
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās3 naktis 2019. gada aprīlis

Good performance of staffs”

The staffs are super kindness.

Novērtēts 04 maijs 2019
7,2
Ļoti labi
Gey no Malaizija
Grupa
King Guest Room High Floor
Uzturējās2 naktis 2019. gada marts

Ļoti labi”

The property is kind of new, so cleanliness is okay, not sure on the facilities as we are out all the time. Some of the staff are helpful and friendly but not all of them. However, the location is not so convenient and if travel with only girls and walk around the area at night it's not that safe. The surrounding area is dark and complicated.

Novērtēts 03 aprīlis 2019
10,0
Izcili
Su no Singapūra
Solo ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada augusts

Comfortable stay and great location”

As I booked knowing that it was not at the doorstep of MTR or Langham Place mall, I am quite comfortable with the short walking distance to hotel (felt nearer than expected). The environment is not typical of a Hilton....you'll passby Hardware stores, wet market, tires shops etc to get to the hotel. But well, isn't the rest of HK just like this without any urban planning? If you can get pass the surrounding environment, it's a great place to stay at a comfortable price. Spacious room (bigger than typical HK room), full hotel services, short distance to MTR/Langham and eateries/famous street all around.

Novērtēts 22 augusts 2018
8,0
Lieliski
Yee no Honkonga
Grupa
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada augusts

Ļoti labi”

My friends and I had a really good experience staying in this hotel. The staff were friendly and polite and the room was just perfect size for us. The bed was also comfy. Defs recommend to my other friends next time :)

Novērtēts 04 augusts 2018
8,4
Lieliski
ivy no Singapūra
Solo ceļotājs
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2018. gada aprīlis

Good value for money!”

The hotel is located around 10 minutes walk from the Mongkok Central area, the room is new and bigger compare to the room in other hotel. The staff are friendly too! The only cons is that it is quite dark at night as the shops nearby is hardware shop which close during evening time.

Novērtēts 04 jūnijs 2018
6,8
Labi
Simon no Singapūra
Solo ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās2 naktis 2019. gada marts

Labi”

Location is quite out...

Novērtēts 10 marts 2019
7,2
Ļoti labi
Natchapa no Taizeme
Biznesa ceļotājs
King Guest Room High Floor
Uzturējās2 naktis 2019. gada janvāris

So so”

So so

Novērtēts 04 marts 2019
10,0
Izcili
Benny no Singapūra
Solo ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris

Good Location/Good room size /Good Room Amenities”

Good Location/Good room size /Good Room Amenities

Novērtēts 21 februāris 2019
8,8
Lieliski
Ramil no Filipīnas
Ģimene ar lielākiem bērniem
Twin Deluxe Harbour View Room
Uzturējās2 naktis 2018. gada decembris

Worth your money”

Will try to comeback next time

Novērtēts 04 janvāris 2019
8,4
Lieliski
Yuen no Honkonga
Pāris
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris

Nice location ,convenient ”

Friendly staff and the breakfast with variety choice of food

Novērtēts 13 decembris 2018
5,6
stanley no Singapūra
Biznesa ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās2 naktis 2018. gada novembris

Hilton ?”

its very boutique hotel... nothing close to a hilton name

Novērtēts 09 janvāris 2019
8,4
Lieliski
Garsdiehardino no Indonēzija
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās2 naktis 2018. gada augusts

Bersih”

Clean room but small room, so hard to open big suitcase

Novērtēts 26 augusts 2018
8,0
Lieliski
Chuk no Honkonga
Pāris
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās6 naktis 2017. gada decembris

Good location and nice mattress”

Even though the room size is small, but nice mattress as Hilton group always does, and good location to go Mongkok area. Will recommend to friends. But the neighborhood area is old and dog poo poo can be found nearby the main route to hotel, it must be very careful to walk back at night time.

Novērtēts 02 janvāris 2018
6,4
Labi
Giok no Malaizija
Ģimene ar maziem bērniem
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās4 naktis 2017. gada novembris

Good hotel with walking distance to Mongkok MTR station ”

It is considered quite big hotel rooms compared to many HK hotels. There is a King sized bed in the room & come with a very long sofa beside the window. The hotel location is within 10 min walking distance to Mongkok station/Langham Place shopping mall depend how fast u can walk. Towards us, this hotel is good enough with the price we paid even the hotel is not located next to MTR station. Because as we know the HK hotel rate is normally quite high with very small hotel room. The front desk staff are helpful to assist us for asking the route & calling the taxi service.

Novērtēts 30 decembris 2017
4,0
SOK no Singapūra
Grupa
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās4 naktis 2017. gada novembris

Terrible location and inefficient hotel staff”

Friend booked this hotel on Agoda looking at photos and description being close to MRT. However the actual site of the hotel is at least 8-10 mins away from either Yau Ma Tei or Mongkok station exit. Neighbourhood are all hardware shops n extremely quiet at night as all workshops are closed. The nearest 7-11 store is 4 streets away at Shanghai street. No nearby eatery or money changer. Hotel does not have money exchange service too. Nearest money changer is 4 streets away. If we take taxi bk to hotel, most taxi do not want to go all the way insde as it will take many turns to reach this hotel as the location is not easily accessible. The nearest way is to go in from Nathan Road turn left to Shan Tung St then straight to 甘霖街 turn left n then turn right to hotel. If from Tsuen Wan the driver will mostly drop us at Dundas St - Holiday Inn Express hotel, and we hv to walk in about 3 mins as driver wl take abt 5-8 mins to turn left n right to reach hotel. The staffs at reception took more than 1 hour to chk us in when all paymt was paid prior n we arrive after 3pm so all rooms shd be ready. Very slow service. The room hv a stale smell if aircon temp is set below 21 degrees. Bathroom water didnt drain well so after bath still step on at least 2 inches of water. Yesterday afternoon asked recep if they hv shuttle bus to airport, recep lady told me the pick up point is at the nearby Holiday Inn Express. I ask her to chk the price n time n call me bk in my room. No one returned my call. This morning someone called n ask me if i hv book the bus, i said No since there was no cfmtn!! What a lack of professionalism. I wondered how were they trained?? Tried to hv a drink n snack at the bar but the waitress hv a blurry look in her face, not sure why there was 2 menu with different pricing n most snacks are not available but offer 1 for 1 Happy Hour. What a joke!! We left n head for Cordis hotel for better service instead. I saw a plaque saying this hotel rated Very goo

Novērtēts 10 novembris 2017
4,8
Ehsaan
Biznesa ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2017. gada novembris

Disappointing ”

Beautiful clean hotel but very disappointing services. Staff was also not very friendly. A hotel of this stature does not even have a bell service. We had to carry our bags to and from our room even though the hotel was so expensive. Staff gave me the impression that they doing me a favour.

Novērtēts 04 novembris 2017
5,2
Thomas no Beļģija
Solo ceļotājs
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2018. gada septembris

Virs vidējā līmeņa”

The room is very small, the hotel is located next to an onramp of highway. And you can hear the cars the whole time. Room service was very limited, and slow. The mini bar was empty. There are better options in Hong Kong. For a Hilton hotel it was disappointing.

Novērtēts 07 septembris 2018
9,6
Izcili
sie no Indonēzija
Ģimene ar lielākiem bērniem
King Deluxe Room
Uzturējās7 naktis 2019. gada janvāris

Recomended hotel at Mongkok”

Big room, king bed, clean, good AC, good shower, good location, many foodstalls, recomended hotel although it's rather expensive

Novērtēts 11 janvāris 2019
7,2
Ļoti labi
Cally no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās7 naktis 2018. gada janvāris

new & Clean”

new & Clean. friendly staff, even bring us to nearest location to get cab before he start on duty. due to some charity run on the day, no cab able to entered hotel area.

Novērtēts 17 oktobris 2018
6,0
Russ no Singapūra
Pāris
King Guest Room with Garden View - High Floor
Uzturējās5 naktis 2018. gada janvāris

good Value for money”

Location was 10mins to 15 mins walk from MTR but generally still good location. Near eateries. Good value for money.

Novērtēts 16 jūlijs 2018
10,0
Izcili
LEE no Singapūra
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās4 naktis 2018. gada marts

Good!”

Good! No complaints!

Novērtēts 06 aprīlis 2018
8,0
Lieliski
On no Honkonga
Grupa
King Deluxe Room
Uzturējās vienu nakti 2018. gada marts

Ļoti labi”

Nil

Novērtēts 16 marts 2018
10,0
Izcili
Benny no Singapūra
Solo ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2018. gada februāris

Excellent Location , Good Room Size and Amenities”

One of the few Hotels i will stay within MK for the price category . Comfy Bed and linens , good wifi .

Novērtēts 26 februāris 2018
10,0
Izcili
Benny no Singapūra
Solo ceļotājs
King Guest Room High Floor
Uzturējās vienu nakti 2018. gada janvāris

Excellent Location / Good Room Size/Good Amenities”

Lovely Clean Room with good room amenities , love the bedlinens , american mattress , scented toiletries .

Novērtēts 22 janvāris 2018
8,8
Lieliski
HUNG no Taivāna
Pāris
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada janvāris

Close to Mong Kok subway”

walking 5-8 min to Mong kok.Comfortable bed and Quiet room.Will stay next time

Novērtēts 10 janvāris 2018
8,0
Lieliski
Brian no Amerikas Savienotās Valstis
Solo ceļotājs
King Guest Room with Garden View - High Floor
Uzturējās3 naktis 2017. gada decembris

Ļoti labi”

Great location in Mong Kok; close to MTR subway.

Novērtēts 15 decembris 2017
10,0
Izcili
MIMI no Malaizija
Biznesa ceļotājs
King Guest Room with Garden View - High Floor
Uzturējās3 naktis 2017. gada septembris

Good Hotel with 5 star facilities”

recommended to all type of travellers

Novērtēts 16 novembris 2017
10,0
Izcili
Teerapat no Taizeme
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās3 naktis 2017. gada septembris

Perfect in Mongkok”

New Room,Perfect breakfast, can easy walk to subway Mongkok Station,many shop near by

Novērtēts 27 oktobris 2017
10,0
Izcili
Benny no Singapūra
Solo ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2017. gada septembris

Excellent Location , Good Room Size and Amenities”

Excellent Location , Good Room Size and Amenities

Novērtēts 25 septembris 2017
10,0
Izcili
Benny no Singapūra
Solo ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada septembris

Excellent Location/ Good Room Size/Good Amenities”

Excellent Location,Good Room Size ,Good Linens , Speedy Check In and Check Out .

Novērtēts 04 septembris 2017
9,2
Izcili
YUN no Ķīna
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās2 naktis 2017. gada maijs

Value for money”

I stay for 2 night, everything was good except the pillow was too soft for me. Hence i did not sleep well. The gym was great. Having a great view.

Novērtēts 26 jūlijs 2017
8,8
Lieliski
Keith no Austrālija
Pāris
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2017. gada maijs

Great New Hotel located in one of the most convenience area in HOng Kong”

Maybe complimentary toothpastes can be improved

Novērtēts 15 maijs 2017
10,0
Izcili
Amran no Apvienotā Karaliste
Biznesa ceļotājs
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2017. gada aprīlis

Amazing service very clean hotel ”

Would recommend to every one

Novērtēts 17 aprīlis 2017
8,0
Lieliski
TAN no Malaizija
Solo ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās2 naktis 2017. gada aprīlis

Great Location”

The hotel is off Nathan Road in the Mong Kok area where you can easily find food and shopping.

Novērtēts 17 aprīlis 2017
5,2
Shaun no Austrālija
Pāris
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās4 naktis 2018. gada novembris

Virs vidējā līmeņa”

Check-in staff very rude.

Novērtēts 04 decembris 2018
7,2
Ļoti labi
Robert no Apvienotā Karaliste
Pāris
King Deluxe Harbour View Room
Uzturējās8 naktis 2018. gada februāris

Good hotel in the wrong place”

The Hilton Garden Inn is a slick, modern, well-fitted hotel with everything you expect from a Hilton except maybe a cafe and or a bar. It does have a bar, but it's just a corner of the reception area - hardly the place you would like to linger over a drink. And no coffee shop. It's drawback is that it's in a poor part of Mongkok. Mongkok is super-crowded even by HK standards, but the Hilton is in a gritty semi-industrial area where metal and electrical workshops spill out onto the pavement. It's a grubby 8-minute walk to the closest metro station. If you have a choice, stay on HK Island or in Kowloon, where there's more going on, where there are restaurants and bars you would like and the streets are cleaner. Maybe Hilton is banking on Mongkok becoming more traveller-friendly, but it'll be a while.

Novērtēts 08 marts 2018
5,2
Tom-Roderick no Nīderlande
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās5 naktis 2018. gada janvāris

Ok hotel located near the centre of Mongkok”

Ok Hilton Garden Inn, nothing extraordinary. Room was ok , bathroom not super clean. Pool was closed without prior notice and the gym is very small. Booked taxi airport transfer service was very late/not prebooked by front desk staff although requested and 5 days after leaving our credit card is still charged with the deposits.

Novērtēts 13 janvāris 2018
6,0
Lee no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada maijs

Ok”

Ok

Novērtēts 14 maijs 2018
6,0
Lee no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada maijs

Ok”

Ok

Novērtēts 14 maijs 2018
6,0
Lee no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada maijs

Ok”

Ok

Novērtēts 14 maijs 2018
5,2
CHAN no Honkonga
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada oktobris

New”

Walkable distance to yau ma tei or olympics mtr stations.

Novērtēts 30 janvāris 2018
7,2
Ļoti labi
Tricia no Singapūra
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās4 naktis 2017. gada oktobris

-”

convenient location. Clean hotel.

Novērtēts 07 novembris 2017
7,6
Ļoti labi
On no Honkonga
Biznesa ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2017. gada jūnijs

Nil”

Nil

Novērtēts 17 jūnijs 2017
7,2
Ļoti labi
Vera no Taizeme
Biznesa ceļotājs
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada aprīlis

clean and near shopping ”

clean and near shopping

Novērtēts 16 aprīlis 2017
7,2
Ļoti labi
Vera no Taizeme
Biznesa ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2017. gada aprīlis

clean and convenient ”

cleand and convenient but a bit far to reach MTR

Novērtēts 15 aprīlis 2017
8,8
Lieliski
Hui no Malaizija
Grupa
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās5 naktis 2018. gada marts

Lieliski”

Hotel staff were all very friendly and helpful. Service given was excellent.

Novērtēts 20 marts 2018
10,0
Izcili
Kai no Honkonga
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās3 naktis 2018. gada marts

Excellent ”

Everything very good and clean

Novērtēts 06 marts 2018
8,4
Lieliski
kunio no Japāna
Pāris
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2017. gada maijs

good location”

airport & downtown is easy way.

Novērtēts 22 augusts 2017
8,0
Lieliski
Shayeen no Maurīcija
Biznesa ceļotājs
King Deluxe Harbour View Room
Uzturējās2 naktis 2017. gada aprīlis

no Bagagistes and no check out facility ”

arrive a day before official booking...didn't get a fair rate...

Novērtēts 11 maijs 2017
10,0
Izcili
Panuphan no Taizeme
Biznesa ceļotājs
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2019. gada maijs

Good but the bed”

The bed makes me rod. Hope the hotel will carefully clean the bed for killing bedbugs. Besides I love this hotel

Novērtēts 29 maijs 2019
10,0
Izcili
Ya
Biznesa ceļotājs
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

Good relief to my hellish experience in prior”

I had a full and non stop sleep in this stay . Which is good enough and trumps to all other perks.

Novērtēts 24 maijs 2019
4,8
DEAN no Dienvidāfrika
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās2 naktis 2017. gada novembris

Poor service, shocking breakfast and completely overpriced”

Very expensive a limited selection and once food finished they did not replace order tidy food area. Rooms small and cluttered. Definately will not recommend at the price

Novērtēts 26 novembris 2017
7,6
Ļoti labi
Tan no Malaizija
Pāris
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās3 naktis 2017. gada aprīlis

facil ”

It will be much better if the facilities is well done when we have our stay there , too bad is not done n not worth for its price , others are so far so good.

Novērtēts 21 aprīlis 2017
9,2
Izcili
Samir no Nīderlande
Pāris
King Guest Room High Floor
Uzturējās3 naktis 2019. gada maijs

Super gehad! ”

Als je de drukte in wilt, loop je binnen 5 minuten de stad in en mocht even van de zon willen genieten heb je geweldig dak terras met zwembad

Novērtēts 18 maijs 2019
8,4
Lieliski
ng no Indonēzija
Ģimene ar lielākiem bērniem
Numurs ar King izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris

Lieliski”

Bersih hotel nya semuanya oke

Novērtēts 26 februāris 2019
3,6
Simonetta no Itālija
Pāris
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2019. gada aprīlis

Ben al di sotto delle aspettative ”

Situato in una posizione non troppo comoda .... All’arrivo nessuno che ti prende i bagagli dal taxi ,personale poco simpatico . Pulizia nella stanza non troppo pulita . Cena e colazione da dimenticare .

Novērtēts 05 aprīlis 2019
7,6
Ļoti labi
chonlada no Taizeme
Solo ceļotājs
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2016. gada decembris

Clean ,good bed”

ใกล้แหล่งช้อปปิ้ง เดินไปได้ เดินไป สถานีมงก๊กได้ อาหารเช้าน้อยไปหน่อย ห้องเล็กแต่สะอาด

Novērtēts 27 decembris 2016
5,6
ELSYE no Indonēzija
Pāris
King Guest Room High Floor
Uzturējās3 naktis 2018. gada novembris

Tidak sesuai perkiraan”

Kamarnya sangat kecil, tapi lumayan karena ada sofa panjang meski agak kecil juga. Breakfastnya biasa saja, tidak ada variasi. Tempatnya jauh skali masuk ke dalam. Mau kemana tidak bisa. Mtr dan bus jauh skali jaraknya. Harga tidak sepadan dengan apa yang di tawarkan.

Novērtēts 19 novembris 2018
7,2
Ļoti labi
Irwan no Indonēzija
Ģimene ar lielākiem bērniem
Numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2017. gada janvāris

HOTEL YANG BERSIH DAN NYAMAN”

Menginap di Hilton Garden Inn sebenarnya nyaman dan bersih. Lokasi juga tidak terlalu jauh dari pusat keramaian.Hanya saja memang untuk berjalan kaki di sekitar hotel lingkungannya kurang mengasyikkan.

Novērtēts 17 janvāris 2017
6,8
Labi
Irwan no Indonēzija
Ģimene ar lielākiem bērniem
"King" izmēra numurs personām ar kustību traucējumiem
Uzturējās vienu nakti 2017. gada janvāris

LOKASI KURANG SIP”

Lokasi Hilton agak terlalu masuk dan jauh dari pusat keramaian. Lingkungan sekitarnya juga agak kiumuh, sehingga kalau pulang malam berjalan kaki agak kurang nyaman

Novērtēts 16 marts 2017