Hotel Rembrandt Quezon City
Bezmaksas Wi-Fi

Hotel Rembrandt Quezon City

26 Tomas Morato Extension, South Triangle, Quezon City, Manila, Filipīnas, 1104
- Parādīt kartē
Standarta numurs ar Queen izmēra gultu Hotel Rembrandt Quezon City
Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
    Dzēsts no favorītiem
    Vestabils Hotel Rembrandt Quezon City
    Vestabils Hotel Rembrandt Quezon City
    Viesnīcas interjers Hotel Rembrandt Quezon City
    Standarta numurs ar Queen izmēra gultu Hotel Rembrandt Quezon City
    Skatīt visus 61 foto
     Hotel Rembrandt Quezon City

    Viesu atsauksmes

    7,3
    Ļoti labi
    /10
    ( 399 atsauksmes)Skatiet, ko viesi teikuši
    7,6
    Ļoti laba apkalpošana

    Naktsmītnes labumi

    Iespējas, ka Jums patiks

    • 640 m sabiedriskajām transportam

    • Lidostas transfērs

    • Valūtas maiņa

    • Bezmaksas WiFi visos numuros

    Fantastiski
    Atrašanās vieta
    8,2
    KARTĒ
    Lieliska vieta
    Tuvumā
    Populārs
  • Popular Book Store30 m
  • Piemineklis to Boy Scouts300 m
  • ABS CBN Apraides korporācija360 m
  • Sharky's Bar & Grill580 m
  • Quezon Avenue 3 metro stacija650 m
  • Divers Network700 m
  • Eton Centris790 m
  • GMA Network Center830 m
  • GMA Kamuning 3 metro stacija870 m
  • Tomas Morato avēnija950 m
  • Šī ir augsti pieprasīta naktsmītne!

    Pēdējais rezervējums veikts pirms 10 stundām

    Atbilstība cenai:7,3
    Vietas vērtējums8,2
    Tuvākā lidostaNinoy Aquino International Airport (MNL)
    Attālums līdz lidostai14,4 km
    Numuru veidi
    Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām (Deluxe Twin Room)
    Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām (Deluxe Twin Room)
    ...
    • Numura lielums: 48 m²/517 k...
    • Skats: Pilsēta
    • 2 Queen izmēra gultas
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    Standarta numurs ar Queen izmēra gultu (Standard Queen)
    Standarta numurs ar Queen izmēra gultu (Standard Queen)
    ...
    • Numura lielums: 28 m²/301 k...
    • Skats: Pilsēta
    • 1 Queen izmēra gulta
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    Executive klases numurs ar Queen izmēra gultu (Executive Queen)
    Executive klases numurs ar Queen izmēra gultu (Executive Queen)
    ...
    • Numura lielums: 48 m²/517 k...
    • Skats: Pilsēta
    • 2 Queen izmēra gultas
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    Ģimenes Suite numurs (Family Suite)
    Ģimenes Suite numurs (Family Suite)
    ...
    • Numura lielums: 76 m²/818 k...
    • Skats: Pilsēta
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    Executive Deluxe numurs (Executive Deluxe)
    Executive Deluxe numurs (Executive Deluxe)
    ...
    • Nesmēķētāju
    • Duša
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    Vienvietīgs standarta numurs (Single Standard)
    Vienvietīgs standarta numurs (Single Standard)
    ...
    • Numura lielums: 40 m²/431 k...
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    Double Or Twin Executive
    Double Or Twin Executive
    ...
    • Numura lielums: 48 m²/517 k...
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    Executive Deluxe numurs ar brokastīm (Executive Deluxe With Breakfast)
    Executive Deluxe numurs ar brokastīm (Executive Deluxe With Breakfast)
    ...
      Norādīt datumus, lai redzētu cenas
      Standarta numurs ar brokastīm 2 personām (Standard With Breakfast)
      Standarta numurs ar brokastīm 2 personām (Standard With Breakfast)
      ...
      • Nesmēķētāju
      • Duša
      Norādīt datumus, lai redzētu cenas
      Luksusa ar cenā iekļautām brokastīm (Deluxe With Breakfast)
      Luksusa ar cenā iekļautām brokastīm (Deluxe With Breakfast)
      ...
      • Nesmēķētāju
      • Duša
      Norādīt datumus, lai redzētu cenas
      Vai par Hotel Rembrandt Quezon City Jums radies jautājums?
      Līdz pat 30% letāk ar Agoda Īpašo klientu piedāvājumiem!

      Cenas kļūst zemākas brīdī, kad ieejat sistēmā!

      Ienāciet sistēmā tūlīt
      Vairāk par Hotel Rembrandt Quezon City

      Vairāk par Hotel Rembrandt Quezon City

      Apraksts

      Parādīt mazāk

      Postavke

      Parādīt mazāk

      Attālumi un nepieciešamais

      Redzamie attālumi ir taisnas līnijas attālumi. Realitātē attālums var atšķirties.
      Parādīt mazāk

      Kas tuvumā

      Redzamie attālumi ir taisnas līnijas attālumi. Realitātē attālums var atšķirties.
      Parādīt vairāk

      Naktsmītnes viesu uzturēšanās noteikumi

      Parādīt mazāk

      Noderīga informācija

      Parādīt mazāk

      Jaunākie klientu komentāri

      Agoda atsauksmes (399)Booking.com atsauksmes (20)
      Viesnīcas stāvoklis/tīrība:7,2
      Iespējas6,7
      Atrašanās vieta8,2
      Numurs komforts un kvalitāte6,8
      Pakalpojumi7,6
      Atbilstība cenai:7,3
      Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
      Visas valodas
      Visi ceļotāju tipi (399)
      Visi numuru veidi

      Parādīt atsauksmes, kurās pieminēts 

      Parāda 263 pārbaudītu viesu komentārus
      12345
      6,4
      Labi
      JOSEFINA no Filipīnas
      Pāris
      Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
      Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris
      Scary”
      The price is ok. Scary part is when are sleeping then around 2am at dawn someone wants to oper our door and it almost open it. Luckily the door has a security stoper lock inside the room and so the burglar did not not make it. The following morning we reported it at the front desk and they say they will look into it. We don't know what happened to their investigation. I will not come in this Hotel anymore.
      Novērtēts 16 februāris 2019
      10,0
      Izcili
      Fazle
      Grupa
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās2 naktis 2018. gada decembris
      Holiday”
      Nice and friendly
      Novērtēts 26 februāris 2019
      8,0
      Fantastiski
      Mary no Filipīnas
      Solo ceļotājs
      Standard
      Uzturējās2 naktis 2018. gada jūlijs
      A firmer bed.please”
      Bed not firm enough. Woke up with backaches. High ceiling spacious room wide beds large unopenable windows. Room service quick enough. The clam chowder too salty for my taste though. Edward of housekeeping to be commended. Off and on sewery smell in the bathroom. Porters smilingly carry your bags but openly express they wished there was a trolley cart which seemed to be scarce on my arrival. Very active lobby. Lots of events. An enjoyable stay nontheless. Would stay longer if bed were firmer.
      Novērtēts 17 jūlijs 2018
      10,0
      Izcili
      Tim no Amerikas Savienotās Valstis
      Solo ceļotājs
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2018. gada jūlijs
      Great Hotel, very clean, nice rooms, delicious breakfast buffet. Very nice and friendly staff. ”
      Great Hotel, great location. Very clean rooms. Delicious breakfast buffet. Front desk was very nice and helpful. Wait staff at the restaurant was very nice and Professional. All the staff at the hotel are very nice and helpful. I will definitely be returning for future stays at the hotel.
      Novērtēts 15 jūlijs 2018
      4,8
      Aivan no Filipīnas
      Solo ceļotājs
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris
      Not Happy with my stay.”
      I can say that my stay here in Hotel Rembrant was not worth it. I know its cheaper than any other hotel but they should give a 100% customer service. But based on my experience you need to call the front desk a lot before someone fix the problem. One of the things I’ve experience that im not happy about is the WIFI they give me a lot of wifi password for the floor I am with but didnt I know that There’s no WIFI available for the floor. So I contacted the front desk as I arrived and given me a bunch of password again but it still didnt work. Good thing I have Data.
      Novērtēts 14 februāris 2019
      10,0
      Izcili
      Ruth
      Pāris
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris
      wonderful and amazing!”
      All the staff was very accomodating and thumbs up for the cleanliness of the facilities.. :)
      Novērtēts 25 februāris 2019
      4,8
      johann no Filipīnas
      Ģimene ar maziem bērniem
      Executive klases numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris
      No where to park.. no one will even help you find one.. ”
      Room with breakfast but you need to pay extra if you want buffet.. Some staff hardly know the hotel policies
      Novērtēts 18 februāris 2019
      4,4
      LEE no Singapūra
      Biznesa ceļotājs
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2018. gada novembris
      Totally Disappointed”
      I arrived early and the staff was insistent on 2pm checking in. Also not to mention the strict 12 noon checkout time ! No wonder the hotel is old and has not much guest. So many other better hotels along Tomas Morato area.
      Novērtēts 09 novembris 2018
      9,2
      Izcili
      MARC no Filipīnas
      Grupa
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2018. gada oktobris
      Good place & location. The only downside is the internet is low & some fixtures needs replacement.”
      Pros Location, Ambiance, Staff (smiley and accommodating) Very clean Price is affordable Cons Internet sometimes hard to connect and is slow Some fixtures needs replacement (example: Shower Hose is leaking and shower leading to weak shower head water flow) Minor - Toiletries could be improved especially the scent No Hair dryer provision My room was dark - had little lighting fixtures
      Novērtēts 23 oktobris 2018
      4,4
      Charles no Amerikas Savienotās Valstis
      Pāris
      Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
      Uzturējās2 naktis 2018. gada septembris
      Expensive Old Unrenovated”
      Expensive for an old unrenivated hotel. Carpet smells like mold. Rooms are old, no enough lightning. AC is not that strong. No enough outlets for all gadgets. Wifi does not work. Daily rate is around $62 is expensive for this hotel. Before booking this hotel, compare prices with other hotels such as Luxent and other hotels around Timog area. You can get a better hotel for a few more or less dollars.
      Novērtēts 10 septembris 2018
      Warm Greetings! We are truly sorry for the inconvenience that you have experienced in our resort, rest assured that proper action will be made to address the issues you have raised. We appreciate and value the comments you have given, for us to improve our services so it won't happen again in the future. Again, our sincerest apologies.
      Atbildēti 26 septembris 2018
      Hotel Rembrandt Quezon City
      4,4
      Charles no Amerikas Savienotās Valstis
      Pāris
      Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
      Uzturējās2 naktis 2018. gada septembris
      Pieņemami”
      Too expensive for an old hotel. Look at other hotels near the area such as Luxent etc. We had to transfer to Luxent for a cheaper rate. Yna, the housekeeper on the 4th floor is amazing. Ken is nice and always smiling and friendly
      Novērtēts 10 septembris 2018
      5,6
      Ma no Filipīnas
      Ģimene ar maziem bērniem
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2018. gada septembris
      So-so Hotel”
      You get your money's worth. Since the room accomodation is cheap, then don't expect much from this hotel. Kinda old from the outside and even the hotel facilities needs some renovation. Hallways are dimly lit and aircon needs cleaning and is not cold enough even you adjust the thermostat. The room smells funky too, maybe from the aircon. Parking is also limited which is situated outside the hotel. The only thing commendable are the courteous staff.
      Novērtēts 10 septembris 2018
      10,0
      Izcili
      James no Filipīnas
      Pāris
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2019. gada janvāris
      Exceptional”
      Staffs are accommodating. Room was neat. We’ll definitely comeback. Thanks!
      Novērtēts 13 janvāris 2019
      8,4
      Fantastiski
      Venus no Filipīnas
      Biznesa ceļotājs
      Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
      Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris
      Good Staff”
      Good Staff
      Novērtēts 12 janvāris 2019
      6,8
      Labi
      Remicia no Filipīnas
      Pāris
      Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2019. gada janvāris
      Average”
      Good value for money since we got a free room upgrade. Hotel is showing it's age but everything that's supposed to work is working (elevators, public restroom facilities, door locks). Soundproofing and room lights need a lot of work. Parking is limited especially on weekends, but valet parking is available.
      Novērtēts 16 janvāris 2019
      6,8
      Labi
      Janine no Filipīnas
      Pāris
      Executive klases numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris
      Labi”
      We requested for Executive Queen Room with two beds but they gave us a room with one bed only. Nevertheless, the room is so big. Promo rates in Agoda do not include buffet breakfast that's why the price is cheaper.
      Novērtēts 26 decembris 2018
      7,2
      Ļoti labi
      Gregory no Austrālija
      Solo ceļotājs
      Executive klases numurs ar Queen izmēra gultu
      Uzturējās3 naktis 2018. gada augusts
      Comfortable bed, nice room, food - meat meat meat and dairy”
      Hi, Firstly, my bed was very comfortable. Plenty of options on tv when I was relaxing and having a sleep in. Close to a lot of good places. Rustic and clean foyer. Friendly staff. But, I couldn't eat the breakfast because it was all meat, meat, meat, dairy, milk, cheese. So that might suit some. But as more places cater towards eating cruelty free and not eating animals and animal secretions, I would have loved it if they offered just one or two vegan options (Not so much to ask right?) So I had breakfast included. But unfortunately I couldn't use my vouchers except for a bit of salad and black coffee. Otherwise. great. Oh, and on my floor, I had to go to the hallway to get internet access, as the signal went weak in my room, until my last two days. Something must have been fixed. Thanks!
      Novērtēts 24 augusts 2018
      6,4
      Labi
      Sarah no Filipīnas
      Pāris
      Standard With Breakfast
      Uzturējās vienu nakti 2018. gada jūnijs
      Good Breakfast ”
      Aircon is old not that cold... Comfy Bed.... Nice breakfast.... Door hard to open cause old.... Good complimentary they pamper you... Well it's a nice hotel but if I'll be around in timog again probably would stay in a better place with the same rate they offer
      Novērtēts 11 jūnijs 2018
      8,8
      Fantastiski
      Angelica no Filipīnas
      Biznesa ceļotājs
      Deluxe klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
      Uzturējās2 naktis 2018. gada janvāris
      Rediscovering Rembrandt”
      I haven't been to Hotel Rembrandt in ages and it's good to pleasantly rediscover the place recently. Since this is one of the oldest establishments around, i have forgotten that they have large rooms (40 sqm) compared to the newer hotels around. Rooms are renovated too. So expect your aircon to be cold, and your showers to be hot & strong. Buffet breakfast is very good, complete with an assortment of delicious breads, butter & cheeses! Rustan's grocery, All Home Department Store, assortment of bars and restaurants are all walking distance. To unwind, there are 3 bars in this hotel which i highly recommend. Drinking here is even more inexpensive than drinking in bars in the area. I'm giving Hotel Rembrandt a big yes to people looking for a place to stay in South Triangle area in Quezon City.
      Novērtēts 05 jūnijs 2018
      8,8
      Fantastiski
      Dennis no Filipīnas
      Biznesa ceļotājs
      Standard With Breakfast
      Uzturējās2 naktis 2018. gada maijs
      Fantastiski”
      Very Good Location for a Buss traveler, alot of shops around and nearby restaurants. There is a even TGIF at the ground floor, staffs are very nice. Though the room looks and smell old. But cleanliness of the room and the common areas are superb. What I like most during my stay was the food! Food was very good! 5 star! Will totally recommend for business travelers. and short stays. Not recommended for family with children, since they don't have pool, play area, and Gym etc.
      Novērtēts 04 jūnijs 2018
      12345
      Šī ir populāra naktsmītnes. Nepalaidiet garām!

      Atpakaļ uz meklēšanas rezultātiem

      Izvēlieties numuru

      |

      Noraidīt

      Hotel Rembrandt Quezon City
      |Ļoti labi 7,3
      ×
      Reģistrēties. Iziet.
      Agoda pieredze. Jo Jūsu numurs ir tikai sākums.

      • Lieliska vieta
      • Quezon Memoriāla aplis
      • Quezon Avenue 3 metro stacija atrodas 0.65 km attālumā