Agoda privātuma noteikumi


Ievads

Pēdējo reizi atjaunināti 2020.gada augustā

Šie privātuma noteikumi nosaka, kā Agoda kompānija Pte. Ltd. (30 Cecil Street, Prudential Tower #19-08, Singapore 049712) ("Agoda," "mēs," "mums," "mūsu") apkopo, lieto un dalās ar informāciju par Jums, kad skatāt un lietojat mūsu vietni (mobilo vai darbvirsmas) un mobilo aplikāciju (kopā, "Vietni") vai citus līdzekļus, kas saistīti ar Vietnēm (tādām kā saziņa ar mūsu klientu pakalpojumu komandu caur čatu vai e-pastu). Zemāk redzama mūsu privātuma prakse. Mūsu privātuma noteikumi pilnā apjomā ir pieejami zemāk, vai arī varat noklikšķināt uz saitēm kādā no kopsavilkuma punktiem, lai saņemtu sīkāku informāciju.

1. Informācijas ievākšanaMēs varam ievākt informāciju par Jums, tādu kā vārds, telefona numurs, e-pasta adrese un kredītkartes informācija, kamēr lietojat Vietni.
2. IzmantošanaMēs varam izmantot Jūsu informāciju, lai sniegtu pieprasītos pakalpojumus, uzturētu un uzlabotu vietni un nosūtītu Jums mārketinga paziņojumus.
3. Mobilās ierīcesAr Jūsu piekrišanu mēs varam sūtīt Jums ziņas ar informāciju par Jūsu rezervācijām un Agoda programmām pēc Jūsu izvēles.
4. Dalīšanās ar informācijuMēs varam dalīties ar Jūsu informāciju ar piegādātājiem, pakalpojumu sniedzējiem un mūsu filiālēm.
5. Valstij specifiskas privātuma tiesības Atkarībā no rezidences valsts, Jums ir tiesības pieprasīt no mums informāciju par to, kā mēs varam nodot noteiktas Jūsu informācijas kategorijas trešajām pusēm.
6. SīkdatnesMēs varam izmantot sīkdatnes un līdzīgas tehnoloģijas, lai palīdzētu nodrošināt mūsu vietni, izprast un pielāgot Jūsu preferences un rādīt atbilstošu reklāmu.
7. Atteikšanās no mārketinga e-pastiemJūs varat atteikties no Agoda e-pasta mārketinga paziņojumiem, izmantojot mūsu e-pasta mārketinga vēstulēs atteikšanās saiti vai mainot sava konta iestatījumus.
8. Starptautiskie transfēriMēs nodrošinām atbilstošu aizsardzību pārrobežu transfēriem, kā to paredz likums attiecībā uz starptautisko datu pārsūtīšanu.
9. Informācija no citiem partneriemMēs varam ievākt informāciju no saistītiem uzņēmumiem, biznesa partneriem vai citiem trešo pušu piegādātājiem, un Jūs varat atteikties no šīs ievākšanas.
10. DrošībaMēs veicam atbilstošus drošības pasākumus, lai aizsargātu Jūsu informāciju un pieprasām to darīt arī mūsu pakalpojumu sniedzējiem.
11. Datu subjekta tiesībasJūs varat izmantot noteiktas piekļuves tiesības, veikt labojumus, dzēšanu, pārnešanu vai iebilst pret noteiktu Jūsu informācijas apstrādi.
12. Privātuma noteikumu atjaunināšanaMēs informēsim Jūs par visām būtiskajām izmaiņām, publicējot atjaunināto šo privātuma noteikumu versiju un veicot citas darbības pēc nepieciešambības.
13. Trešo pušu saitesMēs varam nodrošināt saites uz Trešo pušu vietnēm, kuras mums nepieder un kuras nekontrolējam, un tās regulē atsevišķi lietotāja noteikumi un paziņojumi par privātumu.
14. Papildu apsvērumiInformācija par nepilngadīgajiem, noteikumu valodu un lietošanas noteikumiem.
15. Saziņa ar mumsLūdzu, griezieties ie mums ar jebkādiem jautājumiem par šiem Privātuma noteikumiem vai privātuma praksi, kā sīkāk izklāstīts tālāk.

1. Informācija, ko apkopojam

Mēs apkopojam informāciju par Jums, ko Jūs mums sniedzat, izmantojot vietni, piemēram, savu vārdu, adresi, tālruņa numuru, kredītkartes informāciju, e-pasta adresi, naktsmītnes nosaukumu, naktsmītnes atrašanās vietu un/vai uzturēšanās ilgumu un Jūsu Agoda konta paroli naktsmītņu rezervācijām. Papildus lidojumu rezervācijām mēs varam arī saglabāt pasažiera vārdu, dzimšanas datumu, valstspiederību un pases datus, tostarp pases numuru, izsniegšanas valsti un derīguma termiņu.

Apmeklējot mūsu vietni, mēs varam arī automātiski apkopot noteiktu informāciju par lietojumu, piemēram, Jūsu IP adresi, ģeogrāfiskos datus, valsti, meklēšanas preferencēm, kas saistītas ar konkrētu meklēšanu, pārlūku un informāciju par Jūsu ierīces operētājsistēmu, lietojumprogrammu versiju, valodas iestatījumiem un lapām, kas Jums tiek rādītas. Ja Jūs lietojat mobilo ierīci, lai piekļūtu mūsu mobilajai aplikācijai vai mobilajai optimizētajai vietnei, mēs, iespējams, varam ievākt arī datus, kas identificē Jūsu mobilo ierīci, tādus kā ierīces ID, ierīces atrašanās vietu (ar Jūsu piekrišanu) un ar ierīci saistītos iestatījumus un pazīmes.

Ja Jūs piedalāties Agoda programmā, var būt papildu informācija, ko mēs varam saņemt no naktsmītnes par Jūsu uzturēšanos, piemēram, skatiet ievākto kā daļu no Agoda Umrah programmas. Veicot rezervāciju, mūsu sistēma reģistrē, kādā veidā un no kurām mājaslapām Jūs esat veicis rezervāciju. Mēs varam arī ievākt noteiktu informāciju, izmantojot sīkfailus, tagus un līdzīgas tehnoloģijas, kā aprakstīts zemāk.

Ja Jums ir nepieciešams sazināties ar mūsu klientu atbalsta komandu vai ar mums, izmantojot citus līdzekļus (piemēram, ar sociālo mediju palīdzību vai sazināties ar naktsmītnēm caur mums), mēs apkoposim arī šādu informāciju no Jums.

Ja Jūs iesniedzat atsauksmes saistībā ar Jūsu naktsmītni vai citiem īpašiem pakalpojumiem, kas pieejami mūsu vietnē, mēs ievāksim informāciju no Jums, kas iekļauta Jūsu atsauksmēs, tajā skaitā Jūsu vārdu un dzīvesvietas valsti.

Jūs varat izlemt, vai piedalīties mūsu atsauksmju programmās vai citās akcijās, un šādi tas nozīmēs sniegt mums personas datus. Papildus Jūs varat sniegt mums atsauksmes vai lūgt palīdzību, izmantojot Vietnes vai mūsu dažādās saziņas platformas.

Ja jūs veicat rezervāciju ar citiem viesiem, par kuriem Jūs sniedzat informāciju kā daļu no rezervācijas, vai arī, ja Jūs veicat rezervāciju kāda cita vārdā, Jūsu pienākums ir nodrošināt, lai persona vai personas, par kurām esat iesniedzis personisko informāciju, to zina, saprot un piekrīt tam, kā Agoda izmanto viņu personisko informāciju (kā aprakstīts šajā Privātuma noteikumos).

Naktsmītņu partneri var dalīties ar Jūsu informāciju ar mums arī - tas var notikt, ja Jums rodas jautājumi par Jūsu aktuālo rezervāciju vai ja rodas strīds par Jūsu rezervāciju.

Agoda Umrah programma

Ja rezervējat mūsu īpašajā Umrah galamērķa lapā, tad kā daļu no ceļojuma rezervācijas(-u) apstrādes un vīzas pieteikuma atvieglošanu attiecīgajās valsts iestādēs Saūda Arābijas Karalistē, tostarp Hajjas un Umrah ministrijā un Ārlietu ministrijā - mēs varam savākt, uzglabāt, apstrādāt un izpaust personīgo papildinformāciju, tādu kā pases numurs, valstspiederība, lidojuma informāciju un dzimšanas datumu par katru viesi saskaņā ar veikto rezervāciju galamērķa lapā, kā arī galvenā viesa e-pasta adresi un telefona numuru. Šāda personas informācija ir nepieciešama, lai apstrādātu gan ceļojumu rezervāciju(-as), gan vīzas pieteikumu, kuru apstrādā un apstiprina attiecīgās ministrijas, un lai ministrijas saņemtu Jūsu vīzas pieteikumu, jūsu personiskā informācija tiks izpausta ministriju pakalpojumu nodrošinātājam, kas atrodas Saūda Arābijas Karalistē. Jūsu personīgo informāciju Agoda saglabās šajos konfidencialitātes noteikumos norādīto laiku.

Agoda TTogether programma (Taizeme)

Ja veicat rezervāciju, izmantojot Agoda TTogether programmu, tad ceļojuma rezervācijas(u) apstrādes ietvaros un lai atvieglotu Programmas atbilstības prasības - mēs varam ievākt, uzglabāt, apstrādāt un atklāt jūsu personisko informāciju, kas ietver Taizemes pilsoņa ID kartes pēdējos ciparus un tālruņa numuru, kuru esat izmantojis, lai reģistrētos programmai. Šāda personiskā informācija ir nepieciešama, lai apstrādātu gan ceļojuma rezervāciju(as), gan lai izpildītu Taizemes valdības noteiktās prasības. Jūsu personiskā informācija var tikt atklāta, ja to stingri pieprasa trešās puses (tostarp attiecīgās Taizemes valdības struktūras un norādītajie partneri, piemēram, vietējie banku partneri un citi). Jūsu personīgo informāciju Agoda saglabās šajos Privātuma noteikumos norādīto laiku.

Personiskās informācijas īpašās kategorijas

Daži personas datu veidi, piemēram, reliģija vai ar veselību saistīta informācija, tiek uzskatīti par sensitīviem, un tiem saskaņā ar atbilstošiem likumiem var būt nepieciešama papildu aizsardzība. Lai gan mēs parasti neievācam sensitīvus personas datus kā daļu no standarta nakšņošnas rezervācijām, var būt nepieciešamība laiku pa laikam ievākt šādu informāciju, piem., kā norādīts valdības izsniegtā identifikācijas dokumentā vai medicīniskajā izziņā, ja šāda informācija atbalsta darījumu vai pieprasījumu pēc Jūsu lūguma veikt Jūsu vārdā, piemēram, Jūsu rezervācijas atcelšanu vai grozīšanu. Jūs varat arī izvēlēties mums sniegt tādu informāciju kā reliģija, veselība vai cita informācija, piemēram, norādot diētas ierobežojumus. Šāda sensitīvu personas datu ievākšana un apstrāde notiks saskaņā šo privātuma paziņojumu.

Ja to pieprasa likums, mēs balstāmies uz šādu juridisko pamatu, lai apstrādātu Jūsu personisko informāciju:

  • Nepieciešamība noslēgt līgumu ar Jums - mums ir jāapstrādā Jūsu dati, lai sniegtu ceļojumu rezervēšanas pakalpojumus, atbildētu uz jautājumiem un pieprasījumiem no Jums un sniegtu klientu atbalstu;
  • Mūsu likumīgās intereses - mēs apstrādājam Jūsu informāciju drošības nolūkos; lai atklātu un novērstu krāpniecību; aizsargātu un aizstāvētu citu cilvēku tiesības vai īpašumu vai mūsu tiesības un intereses; pielāgotu un sniegtu ceļojumu rezervēšanas pakalpojumus Jums; un reaģētu uz likumīgiem pieprasījumiem, tiesas rīkojumiem un tiesas procesu;
  • Atbilstība juridiskām saistībām - mums ir jāapstrādā Jūsu informācija, lai tā atbilstu attiecīgajiem likumiem un prasībām;
  • Piekrišana īpašām personas datu kategorijām, tiešā mārketinga komunikācijām un nebūtiskiem sīkfailiem - mēs paļaujamies uz Jūsu piekrišanu sensitīvu personas datu apkopošanai, tiešā mārketinga sūtījumiem un nebūtisku sīkdatņu izmantošanai/atļaušanai. Jūs varat jebkurā laikā atteikties no tiešā mārketinga, ievērojot šajos Privātuma noteikumos norādītās instrukcijas; un
  • Aizsargāt būtiskas intereses - mums var rasties nepieciešamība apstrādāt Jūsu datus ārkārtas situācijās, saistībā ar personas dzīvību vai veselību.

2. Kā mēs izmantojam apkopoto informāciju

Mēs varam izmantot informāciju, kas saglabāta mūsu vietnē, lai:

  • Nodrošinātu Jūs ar pieprasītajiem pakalpojumiem, piemēram, izveidot lietotāja kontu, apstrādāt un apstiprināt rezervāciju, un sazināties ar Jums par pieprasītajiem pakalpojumiem (piemēram, tērzēšanas atbalsts iebriekšējai rezervācijai vai pēc rezervēšanas (izņemot kredītkartes numuru), īpašie pieprasījumi, atcelšana, atlīdzības
  • Sūtītu mārketinga saziņas epastu par produktiem un pakalpojumiem, kas varētu Jūs interesēt
  • Veiktu aptaujas vai sniegtu informāciju par mūsu pakalpojumiem mūsu vietnē vai citās vietnēs, kuras Jūs varētu apmeklēt
  • Uzturētu un uzlabotu vietni, pielāgojot to lietotāju pieredzei un iekšējām apmācībām
  • Aizsargāt Jūsu un vietnes drošību
  • Izmantot tiesības vai pienākumus, kas piešķirti vai noteikti ar likumu, ieskaitot atbildi uz pieprasījumu un juridiskām prasībām

Ja rezervējat kāda no mūsu biznesa partneru vietnēm vai lietotnēm, mēs varam saņemt arī noteiktu informāciju, piemēram, Jūsu vārdu un rezervācijas informāciju, tostarp rezervēto naktsmītni, lai apstrādātu rezervāciju un noteiktu, caur kuru kanālu veikta rezervācija.

Telefona sarunu laikā ar mūsu klientu atbalsta komandu, var notikt noklausīšanās vai var tikt reģistrēti zvani kvalitātes un atsauksmju nolūkos, kas ietver ierakstu izmantošanu pieprasījumu izskatīšanai, mācību un krāpšanas noteikšanas nolūkos. Ja vēlaties, lai Jūsu zvani netiktu ierakstīti, varat no tā atteikties, paziņojot par to, vai nolikt klausuli. Zvanu ieraksti tiek glabāti ierobežotu laiku un automātiski tiek dzēsti pēc tam, ja vien Agoda nav likumīgu interešu saglabāt šādu ierakstu uz ilgāku laiku, tostarp krāpšanas izmeklēšanai un juridiskiem mērķiem.

Ja neesat pabeidzis rezervāciju tiešsaistē, mēs varam sūtīt Jums atgādinājumu, lai turpinātu rezervācijas procesu. Mēs ceram, ka šis papildpakalpojums Jums ir lietderīgs, jo tas ļauj turpināt rezervāciju bez otrreizējas meklēšanas vai rezervācijas informācijas aizpildīšanas no nulles. Jūs varat atteikties no šiem atgādinājumiem, kā redzams zemāk sadaļā "Atteikšanās no mārketinga saziņas".

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstiprinājuma e-pasti un īsziņas, kas nosūtītas pēc Jūsu rezervācijas, kā arī viesu atsauksmju e-pasti, kas nosūtīti pēc Jūsu došanās projām no viesnīcas, nav mārketinga ziņas. Šīs ziņas ir daļa no Jūsu naktsmītnes rezervācijas procesa. Attiecīgi, tās satur informāciju, lai Jūs varat reģistrēties Jūsu rezervētajā naktsmītnē, un rīkus, lai pēc izvēles varat novērtēt naktsmītni pēc Jūsu uzturēšanās tajā. Jūs turpināsiet tās saņemt, pat ja esat izvēlējiet nesaņemt mārketinga ziņas. Līdzīgi, izvēle saņemt Cenu brīdinājumus neietekmēs citas Jūsu izvēles, ko esat veicis attiecībā uz komunikāciju ar mums. Ja Jūs izvēlaties saņemt Cenu brīdinājumus, Jūs varēsiet no tiem atteikties, klikšķinot uz "izslēgt cenu brīdinājumus" vai uz līdzīgas ziņas, kas nosūtīta Jums kā Cenu brīdinājums.

Ja esat izvēlējies un Komplektē un ietaupi piedāvājumu, bet izskatās, ka esat pabeidzis tikai daļu no piedāvājuma (piemēram, rezervēts ir tikai viens nevis abi numuri), mēs varam jums nosūtīt e-pastu, kurā apstiprināts, ka atlasījāt Komplektē un ietaupi ar atgādinājumu aizpildīt visas rezervācijas formas izvēlētajam Komplektē un ietaupi piedāvajumam. Šis ziņojums ir daļa no Kompektē un ietaupi rezervācijas procesa, kas apstiprina jūsu izvēli un gadījumā, ja esat aizmirsis aizpildīt visas rezervācijas. Papildus mēs varam jums nosūtīt arī iepriekšējas reģistrācijas e-pastu, atgādinot par numuru maiņu jūsu uzturēšanās laikā naktsmītnē.

Kā minēts iepriekš, ja Jūs veicat rezervāciju citai personai, kas uzturēsies rezervētajā naktsmītnē, Jums būs iespēja ievietot viesa e-pasta adresi, lai viesis saņemtu rezervācijas apstiprinājumu un atsevišķu ielūgumu uzrakstīt atsauksmi.

Saziņa vietnē

Piedāvājam Jums un naktsmītņu partneriem dažādus veidus saziņai par naktsmītnēm un esošajām rezervācijām, sazinoties ar vietnes palīdzību. Jūs varat sazināties ar mums ar jautājumiem par savu rezervāciju vai par Jūsu uzturēšanos caur vietni un citiem kanāliem, kurus mēs varam darīt pieejamus.

Mēs varam piekļūt saziņai un izmantot automatizētas sistēmas, lai pārskatītu, skenētu un analizētu komunikāciju drošības nolūkos; krāpšanas novēršanai; atbilstību tiesiskajām un normatīvajām prasībām; iespējamā pārkāpuma izmeklēšanu; produktu izstrādi un uzlabošanu; pētniecību; klientu iesaistīšanu, tostarp, lai sniegtu Jums informāciju un piedāvājumus, kas, mūsuprāt, varētu Jūs interesēt; un klientu vai tehnisko atbalstu. Mēs paturam tiesības bloķēt atsauksmes iesniegšanu, ja tā pēc mūsu ieskatiem var saturēt ļaunprātīgu saturu, surogātpastu vai var radīt risku Jums vai naktsmītnes partneriem, mums vai citiem. Ņemiet vērā, ka visa saziņa, kas nosūtīta vai saņemta, izmantojot vietnes rīkus, tiks saņemti un saglabāti. Uzņēmēji, kuru platformā Jūs veicāt rezervēšanu un naktsmītnes partneri, var izvēlēties sazināties tieši ar Jums pa e-pastu vai citiem kanāliem, kurus nekontrolējam.

3. Mobilās ierīces

Ar Jūsu piekrišanu, mēs varam nosūtīt Jums notifikācijas ar informāciju par Jūsu rezervāciju, potenciālajām nākotnes naktsmītnēm vai par jebkuru Agoda programmu, kurās esat dalībnieks, tajā skaitā kuponus. Jūs varat piešķirt mums piekļuvi Jūsu atrašanās vietas informācijai vai kontaktu informāciju, lai nodrošinātu pakalpojumus, ko esat pieprasījis. Kad augšupielādējat attēlu no savas mobilās ierīces, Jūsu attēlā var tikt ietagota atrašanās vieta. Lūdzu, izlasiet savas mobilās ierīces instrukciju, lai saprastu, kā mainīt iestatījumus un iespējot vai atspējot dalīšanos ar šādu informāciju vai notifikāciju (atslēgšanu) vai saņemšanu (tajā skaitā, Software Development Kit (SDK) un citu informāciju). Dažādu ierīču operētājsistēmām var būt dažādi standarta iestatījumi, lūdzu, uzziniet, kā šie iestatījumi pārvalda notifikācijas.

4. Dalīšanās ar Jūsu informāciju

Saistībā ar Jūsu apmeklējumu mūsu vietnē un mūsu pakalpojumu izmantošanu mēs varam ar Jūsu informāciju dalīties sekojoši:

  • Pakalpojumu sniedzēji tādi kā naktsmītnes (piem., konkrētā naktsmītne, kuru Jūs esat lūguši mums rezervēt) un/vai trešo personu izmitināšanas pakalpojumu sniedzēji (piemēram, Booking.com), avio kompāniju, auto īres, apdrošināšanas un citu pieejamu pakalpojumu nodrošinātāji, kas izpilda Jūsu ceļojuma rezervācijas. Šie pakalpojumu sniedzēji var ar Jums sazināties, lai iegūtu papildu informāciju par Jums, atvieglotu ceļojuma rezervēšanu, tostarp sazinoties ar Jums pirms ierašanās par gaidāmo uzturēšanos vai atbildētu uz atsauksmi, kuru Jūs varētu sniegt saskaņā ar viņu neatkarīgajiem konfidencialitātes noteikumiem.
  • Trešo pušu pakalpojumu sniedzēji kas sniedz datu apstrādes pakalpojumus mums (piem., web hostingu) vai kas apstrādā personisko informāciju kredītkaršu un maksājumu apstrādei, biznesa analītikai, klientu pakalpojumiem, mārketingam vai aptauju izplatīšanai, lai atvieglotu tiešsaistes pakalpojumu nodrošināšanu un reklāmu, pielāgotu Jūsu interesēm, un/vai novērstu krāpniecību. Mūsu trešo pušu pakalpojumu sniedzēji apstrādās tikai to informāciju, kas tiem nepieciešama, lai veiktu savas funkcijas. Viņiem nav atļauts dalīties vai izmantot šo informāciju citiem nolūkiem.
  • Biznesa partneri, ar kuriem kopā mēs varam piedāvāt produktus un pakalpojumus vai kuru produkti vai pakalpojumi var tikt piedāvāti mūsu vietnēs. Jūs varat noteikt, kad trešo pušu biznesa partneris ir iesaistīts produktā vai pakalpojumā, ko esat pieprasījis, jo viņa nosaukums būs redzams, vai nu viens pats vai kopā ar mūsu. Ja izvēlaties piekļūt šiem izvēles pakalpojumiem, mēs pēc situācijas dalīsimies ar Jūs personisko informāciju ar šiem partneriem. Biznesa partnera piemērs varētu būt trešo pušu lojalitātes programma, kurā varēsiet uzkrāt punktus, veicot rezervāciju.
  • Mūsu filiāļu grupas uzņēmumi - mūsu filiāļu (grupu) uzņēmumu darbiniekus, kam ir pieeja šai informācijai ar mūsu atļauju, un kam nepieciešams zināt vai piekļūt šai informācijai, lai nodrošinātu Jūsu izvēlēto pakalpojumu (ieskaitot klientu apkalpošanas pakalpojumus) un iekšējās (audita/atbilstības) pārbaudes.
  • Saskaņā ar likuma prasībām - aizsargājot sevi juridiskās atbildības ziņā, atbildot uz tiesas pavēsti vai tiesvedības gadījumā, garantiju vai līdzīgu situāciju gadījumā vai, ja nepieciešams, lai izpildītu tiesībsargājošo institūciju vai autoritāšu, kas izmeklē krāpniecību vai citus noziegumus, likumīgās prasības, kā arī citos gadījumos atbilstoši piemērojamajiem tiesību aktiem, lai aizsargātu mūsu leģitīmās intereses, kā arī izpaust tos pircējiem jebkura pārdošanas darījuma, tiesību pārņemšanas vai cita veida daļējas vai pilnīgas mūsu uzņēmējdarbības vai uzņēmuma īpašuma tiesību nodošanas rezultātā. Mēs, atbilstoši likumam, drīkstam arī izpaust Jūsu personas datus arī mūsu pakalpojumu noteikumu izpildes nodrošināšanai, vai lai aizsargātu savas, savu lietotāju vai citu personu tiesības, īpašumu vai drošību.
  • Biznesa reorganizācija - kā daļa no jebkura mūsu uzņēmuma pārdošanas, nodošanas vai citādas nodošanas vai pakalpojuma pāreja uz citu pakalpojumu sniedzēju. Mēs lūgsim Jūsu piekrišanu, ja to pieprasa likums.

Mēs nodrošinām atbilstošu aizsardzību šādai apmaiņai, kā noteikts spēkā esošajos tiesību aktos, lai aizliegtu trešajām personām izmantot Jūsu informāciju saviem nolūkiem, kā arī nodrošināt Jūsu informācijas drošību un konfidencialitāti. Izņemot gadījumus, kas norādīti šajos privātuma noteikumos vai kā to pieprasa vai pieļauj likums, mēs neatklāsim Jūsu informāciju trešajām pusēm bez Jūsu piekrišanas.

5. Valstij specifiskas privātuma tiesības

Kalifornijas privātuma tiesības

Ja jūs esat Kalifornijas iedzīvotājs, lūdzu, ņemiet vērā sekojošo par to, kā mēs apkopojam, izmantojam un atklājam jūsu personisko informāciju, tajā skaitā, papildu tiesības, kas jums var būt uz jūsu personisko informāciju:

  • CA personiskā informācija. Saskaņā ar iepriekš norādīto sadaļu "Informācija, kuru apkopojam", mēs varam ievākt noteiktas kategorijas informāciju par Kalifornijas iedzīvotājiem, piemēram:
    • Identifikatori: vārds, adrese, tālruņa numurs, e-pasta adrese, Agoda konta parole, IP adrese, ierīces ID, sīkdatnes ID, informācija, kas apkopota, izmantojot sīkdatnes;
    • Komerciāla informācija: informācija par kredītkarti, nosaukums un informācija par jūsu izmitināšanu, iegādātajiem pakalpojumiem, meklēšanas preferences, darījumu vēsture, demogrāfiskā informācija;
    • Internets vai cita elektroniskā tīkla darbība: pārlūks, operētājsistēma, lietojumprogrammas versija, parādītās lapas;
    • Ģeogrāfiskie dati: jūsu mobilās ierīces fiziskā atrašanās vieta vai no mobilās ierīces augšupielādētie attēli; un
    • Audio informācija: ar jūsu atļauju mēs varam ierakstīt jūsu zvanus mūsu atbalsta komandai.
  • CA personiskās informācijas avoti. Saskaņā ar sadaļu "Informācija, kuru mēs apkopojam", mēs varam ievākt personiskos datus tieši no jums, kā arī no ceļojumu pakalpojumu piegādātājiem, izmitināšanas partneriem, biznesa partneriem (ieskaitot sociālos plašsaziņas līdzekļus) un no mūsu saistītajiem grupas uzņēmumiem.
  • CA personisko datu lietošana. Mēs apstrādājam jūsu personisko informāciju atbilstoši “Kā mēs izmantojam apkopoto informāciju” sadaļai augšā.
  • CA Personīgās informācijas pārdošana vai koplietošana biznesa vajadzībām.
    • Personīgās informācijas koplietošana biznesa vajadzībām: Uzņēmējdarbības vajadzībām mēs atklājam šādas personiskās informācijas kategorijas: Identifikatori, komerciāla informācija, interneta vai cita elektroniskā tīkla darbība, atrašanās vietas dati, audio informācija tīmekļa hostingam, kredītkaršu un maksājumu apstrāde, biznesa analīze, klientu apkalpošana, mārketings un aptauju pakalpojumu sniedzēji.
    • Personiskās informācijas pārdošana: Identifikatoru atklāšana (īpaši preferences un intereses mūsu vietnē, kas tiek apkopoti, izmantojot sīkfailus, reklāmas tehnoloģiju nodrošinātājiem un ierobežotos gadījumos e-pasta adreses saīsinātā formātā - sociālo mediju uzņēmumiem) ir koplietošanas darbība, kas saskaņā ar CCPA tiek uzskatītaspar pārdošanu.
  • Kalifornijas privātuma tiesības Kā Kalifornijas iedzīvotājam, ievērojot noteiktus izņēmumus, Jums, iespējams, var būt tiesības zināt un/vai izdzēst savu personisko informāciju. Jums ir arī tiesības pieprasīt informāciju par personiskajiem datiem, kurus mēs esam “pārdevuši” vai izpauduši biznesa vajadzībām, sazinoties ar mums pa e-pastu privacy@agoda.com vai mūsu klientu atbalsta lapā.

Lai aizsargātu jūsu privātumu un drošību, pirms atbildēsim uz šādu pieprasījumu, mēs pārbaudīsim jūsu identitāti un, iespējams, pieprasīsim sniegt informāciju, kas atbilst identifikatoriem un komerciālajai informācijai, kuru Agoda jau uztur par jums, vai, ja nepieciešams, papildu pierādījumus. Ja jūs iesniedzat šo pieprasījumu kāda cita vārdā, mēs varam pieprasīt, lai pilnvarotais pārstāvis mums iesniedz derīgas pilnvaras kopiju vai rakstiskus pilnvaras pierādījumus. Jums netiks uzlikts sods par tiesību uz personīgo informāciju izmantošanu.

"Nepārdot manus datus Jums ir arī tiesības atteikties no Agoda personisko datu "pārdošanas", kā noteikts CCPA. Lai izmantotu šīs tiesības, lūdzu, noklikšķiniet uz Nepārdot manu personisko informāciju saites. Ja jūs iesniedzat šo pieprasījumu kāda cita vārdā, mēs varam pieprasīt, lai pilnvarotais pārstāvis mums iesniedz derīgas pilnvaras kopiju vai rakstiskus pilnvaras pierādījumus. Ja mums ir informācija, ka esat jaunāks par 16 gadiem, mēs nepārdosim jūsu personas datus bez pienācīgas piekrišanas.

Dienvidkorejas privātuma tiesības

Ja esat Dienvidkorejas iedzīvotājs, Jums ir tiesības pieprasīt no mums informāciju par to, kā mēs varam nodot noteiktas Jūsu informācijas kategorijas trešo personu tiešā mārketinga nolūkos. Agoda var sniegt trešajām pusēm Jūsu informāciju, kā norādīts turpmāk:

Trešo pušu saņēmēji Iegūtā informācija, mērķi un saglabāšana
Pakalpojumu sniedzēji (piem., Lotte Hotels & Resorts
The Shilla Seula
Shilla Stay Hotels
The Plaza Seula
Skypark Hotels
Sejong Hotel Seula Myeongdong
The Grand Hyatt Hotel
Novotel Ambassador Seoul
Ramada Seoul Hotel
Oakwood Premier Coex Centre) trešo pušu naktsmītņu nodrošinātāji (piem., booking.com)
Rezervēšanas informācijas apstrāde (piem., vārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs un kredītkartes numurs (rezervācijām, kas apmaksājamas viesnīcā) saistībā ar rezervācijas pabeigšanu. Lūdzu, tālāk skatiet sadaļu "Datu saglabāšana", lai uzzinātu, cik ilgi mēs varam saglabāt Jūsu informāciju.

Mēs arī uzticam Jūsu datu apstrādi, kā norādīts turpmāk, uzticamību saprotot arī līguma izpratnē, lai aizsargātu Jūsu informāciju:

Pilnvarotās personas nosaukums Uzticētās funkcijas
Datu glabātuves pilnvarotā personaHostinga datu bāzes, ko izmanto, lai uzturētu klienta informāciju.
Maksājumu apstrādes pilnvarotā personaApstrādā klienta kredītkartes vai debetkartes datus.
Tiešā mārketinga pilnvarotā personaPārvalda Agoda tiešā mārketinga (t.sk., e-pasta) programmu.
Klientu apkalpošanas pilnvarotā personaAtbild uz klientu jautājumiem par Agoda vietni un pakalpojumiem.
Lojalitātes programmas pilnvarotā personaPārvalda Agoda klientu lojalitātes programmu.
Analītikas un uz interesēm balstītas reklāmas pilnvarotā personaNovērtē klientu interakciju ar vietni un trešo pušu mājas lapām, lai uzlabotu vietnes un pakalpojumus un pielāgotu mārketingas aktivitātes klientiem.
Jūdžu programmas pilnvarotā personaPārvalda klientu dalību jūdžu programmā

Detalizētāk aprakstīts sadaļā "Kā Jūs varat piekļūt vai mainīt savus datus," attiecībā uz noteiktiem datiem, uz Jums var attiekties vietējās likumdošas subjekta tiesības.

Lai iegūtu sīkāku informāciju, tostarp, trešo pušu un pilnvaroto personu nosaukumus, ar kuriem mēs varam kopīgot Jūsu datus, lūdzu, sazinieties ar Agoda datu aizsardzības speciālistu uz privacy@agoda.com ar tematu "Dienvidkorejas privātuma jautājumi", lai pieprasītu papildu informāciju. Jūs varat sazināties arī ar vietējām iestādēm (vietēji telefonu numuri redzami zemāk):

Lūdzu, ņemiet vērā, kā noteikts mūsu Lietošanas noteikumos, Agoda kompānija Singapūrā sniedz Jums pakalpojumus, un Dienvidkorejā šobrīd nav iestādes, kas sniegtu rezervēšanas pakalpojumus Dienvidkorejas iedzīvotājiem.

Mēs glabāsim Jūsu informāciju tik ilgi, cik nepieciešams, lai nodrošinātu un aizsargātu mūsu Vietnes un pakalpojumus, kā arī lai izmantotu mūsu likumīgās tiesības un ievērotu mūsu juridiskos vai normatīvos pienākumus. Kad Agoda vairs nevajadzēs izmantot Jūsu informāciju, mēs dzēsīsim to no mūsu sistēmām un ierakstiem un/vai veiksim pasākumus, lai attiecīgi padarītu to anonīmu, lai to ar Jums vairs nevarētu identificēt, ja vien mums nevajadzēs uzglabāt Jūsu informāciju, lai veiktu korporatīvos uzdevumus un sasniegtu mūsu biznesa mērķus.

Ķīnas privātuma paziņojums

Ja esat Ķīnas iedzīvotājs, lūdzu, ņemiet vērā sekojošu par pārrobežu datu pārsūtīšanu/dalīšanos ar Jūsu informāciju.

Informācijas atklāšana / pārsūtīšana

Mēs saglabāsim Jūsu datu konfidencialitāti, bet varam sniegt vai nodot Jūsu datus trešajām personām, kā aprakstīts augstāk sadaļā "Jūsu datu koplietošana," kas var ietvert Jūsu informācijas nodošanu personām, kurām saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem mums ir jāatklāj informācija Ķīnā vai ārpus tās

Informācijas pārsūtīšana aizjūras teritorijās

Mēs parasti saglabāsim Jūsu datus serveros Honkongā un Singapūrā vai citos datu centros ārpus ĶTR. Tomēr mēs varam pārsūtīt Jūsu informāciju iepriekšminētajām trešajām pusēm, kas var atrasties ārpus Ķīnas.

Brazīlijas privātuma paziņojums

Saskaņā ar Brazīlijas tiesību aktiem mums ir jāievāc, jāapstrādā un jāuzglabā Brazīlijas  pilsoņu vai rezidentu  CPF numuri (nodokļu ID), ja maksājat Brazīlijas reālos mūsu vietnē. Jūsu darījuma vērtība un Jūsu nodokļu maksātāja ID numurs tiks nosūtīts arī mūsu ārējo maksājumu apstrādātām, kas to, savukārt, atklās Brazīlijas centrālajai bankai. Pretējā gadījumā mēs saglabāsim Jūsu nodokļu maksātāja numuru šajā Privātuma politikā minēto laiku un apkoposim un apstrādāsim Jūsu informāciju, ievērojot personas datu aizsardzības likumu (Brazīlijas Federālais likums Nr. 13,709/2018). Turpinot rezervācijas procesu un akceptējot mūsu Privātuma noteikumus, Jūs piekrītam savu personas datu apstrādei noteiktiem mērķiem.

Indijas privātuma paziņojums

Saskaņā ar Indijas tiesību aktiem mums ir jāievāc, jāapstrādā un jāuzglabā Indijas pilsoņu vai rezidentu PAN numuri (nodokļu ID), jebkuram ārvalstu maksājumam, kas veikts mūsu vietnē. Jūsu darījuma vērtība un jūsu nodokļu maksātāja ID numurs tiks nosūtīts arī mūsu ārējo maksājumu apstrādātām, kas to, savukārt, atklās autorizēta bankai. Pretējā gadījumā mēs saglabāsim jūsu nodokļu maksātāja numuru šajā Privātuma politikā minēto laiku un apkoposim un apstrādāsim jūsu informāciju, ievērojot Indijas likumu. Turpinot rezervācijas procesu un akceptējot mūsu Privātuma noteikumus, jūs piekrītam savu personas datu apstrādei noteiktiem mērķiem.

6. Sīkdatnes

Mūsu vietne izmanto un ļauj trešajām pusēm ievietot sīkfailus (sesiju un pastāvīgus), pikseļus/tagus, SDK, lietojumprogrammu saskarnes ("APIs") un citas tehnoloģijas (kopā "Sīkfaili") mūsu vietnē, kas ievāc un uzglabā noteiktu informāciju par Jums. Dažas no šīm sīkdatnēm ir nepieciešamas, lai nodrošinātu, aizsargātu un uzturētu vietni, piemēram, lai paturētu Jūs sistēmā, kamēr apmeklējat mūsu vietni, bet citi sīkfaili tiek izmantoti, lai sniegtu Jums labāku lietotāja pieredzi, piemēram:

  • Personalizētu vietni, atceroties informāciju par jūsu darbībām vietnē (piem., izvēlēto valodu vai pieteikšanās informāciju). Mēs varam izmantot arī sīkfailus kopā ar citu automātiski apkopotu lietošanas informāciju, lai atpazītu lietotāju dažādās ierīcēs, lietošanas sesijās vai pārlūkprogrammās (arī gadījumos, kad viņi nav pieteikušies), lai nodoršinātu pielāgotu informāciju.
  • Veiktu vietnes analīzi, piemēram, seansu pārskatu, demogrāfisko pārskatu un interešu pārskatu sniegšana. Tas var ietvert peles klikšķu, kustību, lapas ritināšanas un ierobežotu teksta, kas mūsu vietnes veidlapās ievadīts caur noteiktām trešajām pusēm, taču mēs veiksim pietiekamus piesardzības pasākumus, lai nodrošinātu, ka šādas saglabāšanas laikā netiek vākta personiskā informācija, tajā skaitā, neatgriezeniskas maskēšanas apstiprināšanu. Vietnes analīze tiek veikta, lai uzlabotu mūsu vietni un pakalpojumus; un
  • nodrošinātu Jūs ar reklāmām atbilstoši interesēm (vairāk informācijas skatiet zemāk)

Uz interesēm balstīta reklāma

Mēs arī varam ļaut noteiktām trešajām pusēm izvietot sīkfailus mūsu vietnē, lai ievāktu informāciju par Jūsu tiešsaistes darbībām mūsu vietnē (piem., lapas, kuras apmeklējāt vietnē un jūsu veikto meklēšanu), kā arī laika gaitā un dažādās vietnēs, kuras Jūs varētu apmeklēt. Šī informācija tiek izmantota, lai nodrošinātu reklāmu, kas pieskaņota Jūsu interesēm no mums (no e-pasta adreses, mūsu un citās vietnēs) un no trešo pušu vietnēm, kuras varat apmeklēt, pazīstama arī kā interešu reklāma, un lai analizētu šādas interešu reklāmas efektivitāti. Mēs varam arī dalīties ar vienvirziena informāciju ar trešo pušu partneriem (piemēram, Facebook), kuri var apvienot šo informāciju ar citiem identifikatoriem, lai sniegtu pielāgotu Agoda reklāmu citās vietnēs vai mobilajās lietotnēs, pamatojoties uz Jūsu iepriekšējiem vietnes apmeklējumiem. Agoda ne atbalsta, ne apstiprina šo vietņu, kas rāda mūsu reklāmas, mērķus, procesus vai noteikumus.

Paralēla ierīču izsekošana

Mēs varam arī apvienot informāciju, kas tiek ievākta, izmantojot sīkfailus, un konkrētu informāciju par lietošanu konkrētā pārlūkprogrammā vai mobilajā ierīcē, izmantojot citu datoru vai ierīci, kas var būt saistīta ar Jums (starpierīču izsekošana), lai optimizētu mūsu pakalpojumus un sniegtu Jums pielāgotu Agoda saziņu un reklāmas. Ja nevēlaties, lai Agoda komunikācijas optimizācijas nolūkos apkopo šādu informāciju, lūdzu, atsakieties no Agoda saziņas, tajā skaitā, ziņu lapas.

Jūsu izvēles

Lūdzu, pārskatiet interneta pārlūkprogrammas iestatījumus, parasti sadaļā "Palīdzība" vai "Interneta opcijas", lai izvēlētos noteiktu sīkdatņu statusu. Ja Jūs atslēdzat vai izdzēšat sīkdatnes Jūsu pārlūkprogrammas iestatījumos, Jūs varat nepiekļūt svarīgām funkcijām vietnē un lietot tās, un Jums būs atkārtoti jāievada savi pieteikšanās dati.

Lai uzzinātu vairāk par dažiem sīkfailiem, kas tiek izmantoti interešu reklāmām (tostarp, izmantojot dažādu ierīču izsekošanu), un, lai izmantotu noteiktas izvēles iespējas attiecībā uz sīkfailiem, lūdzu, apmeklējiet vietni Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance vai jūsu mobilo lietotni, atjauninot ierīces iestatījumus vai lejuplādējot AppChoices lietotni.

Lūdzu, apmeklējiet arī šādas trešo pušu tīmekļa vietnes, lai izvēlētos darbības attiecībā uz sīkfailiem:

Izdarot šādu izvēli attiecība uz reklāmām internetā, Jūs varat joprojām saņemt reklāmas, bet tīkls, no kura atteicāties, vairs nesūtīs reklāmas, kas pielāgotas Jūsu tīkla vajadzībām un izmantošanas biežuma. Jums jāzina, ka izrakstīšanās no lietotāja konta nenozīmēs, ka atsakāties no personalizētām reklāmām.

Iespējams, Jums vajadzēs veikt šo izvēli katrā pārlūkprogrammā un ierīcē, ko iespējams, lietojat, attiecībā uz noteiktām sīkdatnēm. Visbeidzot, šobrīd vietne nav konfigurēta, lai ievērotu pārlūkprogrammu signālus “Nesekot”, izņemot gadījumus, kad to pieprasa likums.

7. Atteikšanās no mārketinga saziņas

Ja nevēlaties saņemt no mums informāciju par mārketinga aktivitātēm, Jūs varat jebkurā laikā atteikties no tiem, izmantojot "Atteikties" saiti katrā jaunumu e-pastā vai saziņā vai arī Agoda kontā (ja Jums tāds ir) - e-pasta pierakstīšanās iestatījumi atrodas zem "Profila".

8. Starptautiskie transfēri

Saistībā ar iepriekš aprakstītajiem mērķiem Jūsu informācija var tikt glabāta vietās, kas atrodas ārpus Jūsu mītnes zemes un kurām var būt atšķirīgi datu aizsardzības standarti nekā Jūsu mītnes valstī. Mēs nodrošinām atbilstošu aizsardzību pārrobežu pārsūtīšanu, kā to paredz likums attiecībā uz starptautisko datu pārsūtīšanu, tostarp informāciju, kas nodota trešajām pusēm. Attiecībā uz šādiem transfēriem no Eiropas Ekonomikas zonas ("EEZ") uz Amerikas Savienotajām Valstīm un citām valstīm, kas nav EEZ valstis, mēs varam paļauties uz ES modeļa klauzulām un/vai nepieciešamību apstrādāt Jūsu informāciju, lai nodrošinātu pieprasītos pakalpojumus (līguma izpildi), lai pārsūtītu Jūsu informāciju. Kā pieļauj piemērojamie tiesību akti, Jūs varat pieprasīt sīkāku informāciju par atbilstošajām garantijām, kādas mums ir pieejamas, sazinoties ar mums, kā norādīts zemāk. Ķīnas iedzīvotājiem, lūdzu, skatiet informāciju, kas sniegta iepriekš sadaļā "Ķīnas privātuma tiesības."

9. Informācija no citiem partneriem

Dažos gadījumos filiāles, biznesa partneri vai citas trešās puses var dalīties informācijā ar mums. Viens no piemēriem, ja piekļūstat vai pierakstāties mūsu vietnē ar sociālo mediju, tādu kā Facebook Connect, palīdzību, mēs varam apkopot informāciju par Jums - lietotājvārdu un citu informāciju, kas ir pieejama šādos pakalpojumos. Kopumā, Jūsu spēja nodrošināt šādu informāciju ir atkarīga no pakalpojuma sniedzēja un Jūs varat mainīt šos iestatījumus savā attiecīgā pakalpojumu sniedzēja kontā. Kopumā, mēs varam strādāt ar saviem partneriem, lai izmantotu šo informāciju, uzlabojot un personalizējot mūsu Vietni, kad to lietojat, saskaņā ar šiem noteikumiem.

Mēs sadarbojamies ar Facebook, lai nodrošinātu personalizētu saturu Agoda vietnē Facebook biedriem. Ja lietojat Facebook un Agoda un esat pierakstījies Agoda sistēmā ar Facebook pierakstīšanās rīka palīdzību, tad mūsu vietne tiks personalizēta, lai parādītu Jūsu Facebook draugu bijušo/nākamo informāciju/uzturēšanos naktsmītnēs, ko var rezervēt mūsu vietnē. Informācija, kas var būt redzama, ietver naktsmītnes nosaukumu, uzturēšanās datumu, naktsmītnes atrašanās vietu, Jūsu atsauksmi par iepriekšējo nakšņošanu, viesnīcas numuru un viesnīcas numura cenu. ("Uzturēšanās informācija") un šāda informācija, līdzās citām vietām, var tikt parādīta Jums un personalizēta vietnes naktsmītņu meklēšanas lapās un meklēšanas kalendārā. Jūsu Uzturēšanās informācija būs redzama Jūsu Facebook draugiem, kuri arī ir Agoda klienti un kuri ir pierakstījušies vietnē ar Facebook pierakstīšanās rīka palīdzību, kā parādīts viņu meklēšanas lapās vietnē, par kurām aprakstīts augstāk, un kas tiek atjaunināta katru reizi, kad veicat rezervāciju ar Agoda.

Kā atteikties: Agoda ir vienkāršojusi atteikšanās procedūru jebkurā laikā pārslēdzot "nē" i) paldies lapā pēc tam, kad esat veicis rezervāciju un ii) Jūsu "Pārvaldīt manas rezervācijas" vietnes lapā. Turklāt, ja Jums nepieciešama palīdzība, lai atteiktos, Jūs jebkurā laikā varat sazināties ar mūsu klientu pieredzes komandu.

10. Jūsu datu aizsardzība

Lai novērstu neatļautu piekļuvi, mēs nodrošinām saprātīgas fiziskās, elektroniskās un organizatoriskās procedūras, lai aizsargātu personas datus pret nejaušu vai nelikumīgu iznīcināšanu, grozīšanu vai neatļautu izpaušanu vai piekļuvi. Lai aizsargātu kredītkaršu transakcijas, mēs izmantojam Secure Socket Layer tehnoloģiju, lai pārsūtīšanas laikā šifrētu kredītkaršu datus. Savā personiskajā kontā, Jūs varat saglabāt kredītkartes datus Jūsu personiskajā kontā ātrākai rezervāciju un apmaksas veikšanai. Jūsu kartes dati ir šifrēti un Jūs vienmēr varat ieiet savā personīgajā kontā, lai dzēstu, mainītu vai pievienotu noteiktus kredītkartes datus. Drošības nolūkos numuru nav iespējams mainīt (bet kartes datus var izdzēst). Skatot kartes datus, tikai pēdējie 4 cipari personīgajā ir redzami. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs saglabāsim Jūsu kredītkartes numura pēdējos 4 ciparus droši katrai veiktajai rezervācijai (tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu jebkādus atmaksas pieprasījumus konkrētai rezervācijai).

Datu saglabāšana

Mēs glabāsim Jūsu informāciju tik ilgi, cik nepieciešams, lai nodrošinātu un aizsargātu mūsu Vietnes un pakalpojumus, kā arī lai izmantotu mūsu likumīgās tiesības un ievērotu mūsu juridiskos vai normatīvos pienākumus. Kad Agoda vairs nevajadzēs izmantot jūsu informāciju, mēs - ja vien mums nevajadzēs glabāt jūsu informāciju, lai izpildītu spēkā esošās likumdošanas vai normatīvās saistības vai ja informācija ir nepieciešama korporatīvo uzdevumu veikšanai un mūsu biznesa veikšanai - dzēsīsim to no mūsu sistēmām un ierakstiem un/vai veiksim pasākumus, lai to pareizi anonimizētu, lai Jūs vairs nevarētu identificēt.

11. Kā Jūs varat piekļūt savai personīgi identificējamajai informācijai

Jūs viegli varat mainīt sava konta nosaukumu, rezervācijas īpašnieka vārdu (uz rezervāciju attiecas atcelšanas politika) un saziņas telefona numuru, jebkurā laikā ienākot vietnes kontā. Tajā pašā laikā, lūdzu sazinieties ar mums Klientu atbalsta lapā vai privacy@agoda.com lai piemērotu jebkuras no tālāk minētajām tiesībām:

  • Piekļuve: Jums ir tiesības jebkurā laikā saņemt informāciju par saviem personīgajiem datiem, ko mēs uzglabājam, saskaņā ar likumu un bez maksas. Tomēr, izņēmuma gadījumos mēs lūdzam samaksāt nelielu maksu, pirms sniedzam informāciju, ja tā pieļauj likums.
  • Labojumi: Jūs varat pieprasīt, lai mēs labotu jebkuru Jūsu personīgo informāciju, kas ir nepilnīga vai nepareiza.
  • Dzēšana: Jums ir tiesības mums pieprasīt dzēst savu kontu.
  • Apstrādes ierobežojumi: Jums ir tiesības mums pieprasīt pārtraukt Jūsu personīgās informācijas apstrādi, piemēram, brīdi, kas esat iebildis apstrādei un leģitīmais pamats joprojām tiek izskatīts.
  • Iebildumi: Jūs varat iebilst jebkurā laikā pret savas personīgās informācijas apstrādi tiešā mārketinga mērķiem.
  • Tiesības atkāpties no piekrišanas: Jums ir tiesības jebkurā laikā atkāpties no dotās piekrišanas, neietekmējot mūsu apstrādāšanas likumību, kas balstīta uz šādu piekrišanu, pirms tā tikusi atcelta.
  • Datu pārnēsāšana: Ja nepieciešams, Jūs varat pieprasīt, lai mēs nosūtām Jums Jūsu personīgo informāciju, kuru mēs uzglabājam, parastā un mašīnlasāmā formātā, lemjot pēc mūsu ieskatiem.

Lai aizsargātu Jūsu privātumu un drošību, pirms atbildam uz šādu pieprasījumu, mēs pārbaudīsim Jūsu identitāti, kā arī atbildēsim uz Jūsu jautājumu saprātīgā termiņā. Dažās situācijās, iespējams, mēs nevarēsim sniegt Jums piekļuvi noteiktai personiskai informācijai, piem., ja Jūsu personiskā informācija ir saistīta ar citu personu personisko informāciju vai juridiska iemesla dēļ. Šādā situācijā mēs Jums sniegsim skaidrojumu, kādēļ nevarat piekļūt šai informācijai. Mums ir tiesības arī noraidīt Jūsu pieprasījumu dzēst vai labot Jūsu personisko informāciju statūtos iekļauto noteikumu dēļ, sevišķi tādu pieprasījumu apstrādi, kas attiecas uz mūsu grāmatvedības procesiem, krāpšanas noteikšanu vai novēršanu un obligātu datu saglabāšanu, kas var aizliegt dzēšanu vai anonimitāti.

12. Privātuma noteikumu atjaunināšana

Vajadzības gadījumā Agoda var grozīt šos Privātuma noteikumus, lai atspoguļotu tiesību aktu izmaiņas, mūsu Personas datu apkopošanas un izmantošanas metožu un mūsu vietnes funkciju izmaiņas vai tehnoloģijas attīstību. Ja mūsu veiktās izmaiņas skars personas datu apkopošanas un izmantošanas veidu, šīs izmaiņas tiks publicētas šajos Privātuma noteikumos, un šo Privātuma noteikumu sākumā būs norādīts to spēkā stāšanās datums. Tādēļ Jums ir ieteicams laiku pa laikam šos Privātuma noteikumus pārskatīt. Agoda informāciju par būtiskām izmaiņām publicēs arī pirms to stāšanās spēkā, pirm tam lūdzot Jūsu piekrišanu, ja tā nosaka likums.

13. Saites uz trešo pušu vietnēm

Mēs varam sniegt saites uz trešo pušu vietnēm, kuras mums nepieder un kuras neapkalpojam ("Trešo pušu vietnes"). Ja izmantojat saiti tiešsaistē, lai apmeklētu trešās puses vietni, uz Jums attiecas šīs vietnes privātuma un drošības prakse, kas var atšķirties no mūsu. Pirms jebkuras informācijas iesniegšanas šajā vietnē, iepazīstieties ar saistītās trešās puses tīmekļa vietnes privātuma, lietošanas un drošības noteikumiem.

14. Papildu apsvērumi

Īpaša piezīme par nepilngadīgajiem

Mūsu vietne nav domāta nepilngadīgajiem, kas jaunāki par 18 gadiem. Tomēr, nepilngadīgos parasti var pavadīt vecāki vai aizbildņi, kuri ir rezervējuši izmitināšanu, ja vien to neaizliedz naktsmītnes noteikumi.

Valoda

Šie privātuma noteikumi sākotnēji ir tikuši sastādīti angļu valodā. Jūsu ērtībai pieejami tulkojumi citās valodās. Nesakritību gadījumā starp angļu valodas versiju un Jūsu valodas versiju, angļu valodas versija ir noteicošā.

Lietošanas noteikumi

Lūdzu, iepazīstieties ar Agoda Lietošanas noteikumi, lai uzzinātu vairāk informācijas par mūsu vietnes lietošanu. Šie Privātuma noteikumi ir integrēta mūsu Lietošanas noteikumu daļa.

15. Saziņa ar mums

Ja Jums rodas jautājumi par šiem Privātuma noteikumiem vai mūsu privātuma praksi, lūdzu, sazinieties ar mūsu Agoda Datu aizsardzības speciālistu, rakstot uz šādu e-pastu privacy@agoda.com vai sūtot reģistrētu vēstuli uz šādu adresi:

Agoda Company Pte. Ltd.
c/o Data Protection Officer
30 Cecil Street
Prudential Tower #19-08
Singapore 049712

Ja esat ES iedzīvotājs, Jūs varat sazināties ar mūsu vietējo pārstāvi, Agoda International Pte. Ltd. (UK filiāle) 9th Floor North, The Metro Building, 1 Butterwick, Hammersmith, London W6 8DL, United Kingdom vai ar vietējo datu aizsardzības iestādi par jebkuru jautājumu vai iebildumu saistībā ar mūsu privātuma praksi.

Ja esat Taizemes iedzīvotājs, Jūs varat sazināties ar mūsu vietējo pārstāvi, Agoda International Pte. (Galvenais birojs) 999/9 Rama 1 Road The Offices at Central World 6th-9th,16th, 22nd, 27th,28th,36th,44th and 45th Floor, Patumwan, Bangkok 10330, Thailand vai ar vietējo datu aizsardzības iestādi, uzdodot jebkurus jautājumus par privātuma praksi.

Ja Jūs dzīvojat Dienvidkorejā, varat arī sazināties ar mūsu pārstāvi Dienvidkorejā, kura kontaktinformācija ir šāda:
Kim, Choi & Lim (Pārstāvis: Won-Hyun Choi, Esq.)
Rezidentu pārstāvis: Boseong Kim, Esq., Korea Coal Center, 10th Floor, 58 Jongno-5-gil (Susong-dong), Jongno-gu, Seoul, 03151, Korea
Telefons:   02-721-4000
E-pasts:        privacy@agoda.com

***

null