Izcili 9,1
balstoties uz 451 atsauksmēm

Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Izcili



no 451 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 9,8
  • Iespējas 8,8
  • Atrašanās vieta 8,5
  • Numuru ērtums/standarti: 9,5
  • Apakalpošana: 9,5
  • Atbilstība cenai: 9,2
  • Ēdiens/ēdināšana: 8,4
Atlasīt pēc

Alessandra no Apvienotā Karaliste
Pāris
Liela izmēra istaba
Uzturējās4 naktis 2015. gada novembris
Our favourite place in Lanta
Staff, position, cleaniness
We thunk this place is just perfect,conveniently located next to a beautiful beach and nice restaurants.The staff is lovely and helpful,we highly recommend it to any traveller willing to experience the very genuine and simple side of this beautiful island.There is ample choice of beachh bars at any time of the day. loved it!
Novērtēts 09 novembris 2015

Jialing no Ķīna
Ģimene ar lielākiem bērniem
Luksusa numurs
Uzturējās3 naktis 2015. gada jūlijs
fashionable,comfortable,good location,warm welcome
It was a good experience to stay in this lovely hotel,very closed to salads and is located in the downtown of Lanta,The bedrooms were comfortable and making you feel like at home
The seashore is just opposite the hotel and you can go for swimming whenever you want,I stayed for 3 nights and it was a fantastic experience,though the rooms were facing the main road,but the glass were thick enough to keep the room quiet,very nice for sleeping,and you can admire the sea view from the balcony,I would choose it at my first choice next time!
Novērtēts 19 augusts 2015

Jan no Nīderlande
Ģimene ar maziem bērniem
2 guļamistabu Deluxe numurs
Uzturējās4 naktis 2015. gada jūlijs
Perfect hotel and staff
Staff, rooms, food
Very clean nice little hotel close to the beach. Staff exceptionally helpful and friendly. We stayed for 7 nights and had no complaints.
Novērtēts 02 augusts 2015

Ilyace no Francija
Pāris
Luksusa numurs
Uzturējās3 naktis 2015. gada jūlijs
Best value in lanta
Clean/amazing staff/nice room
It was really nice, You feel Like the staff really care about You. A nice place to stay, definitely recommended
Novērtēts 17 jūlijs 2015

lautridou no Francija
Solo ceļotājs
Luksusa numurs
Uzturējās4 naktis 2015. gada maijs
my opinion
all is perfect
i recommend this hotel, you ll be never desapointed.
Novērtēts 28 maijs 2015

Ghislain no Kanāda
Solo ceļotājs
Liela izmēra istaba
Uzturējās vienu nakti 2015. gada maijs
Beautiful Mermaid
The people.the hotel design and the food.
Fantastic and cozy place.the staff is so nice and always ready to help.I had a great stay!.
Novērtēts 15 maijs 2015

Celestina no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Luksusa numurs
Uzturējās2 naktis 2015. gada aprīlis
A must stay!!
Beautiful and clean room, friendly staff, awesome breakfast
Normally I don't write reviews but with lanta mermaid I felt compelled. Hands down, the best three nights stay in my 6 week journey through thailand (could have stayed longer!). As soon as you walk in you are greeted like a queen, the first impression on walking into your room is utter excitement, and the breakfast is simply amazing. Great wifi, cold air con, and a short 5 minute walk across the street to the beach. You will not be disappointed! Rent a scooter from the hotel and ride around the island, and best of all enjoy the sunset.
Novērtēts 25 aprīlis 2015

Tabea no Vācija
Pāris
Luksusa numurs
Uzturējās3 naktis 2015. gada aprīlis
perfect!
great staff amd service, cleanliness, great rooms
We had a great time! Staff is extremely nice and helpful, free pick up from the pier, motorbike rentals, rooms are spotless every day, great à la carte breakfast included, short walk to beach. We dont have anything to complain about!
Novērtēts 20 aprīlis 2015

Assawapongkasem no Taizeme
Ģimene ar maziem bērniem
Luksusa numurs
Uzturējās vienu nakti 2015. gada aprīlis
Good budget hotel
Staff , location and clean
Novērtēts 11 aprīlis 2015

Derek no Apvienotā Karaliste
Pāris
Luksusa numurs
Uzturējās6 naktis 2015. gada marts
Lanta Mermaid
friendly staff, spotless, price
This was our third stay at this hotel. We will be back again. Iaka and Paul are amazing any questions they have the answers. A great little hotel that is going to get even better. Thanks to all at the Lanta Mermaid.
Novērtēts 09 aprīlis 2015


1

Izvēlēties lojalitātes programmu

PointsMAX
Valoda
Lojalitātes programma A Lojalitātes programma A
Lojalitātes programma B

Izvēlnē klikšķiniet uz PointsMAX un izvēlieties iemīļotāko lojalitātes programmu.

2

Izvēlēties punktu piedāvājumu

Viesnīcas numurs A
Numura informācija
Iegūt
5000 punkti

Izvēlieties numuru un punktu iespējas Jūsu izvēlētajai rezervācijai.

3

Norādīt biedra ID

Pases izdošanas valsts
Programmas biedra ID
1234

Norādiet biedra numuru Jūsu izvēlētajai programmai, kad pabeidzat rezervāciju. Punkti var tikt pievienoti Jūsu kontam pēc tam, kad izejat no sistēmas.

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: