Rezervēt tagad: M Hotel

Lieliski
Balstoties uz 267 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
8,0
/
10
91% ieteiktu draugam

Reviews of M Hotel atsauksmes from real guests

Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
Agoda atsauksmes (267)Booking.com atsauksmes (328)
8,0
/
10
Lieliski
Viesnīcas stāvoklis/tīrība:7,9
Iespējas7,5
Atrašanās vieta8,4
Numurs komforts un kvalitāte7,7
Pakalpojumi8,1
Atbilstība cenai:8,1
Visas valodas
Visi ceļotāju tipi (267)
Visi numuru veidi
Parāda 154 pārbaudītu viesu komentārus
9,6
Izcili
Lizette no Filipīnas
Grupa
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada aprīlis

Izcili”

My friend and I stayed here last Cherry Blossom season and was really glad that this was near Yeouido Park. The street is full with restaurants and there’s a GS25 in the corner of that street. The room was very big and clean. The staff, though, were not very fluent in English. I guess it is just a norm in Korea but I was expecting more considering this is a business hotel. Will I stay here again? Yes.

Novērtēts 05 maijs 2019

Hello, this is Hotel M. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. I think you're satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit us again next time. We will repay you with better service. Thank you. Have a good day.^^

Atbildēti 06 maijs 2019
M Hotel
10,0
Izcili
Jaron no Amerikas Savienotās Valstis
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2019. gada aprīlis

300 dollar a night hotel for 55 bucks! best decision yet”

The hotel felt as professional as any 5 star hotel just not on as grand of scene. its a kind of quiet city after working hours, but the subway and buses are close and run often. best deal in Seoul I would bet!

Novērtēts 27 aprīlis 2019

Hello, this is Hotel M. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We're happy to see you're satisfied with your hotel use. If you have a chance, please visit us again next time. We will repay you with better service. Thank you. Have a good day.:)

Atbildēti 28 aprīlis 2019
M Hotel
8,4
Lieliski
Alexander no Apvienotā Karaliste
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada aprīlis

Lieliski”

Lovely bright room looks just like the pictures. Only 3 single sockets in the room, none near the bed. Bed could use a headboard but otherwise perfect.

Novērtēts 30 aprīlis 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 04 maijs 2019
M Hotel
9,6
Izcili
zhun no Malaizija
Grupa
Triple Room
Uzturējās vienu nakti 2018. gada novembris

Clean and Spacious”

M hotel is very close to the bus stop and train station. Hotel facade is normal but the room and toilet are great. Better than the neighboring Kensington Hotel (I stayed at both hotel in this trip). Kensington is nice and highclass outside but the room is old. Toilet is small and dark compared to M Hotel. There is free breakfast in M hotel and it's very good with the price given. Less noise to the room since there is double door available at the entrance.

Novērtēts 28 novembris 2018

Hi. Thank you for using us and keeping us valuable. Please visit the hotel next time. I'll pay you back with a better service. Thank you.

Atbildēti 29 novembris 2018
M Hotel
9,2
Izcili
Amin no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2018. gada septembris

Spacious and clean room ”

Close to two subway stations. Bathroom and the room itself were spacious. Tons of places to eat around the hotel. The staffs were great as well. Quick response to requests. Also the hotel’s not too far from Han River. A good walk

Novērtēts 02 oktobris 2018

Hello, this is M Hotel. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable post. We're happy because you're satisfied with the hotel. If you have a chance, please visit again next time. I'll repay you for better service. Thank you.

Atbildēti 04 oktobris 2018
M Hotel
4,4
Chin no Singapūra
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās4 naktis 2017. gada novembris

Cleanliness”

They do not clean your room. Hairs still be found in the bath tub. They just top up the necessary toiletries. Also the room cleaner gave us a lot of pressure to leave the room so that she can do her job. She is very rude unlike our experiences with other Korea hotels and airbnb.

Novērtēts 11 novembris 2017

안녕하세요. 이용후기를 남겨 주셔서 감사드립니다. 우선 고객님께서 투숙 기간 동안 겪은 문제들에 대해 사과드립니다. 더 나은 시설과 서비스 제공을 위해 고객님이 말씀하신 모든 사항에 대해 살펴볼 것을 약속드립니다. 괜찮으시면 고객님의 경험에 대해 더 많은 이야기를 나누고 싶습니다. 고객님과 다른 투숙객분들을 위한 숙소 및 서비스 개선에 많은 도움이 될 것으로 생각합니다. 숙박에 감사드리며 다시 뵐 수 있는 기회가 있기를 기대합니다. Assistant Manager드림

Atbildēti 27 janvāris 2018
M Hotel
8,3
Lieliski
Kirill no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2013. gada septembris

Recommendable for business travlers”

This hotel is overall recommendable for business travlers. I stayed there for business trip without family and didn't find any inconvenient thing. Just okay compared to the price.

Overall it is fine and recommendable for business travlers. If you are a businessman staying in this hotel without your family, it is very economic and generally fine. It is clean. It doesn't smell bad, the room is spacy enough for one person. That's it. If you don't expect to enjoy hotel life and great relax, this hotel must be perfect for your needs just to have a quality sleep at night.

Novērtēts 14 septembris 2013

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
8,3
Lieliski
Elite no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2012. gada novembris

Great location opposite near metro station”

Clean, bathroom is equiped with whirpool, steam jets

The room is nice, clean, and has wifi service. Our room is facing an office building in the alley, very noisy with the exhaust fan. The room control is not working...very hot. We've tried to turn it off. Not successful. The floor is heated also. So we have to open the window when we're out to cool off the room and closed the window to keep the noise out when we come back to rest and sleep. Other travelers have the same problem, so i don't know why they do not have it fix and save some energy.

Novērtēts 05 novembris 2012

Hello, this is M Hotel. Thank you for using our hotel and leaving us valuable reviews. You seem to be satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit me again. I'll repay you with better service. Thank you. Have a good day today.^^

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
8,3
Lieliski
Richard no Austrālija
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās4 naktis 2012. gada februāris

Friendly helpful staff, good locationn”

Staff, location

Friendly helpful staff contributed to a very pleasant stay. I am hyperconscious of noise and there was an exhaust fan in the room which made a low but annoying noise and could not be switched off. I mentioned this to the people on the desk when I went out and when I returned an hour later they had connected the fan to one of the light switches so I could turn it off. The rest of the services were similarly excellent. It is near the first stop on the airport bus and National Assembly subway station.

Novērtēts 10 marts 2012

Hello, this is M Hotel. Thank you for using our hotel and leaving us valuable reviews. You seem to be satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit me again. I'll repay you with better service. Thank you. Have a good day today.^^

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
8,0
Lieliski
Chris no Amerikas Savienotās Valstis
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2012. gada februāris

Good Location and Good AC Heater”

Free Breakfast given even though not part of the package

i was pleasantly surprised by the free breakfast offered even though i did not pay for that package. the room and bath were quite large. i was dissapointed by the tv, though, the reception seemed quite poor on many channels. the location was quite close to the station and central to most of seoul.

Novērtēts 07 februāris 2012

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
9,0
Izcili
RONDA no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar maziem bērniem
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2011. gada septembris

Good place, close to subway”

close proximity to subway, quiet area, clean room

the hotel is in a business area, not really close to sites, bt you can take the subway anywhere for really cheap. this hotel is ideal if you want to stay in a quiet place that is very close to the subway. take the metro 9 line and get off at national assembly. take the stairway exit 1, go straight and walk about a block. the hotel will be on the street to your right, on the right hand side. there is a convenience store right beside the hotel- to the left of it and there is a starbucks right across the street. also plenty of restaurants in the area and a steakhouse about a block away. very easy to catch a cab if you need to. staff speaks english and very helpful. breakfast was included and it is ok, but not fantastic. steam shower in room is great. room was clean, everyone friendly. going back for second stay in a few weeks.

Novērtēts 09 janvāris 2012

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
9,3
Izcili
Michael no Austrālija
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās4 naktis 2011. gada novembris

An Absolute Pearl”

Perfect room, excellent attentive service, generous western/korean breakfast buffet, location.

i am thrilled that i found this hotel in a city that is very difficult when it comes to booking affordable quality accomodation (there seems to be plenty of top end '5-star hyatt' and bottom end 'love motel' type places - but very little in the middle). the room was one of the best i've ever seen - light wooded interiors, spotless clean, spacious, opening windows, and all the tiny details that i've only seen before in a japanese hotel. the staff were polite, spoke english and were extremely obliging. i initially thought the location may be a problem but it wasn't at all. there are plenty of cafe's in the area (which is quite grand - considering parliament house is nearby) and of course there's the fantastic seoul metro only a 7-10 min walk away. the only problem - a small one - was the pillows which seemed quite uncomfortable. i would definitely choose this hotel for my next seoul visit.

Novērtēts 28 novembris 2011

Hello, this is M Hotel. Thank you for using our hotel and leaving us valuable reviews. You seem to be satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit me again. I'll repay you with better service. Thank you. Have a good day today.^^

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
9,2
Izcili
Terry no Dienvidkoreja
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada janvāris

big room , clean, cheap.”

really good for sleeping. big room, big shower room, and very cheap. regarding food. i don't know. i'd never eaten breakfast before.

Novērtēts 13 janvāris 2018

Dear guest. Thank you for leaving us your accommodation report. Thank you again for your feedback regarding our customer service and ongoing improvements. We are committed to providing the best possible customer service and are pleased to hear that your stay has been appreciated with such value and warmth.

Atbildēti 15 janvāris 2018
M Hotel
8,7
Lieliski
Jamese no Amerikas Savienotās Valstis
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2011. gada decembris

Easy enough to find”

Large room and bathroom

This is a love motel, but it's not tacky. It had a huge bathroom with a steam shower and jacuzzi tub, both great for my achy muscles.

Novērtēts 23 decembris 2011

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
6,0
BOEUN no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris

Check in was terrible”

Everything was fine but Check in was Too late.

Novērtēts 28 decembris 2018
9,6
Izcili
Jihye no Dienvidkoreja
Grupa
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada jūnijs

Good”

Good location, and kind staffs

Novērtēts 04 jūnijs 2018

Hello, This is Mhotel. Thank you for visit our hotel. Also thank you for a useful review. We are pleased that you are satisfied with the hotel service. If you have a chance, please visit again next time and I will repay you with better service. Thank you :)

Atbildēti 04 jūnijs 2018
M Hotel
3,6
VIET no Japāna
Ģimene ar maziem bērniem
Suite numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūlijs

About the hotel”

Breakfast is poor and bad taste. Amenities is poor & even equipment in my room is damaged. The floor is dirty and not be cleaned for a long time, I think, especially under the beds. Even the sheet of my bed has not changed in the second day I stayed at the hotel.

Novērtēts 05 augusts 2016

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
4,7
Ka no Honkonga
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās7 naktis 2012. gada septembris

M Hotel Experience”

Nothing special

1.The room is big but the room is too old and I think they need to renew and rebuild the room. 2.They still using the old TV and not the LCD TV. 3.Sometime the tourist like to open a little light to sleep but their room using the timer to turn off the light and make us inconvience. 4.Also, they are fixing the Airconditioning tempature within 22-24 degree and the tourist cannot change the temperature becuase we feel cold and we want to change the temperature higher.

Novērtēts 29 septembris 2012

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
6,3
Labi
Sharon no Austrālija
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2012. gada aprīlis

Average hotel with below average rooms”

Located near subway line 9 and a 5 min walk. Surrounding areas are not too bad.

m hotel is conveniently located (3-5 mins walk) near the national assembly station on line 9 of the subway which also links to gimpo and incheon international airports. a big plus for me! but its not a good location if you wish to be near tourist areas like myeongdong, insadong etc. room was clean and service was alright - though minimal english is spoken, but am not too fussy. cons: no computer avail in the room (found an old/un-used cpu - a pc was prob avail there before!) steam shower did not work - it spewed water with loud gurgling noise for quite some time and i switched it off for safety reasons did not see any other pcs in the foyer for guest use - maybe i didn't look hard enough. overall, am not too fussy despite the above inconveniences, since i was only there for 2 nights, but i thought the price was a little high for the room quality.

Novērtēts 29 aprīlis 2012

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
7,0
Ļoti labi
Kwan no Ķīna
Pāris
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2012. gada aprīlis

Satisfactory Stay for 3 days”

5 mins reach of the nearest metro station

We stayed in a spacious twin bed room with one king size bed and a double bed. The underfloor heating had no thermostatic control and made the air rather too warm and dry. We disliked the design of the shower cubicle where water drained out into a drain outlet located in the middle of the bathroom flooding the floor. Breakfast was included free of charge even though we did not pay for it. A taxi stand round the corner of the same street made transportation very convenient.

Novērtēts 19 aprīlis 2012

Hello, this is M Hotel. Thank you for using our hotel and leaving us valuable reviews. You seem to be satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit me again. I'll repay you with better service. Thank you. Have a good day today.^^

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
6,3
Labi
Lau no Honkonga
Ģimene ar maziem bērniem
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2012. gada marts

M Hotel”

Nil

The hotel is close to Metro 914 and with GS25 & 7-11 nearby which is convenient. But no other shopping points is nearby. The room can be said fair and fairly clean, not as good as seen in photos. Surprisingly, breakfast is included and free internet in room.

Novērtēts 23 marts 2012

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
6,3
Labi
RONDA no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar maziem bērniem
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2012. gada janvāris

Decent hotel for price”

jacuzzi, steam shower

we have stayed here a few times because it is close to the subway and we know our way around the area. for the price, it is a decent place to stay. there is a nice steam shower and jet tub in the rooms, which are clean and staff is usually friendly and helpful. this stay, we asked for an extra blanket for our one-year old because the room was a little cold and they said they had no extra blankets, which i find hard to believe. they did help arrange a taxi and helped us order food. breakfast is included, but is pretty bad. luckily there is a starbucks and another cafe right across the street.

Novērtēts 08 februāris 2012

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
6,3
Labi
Heng no Singapūra
Ģimene ar lielākiem bērniem
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās6 naktis 2012. gada janvāris

Kids can't stay free”

Only two blocks from Line 9 subway station.

when we arrived, they saw our teenage daughter with us and levied another krw20,000 per night. that's for nothing extra, not even an extra pillow. otherwise the room is clean, relatively spacious, with king-size bed. the floor is heated - keeping the room at a nice temperature in winter. wired internet included. put in your router to share, but need to clone the mac as the isp seems to be able to identify dlink router mac addresses on our second day and send you to a login page. koreans expect people to take off their shoes when they enter the room. but they expect their toilets to be wet. the shower drains not in the shower cubicle but at the opposite corner of the bathroom. so the the whole toilet will be like a river. the hotel is just next to another building that is swarming with police 24x7. so you will be super safe. the police are very smart, everyone has the same posture, same height and looks identical, in winter. for emergencies, there is a 7-eleven next door, a starbucks and saboten across the street, and a dunkin doughnuts one block away. it looks like a business area. there's an office depot between hotel and subway station.

Novērtēts 19 janvāris 2012

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
7,0
Ļoti labi
NAOTO no Japāna
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2011. gada septembris

Service was great (exept for breakfast staff)”

Good location from Gimpo AP, and subway station

Staff at the reception was very kind and resourceful. Some can speak my language, which saved a lot of time for me. One tiny flaw may be that ladies at the breakfast place was very quiet, or rather they looked sullen. The shower room has no curtain. I wonder if this is normal in Korea. It is not 'inconvenient' after all, but I felt kind of funny to use a shower without a curtain.

Novērtēts 26 septembris 2011

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
7,0
Ļoti labi
Santhosh no Indija
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2011. gada jūlijs

Good Hotel for the low rent”

Internet connection and breakfast

I had stayed at M hotel earlier also. Still I select M hotel for the value of money. Services/hospitality have diminished.Earlier the restuarant staff used to be more courteous,polite and well behaved. Recent visit that was missing.Breakfast option for international travellers have further reduced. English channels are not available. This makes life a bit dull.

Novērtēts 15 jūlijs 2011

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
6,3
Labi
Raphael no Filipīnas
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās5 naktis 2011. gada maijs

Decent - Good Location”

Clean, Decent, Good Location

The hotel is ok. What I did not like is the safety deposit box being in the lobby. Location is good. Cleanliness is good. Bathrooms could be improved so the bath water does not go all over the bathroom floor whether you use the bathtub or the roman shower.

Novērtēts 04 jūnijs 2011

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
7,2
Ļoti labi
Yong no Dienvidkoreja
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2016. gada aprīlis

Reasonal price”

Reasonal price

Novērtēts 16 maijs 2016

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
5,3
K no Malaizija
Ģimene ar lielākiem bērniem
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2015. gada aprīlis

satisfactory”

reception staff was helpful, room cleaniness was good.

Good for the price n cinvenience. Near river n lots of food.

Novērtēts 02 maijs 2015

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
7,3
Ļoti labi
JIMYEONG no Dienvidkoreja
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2013. gada jūnijs

clean & cheap”

clean, cheap, calm

This hotel is clean and provide free breakfast but the meal is not good.

Novērtēts 27 jūnijs 2013

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
9,0
Izcili
Nishant no Indija
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās7 naktis 2012. gada marts

Good hotel with great location”

Breakfast, Room Service

My stay here was pleasant. The breakfast was decent enough and its timings were very suitable.

Novērtēts 24 marts 2012
8,0
Lieliski
Chao no Singapūra
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2011. gada novembris

value for money business hotel with central locale”

good price for simple clean room, good location on yeouido

pleasant stay overall. staff spoke english and chinese. v near train station and easy to find. could be better if there was wireless Internet in the room.

Novērtēts 14 novembris 2011

Hello, this is M Hotel. Thank you for using our hotel and leaving us valuable reviews. You seem to be satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit me again. I'll repay you with better service. Thank you. Have a good day today.^^

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
9,0
Izcili
Marc no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2011. gada jūnijs

Great hotel!”

Nice rooms and staff

This was a great hotel. The rooms were nice and it is a great location in Yeoido.

Novērtēts 10 jūnijs 2011

Hello, this is M Hotel. Thank you for using our hotel and leaving us valuable reviews. You seem to be satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit me again. I'll repay you with better service. Thank you. Have a good day today.^^

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
8,3
Lieliski
Julius no Kanāda
Pāris
Uzturējās6 naktis 2008. gada novembris

Great Hotel ”

Great hotel / very clean / friendly staff.
Business area not suited for sightseeing.

I would stay again.

Novērtēts 25 novembris 2008

Hello, this is M Hotel. Thank you for using our hotel and leaving us valuable reviews. You seem to be satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit me again. I'll repay you with better service. Thank you. Have a good day today.^^

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
8,0
Lieliski
Konstantinos no Grieķija
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

Good experience for the price”

Stayed at a standard double room. It was quite spacious and comfortable. Breakfast was acceptable as well.

Novērtēts 31 maijs 2019

Hello, this is Hotel M. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. I think you're satisfied with your hotel use, so it's worth our while. If you have a chance, please visit us again next time. We will repay you with better service. Thank you. Have a good day:)

Atbildēti 01 jūnijs 2019
M Hotel
4,8
Sae no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2017. gada decembris

 ”

Very dirty..

Novērtēts 31 decembris 2017

안녕하세요. 이용후기를 남겨 주셔서 감사드립니다. 우선 고객님께서 투숙 기간 동안 겪은 문제들에 대해 사과드립니다. 더 나은 시설과 서비스 제공을 위해 고객님이 말씀하신 모든 사항에 대해 살펴볼 것을 약속드립니다. 괜찮으시면 고객님의 경험에 대해 더 많은 이야기를 나누고 싶습니다. 고객님과 다른 투숙객분들을 위한 숙소 및 서비스 개선에 많은 도움이 될 것으로 생각합니다. 숙박에 감사드리며 다시 뵐 수 있는 기회가 있기를 기대합니다. Assistant Manager드림

Atbildēti 10 janvāris 2018
M Hotel
6,0
Vivian no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2013. gada jūnijs

Comfort stay”

Location, Cleanliness, Services
Novērtēts 24 jūnijs 2013

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
4,7
Enn no Malaizija
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2011. gada decembris

location is ok but room condition is quite old”

location

Location is good, near the subway but the room condition can be further improved

Novērtēts 11 janvāris 2012

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
6,0
Timothy no Amerikas Savienotās Valstis
Solo ceļotājs
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2011. gada septembris

Nice enough joint”

Nice showers, comfy beds, close to a subway stop

I pretty much just needed a place to rest my head after a long night of drinking and the M Hotel more than fit the bill.

Novērtēts 28 septembris 2011

Hello, I'm the M Hotel in Yeouido. Thank you for using our hotel and leaving us a valuable review. We will try to become an M Hotel, which is dedicated to your comfortable accommodation. Thank you!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
8,4
Lieliski
Elena no Krievija
Ģimene ar lielākiem bērniem
Superior klases ģimenes numurs
Uzturējās vienu nakti 2019. gada aprīlis

Хороший отель, пастельное бельё накрахмалено, аж хрустит, белое, всё в пешей доступности от отеля”

Стаф мог быть подоброжелательней, а так всё понравилось, есть чай, кофе, вода, чисто в номере, горячая вода, брали семейный номер, две огромные кровати

Novērtēts 04 aprīlis 2019

Здравствуйте, это отель "М". Спасибо, что посетили наш отель и оставили нам ценный обзор. Если у тебя будет шанс, приходи в следующий раз. Я отплачу за лучшее. Спасибо Удачного дня.^^

Atbildēti 06 aprīlis 2019
M Hotel
7,3
Ļoti labi
Punnapop no Taizeme
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2012. gada novembris

ห้องพักใหญ่ สะอาด แต่ห่างเมืองไปนิด”

มีห้องซาวน่าในห้องนอน น่าอยู่มาก

ห้องพักดี แต่มีขนาดกะทัดรัด ถือว่าไม่เป็นโรงแรมที่ใหญ่มาก แต่ สิ่งอำนวยความสะดวกก็ครบครัน

Novērtēts 07 decembris 2012

สวัสดีค่ะ ที่นี่คือโรงแรมเอ็มอีโดค่ะ ขอบคุณที่ใช้โรงแรมของเราและทิ้งรีวิวอันล้ําค่าไว้ให้เรานะคะ ฉันจะพยายามเป็นโรงแรมเอ็มแอลที่ทํางานหนักมากขึ้นสําหรับการพักอันสบายของคุณค่ะ ขอบคุณครับ

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
8,3
Lieliski
jin no Ķīna
Grupa
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2014. gada marts

还不错”

说不出来

还可以把

Novērtēts 16 aprīlis 2014

您好,我是汝矣岛M酒店. 感谢您光顾我们酒店并留下珍贵的后记. 我会更加努力,成为一个为了顾客舒适住宿而更加努力的M酒店." 谢谢!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
9,0
Izcili
WENJING no Ķīna
Pāris
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2012. gada decembris

位置优越”

靠近地铁站,但没有无线网络,房间的水温足够水量也大。床挺大挺舒服。有免费早餐但来不及品尝。适合浪漫假日。

Novērtēts 04 janvāris 2013

您好,我是汝矣岛M酒店. 感谢您光顾我们酒店并留下珍贵的后记. 我会更加努力,成为一个为了顾客舒适住宿而更加努力的M酒店." 谢谢!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
2,8
LI no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās7 naktis 2019. gada janvāris

非常的糟糕”

本來以為位置很好 但是非常的髒 而且車聲很大 太糟糕了

Novērtēts 18 janvāris 2019

您好,我是M酒店。 感谢您利用我们的酒店,留下宝贵的意见。 对不起,给酒店带来不便。 将更加注意客房的清洁,努力成为更加舒适的住宿。 谢谢。 今天也祝你度过愉快的一天。^^

Atbildēti 20 janvāris 2019
M Hotel
4,8
SUK no Honkonga
Pāris
Uzturējās2 naktis 2018. gada septembris

普通不過的客旅”

浴室潔具好耐無洗, 漱口杯有污漬, 揭開馬桶板有糞水漬; 客房傢俬有塵。大門、門柄和鐘都有很多塵, 走廊完全沒有打掃。酒店已很舊了, 房間應該有裝修過。唯一可取之處是房間算大, 櫃枱服務員有禮貌, 近地鐵站。

Novērtēts 13 septembris 2018
7,3
Ļoti labi
HUANG no Taivāna
Grupa
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2011. gada novembris

舒適的飯店”

離地鐵站近

這次6天5夜的韓國行都住在m hotel(最後一天是在agoda訂房),地點在汝夷島,但如果要住這家飯店建議不要按照飯店給的地圖在汝夷島站下車,它其實離國會議事堂站更近(exit1),飯店基本上都算舒適乾淨,櫃檯人員也都很親切,用英文也都可以溝通。但房內沒有wifi,只有大廳有,有點不方便!而且大廳約莫只放4張椅子。住在這裡的最後一個晚上因人數有減少,所以需要換房間,我們早上換房後就出門觀光,晚上回來後發現有東西遺留在原本的房間裡,就跑去問櫃台人員是否有found & lost list,但他們卻都說沒有,這點有點糟糕!他們打掃房間難道都把客人的遺留物當垃圾嗎?幸好不是丟掉什麼重要的東西!

Novērtēts 27 novembris 2011

您好,我是汝矣島M酒店. 感謝您光顧我們酒店並留下珍貴的後記. 我會更加努力,成爲一個爲了顧客舒適住宿而更加努力的M酒店." 謝謝!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
10,0
Izcili
Lam no Honkonga
Solo ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2012. gada februāris

酒店的位置超出所想所求”

房間設備齊全,按摩浴缸很正

外面天氣只得幾度,當進入酒店後感覺就完全不一様,房間更加不在話下,一個熱水浸浴,疲勞全消。加上這裡位置不錯,也在我熟悉的生活圈內,令這次居停印象難忘。

Novērtēts 29 februāris 2012

您好,我是汝矣岛M酒店. 感谢您光顾我们酒店并留下珍贵的后记. 我会更加努力,成为一个为了顾客舒适住宿而更加努力的M酒店." 谢谢!

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
6,8
Labi
wa no Honkonga
Grupa
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2019. gada jūnijs

不算太壞,但可有更多選擇”

房間就像相片中一樣大,浴室有淋浴間及浴缸。但淋浴間沒有封好所以洗澡時水會向外流。對於希望乾濕分離的人可能不是太適合。從國會議事堂站下車需要5-10分鐘左右就能找到酒店。

Novērtēts 13 jūnijs 2019

您好,我是M酒店。 感谢您利用我们的酒店,留下宝贵的后记。 有机会的话,下次也访问 会以更好的服务报答大家。 祝你旅途愉快。 谢谢。祝你今天也度过愉快的一天。^^

Atbildēti 13 jūnijs 2019
M Hotel
8,0
Lieliski
Wonsik no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2019. gada maijs

Ļoti labi”

굿

Novērtēts 21 maijs 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 22 maijs 2019
M Hotel
10,0
Izcili
park no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

다음에도 이용할거에요 ~!”

엄마와 함께 이용했는데 엄마와 저 모두 만족했습니다 호텔 너무 깔끔하고 직원분들 너무 친절해요 ! 위치도 좋고 주위에 음식점, 카페 많아서 너무 좋았어요 엄마가 좀 까다로우신데도 만족하셔서 기분이 좋았습니다 ~ 다음에도 이용할게요

Novērtēts 21 maijs 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 22 maijs 2019
M Hotel
10,0
Izcili
Jung
Solo ceļotājs
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

호텔 엄청 좋았습니다”

룸 업글도 해주시고 편히 잘 쉬고 갑니다!! 룸자체도 깨끗하고 어매니티도 다 있고 위치도 가깝고 주변에 먹을거리도 많았네요 다음에 서울 갈때도 여기서 묵을 계획입니다!! 감사합니다!!

Novērtēts 21 maijs 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 22 maijs 2019
M Hotel
8,0
Lieliski
희윤 no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

만족합니다. ”

여의도쪽 저렴한 호텔이지만 위치 좋고 프론트 친절하시고 슈페리어 트윈이었는데 평일이라 그런지 패밀리룸으로 업글도 해주셨어요. 방도 넓고 침구도 좋아 보였어요. 친구들이랑 늦게까지 재밌가 놀다왔네요. 화장실도 넓고 깨끗해 보였지만 배수가 잘 안된다는 ㅠㅠ 금액대비 훌륭합니다. 음 하지만 수건은 좀 ~~ 별로 깨끗해 보이지 않은 점이 단점이네요 ~~~

Novērtēts 15 maijs 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 16 maijs 2019
M Hotel
9,2
Izcili
DAEKEUN no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

만족스러운 호텔이었습니다.~”

깨끗하고 깔끔한 방에서 잘 머물렀습니다. 특히 화장실과 욕조가 크고 굉장히 편했습니다.

Novērtēts 10 maijs 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 12 maijs 2019
M Hotel
10,0
Izcili
SUMI no Dienvidkoreja
Grupa
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2019. gada aprīlis

좋아요”

위치 가격 위생 직원태도 너무좋아요 여의도오면 또 묵을꺼에요

Novērtēts 28 aprīlis 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 30 aprīlis 2019
M Hotel
9,2
Izcili
wonseog no Dienvidkoreja
Ģimene ar maziem bērniem
Superior klases ģimenes numurs
Uzturējās vienu nakti 2019. gada maijs

깨끗하고 직원들 친절해서 좋았어요”

여의도라 도심 접근성이 좋았습니다

Novērtēts 10 maijs 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 10 maijs 2019
M Hotel
10,0
Izcili
suna no Dienvidkoreja
Pāris
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2019. gada aprīlis

좋았습니다”

주변에 식당가도 꽤 있고 올리브영 카페 편의점 등등 다 있어서 편리합니다 방도 넓어서 좋았어요 화장실도 엄청 넓구요

Novērtēts 10 aprīlis 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 10 aprīlis 2019
M Hotel
9,6
Izcili
Seonghee no Dienvidkoreja
Grupa
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada jūlijs

굿굿”

꼭 가세용ㅠㅠ 시티뷰 너무 좋아용

Novērtēts 16 marts 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희도 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 17 marts 2019
M Hotel
8,4
Lieliski
Shaina no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris

1박하기 좋은 방”

위치는 조금 으슥한 곳에 있지만 방도 넓고 욕실도 깨끗하고 넓었습니다.

Novērtēts 06 maijs 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 08 maijs 2019
M Hotel
10,0
Izcili
Minsung no Dienvidkoreja
Ģimene ar maziem bērniem
Suite numurs
Uzturējās vienu nakti 2018. gada novembris

스위트룸 후기 - 가성비 짱”

스위트룸에 4명 한가족이 투숙했습니다 넓고 깨끗하고 바닥도 카펫이 아니라서 더욱 쾌적했고 킹베드 2개가 나란히 있고 넓은 바도 설치되어 있어 맥주 한잔하기 좋았고 테이블과 넓고 깨끗한 소파 응접공간도 따로 있어서 시설도 만족스럽고 괜찮았습니다 욕실도 샤워부스도 크고 바로 옆에 월풀욕조까지,, 게다가 어메니티도 정확히 4명 숫자대로 맞춰 칫솔치약 세트, 비누마저도 갯수대로 세팅해놨더라구요 이 가격에 조식4명 모두 포함되어 있어 아침식사도 유럽식?이지만 있을거 다 있어서 간단하고 편안하게 잘 했고 정말 만족스러웠답니다 스위트룸은 조망은 전혀 없지만 나가면 바로 국회의사당, 한강, 여의도광장인데 뭐 이 가격에 이 위치에 컨디션도 좋고 상당히 친절해서 정말 강추하고 싶은 호텔입니다

Novērtēts 11 novembris 2018

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 한 자 한 자 정성스러운 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희도 기쁘고 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요. 언제나 더욱 편안하고 만족스러운 숙박으로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.:)

Atbildēti 13 novembris 2018
M Hotel
10,0
Izcili
dambee
Biznesa ceļotājs
Deluxe klases numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2018. gada septembris

호텔은만족 앱은 불만.”

호텔자체는 깔끔하고 깨끗했어요. 서비스도 좋았구여^.^ 저희 나올때 은근 보니까 침대메트리스도 다꺼내서 청소하시더라구요. 다만, 체크아웃 한참 전인데 (오전8시) 청소하시는분이 갑자기 문을 여시는바람에 친구가 준비하다가 좀 놀랐어요. 그리고 중간에 변경사항이 생겨 앱에 취소하고 다시 예약하려는 부분에서 문제가 좀있었는데 아고다 앱이 해외앱이라 그런지 고객센터에 여러번 전화했으나, 연락이 되지않아 답답했어요. 이호텔은 다시 이용할 마음이 있지만 적어도 아고다 앱을 통해서 예약하고싶진않네요^_^

Novērtēts 19 septembris 2018

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 이용에 불편을 드린 점 죄송합니다. 그래도 이용에 만족스러우셨다고 해주시니 감사합니다. 고객님의 만족을 위해 언제나 최선을 다하는 엠 호텔입니다. 감사합니다.^^

Atbildēti 20 septembris 2018
M Hotel
6,4
Labi
GunHong no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2019. gada februāris

좋았습니다”

친절한 안내데스크 좋았습니다!

Novērtēts 19 marts 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희도 기쁩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사하십니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 19 marts 2019
M Hotel
8,8
Lieliski
Lee no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris

깔끔하고 좋았습니다. ”

가격대비 룸컨디션이 훌륭했습니다. 어메니티도 다 갖추었고, 위치도 국회나 여의도에서 업무를 보기에 좋았습니다. 주변에 여러 식다과 카페가 있고, 특히 맞은편 건물 지하 아케이드에서 먹은 아침식사(북어국)이 맛있습니다. 따로 호텔에서 조식을 먹지 않는다면 좋은 선택일 것 같습니다.

Novērtēts 19 decembris 2018

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 19 decembris 2018
M Hotel
8,8
Lieliski
JINDAE
Pāris
Uzturējās vienu nakti 2018. gada novembris

생각보다 좋았음”

연박했는데 지내는데 불편함이 없었음

Novērtēts 04 decembris 2018

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 05 decembris 2018
M Hotel
8,0
Lieliski
jisuk no Dienvidkoreja
Ģimene ar lielākiem bērniem
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada septembris

좋았습니다.”

룸이 여유가 있어서인지 업그레이드해주시고 생각보다 룸이 넓고 침대도 편안했습니다,. 리모델링으로 깨끗했고 샤워룸이 넓고 욕조도 넓고.. 비즈니스 호텔 급이라고 생각했는데 만족스러웠습니다. 카운터의 직원분 넘 친절하셨구요

Novērtēts 04 decembris 2018

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족스러우셨다니 저희도 기쁩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요. 언제나 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 05 decembris 2018
M Hotel
9,6
Izcili
CHANG no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada marts

깔끔하고 좋습니다”

와안잔이랑 오프너도 대여 가능했습니다

Novērtēts 10 aprīlis 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 12 aprīlis 2019
M Hotel
8,0
Lieliski
Min no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2019. gada aprīlis

대체적으로 가성비가 괜찮다는 느낌이었습니다만...”

지하철 역이나 버스정류장에서 가까우면서도 생각보다 여유 공간이 꽤 넓고 대체로 깨끗했으며 칫솔 치약 비누 등 갖춰진 일회용품들이 많았고 직원분들이 친절했습니다. 그런데 침구가, 특히 베개에 얼룩이 좀 있었던 점과 이틀 연박 중 외부나 복도 소음은 대체로 괜찮았는데 층간 소음이 좀 있었던 점이 좀 아쉽습니다.

Novērtēts 04 aprīlis 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희도 기쁩니다. 보내주신 의견은 개선할 수 있도록 더욱 노력하겠습니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주십시오 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 06 aprīlis 2019
M Hotel
10,0
Izcili
Na no Dienvidkoreja
Grupa
Superior klases ģimenes numurs
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris

친구들과 연말파티”

친구들과 소소하게 연말파티 했어요 바로 앞에 맥도날드도 있고, 역에서도 가깝구요. 창문이 매우 아쉬워서 뷰가 좀 아쉬웠지만.. 어차피 파티하려고 모인거라! 배달도 되고, 직원들이 매우 친절했어요. 룸 상태도 좋았습니다!

Novērtēts 13 marts 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하셨다니 저희도 기쁩니다. 친구들과 좋은 추억 만드셨기를 바랍니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 15 marts 2019
M Hotel
7,6
Ļoti labi
민경 no Dienvidkoreja
Ģimene ar lielākiem bērniem
Superior klases ģimenes numurs
Uzturējās2 naktis 2019. gada janvāris

넓고 좋았어요”

방이 넓고 좋았습니다. 편히 쉬다 가요 ^^

Novērtēts 07 februāris 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 08 februāris 2019
M Hotel
7,6
Ļoti labi
YESEON no Dienvidkoreja
Grupa
Superior klases ģimenes numurs
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris

가볍게 찾아갈수 있는 곳”

친구들과 연말에 급 만남을 가지게 되어 방문한 곳이 었는데 생각보다 괜찮았고 호텔이라기 보단 좀 넓고 쾌적한 모텔 느낌이 강하다

Novērtēts 05 februāris 2019

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하신 것 같아 저희의 보람이 됩니다. 기회가 된다면 다음에도 방문해주세요 더 나은 서비스로 보답하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 05 februāris 2019
M Hotel
6,8
Labi
Cheolheon no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris

그냥 그렇다!”

침대는 딱딱하다. 침구는 괜찮다. 방은 춥다. 방음은 별로! 위치는 좋다. 티비는 작다. 가격대비 별로다.

Novērtēts 31 decembris 2018

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 불편을 드린 점 죄송합니다. 고객님의 의견에 귀 기울이고 개선하겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 31 decembris 2018
M Hotel
8,8
Lieliski
yonghyuk no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Superior klases numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2018. gada novembris

이용후기”

생각보다 좋네요. 방도넓구 지하철과 거리고 가깝고 주변에 카페 및 식당도있어요

Novērtēts 22 novembris 2018

안녕하십니까 엠 호텔입니다. 저희 호텔을 이용해주시고, 소중한 후기 남겨주셔서 감사합니다. 호텔 이용에 만족하셨다니 저희도 기쁩니다. 언제나 고객님의 편안한 숙박을 위해 노력하는 엠 호텔이 되겠습니다. 감사합니다. 오늘도 좋은 하루 되십시오.^^

Atbildēti 23 novembris 2018
M Hotel