Rezervēt tagad: Nantong Wenfeng Hotel

Ļoti labi
Balstoties uz 64 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
7,7

Reviews of Nantong Wenfeng Hotel atsauksmes from real guests

Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
Agoda atsauksmes (64)Booking.com atsauksmes (5)
Ļoti labi
Viesnīcas stāvoklis/tīrība:7,4
Iespējas7,3
Atrašanās vieta8,1
Numurs komforts un kvalitāte7,2
Pakalpojumi8,1
Atbilstība cenai:8,0
Visas valodas
Visi ceļotāju tipi (64)
Visi numuru veidi
Parāda 48 pārbaudītu viesu komentārus
9,3
yan no Ķīna
Pāris
Standarta numurs ar Queen izmēra gultu
Uzturējās vienu nakti 2014. gada septembris

闹中取静,花园酒店,房间陈旧了点”

餐饮,卫生跟服务

比较满意,建议房间跟过道要经常通气,霉味太大了,这是唯一遗憾的

Novērtēts 09 septembris 2014
9,7
Yaz no Japāna
Pāris
Biznesa klases ar karalienes gultu
Uzturējās vienu nakti 2014. gada jūlijs

很好的服务”

1. 环境不错
Novērtēts 07 augusts 2014
Ying no Ķīna
Ģimene ar maziem bērniem
Uzturējās vienu nakti 2013. gada septembris

南通市中心的花园酒店”

花园景观、泳池设施、自助早餐

山水楼应该是这家酒店里面比较好的客房了,主楼的客房的设施有些老了。在园区里散步、喂鱼还是挺轻松惬意的。

Novērtēts 23 septembris 2013
6,3
Xinyu no Ķīna
Pāris
Uzturējās vienu nakti 2012. gada oktobris

地理位置方便”

周围环境安静,

老楼条件一般,无wifi信号,山水楼条件较好,面朝公园的房间白天会有点吵,有个小游乐场,早餐的牛肉面不错,其他一般般了

Novērtēts 07 oktobris 2012
7,6
tomida no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās3 naktis 2016. gada oktobris

静かでいいね。”

木々が多く朝夕の散歩にはもってこいの環境です。又、道路から入り込んでいる為、騒音もしない。気持ちが穏やかになります。欲を言うと朝食が充実していれば尚満足度が上がります。

Novērtēts 31 oktobris 2016
6,4
SUNAO no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās2 naktis 2016. gada maijs

静かだけど”

静かだけど、歩いて街へ外出するのは面倒。朝食事のバラエティが少なかった。

Novērtēts 19 maijs 2016
4,8
naito no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās4 naktis 2016. gada marts

南通滞在について”

緑が多くロケーションは良いが廊下など少し古いにおいがする。

Novērtēts 09 marts 2016
5,6
naito no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās5 naktis 2016. gada februāris

南通滞在”

余り快適とは思わない!

Novērtēts 04 marts 2016
HITOSHI no Japāna
Pāris
Uzturējās3 naktis 2014. gada decembris

環境が良いホテル”

場所、値段、サービス

公園の中にあるような静かな環境

Novērtēts 22 janvāris 2015
KINOSHITA no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās7 naktis 2014. gada decembris

古い作りだが安心できる”

静かなホテル

南通の冬はここに決めてます。 一昔前のタイプのホテルですが、まわりも建物の中も静かでいいです。

Novērtēts 17 decembris 2014
8,7
Biznesa ceļotājs
Uzturējās vienu nakti 2014. gada decembris

毎回期待を裏切らないホテル”

静か、環境、値段

最近南通ではこのホテルの利用が多いです。 たまに他のホテルを利用しますが、結局この文蜂飯店に戻ってきます。森の中にあるようなホテルで環境は抜群です。

Novērtēts 09 decembris 2014
8,3
Biznesa ceļotājs
Uzturējās2 naktis 2014. gada septembris

よかったよ!”

価格、自然環境、静か

年間20泊はしていると思いますが、いつも期待を裏切らないです。

Novērtēts 02 oktobris 2014
4,0
Biznesa ceļotājs
Uzturējās3 naktis 2014. gada septembris

静かな環境”

価格、環境、スタッフ
Novērtēts 01 oktobris 2014
5,7
takashi no Japāna
Biznesa ceļotājs

ホテルの場所がわかりにくい!”

静か、NHKが見られる、清潔

久し振り15年振り位の滞在であったが、今としては外国人向けではないかなと思った。国際感覚に欠ける面が多数みられるからだ近くのホテルの方が国際感覚があり現代的である。中国人のお客さんには評判が良いと思う。 朝食は大半が中華料理で占められていて食べるものが少なかったしコーヒーや紅茶の巡回サービスもない。最初の部屋は一階で外の通路が見える。おまけに窓も開けられていて不安になり、部屋を替えてもらった。南通地区では十数か所のホテルに泊まっているが安心とサービスの良さで考えると数か所しかない。上海のホテルの一流ホテル(同等クラス)での対応の仕方やサービスを見学し導入してもらいたい。

Novērtēts 19 septembris 2014
8,3
Biznesa ceļotājs
Uzturējās2 naktis 2014. gada aprīlis

よけいな、お世話をしなく必要に応じて対応をしてくれる。”

挨拶、サービス、価格

2ヶ月に2泊ほど宿泊しています。自然環境もすばらしく南通にきたらこのホテルを利用しています。

Novērtēts 10 aprīlis 2014
KINOSHITA no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās9 naktis 2013. gada decembris

一昔のタイプのホテルでが快適なホテル”

庭の広さ、南通市の真ん中、低価格

横には川が流れていて大きな庭園があり、裏には文峰飯店公園があるような環境で、鳥のさえずりが聞こえる長期滞在にはすばらし。ただ、ホテルは中国では一昔のタイプで朝食も特に長けているわけではないが全く問題ない。

Novērtēts 29 decembris 2013
ATSUO no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās2 naktis 2013. gada jūlijs

清潔”

広くて綺麗、豪華。ゆっくり出来る。

今回はビジネスで滞在したが、公園の中に有る、家族で観光やゆっくり過ごす為に使うのも良いと思う。都心までも近く交通の便も良い。

Novērtēts 25 jūlijs 2013
NAOKI no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās9 naktis 2012. gada novembris

公園の中にある静かなホテルです。”

公園の中にあるため騒音がほとんどなく、落ち着ける雰囲気です。

部屋の広さ、清潔感共に不満のないレベルです。ホテルが公園内にあるため静かで落ち着けますが、ホテルから表通りに出るまでおよそ10分程度歩く必要があります。表通りには料理店(日本食屋)も多く食事には困りません。 近場に日系のコンビニは見かけませんでした。

Novērtēts 30 aprīlis 2013
7,0
hidetaka no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās vienu nakti 2013. gada marts

少々古いが快適に過ごせます。ただしシャワーの出が悪い。地区年数が古いのでやむなしか”

部屋が広い、中心部へのアクセスが良い、フロントの対応が丁寧

市中心部なのに広い敷地で落ち着いて泊まれます。早朝の散歩は特におすすめ。冷蔵庫もあります。中の飲み物も決して高くありません。

Novērtēts 27 marts 2013
9,3
Biznesa ceļotājs

静かでゆっくり休みたい。”

文句なく良いホテルでした。

昔からよく知っているホテルですが久しぶりに宿泊しました。接客態度や朝食の 内容も中華式とウエスタン式の2か所を利用出来宿泊料金の割に大変良かったです。

Novērtēts 11 marts 2013
Yamamori no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās vienu nakti 2012. gada decembris

庭が広くキレイ

公園の中にホテルがある感じですごく静かです。 ホテルもキレイ。朝天気が良ければ散歩すると気持ちいいだろうな。 ただ、ホテルから出る時、タクシーが待っていなければ時間が掛る。 前以ってそんな時間にも余裕を持っていればいいのでは。急いでいる時は早めにタクシーの予約が必要。

Novērtēts 24 decembris 2012
Biznesa ceļotājs
Uzturējās4 naktis 2017. gada decembris

環境優雅.服務親切!”

環境優雅.服務親切!

Novērtēts 28 decembris 2017
Biznesa ceļotājs
Uzturējās3 naktis 2017. gada jūnijs

一直在進步中的飯店”

一切都在進步中的飯店...就只有交通條件再加強一點就完美了!

Novērtēts 26 jūnijs 2017
7,2
Biznesa ceļotājs
Uzturējās3 naktis 2016. gada decembris

服務與房間清潔度變好了”

與年初住宿時...有其極大變化!

Novērtēts 19 decembris 2016
6,7
Biznesa ceļotājs
Uzturējās2 naktis 2015. gada aprīlis

環境優雅的酒店”

環境優雅.服務親切.安靜
Novērtēts 13 aprīlis 2015
Biznesa ceļotājs
Uzturējās6 naktis 2015. gada janvāris

環境優雅的世外桃源”

環境優雅.服務親切.鬧中取靜!

陳設的方面比較老舊.有些設備是比較被動更新的.對外交通的連絡接駁應該是要詳加思考的部分!!!

Novērtēts 13 janvāris 2015
9,0
ChenChu no Taivāna
Biznesa ceļotājs

住起來很舒服的飯店,窗外景色怡人,只是很可惜只停留一天,沒機會享用泳池等設唄。”

環境清幽,景色怡人,服務人員很有禮貌

very good experience

Novērtēts 28 jūlijs 2014
Biznesa ceļotājs
Uzturējās vienu nakti 2014. gada marts

環境非常優雅!”

漂亮的庭院.親切的服務.美妹的餐點!

除了出入召出租車比較不方便以外,是值得推薦的商務酒店!

Novērtēts 09 aprīlis 2014