Fantastiski 8,2
balstoties uz 183 atsauksmēm

Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Fantastiski



no 183 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 8,6
  • Iespējas 7,5
  • Atrašanās vieta 8,6
  • Numuru ērtums/standarti: 8,3
  • Apakalpošana: 8,2
  • Atbilstība cenai: 7,8
  • Ēdiens/ēdināšana: 7,5
Atlasīt pēc

Celeste no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Augstākās klases numurs ar 2 divvietīgajām gultām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada janvāris
Didn't honor room confirmation or try to help
We showed up to this hotel after 36 hours of traveling and specifically stated we would be arriving late. When we arrived, not only did they have NO rooms available they then told us it was not their fault. Rather we should take it up with Agoda and they were under no obligation to honor our stay. After a long argument the manager finally called a sister hotel a few blocks away and told us it was a similar hotel (however, it was 2 stars vs their 4 stars). Not only this, but he said we should not expect to be reimbursed the difference in hotel price. Novotel staff is the most unfriendly and worthless hotel staff I've ever met.
Novērtēts 02 februāris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Soo no Dienvidkoreja
Ģimene ar maziem bērniem
Superior Queen numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada janvāris
It was good
Everything was fine.Clean room and great location. Food was ok but not many choices.Some of front desk staff was quite dry.
Novērtēts 28 janvāris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Soo no Dienvidkoreja
Ģimene ar maziem bērniem
Superior Queen numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada janvāris
It was good
Everything was fine.Clean room and great location. Food was ok but not many choices.Some of front desk staff was quite dry.
Novērtēts 28 janvāris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Ying no Austrālija
Pāris
Superior King numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada janvāris
Basic accommodation but great hospitality!
Very basic accommodation and distant from town centre, but can't knock the great hospitality and service quality of the managing couple :-) !
Novērtēts 24 janvāris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Hideki no Japāna
Ģimene ar maziem bērniem
Augstākās klases numurs ar 2 divvietīgajām gultām
Uzturējās2 naktis 2016. gada janvāris
Just Okay
Clean, Friendly staff, and location
Problem 1: Safe Box did not work on two rooms. Resolved straight away by friendly staff. Problem 2: Phone did not work between rooms and I did not ask to fix it anyway.
Novērtēts 05 janvāris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

stephen no Jaunzēlande
Ģimene ar maziem bērniem
Augstākās klases numurs ar 2 divvietīgajām gultām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada janvāris
Location, comfort
I loved the location right in the centre of town, the two big double beds ons the rooms were ideal for when traveling with a young child, the staff we very knowledgeable and friendly.
My stay at the Novotel was very good I have stayed here several times and will continue to do so. Everything is as you would expect it to be for a four star hotel. The breakfast is good and the rooms are nice. My only small complaint is that the parking is limited and not free however there is a public car park right next door which the Novotel have an arrangement with and it costs NZ$ 20 per day.
Novērtēts 05 janvāris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Joel no Filipīnas
Pāris
Superior Queen numurs
Uzturējās vienu nakti 2015. gada decembris
Accessible to town and many other tourist spots
location is best
it was good
Novērtēts 01 janvāris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

TENG no Malaizija
Ģimene ar lielākiem bērniem
Superior Queen numurs
Uzturējās2 naktis 2015. gada decembris
Comfortable
Locations is very good, close to Harbour sdn down town.
We were given Harbour view room, the view is fantastic. The staff are friendly, services are prompt!
Novērtēts 28 decembris 2015
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Madeline no Austrālija
Pāris
Superior King numurs
Uzturējās2 naktis 2015. gada oktobris
Enjoyed it
The rooms were very clean and comfortable.
Novērtēts 29 oktobris 2015
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Jessica no Austrālija
Pāris
Superior King numurs
Uzturējās vienu nakti 2015. gada oktobris
So close to perfect
Cleanliness, buffet breakfast, awesome bed
It was as you would expect from a Novotel anywhere in the world. Clean, modern, amazing bed. The only things that kept it from being perfect were the bathroom layout (toilet behind the bathroom door??) and the fact there was no free WiFi. Most major hotels these days have a small amount of WiFi included- come on, Novotel, get with the times!
Novērtēts 26 oktobris 2015
Vai Jums šī atsauksme noderēja?


1

Izvēlēties lojalitātes programmu

PointsMAX
Valoda
Lojalitātes programma A Lojalitātes programma A
Lojalitātes programma B

Izvēlnē klikšķiniet uz PointsMAX un izvēlieties iemīļotāko lojalitātes programmu.

2

Izvēlēties punktu piedāvājumu

Viesnīcas numurs A
Numura informācija
Iegūt
5000 punkti

Izvēlieties numuru un punktu iespējas Jūsu izvēlētajai rezervācijai.

3

Norādīt biedra ID

Pases izdošanas valsts
Programmas biedra ID
1234

Norādiet biedra numuru Jūsu izvēlētajai programmai, kad pabeidzat rezervāciju. Punkti var tikt pievienoti Jūsu kontam pēc tam, kad izejat no sistēmas.

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: