Rezervēt tagad: Princess Hotel

Lieliski
Balstoties uz 184 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
8,1
/
10
91% ieteiktu draugam

Reviews of Princess Hotel atsauksmes from real guests

Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
Agoda atsauksmes (184)Booking.com atsauksmes (177)
8,1
/
10
Lieliski
Viesnīcas stāvoklis/tīrība:7,9
Iespējas7,3
Atrašanās vieta8,6
Numurs komforts un kvalitāte8,6
Pakalpojumi8,3
Atbilstība cenai:8,2
Visas valodas
Visi ceļotāju tipi (184)
Visi numuru veidi
Parāda 88 pārbaudītu viesu komentārus
8,4
Lieliski
Sin no Honkonga
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada marts

Helpful staffs, good location”

Staffs are extremely nice, arranged early check in for me. Able to communicate in English too, one of the male receptionist and many cleaners are Chinese, very nice of them and can communicate in madarin, like I have no idea how to adjust the temperature, I can just open the door and ask the cleaners nearby and they are very pleasant to help. Location wise is good too, 5-10 min to apgujeong subway or bus stops. Restaurants, cafes, convenient stores are all within walking distance. Room is a simple Price is reasonable

Novērtēts 20 marts 2019
10,0
Izcili
Roger no Austrālija
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās5 naktis 2019. gada janvāris

Recommended”

We enjoyed our stay. Manager and all his staff were extremely helpful. We found the bedroom (and in fact ALL indoors in Korea) too warm, so each night they lowered out room temperature to our comfort level. They answered all our many "Where do we get/go/find, etc." beyond the call of duty. We will definitely return. R&E

Novērtēts 13 janvāris 2019
9,2
Izcili
Soh no Singapūra
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2018. gada janvāris

Comfortable Stay Around Apgujeong Rodeo”

Convenient, clean and modern room with both underfloor heating and individual air-conditioner to help adjust temperature during cold winter. Great value considering that the good-size room comes with bathrobe, full toiletries, room & bath slippers, leather armchair, dressing table, free wifi, refrigerator, tv with cable channels, etc. Many cafes (Starbucks, etc.) and restaurants (Kyochon chicken directly opposite) in the vicinity. 24-hr convenient store on one side and 24-hr supermarket diagonally opposite. Apgujeong Rodeo subway station is about 6-7min walk. Airport Bus 6006 about 5-6min walk. All the staff I had met were friendly and spoke some English. The only complaints were the lack of bathroom mat/towel and the underfloor heating can be too hot at certain areas of the floor. Otherwise, it was a good comfortable stay. I shall definitely return if I were to look for room in the area in the future.

Novērtēts 17 janvāris 2018
8,4
Lieliski
Tiffany no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2017. gada jūnijs

Lieliski”

The room was rather spacious in comparison to many of our accommodations during this trip. The room was clean and came with great little additional amenities like indoor slippers, a robe. There was always staff at the front reception and they were always friendly or helpful with any questions we might have. My boyfriend and I really enjoyed its location. It was right across from a chicken place called Kyochon, which was very delicious and a great option if you're looking for some late night chimek (chicken and beer). Its also a short walking distance from nice boutiques and restaurants. There's lots to explore around the hotel and it wasn't too far from other attractions we wanted to see around Gangnam. We would definitely stay here again.

Novērtēts 15 janvāris 2018
6,8
Labi
CHANGHOON no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris

Not bad. Bed is good. Good location.”

Stayed one night. This hotel looks old but expensive a bit. Nothing to complain. Convenience store is just in front. But if the hotel care some detailed things, it would have been much better. eg there is no cotton bud, water didn't go out well and collected in bathtub.

Novērtēts 03 decembris 2018
8,8
Lieliski
Nupranwong no Taizeme
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada augusts

Ok for the money ”

Staff was nice to let me check in the morning but there was no non smoking room left

Novērtēts 10 oktobris 2018
10,0
Izcili
Wai no Singapūra
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās12 naktis 2016. gada decembris

Izcili”

I have been staying this hotel for my regular trips to Korea. I simply just love the location of the hotel and the price for the room per night is acceptable. You might get a chance to bump into popular entertainment artists at Apgujeong area as they mostly hang out there or have their meals in that area.

Novērtēts 13 augusts 2017
9,6
Izcili
Virachada no Taizeme
Grupa
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada septembris

very good overall”

From area of Seoul, this hotel is a very good value. It's about a 5 minute walk from air port bus& Apgujeong-Rodeo subway station Exit 6. Staff is nice ,the cleaning staff is really good.I'm pleased with my stay overall. Not much restaurant around.

Novērtēts 25 septembris 2016
8,8
Lieliski
Chris no Kanāda
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2016. gada aprīlis

Lots of amenities and decent value for the location”

For being in a rich area of Seoul, this hotel is a very good value. It's about a 7 minute walk to the Apgujeong-Rodeo subway station. However, if you're looking to get to Gangnam, it's still a 13 minute subway ride from there. So, my main gripe is with the location. Otherwise, the hotel itself is very nice. The room had a very comfortable bed with a makeup table, big tv and shower with strong water pressure. The cleaning staff is really good and the rooms are prepared in a way that I would expect from a 4 star hotel, not a 2.5 star. I'm pleased with my stay overall.

Novērtēts 25 aprīlis 2016
8,0
Lieliski
Wai no Singapūra
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās9 naktis 2016. gada janvāris

Average hotel! ”

Cleanliness, Reasonable, Easy to find hotel

The hotel is easy to find and the location of the hotel is surrounded by good foods like Ippundo (Japanese food), cafe is just next door and a fried chicken shop is just across the street. I am not sure about the makeup room timing because when I left the room about 11am, I will most likely miss out the makeup room service for the whole day. Sometimes I can even heard that they are tidy up the room at the wrong timing like after 11pm onward when people wanted to get to bed. The staffs are very friendly, even though their English isn't good. There is no breakfast provided.

Novērtēts 16 janvāris 2016
9,3
Izcili
Wan no Malaizija
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās4 naktis 2015. gada novembris

Clean and Good Location”

Cleanliness; Location; Staff

The hotel is at good location. About 5 mins walk to Apgujeong Rodeo station. It's very near to Apgujeong Rodeo street or it's actually inside it. Staff is helpful and can easily communicate with simple English. Only thing is, the room doesn't have a window. It only has a very small one with no view (I guess it's for ventilation purposes?)

Novērtēts 26 novembris 2015
5,6
Graham no Amerikas Savienotās Valstis
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada jūlijs

Decent place, but bad staff an unprofessional management”

A few hours before I check in around 6PM, I received a strange email telling me that I cannot check in until 5AM. This is exactly what it said: "Thank you for your reservation. We can check-in at 05:00~06:00 July 15th. But you can stay in the room until 14:00 July 15th. Thank you for your understanding and cooperation. Best reguards." I thought this was really weird and a huge problem, so I call them and the receptionist just says "NO SPEAK ENGLISH" and hangs up the phone. I call back and the same guy again just says "NO SPEAK ENGLISH" and hangs up. I call back and 3rd and 4th time and he just doesn't answer. I then had to ask a Koran colleague to call the hotel and ask why I cannot check in until 5AM and ask what am I supposed to do until that time? They call me back and let me check in at a normal time. I could not believe the response of the guy who answers the phone. Just hanging up on a customer calling in response to a strange email that YOU sent me is really unprofessional and ridiculous. 1. You need an English speaking staff. 2. If that guy can't speak English, he should politely find someone who can or ask me to call back later. Just hanging up the phone on a customer is BEYOND RUDE. The management of this hotel should be ashamed and I hope many people see this review and I would recommend them to NOT stay at this place.

Novērtēts 19 jūlijs 2017
5,6
Chanakan no Taizeme
Grupa
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās12 naktis 2017. gada aprīlis

So So”

Staffs were nice. The room has no window which quite hard to know things outside. The room hasn't clean in someday the staff told us that out bag were too big. I understand but they should have tried to clean first.

Novērtēts 06 jūnijs 2017
6,0
tinying no Butāna
Grupa
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada oktobris

Pretty good!!”

The location is good if you want to stay in Rodeo Apgujeong, it only takes few minutes to walk to restaurant or MRT! Although somehow Our toilet stuck at late night, the staff fixed it very soon! We had a great stay there in Gangnam!!

Novērtēts 15 novembris 2016
6,4
Labi
Mariam no Amerikas Savienotās Valstis
Grupa
Vienas guļamistabas "suite" numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts

Extremely well-situated but sleazy feeling”

Pros - Right in the middle of Apgujeong Rodeo area. It's a great place to stay in Seoul. The beds were fairly comfortable. Cons - For a local, it's pretty noticeably a love motel (there are even condoms in the room), so it was a bit embarrassing going in and out with my friend. The room had a very strong smoky smell that made me feel sick.

Novērtēts 04 oktobris 2016
4,8
KAI no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2017. gada oktobris

not very recommended”

The facility is old and not so clean. Only one thing is the staff from front desk is very helpful and friendly...

Novērtēts 04 februāris 2018
6,0
Umarom no Taizeme
Grupa
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2017. gada oktobris

Virs vidējā līmeņa”

The room is quite small and bathroom is kind of old.

Novērtēts 11 novembris 2017
6,0
Umarom no Taizeme
Grupa
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās5 naktis 2017. gada oktobris

Virs vidējā līmeņa”

Some staff cannot speak english but they tried to help.

Novērtēts 11 novembris 2017
7,7
Ļoti labi
Kelly no Malaizija
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2015. gada novembris

Value for money”

location, clean, value for money
Novērtēts 27 novembris 2015
8,8
Lieliski
Alan no Austrālija
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada augusts

Lieliski”

Loved the staff there, very genuine and informative, not your standard 5 star hotel staff but they know how to help u with ur first time in Seoul

Novērtēts 07 augusts 2017
9,2
Izcili
Mina no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts

Very good”

.

Novērtēts 06 augusts 2016
8,3
Lieliski
Nungruthai no Taizeme
Grupa
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2015. gada novembris

Middle of Apgujeong ”

1. Close to SM ent (3 bus stop) 2.100m to bus station 3.300m to subway apgujeong rodeo st

Good and value for money. Staff is helpful. Hotel is in the middle of apgujeong. Its easy to go everywhere.

Novērtēts 07 novembris 2015
4,8
Kam no Honkonga
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās4 naktis 2018. gada aprīlis

 ”

Uneven bed. Overheated room Far from subway station All rooms have no real windows Staff cannot speak proper English

Novērtēts 17 aprīlis 2018
8,0
Lieliski
Thaweephong no Taizeme
Ģimene ar maziem bērniem
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās5 naktis 2018. gada oktobris

ทำเลใช่ได้”

หาของกินง่าย มีซุปเปอร์อยู่รอบ ๆ เลย เดินทางสะดวก คุ้มค่ากะเงินที่ต่ายไป ราคาไม่แพง

Novērtēts 05 novembris 2018
7,6
Ļoti labi
Praphaiphan no Taizeme
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās4 naktis 2017. gada aprīlis

โดยรวมค่อนข้างดี เหมาะสมกับราคาที่จ่ายไป”

Pros - Good location ถือว่าดีประมาณหนึ่ง อาจเดินไกลจากสถานีรถไฟฟ้าไปสักหน่อย แต่รอบข้างมีร้านอาหารและสิ่งอำนวยความสะดวกให้เลือกพอสมควร - Good staffs สามารถพูดภาษาอังกฤษได้คล่องและชัดเจน ให้ความช่วยเหลือเป็นอย่างดี มีมนุษย์สัมพันธ์ที่ดี - Cleaning ถึงโรมแรมจะไม่ได้ใหม่มาก แต่มีพนักงานเข้ามาทำความสะอาดให้ทุกวัน Cons - บรรยากาศบริเวณทางเดินและลิฟท์ค่อนข้างเก่าและดูทึบๆ (แอบน่ากลัว) รวมถึงมีกลิ่นบุหรี่ - ตอนกลางคืนมีเสียงจากถนนเล็ดลอดเข้ามา

Novērtēts 19 aprīlis 2017
7,6
Ļoti labi
Jutarmard no Taizeme
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2016. gada februāris

โดยรวม”

ทุกอย่างโดยรวมดี ห้องสะอาด พนักงานบริการดี แต่ตรงทางเดินมีกลิ่นบุหรี่ ถ้าปรับปรุงตรงนี้ได้จะดีมาก

Novērtēts 20 februāris 2016
9,6
Izcili
Virachada no Taizeme
Grupa
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2016. gada septembris

ระยะทาง sub way และ airport bus ประมาณ 5 นาที”

แม่บ้านทำความสะอาดห้องทุกวัน เจ้าหน้าที่เคาเตอร์ค่อนข้างดี ขอน้ำดื่มเพิ่มได้ มีมาร์ทใกล้ๆราคาจองถูกกว่าห้าง และเซเว่น ข้อเสียคือร้านอาหารค่อนข้างน้อย ต้องทานที่อื่นก่อนกลับที่พัก

Novērtēts 22 septembris 2016
6,0
yuonne no Malaizija
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2016. gada aprīlis

很干净”

酒店内很干净,只是没想到要走这么远的路才到酒店,有点偏里面,附近很多店,可是不会韩国字,出去找东西吃有点困难。

Novērtēts 14 aprīlis 2016
9,6
Izcili
Ka no Ķīna
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada jūnijs

Izcili”

房間很好,而且員工服務也很貼心。 staff service so nice and the room is awesome !

Novērtēts 16 jūnijs 2017
6,0
Anonīms no Honkonga
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris

整潔方面有待改善”

廁所淤塞 房間有曱甴 其他方面尚可

Novērtēts 25 septembris 2016
8,0
Lieliski
sooyeon no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada decembris

위치가 정말 대박이에요”

본식날 전에 여기서 잤는데 조이187에서 가까워서 진짜 좋았어요 최고~~~

Novērtēts 02 janvāris 2019
8,0
Lieliski
youngrok no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2019. gada februāris

숙소 보다 아고다의 문제”

가성비가 좋은 호텔임은 분명하다. 그러나 외국 사람이라면 어쩔 수 없지만 내국인이라면 이것 예약하기 전에 호텔에 전화 해서 실제 가격을 문의하고 예약하길 권한다. 젠장... 거의 50% 할인이라 해서 예약했는데, 막상 와서 보니 정가 7만원짜리 방을 2박에 147500원, 어떻게 된게 정가보다 비싸게 예약이 되냐? 결제하는데 직원이 오히려 미안해 하더라.

Novērtēts 27 februāris 2019
7,6
Ļoti labi
haejin no Dienvidkoreja
Pāris
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris

조이187”

걸어서 진짜 5분이내에염 잘쉬다 갑니다 위치 그외에는 ㅠㅠ

Novērtēts 10 februāris 2019
7,6
Ļoti labi
haejin no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2019. gada februāris

조이187”

샵 가는거라면 위치는 짱 이름이 호텔은데 모텔같아염ㅋㅋ 그러나 친절하십니다

Novērtēts 10 februāris 2019
6,4
Labi
hyeon no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās vienu nakti 2018. gada novembris

잠만 자기 괜찮아요”

창문이 없어서.답답했지만. 딱 잠만 자기엔 괜찮아요.

Novērtēts 27 novembris 2018
8,0
Lieliski
LEE no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada septembris

SoSo~”

로데오거리에 볼일있다면..위치가 좋아요..에어컨이 좀 소리가 큰것과 바깥소리가 들리기도..;;

Novērtēts 11 septembris 2018
8,0
Lieliski
JINJU no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada jūlijs

웨딩촬영메이크업때문에 이용”

새벽부터 가야해서 전날밤에 자고가려고 이용했는데 위치가 너무좋았어요! 1층 빵집도 엄청맛있음. 호텔자체는 낡았으나 깨끗한편. 기본적인게 잘 갖춰져있다. 방음은 안되는 편.

Novērtēts 05 jūlijs 2018
8,4
Lieliski
EUNJI no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada marts

괜찮았습니다.”

깔끔하고 괜찮았습니다.

Novērtēts 20 februāris 2019
10,0
Izcili
MISUN no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada septembris

좋아요”

가격대비 너무 만족스러웠습니다

Novērtēts 28 novembris 2018
8,0
Lieliski
Seung-Min no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada decembris

호텔? 모텔!”

이름은 호텔인데 위치가 그렇다보니 깨끗한 모텔 수준... 5층에 있는 방은 창이 없어 어두웠지만 조용하고 깔끔했습니다.

Novērtēts 03 decembris 2017
10,0
Izcili
yuri no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūnijs

서울에 일이 있어서 하루 묵었어요”

서울에 일이 있어서 하루 묵었어요 좋아요

Novērtēts 14 decembris 2016
10,0
Izcili
Minjeong no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada augusts

가격대비 좋음”

웨딩촬영 당일 아침에 보다 시간을 절약하기 위해 호텔을 예약해서 이용했는데, 가격대비 위치 및 청결도 모두 맘에들었다. 이 근처에 메이크업샵, 드레스샵, 한복, 예물샵 등 많은게 모여있기때문에 대여품 받으러 돌아다니기에도 위치 아주 좋음!! 결혼식 당일에도 이용할 예정!!

Novērtēts 05 novembris 2018
6,7
Labi
seongmin no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2015. gada novembris

적당히 괜찮은 호텔”

위치, 매일 청소해줌, 서비스

압구정 로데오 거리에 있어서 위치적으로 우수하다. 약간 연식있는 건물이라 새것같은 느낌은 없지만 매일 청소를 해주기 때문에 비교적 청결한 환경에서 지낼 수 있었다. 다만 창문이 작고 옆 건물 벽에 가려져서 환기랑 빛이 잘 안들긴하지만 크게 불편하진 않다. 커피 포트에 침전물이 있어서 약간 실망하긴 했지만 뭐 그럭저럭 사용할만 했다. 그냥 가격에 비해 월등히 좋지도 썩 나쁘지도 않은 그럭저럭한 호텔임.

Novērtēts 23 novembris 2015
2,4
seolhee no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada maijs

담배냄새 너무 많이 났어요”

모텔급이예요

Novērtēts 23 maijs 2018
8,8
Lieliski
MINKYU no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada marts

가격대비 괜찮긴 했는데 ”

가격대비 괜찮긴 했는데 욕실 위생상태를 조금 더 신경 써줬으면 합니다. 샤워 배수구 안쪽은 청소를 잘 안 하시는지 샤워 하고나서 물 빠지는데 한참 걸렸습니다. 가격대비 전체적인 방 상태는 만족할만한 수준이었습니다. 주변에 대형슈퍼, 편의점, 술집 등도 많고 압구정로데오역이 가까워 위치는 좋습니다.

Novērtēts 02 aprīlis 2018
10,0
Izcili
shin no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2018. gada janvāris

조아요”

주변숙소 가격대비 강추예요

Novērtēts 06 janvāris 2018
8,4
Lieliski
YEONPYO no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada oktobris

전반적으로 만족이요”

호텔이 엄청깨끗하다거나 그렇지는 않지만 전반적으로 만족했어요~

Novērtēts 13 decembris 2017
8,0
Lieliski
WONSANG no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada novembris

위치는 정말 굿.”

주차공간은 좁으나 그래도 투숙객 신경은 써줌. 가는 과정에 차가 넘 많고 골목이라 센스없이 튀나오는 차들 많음...방음이 좀 안되는 편. 잘만하면 오토바이 슝. 잘만하면 어디선가 쿵쿵. 예민한 분들은 조심. 직원들은 친절. 위치 베리굿.

Novērtēts 25 novembris 2017
8,4
Lieliski
SUYEON no Japāna
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada aprīlis

방음상태가 너무 안 좋습니다/ Soundproof condition”

옆 방인지 어딘지 모를 곳에서는 소음(? ㅡㅡ; 어떻게 표현행해야 할지 모르겠네요)으로 새벽 5시에 깨서 너무 괴로웠습니다. 너무 크게 들려서, 이어폰 끼고 겨우 잠들었습니다. / Soundproofing is not very good.

Novērtēts 26 aprīlis 2017
8,4
Lieliski
MIN no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada februāris

교통편하고 조용해요”

출장차 갔던터라 조용했으면 했는데, 주변은 소란스러웠지만 방에선 조용했습니다

Novērtēts 22 februāris 2017
8,0
Lieliski
Leen no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās5 naktis 2016. gada jūlijs

Feel good”

더운여름에 에어컨틀고 긴잠자기 딱 좋아요. 조용해서 잠도 잘 오고 비가오면 프런트에서 우산을 빌려줍니다!:-)

Novērtēts 03 augusts 2016
9,6
Izcili
ruykuyng no Dienvidkoreja
Grupa
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūlijs

친절하고 좋았어요”

정말 친절하고 좋았어요 깔끔하고 침대도 편했고.... 원래 잠자리 바뀌면 잘 못자는 사람인데 침대랑 베개가 너무 편해서인지 잘잤어요 간판이 잘 안보여서 찾는데 조금 걸렸지만 완전 좋아요bb

Novērtēts 12 jūlijs 2016
10,0
Izcili
지산 no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada novembris

굿”

깔끔하고 조용하며 위치가 좋습니다

Novērtēts 16 jūnijs 2019
10,0
Izcili
YU no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās3 naktis 2019. gada maijs

가성비 최고입니다.”

직원분들도 친절하시고 호텔 내부도 정말 깔끔합니다. 위치도 정말 좋구요. 9월까지 매달 한번씩 묵게 될거 같습니다. 가성비 정말 최고의 호텔입니다.

Novērtēts 28 maijs 2019
5,6
GeunJu no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada marts

호텔아니고 그냥 모텔”

모텔입니다. 위치는 좋은편.

Novērtēts 29 maijs 2017
6,4
Labi
Sujin no Dienvidkoreja
Pāris
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2017. gada aprīlis

평범함.”

그냥 모텔이라고 생각하면 됨. 방음 구림

Novērtēts 24 aprīlis 2017
6,8
Labi
hyunjung no Dienvidkoreja
Ģimene ar lielākiem bērniem
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās vienu nakti 2016. gada novembris

결혼식 때문에”

강남 부근 결혼식장을 이용하기 위해 하루 전에 숙박했어요ㅡ 하룻밤 묵기에 괜찮은 곳입니다ㅡ 빵이 멋있어요

Novērtēts 29 janvāris 2017
8,4
Lieliski
YUKIE no Japāna
Grupa
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās2 naktis 2019. gada aprīlis

ロケーション抜群!”

1日目。シャワーの排水が詰まって困りましたが、2日目は大丈夫でした。なぜだろう? また、ベッドサイドの電源が使えなくて、不便でした。 それ以外は、ロケーション抜群で、部屋も十分な広さがあり、よかったです。

Novērtēts 20 aprīlis 2019
8,0
Lieliski
YUKI no Japāna
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada oktobris

良かったです”

駅からは少し歩きますが、バスがあるので東大門や明洞も行きやすいです。スタッフの方も親切で、エントランスのロックはありませんが夜中も受付にいらっしゃいましたので安心でした。 チェックアウト後の荷物も預かってくれました。部屋は窓は小さいですが、それ以外は満足です。シーツや部屋着も清潔で快適に過ごせました。ただ、水圧は少し弱かったです。 目の前には24時間のマートやスタバ、コンビニや飲食店も多数あり非常に便利です。一階に入っていたカフェはケーキやパンが美味しそうだったので次回は是非訪問したいです。

Novērtēts 19 oktobris 2018
8,8
Lieliski
MAYUMI no Japāna
Grupa
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada oktobris

Lieliski”

何度も利用させていただいてます 立地もいいし 日本語も通じるし とても親切で また利用させて 頂きます

Novērtēts 27 oktobris 2018
8,0
Lieliski
ARISA no Japāna
Grupa
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās2 naktis 2018. gada decembris

立地場所が便利”

女子3人旅で利用しました。買い物目的だったので、どこに行くにも便利な場所でした。インフォメーションの方もみんな親切でした。日本語も通じました。

Novērtēts 17 decembris 2018
6,4
Labi
AOI no Japāna
Grupa
Standarta numurs ar 2 vienvietīgām gultām
Uzturējās3 naktis 2018. gada septembris

江南エリアだから”

狎鴎亭エリアで手頃な宿泊費だったので、二人で3泊しました。建物は古そうです。シャワーとトイレの境は少しだけの仕切りがあるだけなので、シャワーを浴びると周りもビショビショ。隅っこに寄って遠慮がちに浴びないと大変。周りの音がせず静かなのは良かったです。 場所を考えれば安いので、相応な値段ということですね。

Novērtēts 02 oktobris 2018
8,8
Lieliski
HIROMI no Japāna
Grupa
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada septembris

いつも利用します”

便利な場所にあるうえ、おいしいお店も近くにあり、スタッフも感じが良いので良く利用します。

Novērtēts 21 septembris 2017
9,6
Izcili
sakamoto no Japāna
Biznesa ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada maijs

よかった”

一泊のみでしたし、寝るだけだったので、それであれば充分すぎるくらいでした。 部屋も大きくて、立地もよかったのでまた泊まりたいです

Novērtēts 22 maijs 2017
8,0
Lieliski
HIROMI no Japāna
Grupa
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās2 naktis 2016. gada oktobris

便利なホテル”

地下鉄の駅が近く、隣にはおいしいパン屋さんがあります。コンビニもチキン屋さんも目の前にあり、夜中に帰ってきても困りません。スタッフも日本語が流暢で助かります。また利用したいです。

Novērtēts 31 oktobris 2016
8,4
Lieliski
HIROMI no Japāna
Grupa
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās3 naktis 2016. gada septembris

快適でした”

立地が良く、地下鉄の利用が楽でした。スタッフも日本語が堪能で隊的に過ごせました。

Novērtēts 29 septembris 2016
9,7
Izcili
HIROKO no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2015. gada augusts

快適にすごしました”

立地 コストパホーマンス スタッフ

今までに指摘されていた問題点改良されてました スリッパ ボディソープ シャンプー用意されてました 迷わずにホテルまで行けました 

Novērtēts 13 augusts 2015
9,3
Izcili
KIM no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās2 naktis 2015. gada jūlijs

とてもよかったです。”

立地とサービスと清潔

立地も良く、サービスもよく、清潔で最高でした。 また利用したいです。

Novērtēts 28 jūlijs 2015
5,2
Maiko no Japāna
Grupa
Luksusa numurs (2 gultas)
Uzturējās3 naktis 2015. gada oktobris

ラブホですね”

友達と、場所の良さと料金の安さに惹かれて予約。 グーグルストリートビューで外観を見て、どうかな〜と不安でしたが、 外は割と普通のホテルっぽい。 でも中身はラブホですね。 なにせ内装、壁という壁が鏡ばりw ライトも普通の照明とは別に、ミラーボールみたいなライトがあり、友達と大爆笑しましたw 場所もいいし安いし、そこそこの綺麗さなので、 ラブホ感を気にしない人はいいと思いますが、 自分は再訪は無いです。

Novērtēts 29 novembris 2016
6,4
Labi
AYAKO no Japāna
Grupa
Standarta numurs ar 1 divvietīgu gultu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada marts

女性だけの観光の場合勧めない。立地はいい。”

立地は観光するにはいいですが、ホテルは窓がなく換気が悪いです。火事でも起こったらちょっと怖いというような作りです。観光でいらっしゃる方にはすすめません。 オンドルのオンオフがなく乾燥しています。 床ははだしで歩いたら足が真っ黒になりました。

Novērtēts 17 marts 2018