Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Skatīt visus 15 foto
Divvietīgs studio numurs - Istaba viesiem Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Divvietīgs studio numurs - Istaba viesiem
Skatīt visus 15 foto
Vannas istaba Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Vannas istaba
Skatīt visus 15 foto
Vannas istaba Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Vannas istaba
Skatīt visus 15 foto
Viesnīcas āriene Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Viesnīcas āriene
Skatīt visus 15 foto
KARTĒ Rainbow Hotel and Serviced Apartment
KARTĒ
Labi
Atrašanās vieta
6,5
Skatīt visus 15 foto Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Skatīt visus 15 foto
Dzēsts no favorītiem
Labi
Balstoties uz 8 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
6,6
/
10
Atbilstība cenai:6,8
Attālums līdz pilsētas centram2.2 km
Vietas vērtējums6,5
Tuvākā lidostaChennai Starptautiskā Lidosta (MAA)
Attālums līdz lidostai11,6 km
  • Lidostas transfērs

  • Bezmaksas WiFi visos numuros

  • Valūtas maiņa

  • Gaisa kondicionēšana

Numuru veidi
Šī ir augsti pieprasīta naktsmītne!Pēdējais rezervējums veikts pirms dažām minūtēm
Premium numurs ar 1 divvietīgu gultu (Premium Double Room)
Premium numurs ar 1 divvietīgu gultu (Premium Double Room)
...
  • Numura lielums: 34 m²/366 k...
  • Skats: Pilsēta
  • 1 divvietīga gulta
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Divvietīgs studio numurs (Studio Double Room)
Divvietīgs studio numurs (Studio Double Room)
...
  • Numura lielums: 28 m²/301 k...
  • Skats: Pilsēta
  • 2 divvietīgas gultas vai 1 ...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Divvietīgs paaugstināta komforta studio numurs (Studio Deluxe Double Room)
Divvietīgs paaugstināta komforta studio numurs (Studio Deluxe Double Room)
...
  • Numura lielums: 30 m²/323 k...
  • Skats: Pilsēta
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Numurs (Room)
Numurs (Room)
...
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    pamata studijas tipa numurs (Basic Studio)
    pamata studijas tipa numurs (Basic Studio)
    ...
      Norādīt datumus, lai redzētu cenas
      Divu guļamistabu kotedža (Two-Bedroom Cottage)
      Divu guļamistabu kotedža (Two-Bedroom Cottage)
      ...
        Norādīt datumus, lai redzētu cenas
        Vai par Rainbow Hotel and Serviced Apartment Jums radies jautājums?
        Līdz pat 30% letāk ar Agoda Īpašo klientu piedāvājumiem!

        Cenas kļūst zemākas brīdī, kad ieejat sistēmā!

        Ienāciet sistēmā tūlīt
        Vairāk par Rainbow Hotel and Serviced Apartment

        Vairāk par Rainbow Hotel and Serviced Apartment

        Apraksts

        Parādīt vairāk

        Attālumi un nepieciešamais

        Redzamie attālumi ir taisnas līnijas attālumi. Realitātē attālums var atšķirties.
        Parādīt mazāk

        Postavke

        Parādīt mazāk

        Naktsmītnes viesu uzturēšanās noteikumi

        Parādīt mazāk

        Noderīga informācija

        Parādīt vairāk

        Svarīgs paziņojums

        Lūdzu, ņemiet vērā, ka valdības veikto izmaiņu nodokļu struktūras izmaiņu rezultātā tiks pārskatīti nodokļi, kas attiecas uz visām rezervācijām un tiks iekasēti papildus, izrakstoties no viesnīcas.

        Jaunākie klientu komentāri

        Agoda atsauksmes (8)Booking.com atsauksmes (12)
        6,6
        /
        10
        Labi
        Balstoties uz 8 atsauksmes
        Viesnīcas stāvoklis/tīrība:6,5
        Iespējas5,7
        Atrašanās vieta6,5
        Numurs komforts un kvalitāte7,0
        Pakalpojumi7,3
        Atbilstība cenai:6,8
        Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
        Visi ceļotāju tipi (8)
        Visi numuru veidi
        Parāda 6 pārbaudītu viesu komentārus
        5,2
        Doraisamy. no Singapūra
        Pāris
        Divvietīgs studio numurs
        Uzturējās2 naktis 2018. gada septembris
        Found difficult to locate the hotel including autos.”
        Quiet place and breakfast provided is minimum. No shops around the hotel.
        Novērtēts 20 septembris 2018
        6,8
        Labi
        Segran no Dienvidāfrika
        Pāris
        Divvietīgs studio numurs
        Uzturējās vienu nakti 2017. gada novembris
        Adequate space and clean rooms”
        We booked this hotel merely as a stopover on route to Bangalore. We merely used the hotel to shower and freshen up during our day visit and tours around Chennai. The rooms are large and air-conditioned and shower facilities adequate. Even though we did not stay at the hotel and used it to freshen up , the hotel management insisted we pay for a friend who accompanied us on the tours and used the apartment to freshen up. We paid an extra 600 rupees.
        Novērtēts 06 decembris 2017
        Dear Sir, Since we ensist you to pay for extra person dont give bad reviews.we know your stay was very comfortable. You check in at morning 09.00 am we allowed early check in and checkout at evening 6pm. You were using our service fully.Even thou you booked for studio type room small room,we have upgraded without any additional cost to Premium room since you 3 persons came at time of check in . Please dont give false information Thanks and Regards saravanaraj manager
        Atbildēti 15 janvāris 2018
        Rainbow Hotel and Serviced Apartment
        2,0
        Ashim no Nepāla
        Biznesa ceļotājs
        Premium numurs ar 1 divvietīgu gultu
        Uzturējās2 naktis 2017. gada novembris
        worst hotel”
        I booked for 3night. couldn't stay for more than one. very dingy place. right in the middle of city - so couldn't get any sleep due to the traffic noise and vehicles honking all the time. pipes are leaking and water seepage through the walls. I checked out after the first night even though I had already paid for 3nights. never staying here again. if anyone is thinking of booking this look away
        Novērtēts 01 decembris 2017
        Dear sir, we are very sorry for your uncomfortable stay.The New trainee has allotted you the wrong room block room.After you check in very next day we were asked you to shift to other room but you refused . Our Apologise from bottom of our heart Thanks and Regards saravanaraj Manager
        Atbildēti 15 janvāris 2018
        Rainbow Hotel and Serviced Apartment
        6,0
        Raghunathan no Indija
        Solo ceļotājs
        Divvietīgs studio numurs
        Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
        OK for just 1 night”
        Could have been better - Staff requires more training
        Novērtēts 20 oktobris 2016
        dear Sir, Thanks for your valuable comments will rectified as per your comments
        Atbildēti 14 novembris 2017
        Rainbow Hotel and Serviced Apartment
        8,0
        Fantastiski
        Kaveramma no Indija
        Solo ceļotājs
        Divvietīgs studio numurs
        Uzturējās2 naktis 2015. gada marts
        Neat nice and big rooms”
        Cleanliness, restruant and neatness
        The stay was comfortable but both the days there was work going on and it was noisy. One place where we have to pay for water in the rooms(nothing comes free). The rooms were big and spacious. The staff at teh restruant are very polite and helpful.
        Novērtēts 23 aprīlis 2015
        6,3
        Labi
        Gothandaraman no Indija
        Biznesa ceļotājs
        Divvietīgs studio numurs
        Uzturējās vienu nakti 2014. gada jūlijs
        NIL”
        1 ) Good space 2) clean
        Overall is good
        Novērtēts 31 jūlijs 2014
        Šī ir populāra naktsmītnes. Nepalaidiet garām!

        Atpakaļ uz meklēšanas rezultātiem

        Atpakaļ uz numuru izvēlni

        |

        Noraidīt

        Rainbow Hotel and Serviced Apartment
        |Labi 6,6
        ×
        Reģistrēties. Iziet.
        Agoda pieredze. Jo Jūsu numurs ir tikai sākums.