Royal Lahaina
Royal Lahaina
Skatīt visus 60 foto
Standarta numurs - Gulta Royal Lahaina
Standarta numurs - Gulta
Skatīt visus 60 foto
Vestabils Royal Lahaina
Vestabils
Skatīt visus 60 foto
Viesnīcas interjers Royal Lahaina
Viesnīcas interjers
Skatīt visus 60 foto
Viesnīcas interjers Royal Lahaina
Viesnīcas interjers
Skatīt visus 60 foto
KARTĒ Royal Lahaina
KARTĒ
Fantastiski
Atrašanās vieta
8,6
Skatīt visus 60 foto Royal Lahaina
Skatīt visus 60 foto
Dzēsts no favorītiem
Fantastiski
Balstoties uz 103 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
8,1
/
10
Fantastiski pakalpojumi
8,4
Atbilstība cenai:7,7
Vietas vērtējums8,6
Tuvākā lidostaKahului lidosta (OGG)
Attālums līdz lidostai26,1 km
  • 650 m no pludmales

  • Bezmaksas WiFi visos numuros

  • Valūtas maiņa

  • Karstais baseins

Numuru veidi
Numurs okeāna pusē ar vienu guļamistabu un viesistabu (Oceanfront 1-Bedroom Suite)
Numurs okeāna pusē ar vienu guļamistabu un viesistabu (Oceanfront 1-Bedroom Suite)
...
  • Numura lielums: 105 m²/1130...
  • Skats: Okeāns
  • 2 divvietīgas gultas un 1 S...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Paaugstināta komforta numurs ar 2 guļamistabām un skatu uz okeānu (2-Bedroom Suite with Ocean View)
Paaugstināta komforta numurs ar 2 guļamistabām un skatu uz okeānu (2-Bedroom Suite with Ocean View)
...
  • Numura lielums: 104 m²/1119...
  • Balkons/terase
  • 2 divvietīgas gultas un 1 S...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Kotedža ar 1 guļamistabu (1 Bedroom Cottage)
Kotedža ar 1 guļamistabu (1 Bedroom Cottage)
...
  • Numura lielums: 105 m²/1130...
  • Skats: Dārzs
  • 1 divvietīga gulta un 1 Kin...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Kotedža ar 2 guļamistabām (2 Bedroom Cottage)
Kotedža ar 2 guļamistabām (2 Bedroom Cottage)
...
  • Numura lielums: 116 m²/1249...
  • Skats: Dārzs
  • 2 divvietīgas gultas un 1 K...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Kotedža ar dārza skatu (Garden View Cottage)
Kotedža ar dārza skatu (Garden View Cottage)
...
  • Numura lielums: 105 m²/1130...
  • Skats: Dārzs
  • 1 King izmēra gulta vai 2 d...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Lanai Suite numurs (Lanai Suite)
Lanai Suite numurs (Lanai Suite)
...
  • Numura lielums: 73 m²/786 k...
  • Skats: Okeāns
  • 1 King izmēra gulta un 1 so...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Kotedža ar skatu uz okeānu (Cottage Ocean View)
Kotedža ar skatu uz okeānu (Cottage Ocean View)
...
  • Numura lielums: 65 m²/700 k...
  • Skats: Okeāns
  • 2 divvietīgas gultas
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Standarta numurs (Standard Room)
Standarta numurs (Standard Room)
...
  • Numura lielums: 32 m²/344 k...
  • Balkons/terase
  • 2 divvietīgas gultas un 1 K...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Aloha Standard Room
Aloha Standard Room
...
  • Numura lielums: 36 m²/388 k...
  • Skats: Dārzs
  • 1 King izmēra gulta vai 2 d...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Aloha Ocean View Room
Aloha Ocean View Room
...
  • Numura lielums: 36 m²/388 k...
  • Skats: Okeāns
  • 2 divvietīgas gultas vai 1 ...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Vai par Royal Lahaina Jums radies jautājums?
Līdz pat 30% letāk ar Agoda Īpašo klientu piedāvājumiem!

Cenas kļūst zemākas brīdī, kad ieejat sistēmā!

Ienāciet sistēmā tūlīt
Vairāk par Royal Lahaina

Vairāk par Royal Lahaina

Apraksts

Parādīt vairāk

Attālumi un nepieciešamais

Redzamie attālumi ir taisnas līnijas attālumi. Realitātē attālums var atšķirties.
Parādīt mazāk

Postavke

Parādīt mazāk

Naktsmītnes viesu uzturēšanās noteikumi

Parādīt mazāk

Noderīga informācija

Parādīt vairāk

Jaunākie klientu komentāri

Agoda atsauksmes (103)Booking.com atsauksmes (1017)
Viesnīcas stāvoklis/tīrība:8,2
Iespējas7,9
Atrašanās vieta8,6
Numurs komforts un kvalitāte7,3
Pakalpojumi8,4
Atbilstība cenai:7,7
Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
Atlasīt viesu komentārus pēc:
Valoda
English
한국어
Svenska
简体中文
vairāk
Numura veids
Tornis ar skatu uz jūru
Numurs ar daļēju okeāna skatu
Izdevīgs 1 guļamistabas piedāvājums
Tornis
vairāk
Parāda 64 pārbaudītu viesu komentārus
1234
9,6
Izcili
Sharon no Jaunzēlande
Ģimene ar lielākiem bērniem
Kotedža ar 2 guļamistabām
Uzturējās4 naktis 2018. gada oktobris
Fantastic Location”
Lovely resort with nice pool and outdoor area. A lot of facilities on site and a short walk to the Whalers Village along the boardwalk or a bus ride into Whalers Village. We stayed in a cottage which was one level and clean and tidy. My only gripe is the air conditioning was very noisey so we had to turn it off at night to get some sleep.
Novērtēts 14 oktobris 2018
9,2
Izcili
Randy no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Aloha Standard Room
Uzturējās vienu nakti 2018. gada oktobris
No-Fee Option in Resort Area”
We stayed at the Royal Lahaina in October 2018. We booked the cheapest room possible online and expected to be on the 2nd floor overlooking a roof. Surprisingly they put us in a 9th floor room with mountain, resort, and some ocean views. It was a large room with a king size bed and balcony. Room 929 was also had a wheelchair accessible bathroom. The resort doesn't charge fees for activities (though there is a $15 parking fee per day). But you have unlimited access to two pools, pool gear like noodles, towels, the beach, and gym. The beach is a long stretch of sand right in front of the hotel. The pools were nice and warm and we spent endless hours in them.
Novērtēts 12 oktobris 2018
10,0
Izcili
Nanci no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Deluxe klases numurs, ar okeāna skatu
Uzturējās2 naktis 2018. gada septembris
Great Location”
For me this hotel is perfect, right on the ocean, great swimming beach, with wonderful snorkeling to the left and to the right. The rooms are large, and clean.
Novērtēts 06 oktobris 2018
8,4
Fantastiski
Angela no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Deluxe klases numurs, ar okeāna skatu
Uzturējās4 naktis 2018. gada septembris
Couple from CA”
Nice hotel with Hawaiian nostalgia. Loved the location, beach, views throughout, and tennis facilities. Service can be improved. Our room was not cleaned 1 day, not much service at outside areas, and long wait in the bar and restaurant. We were in Maui so relaxed with time, but better service would make it more worth the money spent.
Novērtēts 30 septembris 2018
10,0
Izcili
Matthew no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Aloha Ocean View Room
Uzturējās4 naktis 2018. gada septembris
Excellent location with a nice secluded beach ”
Everyone was extremely friendly and the facilities were exceptionally maintained. They have great views and an excellent beach area. I would definitely stay here again.
Novērtēts 20 septembris 2018
2,0
Nicholas no Austrālija
Pāris
Aloha Partial Ocean View Room
Uzturējās4 naktis 2018. gada augusts
Cancelled because of hurricane and wouldn't refund money”
I had to cancel my booking due to a hurricane hitting the island, and the hotel wouldn't refund the money.
Novērtēts 18 septembris 2018
6,4
Labi
David no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Dārzs
Uzturējās2 naktis 2018. gada augusts
Labi”
Garden Units old and outdated. Poor value for the $$
Novērtēts 30 augusts 2018
8,0
Fantastiski
Vittaya no Apvienotā Karaliste
Pāris
Deluxe klases numurs, ar okeāna skatu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada augusts
Ļoti labi”
Pros: staff, upgrade, service, view, and room. Cons: bugs
Novērtēts 06 augusts 2018
10,0
Izcili
George
Ģimene ar maziem bērniem
Deluxe klases numurs, ar okeāna skatu
Uzturējās vienu nakti 2018. gada augusts
thank you Meredith (manager for royal lahaina resort)”
my wife and i went expecting just a staycation for our kids and came away feeling refreshed and ready for a new season. Royal Lahaina manager Meredith sorry didn't get the last name was super helpful and very insightful. thank you team royal lahaina. till next time Aloha
Novērtēts 06 augusts 2018
6,8
Labi
trenton no Amerikas Savienotās Valstis
Biznesa ceļotājs
Dārzs
Uzturējās vienu nakti 2018. gada maijs
In the heart of Kaanapali.”
I got a Garden View Room, which was a studio room in House-like structure. I had two queen beds, one bed was extremely soft, one bed was firm. Sheets, pillows clean. Shower and toilets were clean. TV, two chairs, plus two lounge chairs on lanai. Lanai overlooked golf course. Two pools on property. Property is on the beach. Pool bar and restaurant on site. Friendly staff. I am from Oahu and I was on Maui for business, so I mean, the hotel is perfect for out of town vacationers. It's your typical Hawaiian hotel (not in a bad way).
Novērtēts 20 maijs 2018
3,2
Darren no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar lielākiem bērniem
Dārzs
Uzturējās vienu nakti 2018. gada maijs
Run down poorly designed”
We stayed there one night and we’re dissappointed! Parking is long way from rooms, which makes it a long journey if you want to go out to a restaurant or outing. We tried parking on curb next to room but were told off by security. Bathroom shower was low quality and dangerous as taps turned in opposite directions to each other and subsequently our kids almost got burnt. It was quite noisy with staff driving past in golf buggies and other guests transiting. Otherwise it seemed quite run down. The best points were it was a short walk from a nice sandy beach and seemed to be relatively safe.
Novērtēts 16 maijs 2018
Aloha, We are very sorry you did not have an enjoyable stay. It is our top priority every guest enjoys their vacation. We hope the situations you ran into did not ruin your entire vacation that has created memories for a lifetime. Nonetheless, we are very sorry for everything. The Royal Lahaina Resort has a great location as you mention, and in actuality our property is quite small compared to others. Everything is conveniently located relatively close in comparison to others. In addition, we do not have resort fees which others do, and can add up quite a bit. All our units in the main tower have been renovated and our cottages are in the process of being renovated. We hope you allow us the opportunity to welcome you back in the near future and allow us another opportunity to show you our improvements. Mahalo for taking the time to comment, as we take every comment extremely seriously.
Show more
Royal Lahaina
8,8
Fantastiski
Rita no Amerikas Savienotās Valstis
Solo ceļotājs
Kotedža ar dārza skatu
Uzturējās3 naktis 2018. gada marts
Great place “old Hawaii feel” ”
I would have liked another hot tub and a microwave in the unit
Novērtēts 04 aprīlis 2018
7,6
Ļoti labi
Simone no Austrālija
Grupa
Aloha Ocean View Room
Uzturējās3 naktis 2018. gada marts
Great mini stay in Maui ”
Beach front access. Amazing beach. Close walk to local shops and a small outlet shopping area.
Novērtēts 22 marts 2018
8,4
Fantastiski
MICHAEL no Filipīnas
Pāris
Standarta numurs
Uzturējās3 naktis 2018. gada februāris
Needs updating in many areas but still works well”
The biggest pro is the excellent location and the biggest con is the building is showing its age in many areas. Food prices in the restaurant are reasonable and food quality is good.
Novērtēts 20 februāris 2018
10,0
Izcili
jihyun no Dienvidkoreja
Solo ceļotājs
Aloha Ocean View Room
Uzturējās3 naktis 2018. gada februāris
nice place to rest”
nice resort with beutiful beach
Novērtēts 12 februāris 2018
9,6
Izcili
Rose no Apvienotā Karaliste
Pāris
Aloha Ocean View Room
Uzturējās6 naktis 2017. gada oktobris
AMAZING!”
What a beautiful hotel and stunning views as right on the beach. Staff were awesome, rooms are a great size, their pool is lovely, you can hire cabanas on the beach. It's a little far from the main strip so you do need to be able to drive or get a cab. Uber sorted us out for about 10 bucks.
Novērtēts 08 janvāris 2018
2,8
Dina no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Aloha Standard Room
Uzturējās vienu nakti 2017. gada oktobris
Good location ,too expensive for a motel like room/amenity, not friendly staff and ”
Need a major upgrade to a very nice location. Not a clean place, ants everywhere , bathroom is rusted on the ceiling and very small. Request for a king bed and we received 2 full size bed. For a married couple we slept in one full size bed.
Novērtēts 21 oktobris 2017
9,6
Izcili
Leydy no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Aloha Partial Ocean View Room
Uzturējās2 naktis 2017. gada augusts
Beautiful landscape ”
Location is everything.
Novērtēts 03 septembris 2017
10,0
Izcili
Meggie no Amerikas Savienotās Valstis
Pāris
Kotedža ar dārza skatu
Uzturējās5 naktis 2017. gada jūlijs
Only downside is that we didn't stay longer!”
We stayed in one of the free standing units and it was perfect, exactly what we wanted and easily accessible to Lahaina town and other small towns nearby.
Novērtēts 27 jūlijs 2017
5,2
Paul no Austrālija
Pāris
Aloha Ocean View Room
Uzturējās2 naktis 2017. gada jūlijs
Misses the mark ”
This property for its price point misses the mark as decor and amenities are tired and dated. This is a shame a beachside location is great and the water quality beautiful. But....two swimming pools with lounges and not one shade umbrella ?! Great to fall asleep with the sound of the surf ...but housekeeping not very thorough , peeling paint in Ocean front room and silicone residue around old fashioned under bench vanity basin . No mini bar available in room fridge ? ...all at the nearly $500 per night mark ....not good enough
Novērtēts 19 jūlijs 2017
1234
Šī ir populāra naktsmītnes. Nepalaidiet garām!

Atpakaļ uz meklēšanas rezultātiem

Atpakaļ uz numuru izvēlni

|

Noraidīt