Sandalwood Hotel & Retreat
Sandalwood Hotel & Retreat
Skatīt visus 33 foto
kompakts paaugstināta komforta numurs - Viesistaba Sandalwood Hotel & Retreat
kompakts paaugstināta komforta numurs - Viesistaba
Skatīt visus 33 foto
Vestabils Sandalwood Hotel & Retreat
Vestabils
Skatīt visus 33 foto
Peldbaseins Sandalwood Hotel & Retreat
Peldbaseins
Skatīt visus 33 foto
Peldbaseins Sandalwood Hotel & Retreat
Peldbaseins
Skatīt visus 33 foto
KARTĒ Sandalwood Hotel & Retreat
KARTĒ
Ļoti labi
Atrašanās vieta
7,0
Skatīt visus 33 foto Sandalwood Hotel & Retreat
Skatīt visus 33 foto
Dzēsts no favorītiem

Sandalwood Hotel & Retreat

Ļoti laba vieta
Skatīt, kas atrodas tuvumā
Ļoti labi
Balstoties uz 122 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
7,8
/
10
Atbilstība cenai:8,1
Attālums līdz pilsētas centram8.0 Km
Vietas vērtējums7,0
Tuvākā lidostaGoa International Airport (GOI)
Attālums līdz lidostai8,6 km
  • Lidostas transfērs

  • 930 m no pludmales

  • Valūtas maiņa

  • Bezmaksas WiFi visos numuros

Numuru veidi
8,2
Lieliski
Numura komforts un kvalitāte
luksusa dzīvoklis augstākajā stāvā, guļamistaba (Penthouse Bedroom)
luksusa dzīvoklis augstākajā stāvā, guļamistaba (Penthouse Bedroom)
...
  • Numura lielums: 93 m²/1001 ...
  • Skats: Dārzs
  • 2 divvietīgas gultas un 2 Q...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
1 guļamistabas Suite numurs (1 Bedroom Suite)
1 guļamistabas Suite numurs (1 Bedroom Suite)
...
  • Numura lielums: 50 m²/538 k...
  • Skats: Dārzs
  • 1 Queen izmēra gulta
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
pirmās klases paaugstināta komforta numurs (Deluxe Premier)
pirmās klases paaugstināta komforta numurs (Deluxe Premier)
...
  • Numura lielums: 41 m²/441 k...
  • Skats: Dārzs
  • 2 vienvietīgas gultas vai 1...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Double Or Twin One Bedroom
Double Or Twin One Bedroom
...
  • Numura lielums: 50 m²/538 k...
  • Smēķēt atļauts
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
kompakts paaugstināta komforta numurs (Deluxe Compact)
kompakts paaugstināta komforta numurs (Deluxe Compact)
...
  • Numura lielums: 21 m²/226 k...
  • Skats: Dārzs
  • 2 vienvietīgas gultas vai 1...
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Standarta numurs ar divvietīgu vai 2 vienvietīgām gultām (Double Or Twin Standard)
Standarta numurs ar divvietīgu vai 2 vienvietīgām gultām (Double Or Twin Standard)
...
  • Numura lielums: 93 m²/1001 ...
  • Smēķēt atļauts
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Double Or Twin Premium
Double Or Twin Premium
...
  • Numura lielums: 41 m²/441 k...
  • Smēķēt atļauts
Norādīt datumus, lai redzētu cenas
Room Capacity 8
Room Capacity 8
...
    Norādīt datumus, lai redzētu cenas
    Twin standarta numurs (Twin Standard)
    Twin standarta numurs (Twin Standard)
    ...
      Norādīt datumus, lai redzētu cenas
      Basic Double/Twin
      Basic Double/Twin
      ...
        Norādīt datumus, lai redzētu cenas
        Vai par Sandalwood Hotel & Retreat Jums radies jautājums?
        Līdz pat 30% letāk ar Agoda Īpašo klientu piedāvājumiem!

        Cenas kļūst zemākas brīdī, kad ieejat sistēmā!

        Ienāciet sistēmā tūlīt
        Vairāk par Sandalwood Hotel & Retreat

        Vairāk par Sandalwood Hotel & Retreat

        Apraksts

        Parādīt vairāk

        Attālumi un nepieciešamais

        Redzamie attālumi ir taisnas līnijas attālumi. Realitātē attālums var atšķirties.
        Parādīt mazāk

        Postavke

        Parādīt mazāk

        Kas tuvumā

        Redzamie attālumi ir taisnas līnijas attālumi. Realitātē attālums var atšķirties.
        Parādīt vairāk

        Naktsmītnes viesu uzturēšanās noteikumi

        Parādīt mazāk

        Noderīga informācija

        Parādīt vairāk

        Svarīgs paziņojums

        Lūdzu, ņemiet vērā, ka valdības veikto izmaiņu nodokļu struktūras izmaiņu rezultātā tiks pārskatīti nodokļi, kas attiecas uz visām rezervācijām un tiks iekasēti papildus, izrakstoties no viesnīcas.

        Jaunākie klientu komentāri

        Agoda atsauksmes (122)Booking.com atsauksmes (369)
        Viesnīcas stāvoklis/tīrība:8,1
        Iespējas7,0
        Atrašanās vieta7,0
        Numurs komforts un kvalitāte8,2
        Pakalpojumi8,1
        Atbilstība cenai:8,1
        Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
        Atlasīt viesu komentārus pēc:
        Valoda
        English
        Deutsch
        한국어
        Português (PT)
        vairāk
        Numura veids
        kompakts paaugstināta komforta numurs
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        1 guļamistabas Suite numurs
        luksusa dzīvoklis augstākajā stāvā, guļamistaba
        Parāda 114 pārbaudītu viesu komentārus
        12345
        3,6
        Sukesh no Indija
        Grupa
        kompakts paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās vienu nakti 2018. gada februāris
        Unpleasant experience ”
        Do not trust this hotel. I had booked multiple room online for a wedding and the hotel cancelled the room in the last moment without asking me. Then they asked for credit card info and full payment before I arrived for all rooms which I gave them then the hotel was trying to use my card online or given out my credit card details where I had a unknown transaction attempt online for huge cost. Hotel management did not care when explained it to them, not even a sorry. The reply was they are allowed to cancel booking at anytime and I can’t do anything about it. These guys are frauds. Do not book this hotel.
        Novērtēts 03 oktobris 2018
        8,0
        Fantastiski
        Ian no Apvienotā Karaliste
        Pāris
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās vienu nakti 2018. gada februāris
        No transfers available ”
        All the websites said an airport shuttle was available, but this is not true.
        Novērtēts 05 februāris 2018
        7,2
        Ļoti labi
        Ian no Apvienotā Karaliste
        Pāris
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās2 naktis 2018. gada janvāris
        No shuttle bus”
        I booked this hotel as I was told there was a shuttle bus, but unfortunately not
        Novērtēts 21 janvāris 2018
        9,2
        Izcili
        Anna
        Pāris
        1 guļamistabas Suite numurs
        Uzturējās4 naktis 2017. gada novembris
        Izcili”
        The staff are very attentive, check in was a breeze. The restaurant has a variety of food, breakfast buffet was good, I had fresh pancakes each morning. Beds are very comfortable. There is a pool with a small area for babies, a pool table and separate bar area. A 4 minute walk from the property is a cove with small beach, the property has some sun beds with umbrellas. There is a hotel security guard with the beds so that you can leave your stuff and enter the sea if you wish. We thoroughly enjoyed our stay and would recommend.
        Novērtēts 05 decembris 2017
        2,4
        Riazuddin
        Ģimene ar maziem bērniem
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās3 naktis 2017. gada novembris
        Pathetic service and staff... not even spoon or knife offered with bread butter.. ”
        Pathetic service and staff... not even spoon or knife offered with bread butter.. They expect us to apply butter with fingers or with what
        Novērtēts 28 novembris 2017
        5,6
        Manu no Indija
        Biznesa ceļotājs
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās5 naktis 2017. gada novembris
        Stayed for 5 days for Business Purpose”
        I had booked for a Double Premium room through Agoda and when I checked in Sandalwood provided me with a Double Standard room (I did not know that the room was Standard untill i saw the room). After seeing the size of the room, i informed the manager that this was not what i had booked. But he claimed that what he had given me was indeed Premium room (but it was actually Standard room). Then I had to show him the images listed in Agoda to show the difference between Premium and standard. He tried to justify saying it was a mistake in Agoda website. Then I showed him the same room differences in other websites like makemytrip and expedia and he agreed finally. And after long session of convincing I got my desired room. Overall not a very happy experience.
        Novērtēts 21 novembris 2017
        8,8
        Fantastiski
        Sue no Austrālija
        Pāris
        kompakts paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās8 naktis 2017. gada septembris
        Fantastiski”
        I would highly recommend this hotel to anyone. The staff were very friendly. The room and amenities were very clean. The food was of excellent quality. Breakfast included was definitely the way to go. The pool (although being renovated while I was there) was lovely. They offered pool service at neighbouring property. A very close walk to the beach. The only issue was the distance from the main town - this cost $17 aud a day to get in and back. If you just want to relax and not do much then this place is perfect.
        Novērtēts 27 septembris 2017
        10,0
        Izcili
        Pritam no Indija
        Pāris
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās4 naktis 2017. gada aprīlis
        Just Awesome !!”
        Just Awesome !!
        Novērtēts 28 aprīlis 2017
        5,6
        Christopher no Singapūra
        Grupa
        kompakts paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās4 naktis 2016. gada novembris
        Decent place, but with some serious defects”
        The location is far from the good beaches or any facilities. The rooms were fine, but the attention to customer needs are terrible. One the first night, my room had no hot water. I called the reception and nobody picked up the phone. Seems that you can't get anybody's attention late at night. I was forced to shower with cold water. The next day I complained 3 times before they turned the hot water on. At the 3rd time, I stayed in the room with the maintenance folks to ensure they did their jobs. WTF? The next day, they turned the water OFF till 1pm for maintenance work. Which bloody moron turns off water to the guests' rooms in the morning when the guests are washing up to prepare for the day? I was pissed. To make things worse, I and 2 others in our group had food poisoning at their restaurant, which made me sick for 3 days. One of the dishes tasted strangely sour, and when we asked the waiter, he claimed it was supposed to be sour. Turns out the dish has turned bad. Bloody idiots!!!
        Novērtēts 14 janvāris 2017
        3,6
        Manoj no Singapūra
        Ģimene ar maziem bērniem
        kompakts paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās4 naktis 2016. gada novembris
        Very bad food quality got food poisioning”
        4 out of 5 people in my family got food poisoning by eat at the hotel restaurant. when we told them the response was .. "oh ok". They perhaps did nothing to change anything.
        Novērtēts 27 decembris 2016
        8,0
        Fantastiski
        Alakesh no Indija
        Grupa
        1 guļamistabas Suite numurs
        Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
        Goa Visit”
        Good Stay
        Novērtēts 07 septembris 2016
        6,4
        Labi
        Alok no Indija
        Ģimene ar maziem bērniem
        1 guļamistabas Suite numurs
        Uzturējās3 naktis 2016. gada maijs
        Staying at Sandalwood resort for 3 days”
        Staying was good, very clean place to stay and well maintained property. Staff over there are very nice but the charges for f&b is very expensive , dat too without adding any vat and surcharges.
        Novērtēts 19 maijs 2016
        8,3
        Fantastiski
        Jaime no Malaizija
        Ģimene ar lielākiem bērniem
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās2 naktis 2016. gada marts
        pleasant stay”
        spacious room, friendly staff, private beach
        overall the stay was good. However the location of the hotel is a bit far from the public areas. It has a private beach where you can relax. The rooms were good and spacious however there was an issue with the water heater temperature could not be controlled and it gets too hot. The staffs were helpful and friendly.
        Novērtēts 14 marts 2016
        3,7
        clyde no Austrālija
        Ģimene ar maziem bērniem
        kompakts paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās2 naktis 2015. gada decembris
        Overrated ( does not meet western standards )”
        from the review prior to booking i was given the impression that Dona Pola was one of the best places to stay in GOA, i was extremely disappointed , I looked at the reviews after checking in and realized that 90% of reviews were given from local travelers , room was small and dull nothing to like really does not meet western standards even as a one star
        Novērtēts 10 janvāris 2016
        6,0
        karan no Indija
        Pāris
        kompakts paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās2 naktis 2015. gada decembris
        Reception is always staring at you don't know why?”
        1) Room size is good but no hot water 2) A.c. little old need to be replaced
        Stay was ok we got room at third floor it's ok for us . But there is no elevators in hotel so may be difficult for some people . Everything was fine but I am unable to know why guy at reception was always staring at us which give little strange feeling. Need to be improved
        Novērtēts 22 decembris 2015
        6,3
        Labi
        Philippe no Francija
        Biznesa ceļotājs
        1 guļamistabas Suite numurs
        Uzturējās2 naktis 2015. gada novembris
        very ordinary hotel”
        staff cleanliness value for money
        Everything was alright. Just not fantastic. This hotel is ok, not more. Several power cuts during my stay. Shower impossible to keep at a medium temperature. Either too hot or too cool.
        Novērtēts 23 novembris 2015
        5,3
        Arjun no Šrilanka
        Biznesa ceļotājs
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās4 naktis 2015. gada novembris
        CONVENIENT LOCATION”
        VALUE LOCATION AND COZY
        Novērtēts 20 novembris 2015
        9,0
        Izcili
        Valerie no Malaizija
        Grupa
        kompakts paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās4 naktis 2015. gada novembris
        Not handicap or old people friendly”
        Mr Phillip from F&B was the best. He provided personalized care and service to my elderly mother on a wheelchair especially as she had some dietary requests. All the staff were also very helpful.
        The selection for type of traveler was not relevant to my family. We were adults traveling with our aged mother who has difficulty walking and uses a wheelchair. Upon arrival we were informed that the buildings with suites did not have elevators. Only the building with compact rooms have elevator. So this was a great inconvenience to my elderly mother. Otherwise our stay was generally very pleasant. The rooms and services - both room service and the F&B service were very good. Mr Philip from F&B was especially helpful to my mother and her requests for dietary specials. Overall the staff were very pleasant and helpful.
        Novērtēts 14 novembris 2015
        8,7
        Fantastiski
        Valerie no Malaizija
        Grupa
        1 guļamistabas Suite numurs
        Uzturējās3 naktis 2015. gada novembris
        Not handicap or old people friendly”
        Mr Phillip from F&B was the best. He provided personalized care and service to my elderly mother on a wheelchair especially as she had some dietary requests. All the staff were also very helpful.
        The selection for type of traveler was not relevant to my family. We were adults traveling with our aged mother who has difficulty walking and uses a wheelchair. Upon arrival we were informed that the buildings with suites did not have elevators. Only the building with compact rooms have elevator. So this was a great inconvenience to my elderly mother. Otherwise our stay was generally very pleasant. The rooms and services - both room service and the F&B service were very good. Mr Philip from F&B was especially helpful to my mother and her requests for dietary specials. Overall the staff were very pleasant and helpful.
        Novērtēts 14 novembris 2015
        6,0
        tiwari no Singapūra
        Solo ceļotājs
        pirmās klases paaugstināta komforta numurs
        Uzturējās vienu nakti 2015. gada oktobris
        Hidden corner”
        Quiet, fast check in, prompt room service
        Good mattress, soft pillows, stale fridge, dusty aircon, over priced transport
        Novērtēts 29 oktobris 2015
        12345
        Šī ir populāra naktsmītnes. Nepalaidiet garām!

        Atpakaļ uz meklēšanas rezultātiem

        Atpakaļ uz numuru izvēlni

        |

        Noraidīt