Rezervēt tagad: Suzhou Leeden Hotel

Ļoti labi
Balstoties uz 73 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
7,8
/
10

Reviews of Suzhou Leeden Hotel atsauksmes from real guests

Sniedz pārbaudīti viesi no Agoda
Agoda atsauksmes (73)Booking.com atsauksmes (20)
7,8
/
10
Ļoti labi
Viesnīcas stāvoklis/tīrība:7,9
Iespējas7,5
Atrašanās vieta7,4
Numurs komforts un kvalitāte8,1
Pakalpojumi7,8
Atbilstība cenai:8,3
Visas valodas
Visi ceļotāju tipi (73)
Visi numuru veidi
Parāda 39 pārbaudītu viesu komentārus
2,0
Jiaqing no Ķīna
Solo ceļotājs
Biznesa numurs ar Twin gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada aprīlis

页面上明明有早餐,到酒店被告知没有,如果没有,应该注明没有,而不是写双早”

不推荐

Novērtēts 29 aprīlis 2018

尊敬的宾客您好,我们检查到您的订单是不含早餐的价格。请您联系预订的网站,酒店以收到的订单价格为准,望您理解。我们的价格有不含早和含早,请您根据需求预订。苏州礼顿酒店欢迎您再次入住!

Atbildēti 05 jūlijs 2018
Suzhou Leeden Hotel
8,0
Lieliski
Ming no Ķīna
Pāris
Biznesa numurs ar Twin gultām
Uzturējās vienu nakti 2015. gada marts

Wu”

Wu
Novērtēts 30 marts 2015
7,7
Ļoti labi
wei no Ķīna
Ģimene ar lielākiem bērniem
Uzturējās2 naktis 2013. gada oktobris

酒店客房比较干净”

客房较大、比价干净、工作人员服务态度比较好
Novērtēts 07 oktobris 2013
7,7
Ļoti labi
jiajing no Ķīna
Pāris
Biznesa klases Suite numurs
Uzturējās vienu nakti 2013. gada marts

性价比不错”

地点,房间,性价比还不错

还不错,每次来都常住在这里,性价比比较高,价格便宜,就是周边配套设施比较差,没有什么商场,要步行比较远的举例才能到达餐厅等等。

Novērtēts 08 augusts 2013
7,3
Ļoti labi
jiajing no Ķīna
Pāris
Biznesa klases Suite numurs
Uzturējās vienu nakti 2013. gada februāris

性价比OK”

价格合理

已经是常住客,这次定到的是套房,也才 多元,很划算,不过一进去发现马桶上竟然有血迹,一开始以为是无法擦去的,结果一擦就掉,只好让服务员来清洗与消毒,这种体验很不好,对酒店的卫生清洁情况表示怀疑。

Novērtēts 28 februāris 2013
8,3
Lieliski
jiajing no Ķīna
Solo ceļotājs
Luksusa numurs ar divguļamo gultu
Uzturējās3 naktis 2012. gada decembris

性价比高的酒店”

性价比ok

第2次入住,价格还是非常便宜的,还有赠送一份早餐。这次的床似乎有点小,唯一缺点就是房间里面没有WIFI,周边也没有太多的餐厅。

Novērtēts 06 janvāris 2013
8,3
Lieliski
rie no Japāna
Pāris
Luksusa numurs ar divguļamo gultu
Uzturējās vienu nakti 2012. gada novembris

キレイで大満足!”

部屋がきれい

誕生日にホテルを予約し泊まったのですが、予想以上に部屋がきれいで、ホテルもしっかりしていて、大満足でした!!

Novērtēts 16 decembris 2012
7,7
Ļoti labi
jiajing no Ķīna
Solo ceļotājs
Luksusa numurs ar divguļamo gultu
Uzturējās2 naktis 2012. gada novembris

性价比高”

房间便宜

对于4星级酒店来说,房价比较便宜,也相对比较干净。就是房间内没有WIFI ,只有有线网络。我们下午4点多才出门,结果就没帮我们打扫房间了,打扫的人还打电话问我们什么时候要出门,我说大概4点多,他就露出为难的表情,说这样他怎么打扫房间,我心想,难道我什么时候出门还要配合你打扫房间的时间??有点莫名其妙。

Novērtēts 30 novembris 2012
9,7
Izcili
ran no Ķīna
Pāris
Biznesa numurs ar Twin gultām
Uzturējās vienu nakti 2011. gada augusts

不错的酒店”

餐厅的粤菜非常不错

自驾去看苏州金鸡湖,预订了附近的礼顿酒店,房间整洁,离金鸡湖也不算远, 值得一提的是餐厅的粤菜,非常棒

Novērtēts 30 janvāris 2012
6,3
Labi
Wong no Ķīna
Solo ceļotājs
Biznesa numurs ar Twin gultām
Uzturējās2 naktis 2012. gada jūnijs

早餐豐富地點有點偏僻”

房間算大

酒店去金雞湖李公堤岸很近不用跳標酒店比較偏僻附近沒什麼可逛也沒什麼吃幸好酒店中菜不錯連吃兩個中午味道很好:-)房間沒wifi

Novērtēts 12 jūlijs 2012
8,0
Lieliski
CHOI no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Luksusa numurs ar divguļamo gultu
Uzturējās2 naktis 2016. gada novembris

GOOD ”

넘넘 좋네요 ^^

Novērtēts 29 maijs 2017

尊敬的礼顿贵宾,感谢您的入住及点评。苏州礼顿酒店是广州嘉逸酒店管理集团旗下“礼顿”系列的一家四星精品商务酒店,地处工业园区通园路环府路,背靠娄葑镇政府,毗邻娄葑商业街,位置优越,环境优雅。干净、安静是我们最大的特色。我们会继续努力,服务好每一位顾客。苏礼期待与您再次相逢!

Atbildēti 05 jūlijs 2018
Suzhou Leeden Hotel
4,0
SATAKE no Japāna
Biznesa ceļotājs
Uzturējās2 naktis 2016. gada aprīlis

・・・・・”

朝食の内容がイマイチ。

Novērtēts 21 aprīlis 2016
8,3
Lieliski
Toru no Japāna
Grupa
Luksusa numurs ar divguļamo gultu
Uzturējās vienu nakti 2012. gada decembris

かなり良いです”

サービス全般

ロケーションには難ありかもしれません。 ただ、それ以外はかなり良い印象でした。 小雨の中、タクシーを降りようとした際に傘をさしてくれたり、フロントでの対応など好印象でした。 珍しく着いていた朝食は普通です。

Novērtēts 18 decembris 2012
8,7
Lieliski
Takuma no Japāna
Biznesa ceļotājs
Biznesa numurs ar Twin gultām
Uzturējās3 naktis 2011. gada marts

非常にきれいで、快適でした。”

部屋が広すぎず狭すぎず、ちょうどよかったです。

スタッフも感じがよく、部屋もきれいで満足でした。しかし大通りに面していないのでタクシーが少なく、雨が降るとタクシーがとれないのが難点でした。

Novērtēts 19 marts 2011
5,2
Cheng no Taivāna
Solo ceļotājs
Luksusa numurs ar divguļamo gultu
Uzturējās4 naktis 2018. gada aprīlis

還行”

乾淨整潔但設施較為老舊,地點較偏附近吃的東西不多,服務品質可以再加強!

Novērtēts 02 maijs 2018

尊敬的礼顿贵宾,感谢您的入住及点评。苏州礼顿酒店是一家准四星的精品商务酒店,位置优越,环境优雅。干净、安静是我们最大的特色。酒店附近有很多便民设施,超市、银行等,步行3-5分钟可到达汇集各种特色美食和娱乐为一体的南北摆宴街。苏州礼顿酒店欢迎您的再次光临!

Atbildēti 05 jūlijs 2018
Suzhou Leeden Hotel
8,8
Lieliski
TSAI no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Biznesa numurs ar Twin gultām
Uzturējās vienu nakti 2018. gada marts

Lieliski”

除了出入需要搭出租車外,一切都很好。

Novērtēts 21 marts 2018

尊敬的礼顿贵宾,感谢您的入住及点评。苏州礼顿酒店位于工业园区通园路环府路上,距离金鸡湖仅需10分钟左右车程,上高架快速方便。周边有娄葑街道、环府路、南摆宴街、娄葑医院等多个公交站,交通十分便利。从酒店附近可以坐204、307、202路等多条公交到达市区。感谢您的反馈及认可,我们会再接再厉。苏州礼顿酒店真诚期待您的再次光临!

Atbildēti 05 jūlijs 2018
Suzhou Leeden Hotel
5,2
MEI no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Elites klases, ar karalienes gultu
Uzturējās vienu nakti 2017. gada novembris

有機場接送”

在晚上11:20無高鐵,,有機場接送的飯店非常重要

Novērtēts 07 decembris 2017

尊敬的宾客您好,如果您需要派车接送,请提前联系我们,安排好行程。苏州礼顿酒店欢迎您的再次光临!

Atbildēti 05 jūlijs 2018
Suzhou Leeden Hotel
10,0
Izcili
Yu no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Luksusa numurs ar divguļamo gultu
Uzturējās vienu nakti 2015. gada marts

整齊,清潔,安靜。”

整齊,清潔,安靜。
Novērtēts 12 aprīlis 2015
8,3
Lieliski
CHIH no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Biznesa klases Suite numurs
Uzturējās vienu nakti 2013. gada oktobris

美麗的江南水鄉”

房間大且舒適, 整潔

Leeden鄰近科技園及蘇州工業園區,商務交通便捷,房間寬敞且整潔舒適, 以商務酒店而言是相當不錯的選擇.

Novērtēts 27 oktobris 2013