Villa Alves
Villa Alves
Skatīt visus 27 foto
Peldbaseins Villa Alves
Peldbaseins
Skatīt visus 27 foto
Peldbaseins Villa Alves
Peldbaseins
Skatīt visus 27 foto
 Villa Alves
Skatīt visus 27 foto
 Villa Alves
Skatīt visus 27 foto
KARTĒ Villa Alves
KARTĒ
Fantastiski
Atrašanās vieta
8,3
Skatīt visus 27 foto Villa Alves
Skatīt visus 27 foto
Dzēsts no favorītiem
Agoda Homes
Fantastiski
Balstoties uz 10 atsauksmesSkatiet, ko viesi teikuši
8,6
/
10
Izcila tīrība
9,3
Atbilstība cenai:8,5
Vietas vērtējums8,3
Agoda Homes
Baudiet plašumu un vietējo apkārtni
ar šo Agoda Homes naktsmītni.
  • Visa māja/dzīvoklis
  • 6 viesi
  • 3 guļamistabas
  • 2 vannas istabas
  • 150 m²/1615 kv.pēdas
Līdz pat 30% letāk ar Agoda Īpašo klientu piedāvājumiem!

Cenas kļūst zemākas brīdī, kad ieejat sistēmā!

Ienāciet sistēmā tūlīt
  • Baseins 

  • Bezmaksas stāvvieta 

  • Der ikvienam!

  • Visa telpa Jums

Apraksts

Neatkarīgi no tā, vai Jūs esat tūrists vai ceļojat biznesa darīšanās, Villa Alves ir lieliska nakšņošanas izvēle, ja apmeklējat Karvoeiro. No šīs vietas viesi ir viegli pieejams viss, ko piedāvā dzīvīgā pilsēta. Pateicoties ērtajai atrašanās vietai, viesnīca nodrošina vieglu nokļūšanu pilsētas noteikti apskatāmajiem objektiem. Villa Alves piedāvā nevainojamu servisu un visas pamata ērtības prasīgiem ceļotājiem. Lai nosauktu dažas no viesnīcas iespējām, šeit būs automašīnu stāvvieta. Viesnīcu piedāvājumi ir rūpīgi izstrādāti līdz augstākajai komforta pakāpei. Dažos numuros viesu ērtībai pieejams privātais baseins, balkons/terase, televizors, ledusskapis, mikroviļņu krāsns. Viesnīcas rekreācijas iespējas, kas iekļauj golfa korts (3 km attālumā), atklāts baseins, dārzs, ir radītas atpūtai un relaksācijai. Izbaudiet nesalīdzināmus pakalpojumus un patiesi prestižu adresi Villa Alves.

Guļvietu izkārtojums

  • Guļamistaba 1:1 vienvietīga gulta, 2 King izmēra gultas, 7dīvāni
    vai4dīvāni, 1 King izmēra gulta, 1 vienvietīga gulta

Iespējas

Parādīt vairāk

Noderīga informācija

Reģistrēšanās/Izrakstīšanās

Reģistrēšanās no: 10:00
Reģistrēties līdz: 23:00
Izrakstīties no: 07:00
Izrakstīties līdz: 13:00

Svarīgs paziņojums

Please let the property know your expected arrival time in advance. You can use the Special Requests box when booking or contact the property. Please note that a prepayment of 25% of the total amount will be charged on the day of booking. That payment is made by bank transfer. Villa Alves will contact guests with further information regarding prepayment procedures. The remaining 75% will be charged 21 days before arrival. License number: 25173/AL
ATLASĪT DATUMU, SKATĪT CENAS

Īstu viesu atsauksmes par Villa Alves

Booking.com atsauksmes (10)
8,6
/
10
Fantastiski
Viesnīcas stāvoklis/tīrība:9,3
Iespējas8,5
Atrašanās vieta8,3
Numurs komforts un kvalitāte8,0
Pakalpojumi9,3
Atbilstība cenai:8,5
Verificētas atsauksmes nodrošina Booking
Visas valodas
Visi ceļotāju tipi (10)
Skatīt visas atsauksmes
Villa Alves
×
Reģistrēties. Iziet.
Agoda pieredze. Jo Jūsu numurs ir tikai sākums.

  • Lieliska vieta