Labi 7,3
balstoties uz 147 atsauksmēm

Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Labi



no 147 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 6,8
  • Iespējas 7,5
  • Atrašanās vieta 8,6
  • Numuru ērtums/standarti: 7,3
  • Pakalpojumi 7,4
  • Atbilstība cenai: 7,4
  • Ēdiens/ēdināšana: 6,2
Atlasīt pēc

Joyce no Singapūra
Pāris
1 guļamistaba
Uzturējās2 naktis 2015. gada septembris
very bad hotel
only the view from the room is good
Very poor service, the lady at front desk was very unfriendly. The hotel location at top of hill, we have to carry luggage all the way up and nobody helps! The walkway is so dirty! Will never ever stay again!
Novērtēts 28 septembris 2015

Hugh no Austrālija
Individuāls ceļotājs
Studio numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās8 naktis 2015. gada augusts
Great view
View, Size of room, Cooking facilities
I had a studio apartment which was spacious and comfortable. The only down side was that I was in Florin block which was right at the top of the very steep hill. Hard work walking up.
Novērtēts 18 augusts 2015

donald no Austrālija
Pāris
Studio numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās7 naktis 2015. gada jūlijs
pleasant time at airlie beach
view,staff helpfulness,closeness to main shopping street ,
The quality of the room was what you would expect from a three star establishment.In future we would upgrade and expect a flasher establishment.
Novērtēts 04 augusts 2015

Peter no Austrālija
Pāris
Studio numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās8 naktis 2015. gada jūnijs
great
location friendly & helpful staff great food
great
Novērtēts 16 jūnijs 2015

josephin no Austrālija
Pāris
Studio numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās3 naktis 2015. gada jūnijs
Wouldn't recommend, room old, needs work
Location,view, friendly staff
Would not go again we had a room that interconnected with another room which we didn't know people and paper thin walls we could hear other guests felt like no privacy ..room old and dated needs to be renovated ..good view of ocean.
Novērtēts 12 jūnijs 2015

Russell no Jaunzēlande
Pāris
Studio numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās4 naktis 2015. gada maijs
More a hostel than resort...
The view.
Late arrival and the studio room was unclean, hairs in the bathroom, dripping dirty taps, old mismatched furnishings and more. Totally substandard accommodation. My after-hours complaint secured another studio room which had at least been painted in recent years. I addressed my complaints to the Terraces manager who noted my concerns. The pool and bar area is open to the locals and backpackers, my opinion is the place is more a hostel than a resort.
Novērtēts 01 jūnijs 2015

Cathie no Austrālija
Pāris
1 guļamistaba
Uzturējās5 naktis 2015. gada maijs
Relaxed Getaway
Location, friendly staff and facilities
The resort was very well priced and located near Everythng. Staff were friendly and very helpful. Views were amazing. Room was comfortable and clean.
Novērtēts 17 maijs 2015

Snezana no Austrālija
Grupa
Studio numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās3 naktis 2015. gada maijs
Whitsunday Terraces resort
Location, clean sheets and towels
Novērtēts 14 maijs 2015

Emma no Austrālija
Grupa
Studio numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās2 naktis 2015. gada maijs
Alright
Close to everything, lovely staff
Our room was terrible. Right over the bar and we had a lot of trouble sleeping. The reception wasn't open for us to request another room.
Novērtēts 11 maijs 2015

Ehsan no Austrālija
Pāris
Studio numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās3 naktis 2015. gada maijs
The best location
1:swimming pool and spa 2: friendly staff 3: the pool side bar
Novērtēts 09 maijs 2015


1

Izvēlēties lojalitātes programmu

PointsMAX
Valoda
Lojalitātes programma A Lojalitātes programma A
Lojalitātes programma B

Izvēlnē klikšķiniet uz PointsMAX un izvēlieties iemīļotāko lojalitātes programmu.

2

Izvēlēties punktu piedāvājumu

Viesnīcas numurs A
Numura informācija
Iegūt
5000 punkti

Izvēlieties numuru un punktu iespējas Jūsu izvēlētajai rezervācijai.

3

Norādīt biedra ID

Pases izdošanas valsts
Programmas biedra ID
1234

Norādiet biedra numuru Jūsu izvēlētajai programmai, kad pabeidzat rezervāciju. Punkti var tikt pievienoti Jūsu kontam pēc tam, kad izejat no sistēmas.

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: