Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 1497 ulasan
  • Kebersihan 8.3
  • Kemudahan 7.1
  • Lokasi 7.1
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.9
  • Perkhidmatan 8.0
  • Berbaloi dengan harga 8.2
  • Makanan/Tempat Makan 6.3
Saring ikut

esther dari Malaysia
Pelancong bisnes
Deluxe King
Menginap 2 malam di April 2014
comfortable and nice room
near to shopping center and food
Diulas 14 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mohd dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap 3 malam di April 2014
Spacious n comfortable room
Comfort,clean,relax
Room are spacious.the hotel is attached with a shopping mall.easy to find restaurant and a grocery store
Diulas 14 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Helen dari Malaysia
Pelancong bisnes
Deluxe King
Menginap 2 malam di Januari 2014
Beautifully renovated room with modern facilities
Wi-Fi, Convenient Store nearby, Beautiful room Interior
Beautifully renovated room with modern touch on the room interior and modern facilities. Value for money! Attentive staff. Great Wi-Fi. Clean room & toilet. Comfortable bed. A mini mart is available at the lower ground floor.
Diulas 13 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lay dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe King
Menginap satu malam di Mei 2014
Will stay in this hotel again
Big room, great price and friendly staff
Diulas 09 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lay dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe King
Menginap satu malam di Mei 2014
Big room, Friendly staff
A lot of food stalls near the hotel, the room is big and staff are friendly
Diulas 09 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Diana dari Singapura
Kumpulan
Deluxe King
Menginap 2 malam di Mei 2014
Love the location and the staff were friendly
Location and Comfortable room
This was my 2nd time staying there. I love the location of the hotel and the bed is very comfortable. However during this stay, I encounter poor service. I went back to the hotel at 2am on my last night there only to find that my room had no lights, I went down to the front desk and they said they will send someone up. I waited for at least half an hour before I made a phone call down. Again they said they will send someone up. I must have waited for another half and hour before I eventually went to sleep. No one ever came.
Diulas 07 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mohd dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Suite Superior
Menginap 3 malam di April 2014
Comfortable living
Bed,toilet,shops
A nice place to stay. Spacious with large lcd tv and king size bed. Definitely will come and stay there again
Diulas 06 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

TAY dari Malaysia
Kumpulan
Premier
Menginap satu malam di April 2014
Pleasant stay
Clean, spacious & affordable
I had a pleasant stay at this hotel. Room is clean and spacious.
Diulas 04 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ling dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Premier
Menginap satu malam di Mei 2014
good
clean,comfort,nice
Diulas 04 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Daphany dari Malaysia
Pasangan
Suite Superior
Menginap satu malam di Mei 2014
Good stay, will stay here again.
Clean, nice view, value for money
Comfortable, decent place, spacious, newly carpeted flooring and very satisfied. It was pleasant stay.
Diulas 03 Mei 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: