Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 628 ulasan
  • Kebersihan 7.7
  • Kemudahan 5.7
  • Lokasi 7.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.7
  • Layanan Kakitangan 7.9
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 6.4
Saring ikut

Lee dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Queen Single
Menginap satu malam di April 2013
comfy stay in kuching
big room, cable TV, city view
Tower B is much more older... the staff upgraded me to a very big room with 2 double beds even i'm a solo traveller. over all is not bad, will consider to stay again if i hv the chance to go kuching again :)
Diulas 13 Ogos 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ferry dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Queen Single
Menginap 2 malam di Ogos 2013
large room hotel
large room, close to shopping area, free wifi
we're very satisfied about the room of the hotel, it has very large room and the has one queen bed and one single bed.
Diulas 10 Ogos 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Loh dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe Twin
Menginap satu malam di Januari 2013
Nice bed
Good Location near town area and nice bed n washroom
good location which near to town area.spacious room and spacious washroom.the bed is nice to sleep.the only problem is the lift.management,pls do sth to the lift.thanks
Diulas 05 Ogos 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mun dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe Queen Single
Menginap 2 malam di Julai 2013
Clean, big room, city center n value for money
Big room, clean and value for money
Comfortable and big room. Value for money and easy to get to the nearby restaurant. Nearby to the airport and definetly will recommend it to friends. Awesome!
Diulas 31 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lee dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe Queen Single
Menginap 2 malam di Julai 2013
Good place.
Staff performance, good location, reasonable price
i like this hotel, very clean and very big room, convenience of traffic transport.
Diulas 31 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kelvin dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe Queen Single
Menginap 2 malam di Julai 2013
Comfortable and clean room with nice view
Comfortable, clean and quiet, but most important for me is the free WIFI
Good, I'm happy about it. But only the wifi is slow.
Diulas 30 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kelvin dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe Queen Single
Menginap satu malam di Julai 2013
Comfortable and clean room with nice view
comfortable, clean and quiet, but most important for me is the free WIFI
comfortable, clean and quiet, but most important for me is the free WIFI but too bad, the wifi very the slow, overall is still alright.
Diulas 30 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Siew dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Queen Single
Menginap satu malam di Julai 2013
I feel good stay in & sleep well.
Room is big, clean & comfortable.
Stay at the 360 Urban Resort Hock Lee Center are near to the Kuching Festival, its easy to have dinner there. The security there is well, no disturb at night time. Good.
Diulas 30 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Rony dari Indonesia
Pasangan
Deluxe Twin
Menginap satu malam di Julai 2013
Easy , Nice and Comfort
near shopping center , best value , friendly staff
we r happy with the room rate , but some furnitur are getting old , and sometimes not work properly .., lift door out of service....please take action of it .
Diulas 26 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Walter dari United Kingdom
Pasangan
Deluxe Queen Single
Menginap 7 malam di Jun 2013
very convenient hotel
location and price
very convenient and great shuttle service to the city centre
Diulas 22 Julai 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: