Tempah Sekarang: Amara Motel Langkawi

Bagus
Berdasarkan 354 ulasanLihat ulasan tetamu
6.3
/
10

Reviews of Amara Motel Langkawi Ulasan from real guests

Disediakan oleh pengunjung sahih dari Agoda
Ulasan Agoda (354)Ulasan Booking.com (168)
6.3
/
10
Bagus
Kebersihan5.9
Kemudahan5.3
Lokasi7.1
Kualiti dan keselesaan bilik6.5
Perkhidmatan6.3
Berbaloi dengan harga6.9
Semua bahasa
Semua jenis pengunjung (354)
Semua jenis bilik

Tunjuk ulasan yang menunjukkan 

Tunjuk 208 komen dari tetamu sebenar
8.8
Cemerlang
SITI dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap satu malam di Jun 2018

Great place to stay. Worth of money.”

Spacious room. Friendly staff. Overall OK.

Diulas 23 Jun 2018
10.0
Menakjubkan
mohd dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di Disember 2012

Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman”

Berdekatan dengan pekan kuah dan banyak kedai makan.

Saya dan pasangan sangat berpuas hati dengan perkhidmatan hotel yang diberi. Lokasinya juga sangat dekat dengan pekan kuah dan staf yang berkhidmat memberi kerjasama yang baik. Sangat digalakkan untuk pengunjung yang datang untuk berbelanja. Kerana harga hotel yang murah dan wang dapat digunakan untuk berbelanja lebih di Langkawi. Juga mudah untuk akses ke pasar malam dan juga ke tempat lain. Kedai makan juga banyak di sekeliling hotel. Kawasan yang bersih, hotel yang bersih dan harga yang sangat murah dan mampu didiami oleh banyak golongan. Selesa dan digalakkan untuk keluarga.

Diulas 03 Januari 2013
9.0
Menakjubkan
Norhaidah dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Single
Menginap 2 malam di Disember 2012

Sangat mesra pelanggan. staff yang sanagt membantu”

harga yang berpatutan

hotel Amara sangat sesuai untuk pelancong yang ingin mendapatkan haraga yang murah dan selesa, staff sangat mesra dan membantu pelanggan yang memerlukan perkhidmatan dan maklumat tentang Langkawi dan ia bersih dan selesa.

Diulas 18 Disember 2012
6.0
Afiq dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Single
Menginap 3 malam di Mac 2018

ok.”

dekat dgn kedai makan

Diulas 26 Jun 2018
9.2
Menakjubkan
WAN dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Mei 2018

big room but aircond is not cold enough”

very cheap rate and near Dataran Lang. but the aircond is need to be overhaul since it is not cold

Diulas 06 Mei 2018
9.6
Menakjubkan
hasliza dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Mac 2018

RECOMMANDED!!”

Berhampiran dgn jeti Kuah, tmpt membeli coklat dan dataran helang. sgt strategik dan berbaloi

Diulas 27 April 2018
10.0
Menakjubkan
Mumtaz dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Single
Menginap satu malam di Mac 2017

bagus ”

bagus

Diulas 16 Disember 2017
8.7
Cemerlang
abdul dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe King
Menginap 2 malam di Januari 2015

Sangat berbaloi”

Murah, bersih, dekat shopping

Begitu dekat dgn pekan kuah

Diulas 29 Januari 2015
8.7
Cemerlang
abdul dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe Single
Menginap 2 malam di Januari 2015

Sangat berbaloi”

Murah, bersih, dekat ngan shopping

Begitu dekat dgn pekan kuah

Diulas 29 Januari 2015
6.4
Bagus
Nurshamimi dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Januari 2019

Sesuai dengan harga .. walau murah aircond tiptop”

Tempat selesa berpatutan dengan harga

Diulas 07 Januari 2019
6.7
Bagus
Rosfariedzah dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap satu malam di Mei 2014

overall ok tapi facility perlu diperkemaskan lagi”

budget, near located the city, near the jetty

Proses check-in cepat. Masuk ke bilik, kurang kemas. Satu bantal tiada sarung. Di bilik mandi pula, water-heater tidak berfungsi. Kunci pintu bilik air, patah. Tapi lokasi strategik kerana berhampiran dengan pekan Kuah.

Diulas 14 Mei 2014
4.8
Norhidayah dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap 3 malam di Mei 2018

tak seperti yg digambarkan”

mmg murah.. tp pk balik klu nk dok sini.. parking xde..

Diulas 06 Mei 2018
5.3
NURUL dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap 2 malam di April 2013

Berbaloi dengan nilai harga penginapan”

Bilik & tandas yang bersih

Bilik yang sederhana berbaloi dengan harga bilik. Berdekatan dengan tempat bersarapan yang mempunyai pelbagai pilihan makanan, lokasi motel yang mudah ditemui.

Diulas 15 April 2013
10.0
Menakjubkan
NUR dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Single
Menginap satu malam di April 2018

sangat berbaloi”

hotel selesa,kemudahan lengkap dan kakitangan ramah..lokasi juga dekat dengan jeti..

Diulas 13 April 2018
10.0
Menakjubkan
mdsofi dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di April 2018

terbaik”

terbaik toqq

Diulas 08 April 2018
8.3
Cemerlang
Hadzly dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap satu malam di Disember 2014

boleh tahan la untuk berehat”

biase2 sahaja

Boleh tahan

Diulas 15 Disember 2014
8.7
Cemerlang
Azhar dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di Jun 2014

Percutian nilai hebat.”

Kebersihannya, terutamanya kemudahan bilik air. Lokasi yang strategik untuk membeli belah. Mudah untuk medapatkan makanan kerana terdapat kedai,kedai makanan dikawasan sekitar hotel.

Kawasan persekitaran yang bersih dan rapi. Tandas yang bersih. Layanan petugas yang bagus.

Diulas 16 Jun 2014
8.7
Cemerlang
Haslinda dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe Single
Menginap 2 malam di Jun 2013

tempat yang strategik di tengah-tengah pusat banda”

selesa, murah, hanya 5 minit berjalan kaki ke tempat shopping pinggan mangkuk Haji Ismail Group
Diulas 23 Jun 2013
8.3
Cemerlang
Haslinda dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe King
Menginap 2 malam di Jun 2013

di Tengah pusat bandar”

hanya dengan berjalan kaki ke tempat shopping pingan mangkuk tersohor haji ismail group
Diulas 23 Jun 2013
8.0
Cemerlang
NOR dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe King
Menginap satu malam di Januari 2013

Hotel selasa baru”

dekat dengan tempat untuk membeli belah

Sesuai untuk keluarga yang membawa anak kecil. Air panas juga disediakan (Water Dispenser Hot and Cold)

Diulas 04 Februari 2013
8.3
Cemerlang
tuan dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Disember 2012

terbaik”

Hotel baru, bilik baru, amat selesa

bilik yg luas dan selesa,berdekatan dengan tempat makan dan membeli belah.ruang parking juga mencukupi.

Diulas 12 Disember 2012
7.2
Sangat Bagus
elizabeth dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di Mac 2017

Hotel yg selesa dan berdekatan kedai utk membeli belah. Berdekatan pelabuhan feri dan bot pelancong”

Lokasi yg strategik dan free tempat letak kereta yg selamat. Kawasan yg tidak sibuk dan senang berurusan.

Diulas 20 Mac 2017
7.6
Sangat Bagus
EDDYKUSMIZAN dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di Disember 2015

Sedang2”

Boleh lah

Diulas 19 Disember 2016
3.2
Mohd dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe Single
Menginap satu malam di Disember 2016

Itu bukan gambar Amara Motel. Itu adalah Amara Guesthouse. Gambar dlm Agoda nmpk best tapi sebenarny”

adalah rumah kedai. Bila sampai, bilik tidak ada cadar dsbny. Terpaksa berpindah ke bilik family. Tidak akan tinggal di sini lagi.

Diulas 06 Disember 2016
4.8
razi dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap 4 malam di Ogos 2016

Kurang bermutu”

Kurang bermutu.kemudahan tahap lama.tidak minitik beratkan kebersihan.

Diulas 11 Ogos 2016
3.0
muhammad dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Queen
Menginap 3 malam di Disember 2015

amat tidak memuaskan”

tiada

amat tidak berpuas hati

Diulas 07 Februari 2016
5.3
mohd dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap 3 malam di Disember 2015

Berbaloi”

Parking, katil besar, dekat dengan kawasan membeli belah dan makan

Tak berapa bersih

Diulas 28 Disember 2015
6.0
Ahmad dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Single
Menginap satu malam di Disember 2015

good”

berdekatan dengan tempat makan & pusat membeli belah (HIG kompleks)

just nice

Diulas 24 Disember 2015
4.0
nur dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe Queen
Menginap satu malam di November 2015

bad room”

bos baik, suasana sunyi,
Diulas 10 November 2015
6.7
Bagus
Saiful dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Single
Menginap satu malam di Mac 2015

tiada...”

kebersihan, suasana yang ok

Ok...Tak jauh dari bandar serta dekat dengan kemudahan

Diulas 29 Mac 2015
2.0
MOHD dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap satu malam di Januari 2015

Menghampakan”

Tuala yang disediakan koyak dan kotor, bilik air kotor, tidak kemas dan air panas tidak boleh digunakan.

Diulas 13 Januari 2015
6.7
Bagus
Mustafa dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Single
Menginap 2 malam di September 2014

Lokasi berdekatan bandar”

Layanan mesra staff,lokasi & keluasan bilik

Selesa sepanjang menginap di hotel ini.Bilik cukup luas dengan harga berpatutan,juga berdekatan pekan Kuah dan kedai makan.Cuma perlu disediakan kipas bagi yang alergik aircond.

Diulas 08 September 2014
6.3
Bagus
Mohd dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di Jun 2014

Bagus untuk percutian bajet”

staff ok, friendly dan ok
Diulas 05 Jun 2014
7.3
Sangat Bagus
mohd dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe King
Menginap 3 malam di April 2014

biasa”

hampir pusat beli-belah, hampir dengan kedai makan dan bilik yang bersih

Biasa. Tiada kerusi dan penghawa dingin lambat sejuk

Diulas 12 April 2014
6.3
Bagus
Harriez dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di April 2013

Harga berpatutan dengan keselesaan.”

Berhampiran pusat beli-belah dan restoran,

Selesa dan puas hati. Sesuai untuk yang ke langkawi untuk membeli belah. Terletak 200m dari pusat beli belah Langkawi Saga.

Diulas 17 April 2013
6.3
Bagus
shafikullah dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap 2 malam di Mac 2013

Mungkin menjadi pilihan pertama selepas ini”

katil, lokasi dan tengah bandar
Diulas 05 April 2013
2.0
nabila dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di April 2019

Itchy , smelly and dirty”

My husband got bitten all over his body that first night by god knows what. Red marks all over him! Asked to change for new mattress and sheet, passed the room key to front desk and she said ’I will check them.’ She didn’t change the sheet, still can see same dirt on the mattress from previous night. Body itching, uncomfortable to sleep on. Oh, and don’t trust the picture. The place also smelly. Not worth it to spend your money here even if it’s cheap. Don’t even deserve half a star for rating.

Diulas 18 April 2019
6.0
NURUL dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Single
Menginap satu malam di Mac 2019

Broken toilet ceiling, aircond can’t control ”

Toilet is a bit smelly, maybe because the exhaust fan is not functioning and the ceiling have hole, water dripping from it. The room aircond is in static 17 celcius. Can’t go up can’t go down. The picture provided in agoda is from the other Amara Motel.

Diulas 24 Mac 2019
6.0
RENGA dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Mei 2019

ok”

ok

Diulas 08 Mei 2019
8.0
Cemerlang
shamiera dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Twin Room
Menginap 2 malam di Disember 2018

good for budget trip”

i like the motel location bcoz near the town... must upgrade for the facilities at motel such as have kettle at every room,syiling in bathroom damage,bedsheets and pillow case should be clean bcoz have a bad smell,bed is not comfort....

Diulas 30 Disember 2018
10.0
Menakjubkan
NOOR dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Single
Menginap 2 malam di Disember 2018

ok”

ok

Diulas 03 Mac 2019
8.0
Cemerlang
Ilia dari Rusia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap 4 malam di Mei 2017

Good for such money, but...”

We had only one problem while staying there, no wifi inside of room. They should add some access points closer to rooms at back side of building. We used wifi in rest area near stairs. Everything else was good, aircon and hot water. Free drinking water - cold and hot. We asked for tea cups and hair dryer, they give us all. Thanks for good room. we hope that wifi will be improved in future.

Diulas 12 Mei 2017
8.8
Cemerlang
SITI dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Single
Menginap 3 malam di Mac 2017

Recommended !”

Nearest to Haji Ali Mall , Pasar Rabu and Jetty Kuah. Don't worry about food because there are restaurant in front of motel that open early in the morning until late night with affordable price . Near to market only 5 minutes walk. The staff always available for you if you need anything . I would love to stay here again if I visit Langkawi .

Diulas 27 Mac 2017
8.0
Cemerlang
Roslie dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap satu malam di Disember 2013

Great stay”

Near to city, easy access and clean room

Really enjoyed it and would recommend to other to stay at this hotel... Near to shopping centre and it's only a walking distance.. My children enjoyed the stay as well because of the cleanliness of the room

Diulas 19 Disember 2013
8.0
Cemerlang
Muhammad dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di Jun 2013

worth for backpackers”

near to shopping area, attractions and worth of money

We stayed 2 nights at Amara motel. This time we had better room to stay. Since it located near to shopping and many attractions, we spent most of the times outside the room. It also near to wednesday and Saturday night market. I recommend you to stay if you have limited budget and love to shopping.

Diulas 25 Jun 2013
8.0
Cemerlang
Mohd dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap satu malam di Disember 2012

Nice clean new hotel”

Only local tv channel available

very nice and small motel. location very strategic just a walking distance to pasar malam and shopping area. recommended for tourists who looking a place to crash and want to shopping at free duty shops. it is a new motel and condition very clean. the staff also very good explaining about place nearby.

Diulas 05 Disember 2012
2.8
Josephine dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Single
Menginap satu malam di April 2019

Looks better in Agoda than in person.”

First things first. The place is so run-down and looks nothing like the pictures on Agoda. So that was the first disappointment. Check in time is at 3 we arrived later than that and the room wasn't ready but that was a small matter. The room didn't feel clean and there was mold and dust all over the bathroom. If you're particular about cleanliness and comfort I would not suggest this place. Though as a pitstop and if you really don't care (really really no-frills) then give it a go There are better places in Langkawi at the same price or a little more and that gives better service.

Diulas 17 April 2019
3.6
Tiow
Pengembara bisnes
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di April 2019

Disappointing”

WIFI unreachable, water heater not working & did not clean up the room on the second day.

Diulas 21 April 2019
2.4
Azlan dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Queen
Menginap 3 malam di Disember 2018

Room not clean...toilet so dirty...no hot water to drink..water heater not function...”

I booked for 4days 3 night...but only stay 1 day...others day find another hotel....and get baron hotel and continue my vacation....feel very sad....on promotion hotel view is very beautiful....bed so nice...facility tip top...but it just a dream.....come and open the room m24 and look....then i realize i already been cheating by the promotion.....damn it....

Diulas 02 Januari 2019
8.0
Cemerlang
JESLYN dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe King
Menginap satu malam di Mac 2019

Sangat Bagus”

Overall good.

Diulas 02 April 2019
8.0
Cemerlang
JESLYN dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe Single
Menginap satu malam di Mac 2019

Sangat Bagus”

Overall good.

Diulas 02 April 2019
9.2
Menakjubkan
Jamal dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe King
Menginap satu malam di Oktober 2018

Semuanya ok”

No komen

Diulas 22 Oktober 2018
8.8
Cemerlang
ASHIKIN dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Julai 2018

accomodation to stay”

comfortable room, large and high level of cleaniness.

Diulas 30 Julai 2018
8.4
Cemerlang
Muhammad dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Single
Menginap 4 malam di April 2018

convenient”

theres a nice nasi lemak in the morning accross the road. parking always full but still can park around the building. not far from the jeti. wifi works well unlike other motel/budget hotel. but less facilities, i even hv to borrow some hanger from our other room. make up room is upon rq

Diulas 08 April 2018
4.8
Giofinny dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Februari 2018

Room is old”

Old furnitures. TV not working. Wifi not given. Air Cond is there for the sake of having"aircond room"(not cool enough). The room itself doesn't look clean. Location wise, it is near to eateries and shopping places (walking distance) A lot of public parking.

Diulas 21 Februari 2018
7.6
Sangat Bagus
Rachel dari Australia
Pasangan
Deluxe King
Menginap satu malam di Januari 2018

Cheap and central”

We needed an overnight in Kuah. This place does NOT look like the photos. It is run down, but very typical of the type of accommodation you get at this price. It was clean, but needed repair. Bed comfy, AC good, safe environment. Right in heart of Kuah. Staff very helpful. For what we paid, we were happy. Had a good sleep, and that is what we came for.

Diulas 04 Januari 2018
2.0
Zulkefli dari Malaysia
Pasangan
Deluxe King
Menginap 3 malam di Mei 2017

Leisure”

Whoaaaa....this really scary place to stay...pics shown not as what you expect. Properties is run down, no maintenance, room smelly, toilet dirty, ceiling with watermarks, light is not working. It totally a disaster. We booked for 3 nights but check out on the next day. Please do not stay here, its not recommended at all.

Diulas 16 Mei 2017
7.6
Sangat Bagus
noor dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Queen
Menginap satu malam di April 2017

Spacious room but no elevator”

Room is very spacious, n location is good . A few good restaurants around for breakfast and dinner. Wi fi strong.but rooms are on 1st floor and no elevator. Not advise for old people or those having knee pblm

Diulas 01 Mei 2017
3.6
nadia dari Malaysia
Pasangan
Deluxe King
Menginap satu malam di Februari 2017

The picture is not the motel you will stay in!”

Somehow we feel like being cheated! The picture is Amara Guesthouse NOT Amara Motel! It's 100% totally different with the picture their adv. If u using google maps they will locate the other hotel. Need to ask people around to find this motel. CONS -Arrived at 2pm no one at the reception. -Room is smelly, a big gap at the bottom of the door, clearly can hear people walking -Got 5 tv channel but only can watch 1 -The pillows are super thin! - NO chair/bottled water/kettle at the room,, not even water dispenser provided outside - NO security PRO - Location near to main road/shops/stalls - Cheap room rate just to sleep 1 nite only - Recommended for who has tight budget

Diulas 23 Februari 2017
10.0
Menakjubkan
KHALIMATUL dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe Twin Room
Menginap 2 malam di September 2016

Spacious room, great location & value for money”

I booked 3 rooms for 2 nights at the motel, but unfortunately had to check in only 2 rooms on the first night as I could not arrive in time for the last ferry to Langkawi. There were some misunderstandings when my family tried to check in, but it was resolved quickly (big thanks to the excellent staffs). I was already expecting for the worst considering the room rate was quite cheap. But surprisingly, the room was quite spacious & clean (got space to move around), air-conditioner worked great in 2 rooms (except for my parents' room), got hot showers, clean and fluffy towels and even hot & cold water dispenser at the lounging area. Overall, very satisfied with the motel & will definitely stay there again if we go to Langkawi again in the future.

Diulas 19 September 2016
7.0
Sangat Bagus
Jimmi dari Indonesia
Pasangan
Deluxe King
Menginap satu malam di Ogos 2013

big Bed and big room also duty free hotel”

shopping, big bed, near jetty

My stay is very well here. Its very near to Duty free shop areas. The bed is also big and is a real king size. Maybe the management must really concern aboiut the maintainance of this hotel. The staf is kind but the service is just fair. I found used towel on my room. But the staff is quickly change it

Diulas 11 Ogos 2013
9.3
Menakjubkan
khairul dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe King
Menginap 2 malam di April 2013

highly recommended”

super friendly staff, clean room, comfortable

i did lost while looking for the location as it is my 1st time at langkawi. i tried calling the hotel phone number as provided in the website but is not in service. then i called the main office and asked about the location of the hotel. the room is clean, comfortable and spacious. the staffs are super friendly. they keep asking me im enjoying myself there and gimme some recommendations. i asked for extra pillow and doubled my request. wow! for sure i will stay at this hotel again.

Diulas 08 Mei 2013
8.0
Cemerlang
KARTIKEYAN dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Single
Menginap 3 malam di Februari 2013

A strategic place”

good staff

the place was clean and very tidy. the staff that worked were very friendly and gave us some tips to visit some attractive places. many shopping malls available around the area and ikan bakar is a must there. overall, it was a pleasant stay for us. If u dont mind the comfort and you mind a strategic place then this is the place.

Diulas 18 Februari 2013
3.3
BENJAMAS dari Thailand
Pasangan
Deluxe King
Menginap 2 malam di Januari 2013

Dirty rooms”

The hotel near the shopping area.

Sloppy pluming, dirty rooms with ants and unclean linnen, inadequate aircondition and non functional wifi made this an unpleasant stay. The rooms were not cleaned on the second day despite having given the keys to the reception.

Diulas 28 Januari 2013
7.3
Sangat Bagus
Mohd dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe King
Menginap satu malam di Disember 2012

Nice Clean New Motel”

Only local tv channel available.

this is our 2nd time staying at this motel. as before, clean & nice motel with wifi connection available for free. only a walking distance, about 50 meter to all duty free shop like Langkawi Saga, Haji Ismail Group, Azio etc. this is a good place to stay for shopping purpose.

Diulas 29 Disember 2012
3.2
Yash dari India
Pengembara solo
Deluxe King
Menginap 2 malam di September 2018

I wish if I could give zero stars. ”

I booked a King Deluxe room which was supposed to be the finest of all, but it was the complete nightmare! Spider webs in the room, stained and torn sheets, broken toilet lock, broken toilet water jet, stained walls, etc. And when I complained to the reception guy, he said: "It's a budget hotel, for this much money, don't expect very much!" Owner should look after his property more seriously.

Diulas 19 Oktober 2018
2.0
Wong dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Ogos 2018

The most bad experience hotel”

The receptionist is busy calling with friend, the environment of the hotel is dirst and old which is huge different with the shown picture. There are 3 plugs inside the room but 2 of them is broken. One of the ceiling light bulb is broken and the bed light bulb is missing. The room look like very dim and whole if the night full of the sound of cat crying. The paint on the wall fall off and make people feel uncomfortable. The toilet is wet when entry and room and full of moss. There is no toilet paper inside the toilet and need to request from reception. The aircond and water heater make huge sound when swtiching on.

Diulas 10 Ogos 2018
3.6
Esther dari Malaysia
Pengembara solo
Deluxe Single
Menginap satu malam di Julai 2018

Not friendly and not flexible”

The first receptionist was not friendly, says can’t check in early even though many rooms available. Though it’s value for money but hard to find parking. If can’t early check in then don’t put that choice as special requests.

Diulas 12 Julai 2018
2.0
Ooi dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe Single
Menginap satu malam di Oktober 2018

 ”

Very bad

Diulas 18 Oktober 2018
2.0
Ooi dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe Single
Menginap satu malam di Oktober 2018

 ”

Very bad

Diulas 17 Oktober 2018