Sangat Hebat 9.3
berdasarkan 551 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Hebat



daripada 551 ulasan
  • Kebersihan 9.4
  • Kemudahan 9.2
  • Lokasi 9.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 9.2
  • Layanan Kakitangan 9.4
  • Berbaloi dengan harga 9.2
  • Makanan/Tempat Makan 8.8
Saring ikut

Sim dari Malaysia
Pelancong solo
Tingkap Deluxe
Menginap 3 malam di September 2014
Good Value for Money
Staff, Cleanliness, Location
Attentive, polite and helpful staff with good language skills. Nice stay.
Diulas 05 September 2014

Christopher dari Amerika Syarikat
Pasangan
Menginap 3 malam di Ogos 2014
Great service and location.
Helpful staff.
Good time in a chaotic city. Helpful staff with restaurant recommendations, trips, and SIM cards.
Diulas 31 Ogos 2014

Carsten dari Jerman
Pelancong bisnes
Menginap satu malam di Ogos 2014
Botique hotel with excellent service
Nice and clean hotel, great and central location
I stayed the first time in this hotel but surely not the last time. The hotel is very well done up, small but individual. The rooms are nice and functional and service is excellent. Highly recommendable...
Diulas 28 Ogos 2014

Ian dari United Kingdom
Keluarga dengan anak remaja
Suite Junior
Menginap 2 malam di April 2014
Good. Notice for a stay in the old city
Location, food, staff performance
Diulas 28 Ogos 2014

Ian dari United Kingdom
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Superior
Menginap 2 malam di April 2014
Excellent choice for a break in old part of Hanoi
Great location, very good food, helpful staff
A very good choice if you want to stay in the old city.
Diulas 28 Ogos 2014

EunJung dari Korea Selatan
Pelancong solo
Tingkap Deluxe
Menginap 2 malam di Ogos 2014
VERY GOOD
location, food and staff performance
it was really nice stay. Location is good and staffs are kind and helped me a lot. i'd like to stay again if i have a chance to go Hanoi.
Diulas 26 Ogos 2014

Nam dari Singapura
Pelancong solo
Menginap satu malam di Ogos 2014
Good value, clean, well located hotel
Value for money, location, cleanliness
I enjoyed my stay at the hotel. Staffs are friendly. Room is clean. Really good for value. In the central of all the night activities yet it is quiet in the room. My rating for the food does not justify the food btw, i did not eat at the hotel.
Diulas 24 Ogos 2014

Shoo dari Singapura
Kumpulan
Menginap satu malam di Julai 2014
Neat cozy establishment
Friendliness of staff, location, value for money
Cozy "boutique" style hotel. located here local eateries and money changer (Adjacent street) near night market.
Diulas 08 Ogos 2014

Hue dari Vietnam
Pasangan
Menginap 2 malam di Ogos 2014
Excellent
Clean room, great service, good location
I am satisfied with everything at the hotel
Diulas 08 Ogos 2014

Joyce dari Singapura
Kumpulan
Menginap 3 malam di Julai 2014
Best Hotel & Service!
Location, Service, Food
Great Service, Value for money rooms and amenities, gotta try the restaurant's food (Bun Cha especially). Great Location, accessible to all the food and night market on the weekends. didnt have to walk far for anything. Recommends SF Spa too near the hotel. Best Vietnamese Massage. do arrange for airport transfer with them @ 18 USD per way. They advised that taxis on the street are not very reliable.
Diulas 06 Ogos 2014


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: