2015
Hebat 8.5
berdasarkan 2584 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2584 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Lokasi 8.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.7
  • Perkhidmatan 8.7
  • Berbaloi dengan harga 8.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.8
Saring ikut

lay dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2013
very perfect exprience
everything is too good
the stay was great. Bie the manager and the rest of his team been too helpful
Diulas 03 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

lay dari Malaysia
Kumpulan
Suite Keluarga
Menginap 2 malam di Mac 2013
very perfect exprience
everything is good
the stay was great. Bie the manager and the rest of his team been too helpful
Diulas 03 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

lay dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe
Menginap 2 malam di Mac 2013
very perfect exprience
everything is good
the stay was great. Bie the manager and the rest of his team been too helpful
Diulas 03 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

PohEng dari Singapura
Kumpulan
Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2013
Pleasantly surprised by the neat and clean room.
Clean and comfortable room. Breakfast spread though not big, the food quality is good. Located in Old Quarter, with lots of food and shopping just outside the hotel.
We enjoyed our stay in the hotel very much. The hotel staff are very friendly and helpful, and try their very best to accede to our requests. There are lots of food, shopping, manicure, massage services around the hotel. I would definetly recommend this hotel to any one who wish to stay in the Old Quarter.
Diulas 03 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lydia dari United Kingdom
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2013
Nice Hotel
Location, staff, and cleanliness
Diulas 02 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Josef dari Republik Czech
Pelancong solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Februari 2013
Very nice hotel,but be careful to chose right room
friendly stuff, nice design, silent place
The hotel itself is very nice and staff too, but U have to be really careful, because we chose DELUXE room and we got very small room with window only to well - no daylight at all!
Diulas 01 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Michael dari Australia
Pelancong solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Mac 2013
Very satisfied
Friendly staff, working amenities, travel to airport
Diulas 30 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Corinne dari Singapura
Pelancong solo
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 3 malam di Mac 2013
Will stay again
Location, friendly staff, comfortable room
Diulas 29 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Gabriela dari Costa Rica
Keluarga dengan anak remaja
Suite Keluarga
Menginap 2 malam di Mac 2013
BEST FOR LAST!
Impeccable hotel, located in a simple but very safe area, close to everything. Amazing Staff!!
We spent 10 weeks in Asia, and this was our last hotel. That´s why I say we saved the best for last. In general the service in Vietnam is pretty amazing, but it excells in this hotel. The tours they organized for us were perfect, they really watch your back and don´t recommend anything they don`t feel is perfect for you. We are very grateful with them! Definitely recommend it. Excellent value for money!
Diulas 29 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Suresh dari Australia
Pelancong solo
Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2013
superb hotel with lovely staff,best spa services.
room,sopa and friendly staff
Had loely stay at hetel ,staff explained city routes,very helpfull ,spacious room with very good bathroom. organised airport taxi etc.
Diulas 26 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: