2015
Hebat 8.5
berdasarkan 2584 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2584 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Lokasi 8.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.7
  • Layanan Kakitangan 8.7
  • Berbaloi dengan harga 8.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.8
Saring ikut

Stephen dari Australia
Pengembara solo
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 3 malam di Mac 2013
The staff Made this Place
The rooms were clean and well presented. The location very central and the staff really great
This is by no means a 4 star hotel. The rooms were adeqauet and very clean but like all hotels in Vietnam it is rated itself well out of its class. It is however a very good 3 star hotel and the better part of the quality of my stay was made up by the staff who were simply wonderful. I couldn't have wished for a more pleasant and enthusiastic bunch. I really enjoyed spending time with them
Diulas 26 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kell dari Denmark
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Mac 2013
Niice trip to Ha Long Bay
Ha Long Bay - friendly staff - entertainment/cooking instructions by the staff
The price level for drinks was pricey in relation to the overall impression of the conditions.
Diulas 25 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

HUIYI dari China
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2013
Best service in my life
Big room, Friendly staff, Great location
Diulas 24 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

HUIYI dari China
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2013
Best service in my life
Wonderful service, fast internet, great location
Diulas 24 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Marisa dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 3 malam di Mac 2013
Nice hotel, good location
Comfy bed, good wifi, great staff
Diulas 23 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Adam dari Kanada
Pengembara solo
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 3 malam di Mac 2013
Great place to stay!!!
Location, location, location
Recommend to all! Perfect little gem, staff was great! Victor is a great member of that staff:)
Diulas 22 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

bruce dari Australia
Pasangan
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di Mac 2013
exceptional staff
Staff, location, rooftop restaurant
A pleasant hotel centrally located, with extremely helpful staff all with good English. A nice low key, well priced rooftop restaurant a real plus. Breakfast buffet good.
Diulas 22 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jason dari United Kingdom
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Mac 2013
Great value and service
Service, comfortable bed , Breakfast
I would recommend this hotel to anyone, the staff were super friendly and efficient, the room was stylish and comfortable and the breakfast was great. 4 star quality for 40 dollars a night!
Diulas 21 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thomas dari Amerika Syarikat
Pengembara bisnes
Menginap satu malam di Mac 2013
Staff was very nice, room and value average
location was good
Room that they gave me was totally different than the room I booked. Room I stayed in was small, smelled moldy and was swarming with mosquitos. Morning staff were very apologetic when I was checking out.
Diulas 21 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Abdulmalik dari Arab Saudi
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap 3 malam di Mac 2013
It was nice & comfortable to stay in this hotel.
clean, friendly staff & quite.
Diulas 21 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: