Sangat Bagus 7.7
berdasarkan 2958 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 2958 ulasan
  • Kebersihan 7.9
  • Kemudahan 7.1
  • Lokasi 8.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.7
  • Layanan Kakitangan 7.7
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.1
Saring ikut

Muhammad dari Malaysia
Pelancong solo
Standard
Menginap 4 malam di September 2012
Hotel warna warni ceria tapi bilik agak kecil
Kolam renang atas bumbung tapi agak kecil permandangan cantik
Hotel ini amat ceria dengan warna warni dan kakitangan yang peramah. Kemudahan dikeliling agak bagus berdekatan dengan pantai tetapi bilik agak kecil tapi selesa. berdekatan dengan jalan Legian
Diulas 05 Oktober 2012

ZURAIDAH dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Termasuk Sarapan
Menginap 2 malam di Mei 2012
Hotel bagus sekali, ruang dalam bilik luas.
Hotel yang sgt bagus, memberi keselesaan dengan keluasan ruang bilik. Berhampiran pantai Kuta. Berhampiran tempat membeli belah sepanjang jalan termasuk pusat massage.
Saya menginap di hotel ini dari 18 hingga 20 Mei 2012. Hotel masih baru dan semua kelengkapan dalam keadaan perfect termasuk kemudahan WIFI yang laju. Keadaan bilik sangat comfortable dengan ruang santai dan bilik tidur yang berasingan. Sarapan pagi juga sangat memuaskan. Staf hotel juga murah senyuman dan memberi perkhidmatan yang sangat baik. Kami benar-benar berpuashati semasa menginap di sini.
Diulas 24 Mei 2012

Stephen dari United Kingdom
Pelancong solo
Standard
Menginap 6 malam di April 2016
Great hotel very near the beach, excellent value for money
In Kuta it's difficult to find a good hotel at an excellent price, this is definitely one to consider. Good pool, nice restaurant, decent sized rooms, friendly staff and great location near the beach. My one concern is that I got a couple of calls from timeshare salespeople early in the morning, I wonder if the hotel sell names for commission, they had no problems putting them through as well!
Diulas 27 September 2016

Abdul dari Australia
Pasangan
Bilik Deluxe Double
Menginap satu malam di September 2016
Budget hotel
Friendly staff
Diulas 27 September 2016

YING dari Singapura
Pasangan
Standard
Menginap satu malam di Mei 2016
cheap but old smelly dirty room
great location , but old room...
Diulas 19 September 2016

Tjing dari Singapura
Pasangan
Standard
Menginap 2 malam di September 2016
My Stay Review
Near Kuta Beach. Near Beachwalk Mall for shopping and food. No complaint on Hotel cleanliness, staff, facilities compared on money you paid.
Diulas 13 September 2016

Priska dari Indonesia
Pasangan
Standard
Menginap satu malam di Januari 2016
HEAVY JAM AREA - Basic
We booked this hotel and stay for few hours before our evening flight departure. We could not have late check-out, due to full occupancy at the other hotel we stayed. Chose this hotel due to close distance to airport - at the end we regretted it. Always heavy traffic in Kuta area - Blue bird (the only reliable taxi) kept on cancelling our bookings. Other taxis (mafia) would like to charge USD 30 for such a short trip. Hotel could not arrange airport transfer. We almost missed our flight due to unavailability of transportation - at the end we took motor taxi....... Other than that - everything was small and too basic. You could only expect to sleep here, no other leisure activities.
Diulas 06 September 2016

Leandro dari Filipina
Pasangan
Bilik Standard Double
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Location
Very close to the beach and the mall
Diulas 27 Ogos 2016

Victoria dari Australia
Pelancong solo
Standard
Menginap 8 malam di Ogos 2016
Return visitor
Second time staying at BW hotel is very good for the price you pay, staff are friendly and helpful. Good location. Will visit again!
Diulas 26 Ogos 2016

shamirul dari Brunei Darussalam
Pasangan
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 3 malam di Mac 2016
Great
good location & close to beach & shopping mall
Diulas 20 Ogos 2016


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: