2015
Hebat 8.1
berdasarkan 6661 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 6661 ulasan
  • Kebersihan 8.5
  • Kemudahan 7.7
  • Lokasi 8.9
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.4
  • Perkhidmatan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 6.7
Saring ikut

Kenneth dari New Zealand
Pengembara solo
Menginap satu malam di Ogos 2016
Great
Fantastic location
Diulas 18 September 2016

Wan dari Singapura
Kumpulan
Superior
Menginap 3 malam di September 2016
recommended
Good location and easy to find. Staff are helpful and rooms are clean. Would definitely consider staying here again if i revisit Hong Kong.
Diulas 18 September 2016

zong dari China
Pengembara solo
Superior
Menginap 4 malam di Mac 2011
great
great
Diulas 17 September 2016

Siak dari Singapura
Pengembara bisnes
Superior
Menginap satu malam di September 2016
Very nice rooms and great location
The staffs very friendly and the rooms are clean
Diulas 16 September 2016

zheng dari Macau
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Ogos 2016
Good
Good
Diulas 15 September 2016

kah dari Singapura
Keluarga dengan anak kecil
Superior
Menginap 2 malam di Disember 2015
Good Location. Excellent Staff service.
Booked it at "better price". Thus, Value for $. Later found out prices had increased tremendously especially (the result of ..? due to many positive reviews perhaps) With the increase in price, I will not say it is Value for $ anymore. WILL ONLY STAY IF PRICE IS RIGHT : ) However, must really commend the staff service is very good. Excellent staff service.
Diulas 15 September 2016

John dari Australia
Keluarga dengan anak kecil
Superior
Menginap 3 malam di September 2016
Good Location, Close to all amenities, friendly staff
Will definitely stay again
Diulas 15 September 2016

Kuan dari Singapura
Pengembara bisnes
Superior
Menginap 2 malam di Julai 2016
Great Location
Great location, in the middle of TST. Room is a tat old...
Diulas 15 September 2016

Methilda dari Filipina
Pasangan
Superior
Menginap 3 malam di September 2016
Good boutique hotel, value for money
Very efficient, helpful staff. We asked all kinds of questions and they were all answered: nearest Catholic church, how to go to Macau ferry terminal/The Peak Tram/Ocean Park/airport, nearest yumcha, etc. Request for late checkout and printing of boarding passes granted. Staff even helped to weigh our bags albeit the portable weighing scale was off 😊. Location is very good. Humphrey's MTR exit nearby. We walked to the Symphony of Lights and to the airport shuttle bus stop across Park Hotel along Cameron Street. Hotel is surrounded by eateries, 7-11 and another grocery store K circle. I just wish hotel would address the musty smell which is noticeable on the first day but I got used to the next few days. I also think the carpet needs more cleaning.
Diulas 15 September 2016

Leck dari Singapura
Pasangan
Superior
Menginap 4 malam di September 2016
Great Stay! Value for Money!
Location is definitely a plus point, friendly staff as well. Room a little small but they upgraded us from superior to deluxe which came as a surprise, thank u! Will definitely stay agn!
Diulas 14 September 2016


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: