Sangat Bagus 7.6
berdasarkan 673 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 673 ulasan
  • Kebersihan 7.6
  • Kemudahan 7.0
  • Lokasi 7.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.9
  • Perkhidmatan 7.8
  • Berbaloi dengan harga 7.9
  • Makanan/Tempat Makan 7.0
Saring ikut

Léa dari Australia
Pasangan
Bilik Superior Double
Menginap 2 malam di April 2016
Very good
Very good accomodation
Diulas 24 April 2016

Shu dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Superior Double
Menginap satu malam di Mac 2016
Not bad
Not bad
Diulas 13 April 2016

zhang dari China
Pasangan
Superior Double
Menginap satu malam di Mac 2016
good!
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
Diulas 27 Mac 2016

Maria dari Filipina
Kumpulan
Superior Twin
Menginap 7 malam di Mac 2016
Feels like you're home!
Excellent staff, excellent service, very clean facilities and surroundings - very very helpful people especially Budi!
Diulas 27 Mac 2016

Maria dari Chile
Kumpulan
Superior Twin
Menginap 4 malam di Januari 2016
Love the enviroment, all the staff was very kind
Staff, pool, rooms, food
Great
Diulas 02 Februari 2016

Johan dari Belanda
Pelancong bisnes
Superior Double
Menginap satu malam di Januari 2016
Good hotel for a cheap price
Just very satisfied about the hotel and it s price
Diulas 27 Januari 2016

karen dari United Kingdom
Pasangan
Superior Double
Menginap 4 malam di Januari 2016
Nice pool but does need an update
pool, shuttle bus, staff
Nice hotel for the money. Pool is lovely but the hotel does need an update and i would say it is a 2 or 3 star by uk standards
Diulas 18 Januari 2016

Morgan dari Kanada
Pelancong solo
Superior Twin
Menginap satu malam di Januari 2016
Great Value
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
One of the better hotels at this price range. Wifi good, location is farthest tip of south Ubud so you have to walk about 15 min to yoga barn and another 20 to market and hub of activities. Nice restaurants close by, Taco Casa. Breakfast included. Pool was clean. Sheets were clean but stained and bathroom smelly. With all this humidity it is a problem in all hotels (I checked reviews on the million+ rentals). Great value for $30 CAD. I woukd recommend for a day of two.
Diulas 16 Januari 2016

Shu dari Malaysia
Pasangan
Superior Double
Menginap satu malam di Disember 2015
Friendly staff
Friendly staff
Not bad
Diulas 12 Januari 2016

Joanna dari Amerika Syarikat
Pelancong solo
Superior Double
Menginap 3 malam di Januari 2016
Your Home away from Home
Comfortable, Location, Great Value
I thought I'd try a different place so I went next door to Agung Raka- terrible mistake! Wish I'd stayed at Casa Ganesha. Much more value at Casa Ganesha! Friendlier staff, better room. Great breakfast if you love me pancakes ;)
Diulas 11 Januari 2016


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: