Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Di atas purata



daripada 274 ulasan
  • Kebersihan 5.2
  • Kemudahan 6.5
  • Lokasi 6.9
  • Keselesaan/Standard Bilik 5.4
  • Layanan Kakitangan 6.1
  • Berbaloi dengan harga 6.0
  • Makanan/Tempat Makan 5.0
Saring ikut

james dari Amerika Syarikat
Pelancong solo
Bilik Bajet
Menginap satu malam di Ogos 2014
Great for location
Close to Church ..Close to airport ...Close to shoping
I would recommend this hotel for traveling alone and Close to airport
Diulas 02 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Erwin dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di Mac 2015
Not worth the money
Location, room size, wifi connection
Just so. The hotel was old the food was not good at all and worst when we had our room clean we lost a pack of junk food. No trash can inside the room and no complimentary water or coffee to think the room was quite expensive for an old establishment. I will not recommen. This hotel
Diulas 23 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nicoletta dari Itali
Kumpulan
Standard
Menginap satu malam di Mac 2015
Cheap hotel next to the airport
Location, price and convenience
PROs: - Conveniently located less than 10 minutes by taxi from Manila airport - Basic but clean rooms, overall decent value for money CONs: - Very noisy: at night you can hear and dogs barking and cars passing by, which makes it hard to fall asleep - Poor breakfast choice
Diulas 09 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Marco dari Jerman
Pasangan
Bilik Bajet
Menginap satu malam di Mac 2015
no need
ok
Diulas 07 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Rafael dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2015
Not so clean.
Location
Diulas 11 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

kevin dari United Kingdom
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Januari 2015
Absolutely disgusting
We stayed here because of location to the airport, we booked a room for 4 adults + 1 The extra bed was a old bit of foam on the filthy floor, we asked the girl on the desk for a proper bed for my children and was told she would ring the manager, total lies no phone call no proper bed, And just to add insult my youngest daughter had been Bitten by bed mites probably 50 times without exaggerating, Spent the nxt few days in and out of hospital and doctors, We have stayed in many hotels as a family and single parents all round the world, By far the most disgusting place ever, You have been warned
Diulas 24 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kjell dari Sweden
Pelancong solo
Suite
Menginap 2 malam di Disember 2014
ok value for the money spent.
Relatively close to the airport. Very nice staff
It was totally ok, but as a european I missed some things on the breakfast table... Only philipino breakfast. And the room could have been a little cleaner. But the staff was kind and helpful and the price was not to high.
Diulas 20 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

james dari Amerika Syarikat
Pelancong bisnes
Bilik Bajet
Menginap satu malam di Ogos 2014
Great for location
Location is great rooms offer everything you need for the price and staff is more than willing to help with you problems
My stay has always been more than pleasant Room is always ready and location for taxi and culture is perfect
Diulas 01 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

EDNA dari Amerika Syarikat
Pelancong solo
Bilik Bajet
Menginap satu malam di April 2014
1 star hotel. room too small. old furniture. old l
Near airport
Not too pleasant.only an overnight stay.
Diulas 16 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Darren dari Kanada
Pelancong bisnes
Bilik Bajet
Menginap satu malam di November 2014
not quite what was promoted
close to airport, close to airport, close to airport
stressful, lack of sleep, no amenities , such as tv, shower, telephone for a wake up call, all of which was lacking in this room, last last option in my opinion.. horrible last night flying out of manila,
Diulas 03 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: