Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Baik



daripada 1214 ulasan
  • Kebersihan 6.3
  • Kemudahan 5.1
  • Lokasi 7.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 6.7
  • Perkhidmatan 6.5
  • Berbaloi dengan harga 6.1
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut

MALCOLM dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Pemandangan Laut
Menginap satu malam di Mac 2015
Resort need a major makeover
Location, beach, environment
This resort has been around for some time. A major makeover would be good. Swimming pool need to be cleaned. It was greenish when i was there. Facility in room is old and aging. Food offered for breakfast is limited and no buffet breakfast was served.
Diulas 27 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Noviana dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe Rainforest
Menginap satu malam di Disember 2015
Good for grouping n fun
The beach,the scenery
Enjoyable n fun
Diulas 27 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Leonard dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Rainforest
Menginap 2 malam di Disember 2015
Great place but staff need more training.
Love the sea breeze
I book for 2night but they check in me for 1night n make me walk all the way to reception when they lock me out from the room. They should have emergency phone boot somewhere in the middle of the passage
Diulas 27 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jee dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Pemandangan Laut
Menginap satu malam di Disember 2015
my expectations..
none
Not as what i expected as its rated as 4 star resort.. the building and facilities looks like not well maintained and quite old, not value for money.
Diulas 26 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tan dari Singapura
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Rainforest
Menginap 2 malam di Disember 2015
Nice beach view
Beach, beach and beach
Location is good, 5 min walk to the Sarawak culture village, and food court. However hotel food was lousy. This is one of the resort I stayed with lots of insects crawling and entering from the environment. Bed is comfortable. Toilet had a smell. One of the bedroom is smelly too.
Diulas 25 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sebastien dari Perancis
Pelancong solo
Deluxe Pemandangan Laut
Menginap 2 malam di Ogos 2015
Nice resort, but far from activities
view, cleanliness, staff
Very beautiful resort. However, only a few of people and many activities closed or under maintenance. Restaurant menu with a few choices.
Diulas 24 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sy dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Pemandangan Laut
Menginap satu malam di Disember 2015
A nice place for outing for family
Sea view,nature view and relaxing
Ok but no wifi..
Diulas 23 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Muhamad dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe Pemandangan Laut
Menginap satu malam di Disember 2015
Bad Experience
The Beach and swimming pool
Bad experience. Too many stuff not in the room for money you spent. No iron, hairdryer and when request they may asked you to pay additional RM30.00 for the iron etc..
Diulas 18 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Francis dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Pemandangan Laut
Menginap satu malam di Disember 2015
not a value for money hotel stay
nice and clean beach, good swimming pool even have section for little kids, clean room.
not good since not include breakfast and not value for money since we pay RM263.98 with sea view.even if go for dinner only choice you have is ala card menu and expensive thus ending up we drive down to nearby Buntal restaurant,some of the hotel restaurant are close, some of the lights not functioning and no tub.also a spoil kettle.
Diulas 18 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

HELEN dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Rainforest
Menginap satu malam di Disember 2015
If possible, choose other hotels
Not satisfied,especially on the cleanliness of the pools and the staff attitude.
Diulas 17 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: