Sangat Bagus 8.0
berdasarkan 767 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 767 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 6.7
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.1
  • Perkhidmatan 8.2
  • Berbaloi dengan harga 8.1
  • Makanan/Tempat Makan 6.8
Saring ikut

Charles dari Amerika Syarikat
Pasangan
Superior Pemandangan Bandar
Menginap satu malam di Oktober 2014
Always great!
Clean, location, breakfast.
Clean, good FREE breakfast when booked through Agoda, location is right by sword lake. Highly recommended hotel.
Diulas 13 Oktober 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hung dari Vietnam
Keluarga dengan anak remaja
Superior Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di Oktober 2014
Good place to stay in Old Quarter of Hanoi
Reasonable cost, center of the Old Quarter and the staffs work well
The stay was nice, we even choose to extend the stay for 2 days more. We have a room upgrade to Deluxe from day 1 which is bigger and nicer. The hotel is at reasonable price. Look at its size, it's acceptable when you choose to stay in Hanoi Old Quarter, close to everything, Hoan Kiem lake is 4 minutes of walking distance. Reception is open 24 hours so it's very convenience for us to stay up late, the staffs are helpful as well. Breakfast is just ok, but there are so many food just around the hotel, you will be happy to stay there if you are food lovers.
Diulas 07 Oktober 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Charles dari Amerika Syarikat
Pasangan
Superior Pemandangan Bandar
Menginap satu malam di Oktober 2014
Clean, good location, highly recommended
Clean, breakfast, location
I've stayed here several times and considering you get the hotel for a good price I would highly recommend it. Good location, good breakfast, very clean, nice staff.
Diulas 07 Oktober 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Marjorie dari Kanada
Kumpulan
Superior Pemandangan Bandar
Menginap 7 malam di September 2014
Very comfortable, and clean.
Cleanliness, great staff, good location.
No issues at all. We enjoyed our stay very much.
Diulas 02 Oktober 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Carmelita dari Malaysia
Pasangan
Eksekutif Premier - Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di September 2014
good!
convenient, comfortable, clean
The room, furniture was clean. I slept well but my husband could not sleep, he said the bed was uncomfortable. The breakfast provided was so-so. The staff was friendly and email replies regarding airport pick up was prompt. We arrived late in the airport and the driver waited for us almost 1.5h! When I called the hotel to enquire regarding the driver, they were so polite and helpful. Very convenient to the Hoan Kiem Lake, at the same time not the most busy noisy area, so our stay was great!
Diulas 30 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHENWEI dari China
Pasangan
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap satu malam di September 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small
staff, location, service
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Diulas 29 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHENWEI dari China
Pasangan
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di September 2014
really good location with friendly staffs
staff, location, room
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Diulas 25 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Bing dari Malaysia
Pengembara bisnes
Menginap satu malam di September 2014
value for money hotel in strategic location
location, cleanliness, friendly staff
Diulas 19 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ong dari Singapura
Pasangan
Suite Eksekutif - Pemandangan Bandar
Menginap 5 malam di September 2014
It's a Good Stay
Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
Good
Diulas 16 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHONG dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 4 malam di Ogos 2014
clean Hotel
clean,quiet,comfortable.
good staff,good food.nice location.
Diulas 14 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: