Hebat 8.4
berdasarkan 2771 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2771 ulasan
  • Kebersihan 8.6
  • Kemudahan 8.2
  • Lokasi 8.9
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.5
  • Layanan Kakitangan 8.6
  • Berbaloi dengan harga 7.9
  • Makanan/Tempat Makan 8.0
Saring ikut

Tina dari Singapura
Pasangan
Studio aras berasingan Parklane
Menginap 3 malam di September 2016
Service was impressive and heartfelt...
We had unintentionally left behind an orthopedic pillow.staff went out of their way to arrange for it to be sent to Melaka where we had travelled to ..we were touched by their kindness.
Diulas 09 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Andrea dari Australia
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 5 malam di September 2016
Nice hotel
Very pleasant stay.
Diulas 08 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

muhammad dari Singapura
Pasangan
Studio aras berasingan Parklane
Menginap 2 malam di September 2016
Awesome
Split studio is very spacious. I like the idea it has a kitchenette and a washing machine/dryer. On top of that, price is very affordable.
Diulas 08 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

SEUNGMIN dari Korea Selatan
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di September 2016
good
good
Diulas 06 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anja dari Indonesia
Pelancong solo
Studio aras berasingan Parklane
Menginap 5 malam di Ogos 2016
Great Hotel
Stayed in the Parklane Split Studio, it was nice... they provide us with the whole kitchen set, washing machine, all clean... big balcony.. location is also great... only a few minutes walk to the MRT station, and the orchard road.. food is everywhere to be found... the only thing I don't really like is the location of the pool. it's in the middle of the restaurant.. so people will be looking at you swimming while eating. lol. overall.. great stay..
Diulas 06 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anh dari Vietnam
Pelancong solo
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di September 2016
Great location and service
Best japanese restaurant in town
Diulas 06 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

MELVRICK dari Singapura
Pasangan
Studio aras berasingan Parklane
Menginap satu malam di September 2016
holiday
It was very good for me and my wife, everything is quite new and very clean
Diulas 06 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jia dari Singapura
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Deluxe
Menginap 2 malam di September 2016
Great location but requires better maintainence
The staff are really friendly and offer assistance readily.The place was very clean and cosy too.The phone operators are also well-trained.However,there is room for lots of improvement. The rooms can be better maintained.The surface of the toilet door was pealing and the sockets in the rooms were loose.We were unable to charge our gadgets properly sometimes.The housekeeping was also very late in making up the room and requires reminders to do so.When I was checking out,the front desk has some miscommunication with the restaurant regarding my billing and I had to wait quite awhile.But in all,it is still a nice hotel with a good location with the mrt and many restaurants and cafes nearby.
Diulas 05 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Alex dari Malaysia
Pasangan
Bilik Deluxe Mayfair
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Good location off Orchard Road
Good location off Orchard Road
Diulas 30 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

vidia dari Indonesia
Keluarga dengan anak remaja
Studio aras berasingan Parklane
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Excellent staff , comfortable room and environment
Excellent staff , comfortable room and environment
Diulas 28 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: