Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 11 ulasan
Hebat 8.3
berdasarkan 1166 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 11 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 10.0
  • Lokasi 8.4
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.0
  • Perkhidmatan 8.0
  • Berbaloi dengan harga 7.6
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

Nikulin dari Rusia
Pasangan
Bilik Double atau Twin Termasuk Akses Spa
Menginap 2 malam di Julai 2011
Небольшой и уютный отель
Красивое оформление интерьеров отеля
Очень уютный и приятный отель. Приличные завтраки, комнаты вполне хороших размеров, большой список каналов ТВ, хорошая работа WIFI, очень хороший СПА. Из недостатков: небольшая собственная парковка (альтернатива-рядом), недостаточно хорошее владение русским языком персонала отеля, в душевой кабинке номера стоит только "дождь" в качестве душа: помыться, не намочив головы - проблематично.
Diulas 03 Ogos 2011
Adakah ulasan ini membantu anda?

Roman dari Estonia
Pasangan
Great weekend retreat
Many private romantic spots, tasty food good massage.
Bed was little bit warn (Noisy springs) an pillow was too big.
Diulas 21 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Liga dari Latvia
Keluarga dengan anak remaja
Our opinion
Rooms and SPA was very beautiful, the location - perfect, nice restaurants was near the hotel.
Breakfast was awful, even the bread wasn't tasty. Lady who came to clean the room only opened curtains, she didn't even make the bed, these two things was really dissapointing, because ...
Diulas 02 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kadi dari Estonia
Keluarga dengan anak kecil
Pleasant
The breakfast, room service
Diulas 31 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mfuhr dari Norway
Pasangan
Nice Spa hotell.
Nice old building, Nice SPA, friendly people.
The food was not very good.
Diulas 30 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Arturas dari Lithuania
Pasangan
Excellent sauna in quiet cozy...
I was amazed how they were able to fit in such a good selection of saunas and water activities in a relatively small place. Wood decorations in saunas look great.
we got two separate blankets for me and my girlfriend :)
Diulas 27 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Margus dari Estonia
Kumpulan
Perfect size hotel for a...
Spa and sauna (among others the salt sauna and the outdoor sauna) facilities were excellent.
The door to the room was a little difficult to close/open because of being out of alignment.
Diulas 23 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jaakko dari Finland
Keluarga dengan anak kecil
Nice hotel with an excellent...
Good location, nice cosy room and excellent spa.
Diulas 12 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anda dari Latvia
Keluarga dengan anak kecil
Good
Breakfast was very good
There was no wi-fi available in the room
Diulas 27 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Aleksandrs dari Latvia
Pasangan
Fabulous
Our second visit to the hotel met expectations again. I like atmosphere of hospitality, good location and especially sauna complex. Locals say that it's the best in the city. SPA procedures are ...
I was disappointed with WiFi strength in my room being insufficient for video conference. Hotel lobby can be used as workaround however administartion should fix this issue for better service quality.
Diulas 26 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ricards dari Latvia
Kumpulan
Good!
Choice of bathroom's, massage variant's in pool
Problem with canalisation
Diulas 26 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: