Bagus 7.1
berdasarkan 747 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 747 ulasan
  • Kebersihan 6.9
  • Lokasi 7.4
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.1
  • Layanan Kakitangan 7.1
  • Berbaloi dengan harga 7.2
  • Makanan/Tempat Makan 6.6
Saring ikut

SUNNY dari Australia
Pasangan
Superior
Menginap 4 malam di Januari 2013
Grande Ville Hotel stay
great location for me , easy to access public transport & good customer service
It's heart of China town as well as near to the public transport, good to communicate with the team.They provided great service to the customer, it was great time in the hotel. I'd like to be there again if I'll go back to bangkok again.
Diulas 20 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

SUNNY dari Australia
Pasangan
Standard Termasuk Sarapan Pagi
Menginap satu malam di Januari 2013
Grande Ville Hotel stay
easy to access public transport , near to the shopping centre & good customer service.
It's heart of China town as well as near to the public transport, good to communicate with the team.They provided great service to the customer, it was great time in the hotel. I'd like to be there again if I'll go back to bangkok.
Diulas 20 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

SUNNY dari Australia
Pasangan
Standard Termasuk Sarapan Pagi
Menginap satu malam di Januari 2013
GrandeVille Hotel stays
great locaiton, near to the shopping , easy to access public transport.
It's near to China town as well as near to the public transport, good to communicate with the team.They provided great service to the customer, it was great time in the hotel. I'd like to be there again if I'll go back to bangkok.
Diulas 20 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

SUMET dari Thailand
Pasangan
Standard
Menginap 2 malam di Mac 2013
Good feeling
ืnear shopping market, convenience to transportation, have a parking area
Diulas 16 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

David dari United Kingdom
Pasangan
Superior
Menginap 4 malam di Februari 2013
Met expectations. Not great. Not bad.
Roof garden diner/bar. Handy for Grand Palace, river etc. Great views over city-spectacular at night.
We were happy for the price we paid. Decor and rooms look rather "tired" but staff compensate for that with their friendliness and attentiveness.
Diulas 16 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Karl dari Kanada
Pasangan
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 3 malam di Mac 2013
enjoyed the location and generaly friendly staff
location, location,location
Diulas 15 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ma. dari Filipina
Kumpulan
Superior
Menginap 2 malam di Mac 2013
very good
accessible, great staff, comfortable
Diulas 13 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

RAJARSHI dari India
Keluarga dengan anak kecil
Superior
Menginap satu malam di Mac 2013
Comfortable stay but good for business
close to some Buddhist wats, close to river and close to some wholesale markets
Diulas 12 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lee dari Malaysia
Kumpulan
Standard
Menginap 3 malam di Mac 2013
Big room
Sky lounge
Overall service is good and clean. The door man is helpful. But no free access to wifi.
Diulas 11 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jason dari Amerika Syarikat
Pasangan
Superior
Menginap 3 malam di Mac 2013
Great location but not much else
Location, rooftop
The only good things about the hotel were the location to the old city and the hotel's rooftop. While the location is good for the old city, there are not really any restaurants (just KFC) within a 10 minute walk. It's about a 15 minute walk to Chinatown's restaurants. As for the bad, the room was not in good shape, the carpet smelled old, and the shower has a very low shower head.
Diulas 10 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: