Hebat 8.5
berdasarkan 702 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 702 ulasan
  • Kebersihan 8.6
  • Kemudahan 8.4
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.5
  • Perkhidmatan 9.0
  • Berbaloi dengan harga 8.6
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

Hito dari Jepun
Pasangan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2015
Great Location and Service
location, service, staff
Great location for touring around and the room at the back of the hotel was peaceful and lovely. Perfect service and breakfast. (y)
Diulas 08 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

mohamed dari Malaysia
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Ogos 2015
service of the hotel is ok , the beakfast was ba
location, friendly staff
the satay was ok, location was great but the breakfast for halal food was bad.
Diulas 08 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nasha dari Swaziland
Pasangan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2015
Perfect Hotel
Location, staff, service
Friendly and helpful staff. Excellent location. Nicely designed, boutique hotel.
Diulas 04 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

sook dari Malaysia
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2015
Everything is good except the pillow is too soft
breakfast is great! Staff is good! Service is great!
Excellent!
Diulas 02 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mart dari Jerman
Pasangan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2015
Perfect Location
location, servive, view
Luxury hotel in the centre of the hustle and bustle, easy to see all the sights from here then go back to lovel quiet hotel. Location is perfect. Friendly staff, explained food and spoke excellent English. Enjoyed our stay here very much.
Diulas 25 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

NGUYEN dari Vietnam
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2015
nice hotel
staff, location, price
fantastic!
Diulas 24 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Zuchen dari China
Pasangan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2015
Fabulous
location, staff, tour pack
Loved the location! Easy walk to everything in the Old Quarter. The staff was so friendly and it was lovely to be greeted by name upon your return each day. The room was very clean. Many other people seemed to be having a wonderful stay. They let us use the shower the evening after checkout when we returned to collect our bags before taking the train to Sapa.
Diulas 24 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Robert dari Amerika Syarikat
Pasangan
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Ogos 2015
Nice hotel
Food, staff, location
Very much pleased at how the staff took care of our needs. The room was comfortable. The food was very good, authentic vietnamese... delicious...
Diulas 22 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

HUU dari Vietnam
Pengembara bisnes
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2015
Nice désign and decoration in room. Very clean.
Large room, nice decoration, nice staff
I am confirtable with legacy hotel. Will come back. Love it.
Diulas 22 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chee dari Malaysia
Pengembara solo
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2015
NICE HOTEL IN THE MIDST OF THE OLD QUARTERS
Easily accessible, friendly staff, comfortable lightings.
It was a last minute booking. We arrived late, but the staff at the front desk was very informative and helpful and even kind enough to offer a free upgrade to our hotel room. We were very exhausted from our trip thus far, and the room that was offered was more than enough to accomodate our needs, COMFORTABLY. Breakfast wasn't half bad either. me and my travel buddy really enjoyed the english breakfast they whipped up for us, before rushing off with a cab the hotel staff have, so willingly, arranged for us beforehand.
Diulas 19 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: