Hebat 8.5
berdasarkan 702 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 702 ulasan
  • Kebersihan 8.6
  • Kemudahan 8.4
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.5
  • Perkhidmatan 9.0
  • Berbaloi dengan harga 8.6
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

My dari Vietnam
Pasangan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Jun 2016
Okay as 3 star
Very basic and not much foods like other 3 star hotels
Diulas 23 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kuo dari Taiwan
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap satu malam di Jun 2016
Good Hotel.
it's very nice position, near lake and old street, service good, Foods Good,
Diulas 12 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kuo dari Taiwan
Pengembara solo
Keluarga
Menginap satu malam di Jun 2016
GOOD HOTEL
it's very nice position, near lake and old street, service good, Foods Good,
Diulas 12 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

nichakarn dari Thailand
Pengembara bisnes
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di April 2016
Hotel is good.
Staff are friendly
Diulas 18 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ngoc dari Vietnam
Pengembara bisnes
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Jun 2016
Valuable, Good location
Good location. Staffs are friendly and helpful, approachable.
Diulas 15 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Cong dari Vietnam
Pengembara bisnes
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Jun 2016
Excellent service and value for money
The hotel is clean. Staffs are extremely friendly and helpful. They gave you advices like a friend. All the staff are very polite.
Diulas 06 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Graham dari Australia
Pengembara solo
Bilik Deluxe
Menginap 2 malam di Mei 2016
Great place
Hanoi Legacy is a great place to stay when in Hanoi as it is close to most things. It is also right near beer sreet, the must see place to visit gor cheap food and beer. Stahh are very friendly and the hotel is very clean. Also does good breakfast.
Diulas 05 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Paolo dari Amerika Syarikat
Pasangan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Mei 2016
The best hotel in Hanoi
We were on a 5 day trips in Hanoi and out first place we stayed at the Legacy . We were very surprised at how pleasant, helpful and nice the staff was. The bedding and room was wonderful and comfortable. Every time we entered the lobby the staff stood up and greeted us. Buffet breakfast was amazing and again the staff extremely helpful. The room was just as shown in the photographs, very comfortable.. Highly recommended.
Diulas 30 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mata dari Hong Kong
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Mei 2016
Fantastic hotel in great location
We were making the booking via Agoda. Friendly and responsive staff ,We had quite a few questions to book tours from the hotel room, and the hotel staff whom we were liaising with responded very quickly to all our queries via emails. Service throughout our stay there was good too - they even reminded us to order our breakfast earlier as we needed to check out early in the morning the day after. Room is nicely done.Buffet breakfast (included in our room rate) was good. Location - the hotel is located at the quieter part of the Old Quarter.We will be back this hotel again.
Diulas 30 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Bala dari Kanada
Pasangan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Mei 2016
Very good quality, great location
This hotel is great location and big in heart .The staff are exemplary in every way. The rooms are big with lounge area , king size beds and bath as well as shower. The rooms are well appointed with mini bar, TV ... But it has to be said these people go more than the extra mile to please. Well done Legacy for being such a great hotel with exceptional service and breakfasts
Diulas 30 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: