Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1054 ulasan
  • Kebersihan 8.9
  • Kemudahan 9.1
  • Lokasi 8.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 9.0
  • Perkhidmatan 8.9
  • Berbaloi dengan harga 8.7
  • Makanan/Tempat Makan 8.2
Saring ikut

Lindsay dari Australia
Pengembara solo
Menginap satu malam di November 2015
Wow
Fabulous & stylish: next time, I'd stay longer
Diulas 21 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

CK dari Malaysia
Pasangan
Teres Laman Termasuk Sarapan
Menginap 2 malam di Ogos 2016
fantastic hotel
a fantastic hotel which is the end for our indonesia trip. very friendly & helpful staffs,spacious and clean room especially room cleaning service twice a day. breakfast was fantastic. overall a very unique hotel which i ever stay with very quite and comfortable environment. i will be back again might be just for a comfortable stay and relax purposely with this hotel. please keep it up for your excellent service and friendliness. thank you and glad to stayed with you.
Diulas 17 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Amrita dari Indonesia
Pengembara bisnes
Teres Laman (Bilik Sahaja)
Menginap 2 malam di Ogos 2016
nice colonial building
a bit noisy at 4am in the morning.
Diulas 15 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

jean-michel dari New Zealand
Pasangan
Teres Laman Termasuk Sarapan
Menginap satu malam di Julai 2016
Clean, a lot of char, excellent hotel
This is a very good hotel. Good breakfast, clean room, nice gardens, a lot of charm. Certainly one of the best hotel in Surabaya
Diulas 14 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

hwee dari Singapura
Keluarga dengan anak remaja
Teres Laman Termasuk Sarapan
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Great stay
We appreciate the upgrade to executive suites on the ground floor when the receptionist noted that we had granny who would have difficulty going to the rooms upstairs. We didn't need to ask for it. Indonesian food in Indigo is good. Taxis are readily available at front door. And the massage at the spa is so good, toe to head.
Diulas 13 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mary dari Australia
Keluarga dengan anak remaja
Teres Laman Termasuk Sarapan
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Wonderful holiday
We thoroughly enjoyed staying at the Majaparhit Hotel again and hope to be back next year.
Diulas 09 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nicolas dari Perancis
Pengembara solo
Suite Eksekutif Termasuk Sarapan
Menginap 2 malam di Ogos 2016
oasis in the center of Surabaya
very charmng architecture excellent staff even the restaurant is good enough
Diulas 09 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

YI-TING dari Taiwan
Pengembara bisnes
Menginap 5 malam di Julai 2016
Beautiful and clean environment
The room is clean and looks exactly like presented photos. The staffs are very nice always having big smile and are very helpful if asking questions. On the last night of my stay, there was a wedding in the garden yard, people sang til midnight, we were informed by the hotel staff when we check-in but we thought it was OK because we left for flight at 3am. But for visitors who will not leave in the midnight, I suggest accepting changing room advice from the hotel staff because the music is really loud. Overall, this hotel is highly recommended!
Diulas 25 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mark dari New Zealand
Pengembara bisnes
Teres Laman (Bilik Sahaja)
Menginap 2 malam di Julai 2016
Nice to be back after 14 years
Not too much had changed over the 14 years other than MO seems to have pulled out. Room are looking a little tired but still opulent and one for those that like to feel like aristocracy in wherever they stay. People too were just brilliant, super Indo friendly. Would still choose this over something new and fancy like the 4 Points over the road.
Diulas 20 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

lloyd dari Australia
Pasangan
Teres Laman Termasuk Sarapan
Menginap 7 malam di Jun 2016
Lovely friendly place to stay
Had a lovely stay, hotel was beautifully presented & maintained. Staff were all great & very friendly but professional at all times. Would highly recommend this hotel for business or pleasure.
Diulas 11 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: