Baik
Berdasarkan 725 ulasanLihat ulasan tetamu
6.1
Hotel Sogo Pasay Rotonda
Lihat semua 35 gambar
Premium
Lihat semua 35 gambar
Lobi
Lihat semua 35 gambar
Lobi
Lihat semua 35 gambar
Pemandangan dalam
Lihat semua 35 gambar
DI PETA
Lokasi
Sangat Bagus
7.0
Lihat semua 35 gambar
Dibuang daripada Kegemaran
  • Pengangkutan lapangan terbang

  • 140 m ke pengangkutan awam

  • Wi-Fi percuma semua bilik

  • penyaman udara

Diskaun 30% dengan Tawaran Khas Agoda!

Harga jatuh selepas anda masuk!

Masuk sekarang
Pilihan bilik
8 pengunjung sedang melihat penginapan ini sekarangTempah sekarang sebelum terlambat
Bilik Eksekutif (Executive Room)
...
  • Pemandangan: Tanpa pemandan...
  • 17 m²/183 kaki
  • 1 Katil Queen
Masuk tarikh untuk lihat harga
Regency 2
...
  • Pemandangan: Tanpa pemandan...
  • 23 m²/248 kaki
  • 1 Katil Single dan 1 Katil ...
Masuk tarikh untuk lihat harga
Premium
...
  • Pemandangan: Tanpa pemandan...
  • 12 m²/129 kaki
  • 1 Katil Queen
Masuk tarikh untuk lihat harga
Bilik Deluxe (Deluxe Room)
...
  • Pemandangan: Tanpa pemandan...
  • 15 m²/161 kaki
  • 1 Katil Queen
Masuk tarikh untuk lihat harga
Ada soalan mengenai Hotel Sogo Pasay Rotonda?

Maklumat lanjut Hotel Sogo Pasay Rotonda

Gambaran keseluruhan

Tunjuk lebih banyak

Jarak dan maklumat

Jarak yang ditunjukkan adalah jarak lurus pada peta. Jarak perjalanan sebenar mungkin berbeza-beza.
sembunyikan

Apa yang ditawarkan

sembunyikan

Berhampiran

Tunjuk lebih banyak

Penting untuk tahu

Tunjuk lebih banyak

Maklumat Berguna

Tunjuk lebih banyak

Ulasan pengunjung sebenar

Ulasan Agoda (725)
Pilih Jenis Pengunjung
Kebersihan5.9
Kemudahan5.7
Lokasi7.0
Kualiti dan keselesaan bilik5.7
Perkhidmatan5.9
Berbaloi dengan harga6.2
Disediakan oleh pengunjung sahih dari Agoda
Tapis komen tetamu ikut:
Bahasa
English
日本語
Deutsch
한국어
lebih banyak
Jenis Bilik
Regency 2
Premium
Bilik Deluxe
Bilik Eksekutif
Saring ikut
Tunjuk 599 komen dari tetamu sebenar
12345
4.0
Elvin dari Filipina
Pengembara solo
Premium
Menginap satu malam di Jun 2017
Overpriced ”
With the overall hotel services, facilities, and location, I would rate it 2-10 in a Likert scale. Sorry!
Diulas 16 April 2018
4.4
Dave dari Filipina
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2018
It was a bit okay”
We first booked their Deluxe room and to our surprise the room was very very small, it was not a “deluxe” at all and poor ventilation. We eventually decided to upgrade our room to Executive room and the room was okay.
Diulas 01 April 2018
8.8
Caress dari Filipina
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2018
Hebat”
Good value for money for its price. Only comment was we asked for hairdryer twice, the staff said she will have it delivered to our room. It did not. Otherwise, good stay.
Diulas 31 Mac 2018
6.4
Romeo dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Bilik Eksekutif
Menginap satu malam di Mac 2018
Dont like smoker place”
Crowded place especially outside
Diulas 09 Mac 2018
2.8
alan dari United Kingdom
Pengembara solo
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2018
very poor”
a totally bellow average review
Diulas 23 Februari 2018
7.2
thomas dari Kanada
Pengembara solo
Premium
Menginap satu malam di Februari 2018
Sangat Bagus”
I specifically put in a request with agoda saying I reserved the room for my wife I sent but she had to wait for almost two hours
Diulas 21 Februari 2018
Thank You Sir Thomas Brandley for your review. This is Bernadeth from Hotel Sogo, who sent an email to you last February 19. We apologized, if your wife Ma'am Maribelle Delmundo Bradley had to wait. Like what I've said We saw your booking from AGODA and we found out that your request about your booking was not indicate. That's why i send you email to verify and also to ask permission if you will allow Ma'am Maribelle to occupy the said booking. And once you reply i immediately inform your wife. And in behalf of Hotel Sogo Pasay Rotonda we Thank You for choosing our Hotel to stay.
Show more
Hotel Sogo Pasay Rotonda
5.6
Daniel dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Premium
Menginap satu malam di Februari 2018
Near airport and bus stations but not much else going for it”
Ok for a overnight.
Diulas 16 Februari 2018
10.0
Cedric dari Filipina
Pengembara bisnes
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2018
Sangat Hebat”
ADD MORE SOCKET FOR CHARGER OR ANY NEEDED TO PLUG IN
Diulas 16 Februari 2018
7.2
michael dari United Kingdom
Pengembara solo
Bilik Deluxe
Menginap 2 malam di Februari 2018
Vibrant location.”
Near overhead railway, cheap food around, no windows rooms.
Diulas 13 Februari 2018
8.0
Dieter dari Thailand
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Januari 2018
A hotel to be recommended in Pasay (Metro Manila)”
The location is excellent: very close to the MRT, 2 lines, e.g. to Makati, Cubao or to United Nations, Caloocan etc., along Taft Av. or EDSA. 50m behind the hotel is a big busterminal with different bus companies mostly going to the south, e.g. Tagatay. Moreover there is a comfortable and cheap bus (Airport Loop) with a link to all the 4 airport-terminals (leaving every 30 min.).
Diulas 30 Januari 2018
8.0
John dari Filipina
Pengembara solo
Premium
Menginap satu malam di Januari 2018
Sangat Bagus”
Safe and secured
Diulas 23 Januari 2018
We do appreciate your positive review on your stay with us. And we do assure to continue and still improve the kind of service we are giving to our guest/s.
30 Januari 2018 Dijawab
Hotel Sogo Pasay Rotonda
4.4
Desmond dari New Zealand
Pasangan
Premium
Menginap 4 malam di Januari 2018
I probably wouldn’t stay here at this hotel again although it’s convenient on a budget.”
Customer Service is what always stands out for me especially if your made to wait just so you can check in. I hate waiting upon check in but again that’s what you get for a budget hotel. Need to work on Speed as this is a major contributing factor when it comes to service in my opinion.
Diulas 19 Januari 2018
8.0
Kristen dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Premium
Menginap satu malam di Januari 2018
didn't realize this was an hourly place or that it was so far from airport”
on a map it looks close to the airport but it's not walkable, or that close. also, it's an hourly place. the bed is stripped when you come in and the sheets and such ate folded in a bag that emanates bleach. so, at least clean, or mostly. there was a hair on my towel (that seemed bleached as well😅) and a few in the bathroom that weren't mine.
Diulas 17 Januari 2018
2.8
Myrna dari New Zealand
Kumpulan
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di November 2017
Cockroaches”
the facilities got so many cockroaches, blanket so dirty and white colour turn out to be so disgusting
Diulas 30 Disember 2017
7.6
Arnel dari Singapura
Pasangan
Premium
Menginap 2 malam di Disember 2017
convenient place. near airport and Moa”
convenient place. near airport and Moa
Diulas 28 Disember 2017
6.4
Noly dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Disember 2017
Baik”
i didnt realize at the outset that traffic was too bad in this area.
Diulas 21 Disember 2017
2.0
Lon dari Filipina
Pasangan
Premium
Menginap satu malam di Disember 2017
Boleh diterima”
Horrible experience with staff, room, safety outside hotel.
Diulas 19 Disember 2017
10.0
Ramil dari Filipina
Pasangan
Premium
Menginap satu malam di September 2017
Cheap but Comfy”
Cheap but Comfy. non expensive hotel for your budget stay. questions? my instagram is richangelo168
Diulas 18 Disember 2017
9.2
darryl dari Australia
Pengembara solo
Premium
Menginap 2 malam di Disember 2017
2 day stay”
I loks this sogo compared to the other one done the road..its close to edsa and moa is only a 8php trip away on a jeepney...great hot water...but i had to ask for clean sheets and towels as i had a 2 day stay..would recommend
Diulas 08 Disember 2017
10.0
tae dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Premium
Menginap 2 malam di November 2017
Never had issues here”
I have stayed at this specific location a few times to be close to the airport and hotel has designated drivers that don't charge absurd amounts like other places. Still more than a metered taxi, but you avoid the issues of being outside in a line for a taxi and having to tip these aggressive guys that line you up (if you have been here, you know what im talking about). Staying local I have to walk up and over these bridges to the other side and catch my own taxi. Staff and location is always excellent, no complaints and this is always my place of choice on my last couple days to be close to the airport.
Diulas 08 Disember 2017
12345
Penginapan ini popular. Jangan sampai terlepas!

Kembali ke hasil carian

Kembali ke pilihan bilik