Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 752 ulasan
  • Kebersihan 7.7
  • Kemudahan 7.0
  • Lokasi 8.9
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.4
  • Layanan Kakitangan 7.5
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 6.5
Saring ikut

JIRAWUT dari Thailand
Pengembara bisnes
Katil di Bilik Asrama 4-Katil
Menginap satu malam di Julai 2016
.
.
Diulas 28 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

LIM dari Malaysia
Pengembara solo
Bilik Asrama campur
Menginap satu malam di Julai 2016
Stay
Nice for rest
Diulas 28 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

parnjit dari Thailand
Pengembara solo
Standard Double
Menginap satu malam di Julai 2016
Close to train station
Close to MRT and train station.
Diulas 23 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tom dari Sweden
Keluarga dengan anak kecil
Katil Deluxe Double
Menginap satu malam di Julai 2016
Good place to sleep before catching an early train
Nice staff and cafeteria. Our room was ok considering the price, it looked relatively new. A short walk to Hua Lompong which is the reason why we stayed here and why most would do I guess.
Diulas 19 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Paul dari Belgium
Pengembara solo
Katil di Bilik Asrama 4-Katil
Menginap satu malam di Julai 2016
Quite good service, even arriving late at night.
To be open 24/7 is really a very good option.
Diulas 18 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nasser dari Arab Saudi
Pengembara solo
Katil Deluxe Double
Menginap 2 malam di Julai 2016
Location 👍
Good for quick 2-3 days stay
Diulas 16 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

WOOI dari Malaysia
Kumpulan
Menginap 2 malam di Jun 2016
WORTH
clean room, comfortable bed, helpful staff and only 10 min walk to china town, worth for what i paid !
Diulas 05 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ling dari Filipina
Pengembara solo
Bilik Asrama campur
Menginap satu malam di Disember 2015
Clean and Central Location
Nice staff Clean and easy access to train station to domestic airport Few steps away from the subway stop linking International airport Good WIFI
Diulas 05 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Susanna dari Belanda
Pasangan
Katil Deluxe Double
Menginap satu malam di Jun 2016
Clean and fresh, friendly staff
We stayed one night at @Hualamphong hostel on our way from Bangkok to Chiang Mai. Staff were friendly and the room was incredibly clean and fresh. The restaurant downstairs has a nice and calm atmosphere, and serves lovely freshly made smoothies and coffees (as well as food that we didn't try much of - but what we tried was fine, mich better than your run of the mill hostel fare). The location is good if you want to explore Chinatown and the Yaowarat walking street market, although it's on a very crowded intersection that can be a bit overwhelming when you've just arrived in Bangkok. If you are planning on getting a train to Chiang Mai, @Hualamphong is ideal, as it's across the street from Hua Lamphong station.
Diulas 02 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kitt dari Malaysia
Pasangan
Standard Double
Menginap 2 malam di Jun 2016
Ok
Ok
Diulas 26 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan

PointsMAX
Bahasa
Program Kesetiaan A Program Kesetiaan A
Program Kesetiaan B

Klik PointsMAX pada Menu dan pilih program kesetiaan kegemaran anda.

2

Pilih tawaran mata ganjaran

Bilik Hotel A
Maklumat Bilik
Terima
5,000 mata ganjaran

Pilih bilik dan pilihan mata ganjaran untuk penginapan.

3

Masukkan ID keahlian

Negara pasport
ID Keahlian Program
1234

Masukkan nombor keahlian untuk program pilihan semasa membuat tempahan. Mata ganjaran kan ditambah ke akaun anda selepas anda mendaftar keluar.

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: