Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 239 ulasan
  • Kebersihan 8.3
  • Kemudahan 7.4
  • Lokasi 7.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.1
  • Perkhidmatan 8.5
  • Berbaloi dengan harga 8.5
  • Makanan/Tempat Makan 6.9
Saring ikut

Widianto dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Ion
Menginap 3 malam di Julai 2015
Good Hotel
Clean, good location, and good facilities.
Diulas 06 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Adiguna dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Ion
Menginap satu malam di Julai 2015
good hotel
good hotel. aircon bit not cold
Diulas 14 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sharleen dari Filipina
Kumpulan
Bilik Sky
Menginap 2 malam di Februari 2016
Ion satisfied our stay in Bali!
Definitely recommendable, Ion has a comfy rooms with pool, friendly and accommodating staffs, and buffet breakfast so you don't need to think of what and where to eat when you wake up!
The staffs/employees are very helpful and accommodating. They helped us on our luggage, as well as helped us on our tour since we don't have any clear itinerary. The rooms are clean and comfy, with big bed. The pool is nice as well.
Diulas 03 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

eddy dari Indonesia
Pasangan
Bilik Sky
Menginap 3 malam di Januari 2016
definitely will stay here again
location is ok, quiet room, helpful staff, spacious & colorful design inside room, and the breakfast is nice
Diulas 25 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Amanda dari Australia
Pelancong bisnes
Bilik Ion
Menginap 5 malam di Februari 2016
Great value for money. Clean and comfortable
I stayed here while on a course in Nua Dua. The staff were great and the rooms were clean and comfortable. I didn't include breakfast, however there looked to be alot of choice at the buffet.
Diulas 18 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

James dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Ion
Menginap 4 malam di Jun 2015
Near to water sports activities.
This is a small average hotel in tanjung benoa. A good value for long stay. Have to wait long enough when order meal at the restaurant.
Diulas 09 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kasama dari Thailand
Kumpulan
Bilik Ion
Menginap satu malam di September 2015
Small hotel near the beach
The room and facilities are nice and clean. Worth the price. the rooftop bar is good but dry. Can be better.
Diulas 02 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kasama dari Thailand
Kumpulan
Bilik Sky
Menginap satu malam di September 2015
Good hotel near the beach
We booked the sea view room but we got the room in another side. Luckily the staff changed the room for us. The room is nice but a lil bit smell of cigarette.
Diulas 02 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kasama dari Thailand
Kumpulan
Bilik Ion
Menginap satu malam di September 2015
Budget hotel in prime area
The location is good, 3 mins walk to the beach. The room is cozy and clean.
Diulas 02 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ahmad dari Indonesia
Kumpulan
Bilik Sky
Menginap 3 malam di Januari 2016
The best staff i've had on this holiday.
The Staff, The Room, The Pool
Diulas 12 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: